Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
http://m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/dardai-nem-marad-mas-szovetsegtol-csabitunk-el-kapitanyt-2368197
Van igazsága az "öregnek"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58395 üzenetére
Mihajlovicsot kéne elcsábítani a padra
-
L_YKing
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58393 üzenetére
akkor is.. a 3-2 az 3-2.szokásos felállás
a 3-0. aaz igen. semmi cicó, semmi cicoma. tiszta, pure eredmény. nincs mellébeszélés, látod.
xd
lapzárta után érkezett Mazzari napjai meg vannak számlálva, egyre több hír szól erről
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #58392 üzenetére
Volt három tizenegyes, volt elszánt és dinamikus becsúszás több méterről, ami labdát és lábat is ért, szinte volt bunyó, volt távoli gól, volt szép támadásból született gól, volt rengeteg akarat mindkét csapat részéről, hogy legyőzze ellenfelét, volt hajtás, voltak szép technikai megoldások, voltak sakk-matt helyzetek. Mégis elégedetlenkedsz. Borzasztó vagy.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58391 üzenetére
a szokásos éppen csak egygólos viszont megvolt, az a lényeg.
-
törölt tag
-
Sztbeni
őstag
válasz BenHans #58380 üzenetére
Hidd el, tegnap a Romának szurkoltam. Bár csak azért, hogy Allegri közelebb kerüljön a kirúgáshoz, mivel mióta ő van, nem bírtam egy Juve meccset se végignézni. Rögtön kikapcsolom, ha meglátom. Tegnap is így volt.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58383 üzenetére
az idióta cumizás-gólöröméről már nem is beszélve..
hiába na, Tottitól se feltétlen a háború és béke újabb fejezeteit várjuk... -
BenHans
addikt
Tibiajax: "Mentségemre szóljon", hogy bírom az Ajaxot is, mert amikor Dzsudzsi miatt néztem a holland bajnokságot akkor a PSV mellett őket is megkedveltem. Azért lehetünk jóban? Lécciléccilécciiii
venember83: Én kedvelem Balotellit is, és amikor Totti hátulról idegből teliberúgta akkor én is nagyon berágtam rá, de Róma szurkoló vagyok és számomra többet jelent amit a csapatért tett, mint bármi ballépése vagy jellemhibája. Lényegében miatta is lettem ASR szurkoló és bármit is csinál vagy mond attól függetlenül szinte imádom.
KÖZÉRDEKŰ: Úton voltam a Juve-Roma meccs első 15perce alatt és telóról kellett néznem. Már kezdtem feladni amikor találtam ezt a [FootyGoloTV] nevű oldalt és szaggatás nélkül tudtam nézni jó minőségben. Próbáljátok ki ha esetleg még nem ismeritek.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #58380 üzenetére
Padoint nyilván csak szurkálódásból említettem, de a tény, az tény. Neki három bajnoki címe van, míg Tottinak egy.
Ami miatt negatívan ítélem meg Tottit, azok a borzasztóan buta és gusztustalan megmozdulásai, amik sajnos jellemezték karrierjét. Legyen az köpködés vagy egyértelműen sérülést vagy idegesség levezetését célzó belépő, vagy éppen ilyen idióta nyilatkozat. Ha igaz, akkor García miért nem mondott ugyanilyet? Talán azért, mert Tottival ellentétben van esze, és sok dolgot másképp lát.
Igen, Francesco Totti rendkívüli játékos, klubikon, de ezek a megmozdulások és a piros lapok támadó játékosként komoly csorbát jelentenek a karrierjén. Nemigen tudnám egy Maldinivel, Zanettivel egy lapon említeni, hogy hirtelen csak két, adott korszakot meghatározó játékost említsek, akik annak ellenére, hogy Milánóban fociztak, még a Juventus (de bármelyik klubot írhatnám) szurkolói elismerését is kivívták. És Totti tőlük nem játéktudásban vagy eredményekben maradt el.
-
BenHans
addikt
Sztbeni: "Én bírtam Tottit, de ezek után azt kell mondjam, hogy egy bohóc." Ebből is kiderül, hogy a bohócok a legtehetségesebbek. "Meg az egész Roma egy vicc." Megértem a szavaidat, mert sokaknak szúr szemet hogy fellendültek, és emellett nálad még közrejátszhat a Moszkva elleni elsöprő teljesítmény is ami elhiszem hogy mélyen érintett.
venember83: 1) Nem csak, de többet és mindegy melyik oldalra de összesen nem lehetne ennyit tévedni mert így nem a pályán dől és dőlt el a meccs. (nem csak az én véleményem szerint)
2) Ezt nem állítottam, és nem is tehetném mert sajnos nem vagyok bennfentes. De sokszor előfordul már hogy a javukra tévedtek és ez az egyik ami miatt az én szemléletemben rossz fény vetült rájuk a másik meg egyes játékosaik cinikussága és általános viselkedése a pályán.
3) Ő volt ott a pályán. Közvetlen szereplője volt a tegnapi meccsnek és joggal feldúlt bár én sem értek egyet minden szavával. Forrófejű és egy ilyen meccs után minden hasonló vérmérsékletű játékos mond olyat is ami csak idegből jön. Persze ettől még nem kéne vagdalkozni, de ha fordítva történik minden akkor Juve részről érkezett volna hasonló, szóval ezért kár lenne bárkit ócsárolni
"Totti meg csak tépi a száját, inkább harcolni kellene..." Ennyi idősen még a rosszabb meccsein is többet ad hozzá a játékhoz mint sok huszonéves és 10/9 meccsén nincs rossz napja.
"...Padoinnak több bajnoki címe van, mint neki..." Azért csak ne hasonlítsunk egy Tottit egy Padoinhoz bár én nem mondok rosszat Padoinról mert még nem láttam JÁTSZANI nem láttam hogy bármit is hozzátett volna a csapathoz. Míg azért Totti egy "keveset" letett már az asztalra ez vitathatatlan.
Az utolsó bekezdéseddel abszolút egyetértek. Garcia addig maradjon míg nyugdíjba nem megy amit legelőbb 70évesen tehet meg. Nem vagdalkozik mégis mindent éreztet gesztusokkal, ami számomra nagyon szimpi és profi viselkedés.
Ettől függetlenül azt mondom hogy a Juve győzelme nem megérdemelt, VISZONT a Rómáé sem lett volna az! Ha tehetném eltörölném a büntetőket és beírnék végeredményként egy 1-1-et, mégpedig Iturbe és Bonucci góljaival. Van Juve-Inter-Milan-Fio szurkoló ismerősöm is, és mind egyetértett velem ebben és hogy a játékvezetőt rakják vissza a SerieB-be és akkor lenne itt igazság.
Én a szezonkezdetkor azt jósoltam az SerieA szurkoló ismerősökkel való beszélgetésemkor, hogy nem lesz x a juve és a róma között és mindkettő nyer egy egymás elleni rangadót és hogy 2-3 meccsel a vége előtt azonos ponttal fognak állni az első és második helyen. Ez még mindig összejöhet, mert fiatal még az idény.
Forza Roma!
ui. Azért a Chelsea és a Madrid adott némi vigaszt...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
Ne rakjátok már off-ba... olyan szar így olvasni.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #58375 üzenetére
Ezt úgy írod, mintha:
1) a Juventus számára tévedett volna csak a bíró (Totti és Lichtsteiner birkózott, labda sehol, ugyanúgy lehetett volna szabadrúgás kifelé, de tizenegyes, Marchisiót megakasztja Manolas a lövés előtt, tizenegyes sehol);
2) a Juventus tehetne a bíró inkompetenciájáról, vagy ismét Moggi rendezte a bírót, erre utalsz? Ha igen, ezúttal jó lenne valami bizonyítékokkal is szolgálni, hogy a Juventus vezetősége valóban befolyásolta a bírók delegálását.Totti meg csak tépi a száját, inkább harcolni kellene azért a qrva bajnoki címért, nem pedig csak a száját jártatni. Persze megértem én, hogy szarul esik neki, hogy Padoinnak több bajnoki címe van, mint neki, de persze mindig mindenről más tehet.
Ott a szuper edző, most jól igazoltak, akkor hajrá, csípjék meg ezt a bajnokságot, és ne a szájukat jártassák. Nem meglepő módon García a nyilatkozatában nem okolta a Juventust, inkább ő is reformokat sürgetett a hibás bírói döntések ellen, mondjuk pl. videobíró bevezetését.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #58366 üzenetére
Túlnyomó részben igaza van, Garcia-nak meg teljesen. Érdekes az is, hogy már nem az első kiborulás, és nem csak a Róma játékosai és szimpatizánsai emelik fel a hangjukat....
Arra, hogy Totti "szánalmas" inkább nem írok semmit mert hosszútávú pihenőt kapnék érte.
De a mai nappal nálam még tovább süllyedt a juve mint csapat, már a Lazio-val vannak pariban, tisztelet annak a pár juve labdarúgónak akik a kivételt képezik...
Ez egy reakció volt a hozzászólásodra, nem akarok vitát nyitni és választ sem várok.
-
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #58372 üzenetére
Persze, hogy nézem. Sajnos a tegnapi verseny után most nem Kvjat szerződése a legfontosabb
-
Sztbeni
őstag
Akik látták a Juve meccset: mi volt ez a sok penálti? Jó lett volna, ha nyer a Roma, mert az talán közelítette volna Allegrit a kirúgáshoz.
Az inter látom remekelt, gratula nekik.
Ronáldó ügyes volt, de igazándiból nem érdekel
Chelsea sajnos megverte az Arsenalt
Orosz liga nem volt a hétvégén, ezért jobban figyeltem az egyéb bajnokságokat, csak kitiltás miatt nem tudtam hozzászólni
-
szami777
addikt
válasz tigomigocika #58368 üzenetére
Most nézem a livescore statisztikákat, arsenalnak egész meccsen nem volt kaput eltaláló lövése...
Ok, Courtoisnak és Cechnek is be-be kellett avatkoznia a játékba, de az egész arsenal teljesen impotensen jatszott.Szerk: kozbe latom az általad beszurt kepen is van stat
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tigomigocika
senior tag
üdv itt nálatok
XBOX LIVE: rolandinho007
-
venember83
nagyúr
Szegény Totti már megint csalásról beszél, hogy mindentől függetlenül mindig a Juventus nyer, stb. A tegnapi meccs után nem csoda, de nagyon szánalmas ez az ember.
-
pohár
félisten
az a csel a végén Iscotól, jáj de szép volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
megnéztem a juve-roma utolsó 20percét. le a kalappal a régi/új scudetto-birtokosa előtt..
ennyit tudok hozzáfűzni, a Meazza-ba pedig érkezhet a következő edző -
NyxNyxNyx
addikt
Nektek se hozta be a ph-t a böngésző az elmúlt pár órában?
bár abból kiindulva, hogy sokan írtatok ez idő alatt...
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
mennyire lélektelenül szar ez az Inter...
édes istenem -
cyberkind
félisten
Swagzema ismét nagyot ziccerezett.
+1
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz venember83 #58358 üzenetére
Egyetértek. Viszont jót tenne az önbizalmának, ha lőne egy két gólt.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
venember83
nagyúr
Amúgy Morata labdát vitt egyértelműen, ha előtte nem lett volna Nainggolannal az a kis kakaskodás, nem igazán lehetne megindokolni a kiállítást szerintem.
-
Sdi
addikt
Nem szeretem az olaszokat, de ez jó kis méta volt , igazi rangadó.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Patrick
addikt
Szerencsére Bonucci szépen eltalálta!
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Integra
titán
jó kis meccs volt ez, kár, hogy a tömegbunyó a végén elmaradt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58349 üzenetére
igen....vigyázom, óvom és porolom a régen elnyert nemzetközi kupákat....
bandus igen. tudod, nem mindig sikerül az embernek az amit szeretne, meg eltervez
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
11-es párbaj, pedig még 45 perc sem ment le, és bajnoki meccs!!!!
-
venember83
nagyúr
A Juve már megint elcsalja a meccset.
-
Tibiajax
nagyúr
de rohadt jó, h 6kor kezdődik a meccs...ezt se fogom látni élőben meló miatt
mindegy, majd felvételről, éjjel meglessük. valamelyik úgyis fogja adni inécsdí -
cyberkind
félisten
Még a MU is beelőzte így az Arsenal-t, Wenger papáról ennyit, ha van az öreg miatta nem nyer, ha nincs az öreg itt van Mou és miatta nem, ördögi kör.
-
KisTücsök
addikt
Jön Mikel...
most nem kezdek el károgni, de jó lenne nem végig izgulni a hátralévő időt.Akkor ebből x lesz.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #58341 üzenetére
bár csak az utolsó negyedórát láttam, de szerintem azt se tudja, hogy milyen rendezvényen van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gmx9
aktív tag
-
szami777
addikt
Nem a durvaság.
Nem volt utána mas a kapuson kívül, aki szerelhette volna, ergo ez a nagy könyv szerint azonnal piros[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
hülye szpíker meg azt hitte szimulál...
-
Integra
titán
hahaha
-
törölt tag
Első meccs eredménye nem lett túl jo szamomra. De vegul is jo masodik félidőt, azon belül utolsó negyedórát láthattunk.
Most kiegyeznek egy izgalmas 3-3-mal, akár. -
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #58322 üzenetére
Kicsit támadóbban állnak fel, egy x minimum meglett volna.
__Courtois, Ivanovic, Cahill, JT (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa.
Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Flamini, Cazorla, Ozil, Alexis, Welbeck.
Illene nyerni.
-
szami777
addikt
De Gea miket véd már...
Nem kell szégyenkeznie az Evertonnak.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
de gea a nap hőse, menti a manut....
-
Integra
titán
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Integra #58316 üzenetére
Howard ennyi rutinnal nem értem miért nem vágta ki
Arról nem is beszelve hogy a hazaiak térfelén egy everton jatekos is feküdt. Ezt hogy nem látta...[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Integra #58311 üzenetére
Király.
Megvettem ezt a rohadék day passt a Sky-hoz, telepítsek ezt, kapcsoljam be azt, állítsam át a micsodát és még ennyi kínlódás után is akadozik igen durván, illegálisan meg két katt és megy a meccs. Nem gondolták ezt át...
Köszi többiek is!
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58303 üzenetére
puszillak -
KisTücsök
addikt
Ez a Rojo nem is védő, ugye? Köze nincs a poszthoz, az tuti.
Mariskának minden labdaérintését élvezet nézni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest