Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ami a komoly, hogy a bayern teljesen feltolva játszik és tudja is tartani, és ez komoly.
beckenbauer az első tizit inkább megadná, mint a másodikat, mert az elsőnél a könyök megy a labda felé, de a másodiknál csukott szemmel repül, nem is látta a labdát hova tart.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mephi666
nagyúr
a bayern meg azért megállítja őket időben németek elég jól semlegesíteni szokták a technikásabb focit... messi se sokat tudott alakítani, ahogy láttam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
az még egy dolog, hogy fóbiája van.. de ekkora.. én nem értem..
miért van az hogy ha a barcelona kikap, akkor örömünnep van és köpködés és végre kikap és szopjon hahaha.. de ha nyer akkor bunda, meg kurvannyát mindenkinek, csalás és amúg is dögöljön meg az egész mindenség..
hogy lehet zsigerből ennyire gyűlölni? normálisan beszélni sem lehet, meg örülni.. és akkor a legvégén minősít mindenkit... tényleg, hány éves az ilyen? te is hagyd inkább, mert egy karaktert nem ér az ilyen bohóc, de tényleg.
ja, indexen is körülnéz az ember, brrrrrrrrrrrrrrr.... drámai.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest