Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70390) Pttypang válasza ---Lasali--- (#70384) üzenetére


Pttypang
veterán

Ismerem ezt a történetet, de nem sok mindent lehet vele kezdeni.
Én azért vettem ilyen kerékpárt, mert tudtam, hogy szét fogom verni. A rálocsolt összeg nagy része egész logikusan lett elköltve, de jobban jártam volna, ha inkább annyival többért veszek egy normális kerékpárt, valóban. Tanulópénz ;)

A legtobb altalad felsorolt hiba abbol adodik, hogy nem tudjak normalisan hasznalni, de oszinten, a 200 ezres bicikli elvezne, ha a padkazas ugy nezne ki, hogy letekerek es a nyeregben ulve zuttyanok egyet? Ugye.. Csodat ne varjunk, de ha az obis 30 ezres meg a 60 ezres rockrider kozott van valasztasi lehetoseg, akkor inkabb utobbit tanacsolom. Kiemelve, hogy nem, ezzel ne menjen senki dh-zni.

(#70388) pc360
Én úgy tapasztalom, hogy azért működik az, ne gyertek a hülyeségekkel, nyilván az árához mérten, de a semmitől messze van azért, kivéve télen, -15-ben tényleg nem szeret mozogni.
Olyan 40-50 mm tényleges útról van szó, persze darabos, nehéz mozgással.

(#70387) Sleek
Megtehetné, hogy költ rá, de feleslegesnek érzi, hiszen csak a boltba jár vele.. Meg egy kicsit erdőbe, meg o birja ez, kimegyek vele a hegyre, o lemegyek ott, ahol a haver fonoke lement a felmillas geppel, o milyen szar, hol a mentő..

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.