Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#249368) Tin válasza mauimagic (#249363) üzenetére


Tin
veterán

Szóval bár nem olvastad el (tldr), de a kiragadott részletből azért tudtál kanyarintani egy olyan történetet, ami alkalmas a napi feszkód (vagy tudom is én mi) leengedésére azáltal, hogy hülyének állítasz be.

A kerek történet (hátha ezt elolvasod): a Z2 edzést úgy javasolták nekem, csak éppen egyelőre képtelen vagyok rá, mivel túl magas a pulzusom mindenféle terhelésre. Elhiszem, hogy nálad az optikai szenzor 20-al alulmér, de ha ez így lenne nálam is, akkor tegnap 1 órán át végig 180 feletti pulzussal tekertem volna, miközben abszolút nem éreztem extrém túlterhelésnek, amit csinálok. Szóval én inkább gyanítom, hogy némileg felülmér.

A zónás edzés végkövetkeztetése amúgy az volt, hogy egyrészt próbálom csökkenteni a terhelést, másrészt a folyamatos tekerés hatására valószínűleg megindul lefelé a terhelés alatti pulzusom. Ez pedig tendencia, nem érték.

A pedálfordulatra meg válaszoltam már fent: nem mindenkinek kell gép ahhoz, hogy elszámoljon 15-ig 10 másodperc alatt, majd megszorozza 6-al. És ezt időnként ellenőrizze. Egyébként megkérhetsz egy dobost, hogy üssön neked egy adott ütemet, hátha nem lesz szüksége hozzá egy metronómra.

Ha meg ennyire zavaró, amiket írok, szóljatok a topikgazdának, hogy nem vagyok idevaló, ő kultúráltan megkeres privátban, én kultúráltan megértem és nem sértődöm meg, és már itt sem vagyok. De azért erre az ovis szintre ne menjünk már le, amire itt néhányan lemásztak. Értem, hogy vannak, akiknek kell az önigazolás, de az inkább tekerjen, és nyugodjon le azzal.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.