Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#228165) parandroid válasza tonyrulez (#228148) üzenetére


parandroid
nagyúr

Mindig, amikor lámpát kell ajánlani, tartok tőle, hogy ez lesz. Ha nappali fényt akarsz, akkor vegyél egy kínai fényágyút. Mondjuk én, ha autóval jövök szembe, akkor rád fogom baszni a teljes ledes reflektoromat, hogy biztosan jól láss, és bízom benne, hogy pedagógiai célzattal más is így tesz.

Az éjszakai közlekedés nem arról szól, hogy 3 tengelyen 360 fokban mindent látnod kell. Ha az erdőben, vagy magad mellett akarsz nézelődni, miközben haladsz, akkor mindenképpen fejlámpával kell kombinálnod a biciklilámpát.

Ahogy írtam, 3 éve járok munkába Sigmával, hajnali fél négykor. Korábban valamelyik még gyengébb modell volt, azt kicsit én is gyengének éreztem. Nem tudom, te hogy állítottad be, vagy melyik fényerőn használod, én maxon szoktam, ott van rendesen táblatükröződés is, meg a kátyúkat, úthibákat is látom, 30 fölötti tempónál is. Sőt, az a kis csík az oldalán arra is elég, hogy magam mellett is látom a koskormány vetített árnyékát. Villogni meg még sose villogtak rám. Persze én nem nézelődni járok az erdőbe, hanem közlekedek, szóval nekem elég, ha azt látom, amit kell.

Hasaggymeg: Nem is kapta meg az stvzo plecsnit. Mondjuk már csak a villogó mód miatt sem, ami itt közúton tilos, pedig igen hasznos dolog tud lenni. Gondolom amúgy a gyengébb fényerővel ezzel is lehet közúton közlekedni, ha meg maxon felejted, majd villognak a szembejövők. Erdőben, terepen meg kell az ilyesmi, az biztos.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.