Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFS heat ingyenes dlc: [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #95352 üzenetére
BIztos? Nálam csak 1 USD kedvezményt mutat EAplay-el...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok, inkább ide írok, hátha tudtok segíteni.
Net szolgáltatót váltottam (Voda -> Yettel), azóta a Horizon 5-be ma akárhányszor belépek, az Unable to join session fogad. A nettel nincs gáz, mert más multi játékok tökéletesen mennek.
Lehalt a szerver? Vagy beállítás kérdése? -
Steve1207
veterán
válasz pulyka jocó #95356 üzenetére
Anniversary dolgokat most aktiválhatják vagy mi (nem követem).
.
-
addikt
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Steve1207
veterán
Na átfutottam mi történt tegnap. Ezt pár napja fel is vettettem, azért nem egy rossz dolog már így. A "gameplay trailer" alapján (már, ha annak minősíthető), amúgy eléggé Grid-es a mozgás, már amennyire megállapítható abból a 4mp-ből, de a kanyarban mindenesetre eléggé hasonló a viselkedés.
.
-
addikt
válasz santa clause #95364 üzenetére
Én már sokszor leírtam és biztos unalmas, de a Carbon. Pont ez az egyik oka annak, hogy van itthon Xbox 360.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Nekem is szintén ezek. Talán a pro Street a lég kevésbé ug2 ,shift 2 leginkább.
-
addikt
-
homerhamm
addikt
NFS Carbon, UG2, Most Wanted 2005, NFS Porsche.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Steve1207
veterán
UG1-2, NFS 2, Carbon, High Stakes, HP 2 (2002), NFS1, HP (2010), ilyen sorrendben.
.
-
Sefneni
őstag
Underground 2 - habár én leginkább csak ezzel játszottam a szériából.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
addikt
-
NJanika
aktív tag
Porsche Unleashed, Underground 1-2, Carbon. Egyébként a Heat-el is elvoltam most.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
-
.LnB
titán
Nem a kedvencem. De a 2015-ös NFS részben óriási potenciál volt. Nekem marhára bejött, hogy benne volt Akira Nakai, Magnus Walker, Shinichi Moroboshi. A mókamiki Ken Block nem hiányzott, de igaz, hogy ő a legpopulárisabb.
Nagy kár érte, hogy a vezetési élmény rossz volt.Egyébként nálam is Underground. Akkoriban a Fast & Furious filmmel karöltve, nagyot ütött. Az Underground 2 meg a Tokyo Drift-tel karöltve. "Szép" eredmény is mindkét szériától, az a degradáció, amit bemutattak az évek során.
Az NFS széria veszte a Forza Horizon lett. Az padlógázzal húzott el a széria mellett, ami a minőséget illeti. Aztán a későbbi NFS részekben meg próbálkoztak mindennel, csak a lényeget felejtették el. A vezetési élményt. Mindig csak a körítésre koncentráltak. És úgy néz ki, hogy az Unbound-nál is ugyan ez lesz a helyzet.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem csak annyi a titok, hogy akkoriban pc-n nfs-en kivul nem sok mas ertekelheto autos cim volt. Azert hittuk azt, hogy jo. Valojaban sosem volt nagy szam, csak sokat koltottek a koritesre.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #95381 üzenetére
Erre gondoltam, a Forza Horizon-os mondatommal. Addig volt jó, amíg nem láttuk, hogy van jobb.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
addikt
Nekem kifejezetten tetszett a körítés, zene, hangulat. Sőt, néha most is elő szoktam kaparni a régebbi részeket. Igaz, hogy leginkább csak a Carbon -t. Én az autó kinézetével is el tudok szórakozni egy csomó időt. Pl. feketepiacos elemek személyre szabásával.
Néha olyan őrült megoldásokat lehetett "gyártani", hogy nem is baj, ha nincs túl sok jelentősége a fizikának a versenyzés során. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy a két dolog kizárja egymást.
[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
Sziasztok!
Next-gen masinák közül (és pénztárcám okán is) nagyon tetszik a puritánul szép Xbox Series S.
(Xboxok közül volt Xbox Classic-om, és van Xbox 360-om. A One generáció kimaradt.)A gamepass rendszerért nem vagyok oda túlzottan, szeretem, ha egy játék "megvan", még ha webáruházból is. (Series S esetén ugye csak ez játszik.)
A kérdésem:
Régota nincs még a piacon, de mennyire megbízható a Series S? Lesz esetleg exkluzív cím, mint Sony-nál? (Ami csak X-re jön, PC-re nem?)
Kipróbálható demók vannak a Mircosoft Store-ban X Series-re?/(^_^)____7=--- - - >|
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Dinomano #95385 üzenetére
Szia! Megbízható gép a Series S, tény, hogy ha megengedheted magadnak a belső tárhely nagysága és egyéb funkciók miatt ajánlottabb a Series X.
A Game Pass-ban lesz/van olyan játék, ami örökre benne marad, főleg azok, amiket az Xbox Games Studios csinál/ad ki, így nem csak ideiglenesen lehet ott kipróbálni ezt-azt. Azonban én pl. sokszór demózásra használom a Game Pass-t
Ettől függetlenül vannak demók is: Játékdemók - Microsoft Store
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #95383 üzenetére
Egy NFS-t GT/FM-el anno összehasonlítani olyan, mint most egy FH-t ACC-vel.
-
Steve1207
veterán
FPD: Embr, Goat Simulator, Tour de France 2022
.
-
SaGa59
őstag
Alapvetően az a kérdés, hogy milyen felbontású tévéd, monitorod van. Ha 4k, akkor jobb a Series X. Ha 2k vagy 1080p, akkor bővel elég a Series S is. A tárhelye ugyan kisebb, de azt egy külső HDD-vel fel tudod bővíteni. Igaz, a kifejezetten Seriesre írt játékok nem indulnak róla, de minden más igen. Meg pár perc alatt át lehet másolni róla a belső SSD-re amivel épp játszol és annyi.
Én már majd két éve nyúzom az enyémet, soha sem éreztem gyengének vagy megbízhatatlannak.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
addikt
-
Marcsello31
őstag
Szia, Nekem is series s em van, nem bántam meg, nekem nem kell a 4k felbontás, s a full hd nagyon, egy nincs olyan 4ks tévém, csak sima full hdsem van 60hzel. Nekem folosleges lenne a series x. Egyebekre ott a pc. A tárhely az ami szomorú nála, de be lehet osztani. Kapok fissítéseket rá, nincs magára hagyva, Ja, és max grafikán túlterhelve is halk a gép.Nekem bejon.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Marcsello31 #95392 üzenetére
Ja, és max grafikán túltehelve is halk a gép.
Terhelve. Túlterhelni nem igazán szoktak egy konzolt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz Marcsello31 #95392 üzenetére
Mégis örökké szét akarod hakkolni, a háttértárat, windowst telepíteni rá, pécét csinálni belőle, emulátorokkal teletömni, stb. Annyira bejött eddig a gép, hogy nincs olyan nap, hogy valamit ne akarnál rajta megváltoztatni.
Milyen az, amikor nem jön be valami? -
addikt
-
addikt
-
dunc
nagyúr
Srácok végülis az új Call of Dutynak mi lesz a sorsa, van esély arra, hogy gamepassba érkezzen?
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs