Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz icemad #95148 üzenetére
Prohardveren van teszt az eSwap X Próról. Amúgy azzal kiegészíteném a fentieket, hogy több különbség is van az X és S Pro között, de inkább a kontroller mellé adott csomagban, több csetresz jár a drágábbhoz, viszont számomra ezek annyira nem fontosak, főleg azután, hogy a gombok miatt élből kiesett a kontroller maga.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Ez nekem is tetszett, amikor láttam, és az ára sem annyira vészes. Én nem értem hogy a Microsoft miért nem engedi liszenszelni az Xbox Wireless-t.
Az a PDP sem lehet olyan rossz.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem ez a PS5-ös nem tetszik.
A Gambitot néztem én is, de hamar lekerült a térképről. Egyrészt elég széles skálán mozognak a vélemények róla és élőben sajna nem tudtam megtapogatni, másrészt képek alapján kicsit bazári a külseje az én ízlésemnek, harmadrészt nehezen veszi a gyomrom az ilyen dumákat: The Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller was designed by esports athletes to eliminate lag and maximize your speed. Ezt jó lett volna megtámogatni valamilyen marketing anyaggal, vagy akár csak látni azt, hogy valaki tényleg ezt használja, mert így elég üres duma. Az eSwap X Prót pl. lehet tudni, hogy használják esportolók, ahogy Elite 2-t is látni pár ember kezében, a Scuf meg a fél konzolos esport szcénát támogatja ([link], [link]).
Mondjuk a Gambit nem egy árszint a többivel, a Scuffal végképp.[ Szerkesztve ]
-
NJanika
aktív tag
[link] -> Turtule Beach Recon
Kb 1 éve használom.
4 előre programozható mód.
Kényelmes és tapad a megfelelő pontokon.
Vezetékes (bár ez lehet valakinek hátrány)
Térhatású mód fejhallgatóval.
+2 gomb
Hangerő , mikrofon hangerő dedikált gombokkal
Olcsó[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
addikt
válasz Wesder #95152 üzenetére
+ Bad Pritt:
PDP -nél van amit vagy nagyon dicsérnek, vagy nagyon lehordják. Legtöbbször ez a két verzió létezik. Nekem volt pár PDP cuccom, azokat elégedetten használtam...de szerintem mindig érdemes megvárni náluk a vásárlói visszajelzéseket.Kinézetre amúgy én sem mondom, hogy gyönyörű a PS5 verzió...vagy hát ízlés kérdése. Viszont az, hogy moduláris az elején az a két rész, az baromi jó. Csak ugye ez is magában hordoz néhány további hibalehetőséget.
NJanika:
Ilyeneket ne OFF -ba rakjatok, mert simán témához kapcsolódik és másnak hasznos is lehet. Szerintem.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
A modularitás jó dolog, csak ez az egybe megoldás nem szimpi annyira. Ha meghibásodás miatt akarnál modult cserélni, akkor drágább lesz, mert ha teszem azt, joystick drift gond van, akkor nem lehet csak a joystick modult cserélni, mint az eSwapoknál pl, hanem az egész oldalt kell.
-
addikt
-
addikt
válasz Norb79 #95158 üzenetére
Számomra a legkényelmesebb dolog az aszimmetrikus analóg elrendezés. Ezért Xbox -nál és Nintendo -nál annyira nem érzek késztetést 3rd party kontrollerek beszerzésére. Persze mindig találok valamit, ami elkezd érdekelni...
A fenti linket/képeket én sem azért tettem be, hogy gondot okozzon a topikban. Csak jó példa arra, hogy néhány kontroller igyekszik kielégíteni az egyéni igényeket. Az hogy ez mennyire sikerül például a minőség miatt, már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Huh, ezt az Overwatch 2 ingame shopot még a tavalyi Halo Infinite is megirigyelné, olyan prémium árakat látni itt. Kemény, hogy a Blizzard képes volt ezt ilyen szemérmetlenül beárazni alig egy évvel azután, hogy a 343i a világ összes savát megkapta ugyanezen okból (is).
-
Wesder
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #95163 üzenetére
Mindennapi Halo fika kommentünket ad még nékünk ma, ámen.
Tökmindegy a játék milyensége, a shop árai mindentől függetlenül valóságtól elrugaszkodottak. Eddig az ilyesmit szerencsére hamar korrigálták felhasználói nyomásra, remélem most is ez lesz.
-
discrate
aktív tag
válasz Bad Pritt #95147 üzenetére
köszi szépen a leírást, nagyon hasznos volt elolvasni!
főleg online multiplayer fps-ekkel jászom (legalább 80%-ban), és tervezek beruházni egy kontrollerbe. itt is visszaolvastam, néztem összehasonlításokat, yt videókat (amik sajnos elég szubjektívnek tűnnek, akár sponzoráció miatt is), de inkább csak elbizonytalanodtam, hogy mire is essen a választás.
már-már az elite 2 felé hajlottam, de zavar, hogy annyi rosszat olvastam róla. vicc, hogy egy prémium termékkel arányaiban ilyen sok meghibásodás legyen (jó esetben gari időn belül).
az eswapnál említetted, és olvastam is, hogy ez milyen jó nagy kezűeknek.
na, nekem pont ez a baj, inkább kisebb ujjaim vannak, nem tudom, hogy mennyire lenne kényelmes.az a nehézség, hogy ki kellene próbálni a kinézett 3-4 kontrollert, és akkor tudnám eldönteni, hogy melyik is a legkényelmesebb számomra (ps4 pro-ról jöttem át nyár óta xbx-re, éveken keresztül használtam a dualshock 4-et, sose volt gondom vele, tökéletesen passzolt. most a xbx alap kontrollerét 2 hónap alatt se sikerült teljesen megszokni, nehezebb, nekem rosszabb a fogása).
az 50e körüli ár hogy jött ki neked? Trustmastertől direktben vetted? mert itt ÁK-n 60e+ mindenhol. annyiért elite 2-t is kapok...
az működhet, hogy rendelek egyet az alzáról, aztán ha nem válik be, akkor 14 napon belül simán visszapostáztatom nekik?
-
Bad Pritt
félisten
válasz discrate #95167 üzenetére
Playitstore-tól elhoztam szerintem az utolsót 50-ért, lehet lesz még náluk később.
Ha a DS4 volt méretben kényelmes és a gyári Seriesnek rosszabb a fogása és nehezebb számodra, akkor az Elite 2 felejtős, mert hasonló formájú és még nehezebb nála. Az eSwap család szintén offos, brutál nagy lesz neked szerintem, én is PS4-ről jöttem át és sanszosan a számomra túl kicsi kontroller miatt is lett ganglion a csuklómban, na ezek után méretre a Thrustmaster a legkényelmesebb.
Mik a kritériumok nálad? Most benne vagyok a témában, egy hét múlva sanszosan már a füleseket fogom bújni.
-
Azt esetleg tudja valaki, hogy nagyságrendileg mennyi adatot forgalmaz az xbox online játék alatt? Mert sógorom másik albérletbe költözött, piszok szar a wifije, gondoltam ossza meg a mobilnetet az xboxal. Ezzel nem is lenne gond, mert papíron korlátlan nete van, gyakorlatilag 8gb után figyelmeztetést kap. Ez kb 2 óra online játék után ugrik fel neki. Létezik az, hogy 1 óra online (pl gta) 4 GB adatot használ? Nem sok az egy kicsit?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz discrate #95167 üzenetére
Páromnak kerestünk korábban "karcsúbb" kontrollert, de végül elengedtük a témát, mert mindegyik vezetékes lenne. Gondolom hasonló indok miatt kényelmetlen neked is(?).
- Nacon Pro Compact
- 8BitDo Pro 2 Wired (Xbox verzió)
- PowerA Wired MiniUtóbbit szerintem már nem lehet kapni, vagy nehezebb hozzájutni. Bár mi egyiket sem teszteltük a fenti ok miatt, de kiindulásnak talán jó lehet, ha a többi túl kényelmetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Valaki főzott már kávét xboxon?
-
homerhamm
addikt
válasz Marcsello31 #95172 üzenetére
Nem, viszont a rántotthus mindennap azon készül el.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
santa clause
aktív tag
Nem lepődnék meg ha lenne coffee maker simulator...
-
Marcsello31
őstag
válasz santa clause #95174 üzenetére
Egyébként, ha úgy alakították volna ki a konzolt egy progamon keresztül még mókás is lehetne.
A szimulált kávéval egy bajom van, hogy nem hat.
-
santa clause
aktív tag
válasz Marcsello31 #95176 üzenetére
Placebo lenne, elhinnéd h megittad
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
discrate
aktív tag
válasz Bad Pritt #95168 üzenetére
- A hátsó gombok/pedálok jól kézre essenek, kényelmes legyen használni őket.
Ezért is nézek másik kontrollert, mert szükség van azokra, hogy a stick-ekről ne mozduljon el az ujjam. Kettő elég belőle.Jó lett volna egy találni egy olcsóbbat (pl a PowerA), de arról is olvastam rossz véleményeket.
Úgy vagyok vele, hogy ha kell, akkor áldozok rá (korábban horrornak számított nálam 50-60k-t adni egy kontrollerért), de közben pont nem szeretném, ha kidobott pénz lenne (meghibásodás vagy kényelmetlen, ezért nem okoz örömöt a használata). A scuff kiesik, csak ha nyerek a lottón- A vezeték nem zavar. Csak annyiból, hogy annak is van plusz súlya, ami elsőre kevésnek tűnik, de hosszútávon azért számít, plusz megtörik (mivel lóg, nincs kifeszítve).
De ahogy mondtam online multihoz kell, ahol nagyon számít a lag, és a wireless hátrányt jelent.- Ne zörögjön, kattogjon, legyen minőségi az összeszerelése
- A design abszolút nem érdekel, ucsó szempont. Persze nem baj, ha szép, de alap puritán feketével is elvagyok, a funkcionalitás a lényeg.
Ezeket is nézegettem:
Turtle Beach React-R
Razer Wolverine V2Talonban van még a Strike Pack Eliminator is. SP Dominatorom volt PS4-hez, annak pl szerettem a karjait (paddle), teljesen kézreállt. Az Eliminator gombos megoldás, de azt még jobbnak olvastam. Ennél is puding próbája, de ott a visszaküldés annyira nem játszik, szerintem.
-
discrate
aktív tag
Lehet, h rosszul fogalmaztam, azért nincs kicsi kezem, olyan átlag közeli.
Tehát a piacon levő termékek többségével boldogulnék, a kifejezetten robosztusakat elkerülöm.
A Dualshock4 valahogy tökéletesen illeszkedett, összesített több ezer órányi játék után se fájt sose a kezem.Viszont ha jól látom, ezek nem is hátsó, programozható gombosak.
-
addikt
válasz discrate #95183 üzenetére
Nem fogalmaztál rosszul, csak én gondoltam, hogy ez volt az egyik fő oka. Bár az való igaz, hogy a "kisebb ujjaim vannak" miatt jutott eszembe.
Nekem például PS5 előtt az összes kontroller kicsi volt, így egy nagyobb kontroller számomra sokkal kényelmesebb.
Pl. az Xbox 360 kontrollert sokan kényelmesebbnek mondják, amit egyébként én is aláírok, de fogásra mégis One -tól jött el számomra a kánaán.
Hátsó gombokat nem írtad. Mi annál sem használjuk, ahol ez adott. Szóval erről nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Marcsello31 #95186 üzenetére
Ezeket nem lehetne offba írni?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bad Pritt
félisten
válasz discrate #95182 üzenetére
Ami fps játékoknál fontos lehet a hátsó gombokon túl az a ravaszok reteszelésének lehetősége, megoldástól függően akár negyedelni is lehet az LT-RT teljes útját, a PDP Victrix Gambit élen jár ebben és mindent is tud, ráadásul 50 ezer alatt kapható, viszont nagyon kevés teszt és vélemény van róla, én kipróbálni sem tudtam sajna, szóval nem tudom, milyen az általános minősége.
Turtle Beach-től a Recon egy jó alternatíva szerintem, Roland0224 kolléga írt róla egy hónapja, a tesztek és általános visszajelzések alapján nem túl problémás eszköz, 30-35 között van árban, viszont nagyobb jószág még a gyárinál is.
Razer Wolverine-ből nem a v2-t nézném, hanem a v2 Chromát, az eredeti v2-n nincsenek hátul gombok, csak a ravaszok és bumperek közé ékelve egy-egy, a Chromán van négy hátul is, meg elvileg jobb minőségűek a gombok és kereszt helyett korong alakú a D-pad. Méretre kisebb a gyárinál, teljesen mások az arányai, emellett jó minőségű cucc, viszont jóval drágább a többinél, 60-70 között mérik.
Ami még számomra szóba jöhetett az a PowerA Fusion Pro 2, 40-50-ért látni, gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mintha egy Elite 2 teljes funkcionalitását egy gyári Series kontroller minőségű házba pakolták volna bele, természetesen vezetékkel. Nem egy prémium termék, viszont overall pozitív véleményeket találni róla tesztek és vásárlói formájában is, nekem is nagyon tetszett, mikor megtapogattam.
Aztán ott van persze az Elite 2 Core és a hozzá tartozó Component Pack most már 70-75 között. Őszinte leszek, szerintem nem ér ennyit, csak akkor, ha valaki vezetékmentes megoldást keres, hiába magas minőségű cucc, az én ismeretségemben is 50%-os hatékonysággal működik.Persze mindegyiknél előfordulhatnak problémák, de szerintem a Reconnal, Chromával vagy akár a Fusion Pro 2-vel se lehet mellélőni, ha az embernek szimpatikus a cucc. Mellettük a Gambitot választani kicsit kísérleti nyusziságnak tűnik jelenleg, az Elite 2 jórészt szerencsejáték, vagy életed végéig kiszolgál, vagy egy éven belül megmurdál.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
consono
nagyúr
válasz Wesder #95190 üzenetére
Aha... "Nem éri meg nekik", "kidobott pénz", "csak azért kell, hogy el lehessen adni a konzolt", ilyeneket szokták mondani, nem? Közben meg csak a konzolos oldal termel annyi bevételt majdnem , mint az Xbox eladások...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
NoOne1976
őstag
Meg tudná valaki írni az MS hívható telefonszámát? Sehol nem találom hirtelen.
-
addikt
IGN - 5/10
-
Steve1207
veterán
Új mini fridge: [link]. Kisebb lett az egész (46cm-ről 36cm-re csökkent a magassága, hogy kompaktabb legyen).
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest