Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Majd jöhetnek újra a game tesztek a YouTubera.
Hátha rá harapnak a streamerek. Lesz mit nézni.
Én egy Warcraft újra töltve verziót vagy StarCraft 2 verziót
Megnéznék xboxon.
Tom van pcn. Csak kíváncsi lennék hogy hogy futna milyen grafikával.
Mêg ,2000ftal lejjebb megy az ár és jók vagyunk.
" A kezem a bilibe lóg". -
Marcsello31
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A megváltó?
-
Marcsello31
őstag
Talán jöhetne egy olyan opció is,
Hogy csak multiplayer csomag lenne,
Az arra lehetne jó hogy a megvásárolt játékokkal
Lehetne multizni. Óhjaj.
-
Marcsello31
őstag
hehe. Kicsit későn
, de akkor megvilágosodtak, Így még jó hogy nem fizettem elő egy alternatív megoldásra, ezek az árak már nekem is barátságosabbak.
De annak idején már láttam, hogy háborgás lesz ennek a vége. Gondolom az új csapatnak köszönhető a változás.
Gondolom később lesznek új címek is, amint újra beindul az egész,
Régen az ár emelkedés előtt én nekem is volt előfizetésem és és elvoltam vele,
megláttam az új árakat, csak pislákoltam.
A reklámokkal megtömött várható új csomag engem nem izgat majd.
Köszöntem a válaszokat!
Ja! Ha a konolom bekapcsoláskor áramba helyezéskor picit kattan valami az gond lehet?
Vagy mindig ilyen volt, csak most figyeltem fel rá?
Tegnap nekem jött egy frissítés a koznolomra amúgy. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Jól látom, hogy a game pass ára olcsóbb lett "egy picit"
.
Minek tudható be?
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kérdés, mert nem tudom hova tenni.
Van egy xbox series s konzolom, és arra lettem figyelmes, hogy mikor áram alá helyezem,
akkor mintha a konzolnál a "tápegység környékén, kattana valami halkan"
ez normális? Vagy keressek egy szervízt táp cserére? Mindene jól megy, napi szinten használom, főleg mióta jött egy rendszer frissítés, jobb is.
Eladni nem akarom, van pár játék amit megvettem, és játszok velük.
A választ előre is köszönöm!
Nem fogok új konzolt venni még ezt a hélixet sem. Nem is tudnám.
pc mellett így teljes. -
Marcsello31
őstag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Üdv! Egy tipp: külső tárolóra sem sikerül telepítened?
-
Marcsello31
őstag
Egy hóviharos szimulátort megnéznék, fortnite grafikával, olyan túlélő szimulátor,
csodálkozom hogy még nincs. Ha már télen alig esik a hó, legalább játékban essen.
"vicc volt, de nem annyira". -
Marcsello31
őstag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Én eljátszogatok a fortnite-al is míg êlek
. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ez az átalakítós nvme adapter valóban jó az xbox series shez is?
link: [link] Van egy használaton kívüli 512gigabyteos nvme ssdm és arra gondoltam használnám a konzolomba ha már van. játékok adattárolására szuper lenne.
Tudom hogy az emag nem valós adatokkal dolgozik hanem fordításokkal és az is hibás.
engem a képen látott adapter érdekelne csak. -
Marcsello31
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Semmi baj, igen az SSD a lelke valahol az egésznek.
ezért jó ha van egy teljes adat mentésed,.
Mert ha váratlanul meghal az nvme SSD-d egy új üres meghajtóra csak rá írod, a mentést,és újra mennie kell.
Ritka az ilyen ahogy irják, de ha előfordul akkor vége a játéknak. Én is le mentettem az egészet. Biztos ami biztos.
Rövid zárlat, hirtelen áram szünet.
Vagy ami a legjobb a másodperces áram kimaradás.
Mondjuk a konzolt nem egyszerű szétszedni, annyi csavar fogja mint égen a csillag. Ja és speciális csavarhúzó kel hozzá.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Üdv! Szerintem igen, minden konzol egyedi kód,"okkal"
Települ, ha megsérül a boot része a rendszernek, már gond van, egy fontos betöltő van el rejtve a meghajtón.
Ha van pcd, én lementém a helyedben az nvme SSD teljes tartalmát, én bele néztem a sajátomba, agyon van patricionálva az egész, külön meghajtó név alatt fut a Windows,az Xbox-os, és a boot rész. Mégis betöltés kor egynek tűnik.
Pc tudsz mentést csinálni, ha megvan hozzá mindened.
Más Xbox tulaj mentése sem hozná vissza a konzolod.
Erről találsz a YouTubeon videókat
.
Nem okoskodásból írtam, csak gondoltam segítek.
Nem lehetetlen a meghajtó teljes mentése. -
Marcsello31
őstag
Ma már az is téma, hogy egy valamire való videó kártya "gamer kártya," kerül annyiba mint egy komplett konzol annak idején mikor az enyémet vettem "Xbox" nem volt ekkora ár borzadalmak. Ezért sem adom el.
Ami játék nagyon kéne megveszem magában.
Pc meg alap használatra van.
Ha az árakAmúgy hiába jött frissítés a konzolomra.
Az Edge böngészőm továbbra is villog, néha újra is indul.
Eredeti HDMI kábel fullhdtvre kötve is ugyan úgy villog.
De csak a böngésző csinálja ezt.
Nem értem. -
Marcsello31
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Na ez meg a másik, vagy rá eresztették volna a steam appot. "persze ez nem így megy."
Én is meg vagyok a series s '1tb masinámmal" De mellé még mindig elkél egy alap pc,
de így meg nem kel komoly "drága videó kártya a pcbe mert ott a konzol"
Mondjuk a pcn futó xbox alatt látható pcs játékok mehetnének már xbox alatt is
.
Ha már van előfizetése az embernek.
-
Marcsello31
őstag
Milyen jó is lett volna, ha a jelenlegi Xbox series konzolok is megkapnák ezt az új két módú dualboot operációs rendszert.
.
Óhaj sóhaj.
. -
Marcsello31
őstag
Üdv! jöhet egy vicces videó?
[link] Éppen aktuális.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen. Nekem is feltűnt ez. Nem csak egy játéknál.
Én ha tudom beállítom a billentyűzet egér párost. " Már ha van mód rá". Játszok úgy. Egyenlőre a konzolom 10xer erősebb mint a pcm. "Van az is, egy 8 éves amd pc config".
De öreg már a mai játékokhoz.
Az ingyenes fortnite alatt főzni lehetne a pcmen.
-
Marcsello31
őstag
Témám zárolom, sikerült megoldani, bevált a youtube app. Köszi mindenkitől, és elnézést.
. -
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Újra telepitettem az egész konzolt,
Nullára teljesen, mindjárt kiderül hogy javult e a helyzet, ha nem, van mód régebbi rendszer telepítésére? És kikapcsolni a frissitest? Köszi a választ. -
Marcsello31
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Úgy lesz. Mindjárt neki állok.
Van olyan telepítési mód ami mindent letöröl és újra telepíti a rendszert? Van 9 játék a konzolon jelenleg. Gondolom azok megmaradnak a Profilomba?! -
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Meg próbálkozok Egy teljes újra telepítéssel. Csak gondolom olyankor a játékaimnak is annyi.
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Rá kötöttem a konzolomat rendes full hd tvre,
Ugyan úgy meghülyül a rendszer, edge böngésző
Használata közben, semmi átalakító kábelt csatlakozót Nem raktam a tv es a konzol közé. Szerintetek az újra telepítés segítene? Vagy aggódhatok hogy konzol lett problémás fizikailag? Nem rég írtam itt a problémáról hogy villog majd újra indul az edge böngészőm konzol alatt.
Most rendes tvre kötöttem, ugyan azt csinálja.
Merjem megpróbálni az újra telepítést szerintetek?
Ez a dolog rendszer frissítés után jött elő. Előtte nem volt gond. Köszönöm a válaszokat előre is. "Mobilról írtam".
" xbox series s 1tb". -
Marcsello31
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Rendben, Köszönöm szépen. Elnézést ha ezzel valakit meg zavartam, csak fura hogy sokáig nem csinálta ezt, most meg igen, főleg hogy frissítés után. Holnap szét nézek a konzol monitor beállításainál, lehet hogy változott valami. Bizarr ez a villogó kép. De csak edgénél csinálja ezt. Amikor látom ezt a villanást, olyankor az Egér mutatója nem vibrál.
-
Marcsello31
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Üdv! Lehetséges, nem tudom, csak az edgénél csinál ilyet,
Játékoknál semmi gond, bármit is indítok el egy pillantra sem megy el a kép.
Még a böngészőnél villodzik, random időnként, főleg mikor megnyitnék egy weblapot.
Még azt megtehetem esetleg, hogy a tvre csatlakoztatom a konzolt, és ott megnézem a böngészőt, hogy másodpercenként villan e 1et.
Frissítés előtt ilyet egyszersem csinált ezért fura ez.
A böngésző alap használatra van csak használva,
Talán a konzolnál kellene állítgatnom a monitor környékén a beállításokat?
full hd monitorom van, hdmi csatlakozóval.
Minden tippet szívesen fogadok, De ha nem javul készítek róla egy videót majd.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne csak, tegnap előtt jött egy rendszer frissítés a konzolomra, és azóta ha a konzolon lévő edge böngészőt használom "nem röhög'"
.
Minden lap megnyitása előtt csak úgy eltűnik a böngésző egy két pillanatra mintha lehalna az edge. Másnál is előfordul ez? Vagy van valami beállítási lehetőség hogy ezt a villogást ne csinálja? Az egész képernyőm tök sötét mikor eltűnik az edge.
Csak a böngészőnél van így, máshol nem. Köszi a választ! -
Marcsello31
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Üdv! Értem, ez hasznos infó, akkor elsőként körbenézek a konzolos boltoknál hogy milyen akksit mennyiért árulnak, igazából az sem zavar ha ceruza elem van benne, csak lehessen tölteni akár külső töltő segítségével.
Sokáig úgy játszottam hogy konzol közelében vagyok hogy usb kábelt rá dugtam elem nélkül így nem volt gond, de amint messzebbről játszanék mikor a tvre kötöm a konzolt, akkor a kábel már ugye kevés, és vagy elem kel vagy akksi, körbenézek majd, Mondjuk ezek a tölthető ceruza elemek sem lehetnek olyan rosszak.
Az ai szerint ez a támogatott tölthető ceruza elem:
Panasonic eneloop pro.
De majd a chatgpt is megkérdezem, hátha kiakad a kérdésemtől. és sok lesz a villanyszámla odaát
.
ai válasz:
"A kontrolleres ceruzaelemekhez az Eneloop és a Panasonic eneloop pro ajánlott, mert hosszan tartó teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak. Az Amazon Basics Rechargable AAA jó alternatíva a kedvező ár-érték arány miatt. A Duracell Rechargable AA pedig kiváló választás a nagy teljesítményű és gyors töltést igénylő játékosoknak" -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Tudja valaki hol kaphatok xbox series kontrollerhez akksit? Nem ceruza elemre gondoltam, hanem akksira, mert kezdem unni, hogy pár nap után lemerülnek az elemek, pláne játék közben.
Lehetőleg megfizethető árut. köszi! -
Marcsello31
őstag
-
Marcsello31
őstag
Üdv! Mindekinek, egy kis segístég kellene, el kezdtem szemezgetni a
az Xbox Game Pass Premium csomaggal, ez még megfizethető lenne számomra,
trükközni nem akarok, mert kár lenne ezért a konzolért. Persze kaptam korábban üzeneteket hogy nem lehet baj, de "jobb félni mint holnap bannt kapni".
Ami számomra nem egyértelmű, korábban ebben a csomagban úgy volt hogy 200 játékot ígérnek erre a csomagra, de rá néztem az xbox oldalán most újra hogy változott e valami, és ha jól látom igen, jól látom?
Most azt mondja több száz játék konzolon, annó ez nem így volt, vagy rosszul emlékszem?
Mert ha ez így van, akkor jó ez nekem.
köszönöm a választ előre is.
elnézést az értetlenkedésért.
Xbox Game Pass Premium
4 990,00 HUF/hónap350,00 HUF / 14 nap
350,00 HUF / 14 nap. Azt követően 4 990,00 HUF/hónap
Több száz kiváló minőségű játék a konzolon
Online konzolos többjátékos mód
Tagsági ajánlatok és kedvezmények -
Marcsello31
őstag
Na akkor én is teszek egy próbát, max a kukában végzi az egész konzol.
"vicc volt".
Egyre több youtube videó jelent meg azóta a drágaságról."ársapka erre miért nincs+?"
Vicceltem.
-
Marcsello31
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Én annó 4g+ szolgáltatás alatt használtam a gamepasst annó, konzolon és mobilon,
az elején mindig van egy akadás, aztán utána már jó, pingem 23ms körül mozgott.
Én átrakom a konzolt retail módba egyenlőre, hogy tudjak alternatív játszani,
nem igen merek belevágni egy alternatív hozzáférésbe, várok még egy kicsit.
"megnézem hányan írják majd hogy hoppá.".
"ez most gonosz volt, elnézést.
" -
Marcsello31
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
Ha jól értem, ha EU Kódot veszek az enebáról akkor nem lehet bajom és vpn sem kellene,
mondjuk a vpnt raspberryn oldanám meg, a router és a konzol közé iktatnám be a vpnt,
ha kellene, az aprót is megnézem, köszönöm! Egyébként tegnap?! állítólag lehalt az ms oldala mert olyan sokan akarták vissza mondani, Én ezt az emeléses történetet karácsony utánra hagytam volna, na mindegy. Én off. Amire kíváncsi voltam megkaptam,
Köszönöm mindenkitől.
-
Marcsello31
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
Rendben még gondolkodom rajta, meg hát ott van az alternatíva eneba, bár félő hogy ő csak vpnen keresztűl biztonságos csak.
Köszönöm hogy válaszoltál, még nézelődök.
Szomorú ez, főleg karácsony közeledtével, főleg, a mi fizetésünkhöz képest, "persze mindenkinek más a fizetése, de pl engem ez már érínt, nem tehetem meg, hogy megvegyem, a 10ezer forintost. -
Marcsello31
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
Üdv! Az alza már a változtatási utáni árakkal árul? Mármint ha én most megrendelném az alzától a csak 1hónapra szóló csomagot, akkor az a teljes ultimate hozzáféréshez nyújt lehetőséget, vagy az eredeti 3kínálatból a középső 200 játékra szól "Premium"?
A válaszod előre is köszönöm! -
Marcsello31
őstag
Üdv! Ezek szerint mèg működik az eneba?! Köszi a választ.
-
Marcsello31
őstag
Hát, én is asszem maradok annál az opciónál, hogy ha megtehetem megveszem az egész játékot és az online mód miatt majd egy alapcsomagot, de még várok, Furán fejbe vágott ez az információ engem is. vajon mi lesz a hazai Gamerekkel? game-off? (-:.
-
Marcsello31
őstag
Eddig nem értettem meg, hogy mikor megnéztem a topic komment számú hirtelen
Megnövekedését. Hogy mi az isten nyila történt itt. Ja hogy változás történt a gamepass házatáján. Ja jolvan oké.
. -
Marcsello31
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó lehetett látni a grafikát és a játék élményt, én még az első verzióval sem tudtam játszani, de majd idővel az xbox mellé lehet beszerzek egy ps4et, elférnek az asztalon.
Pcmen akad mint állat, 7éves gépről mit vár az ember. ddr3mas rammal.
. -
Marcsello31
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is ,már évek óta
.
-
Marcsello31
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért ilyen esetben figyeld a visszapillantó tükört is, "nem a forzában"
.
Szólj ha sikerült. -
Marcsello31
őstag
. Hát akkor Szépen sorjában végig megyek majda listán, már amelyiktől nem gurul el a gyógyszerem, játék tippeket köszi!
Skynet most hogy mondod (-:. -
Marcsello31
őstag
Én is előfizettem a game pass ultimatre, adok neki 14 napot, hogy meglássam megtartom e, mivel van pcm is megnézem ott is hogy mire megyek vele.
Ha jól tudom 14 napon belül visszafizetik az árát ha idő előtt lemondom, már ha.
Nem babrálok az alternatív előfizetésekkel sem a vpnekkel, nem szeretném, hogy bannolják a konzolom. Van valami hírtelen megnézendő játék ami elérhető Game pass alatt? A válaszokat előre is köszönöm!
Aztán majd kiderül hogy megtartjuk e.
-
Marcsello31
őstag
Én is gondolkodom a Gamepassben, de még várok, mindig úgy voltam vele, hogy inkább megveszem végleg a játékot, és egy olcsóbb games passzt
. fizetek elő az online funkció részért. Próbáltam tegnap megizzítani a konzolom, mármint úgy hogy le fagyjon aztán szevasz, nem sikerült. viszont még a 100%terhelésnél is olyan halk hogy hihetetlen jó. Nagyonjól megtervezték a hűtését neki.
Míg a ps gépeknél a régebbi verziók, picsányi ventin látort kapktak ami benne van ha felpörög elmegyek a marsig. "nem bántásból írom, tapasztalat."
Nyomkodja valaki közületek az age of empires verziók valamelyikét? -
Marcsello31
őstag
Rendben köszönöm szépen a válaszotokat, akkor normális, viszont még így is nagyon halk ami meglepő, de amikor túrbó módban van, csak úgy löki a meleglevegőt,
nem semmi meleget bocsájt ki, gondolom nem gond ha ilyenkor fektetve van a konzol.
Más játékoknál is észrevettem, egyébként én el vagyok a series ssel is, nekem nem kel az x. Gondolom a Ps máshogy van kalibrálva, volt ps4em is, ő is rögtön bepörgött.
Na az már bajosabb volt.
A szobámat amúgy szépen felfűtené télen
. _vicc volt_
köszöntem a válaszokat! -
Marcsello31
őstag
Lecsót rá oszt jóvan
_vicc volt_. -
Marcsello31
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elnézést! Rendicsek.
-
Marcsello31
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Akár, de én konzolra szeretnék egy steam appot
Végre lehetne nyomatni a többi pcs játékkal konzolon. De ezeknek a steam deckeknek is olyan ára van hogy nem nekem való, pedig játszanék rajta én is
. -
Marcsello31
őstag
Dejó lenne egy steam konzolra, én arra fizetnék elő
Egy kérdés, ha egy megvett játék, le kerül a storeból vagy már nem lehet letölteni,
attól függetlenül a konzolomon rajta marad? -
Marcsello31
őstag
Köszöntem a válaszokat! Inkább nem pazarolok rá, majd rá erőszakoltatom a pcn, valahogy. Akkor inkább valami izgalmasabb játékra költök majd.
-
Marcsello31
őstag
Köszi a válaszokat, közben én is rájöttem, hát majd meglátom.
Sajnos a pcm összefossa magát, mert már kb 9 éves.
Nem csoda, még gondolkodom rajta, Köszi mindenkitől a választ!
Megnézem hogy futja e rá a büdzséből. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy akciós játékot ami érdekelne:
ő lenne az: [link] Cuphead & The Delicious Last Course
Az xbox weboldalán az ár: Akció: 2 820,00 HUF
de seriesről nézve tripla annyi, az xbox oldalon veszem meg a játékot akkor az működne attól függetlenül a konzolon is?
A pcm már öreg ilyen játékokra.
A választ előre is köszi!
Már ott sem annyi.
-
Marcsello31
őstag
Igazából csak egy frissítésen múlik minden,
Meg hogy odaát hogy döntenek.
Èn egy steam Storeval is boldog lennék.
Vagy felhő alapú pc játékot játszása konzolon.
A konzolon is Winfos fut. Csak rá gerjesztettèk az Xbox ost. -
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Gamepasszal is elszórakoztam egy ideig, de beláttam, hogy inkább egyszer megveszem az adott játékot ha megfizethető áron van, minthogy havonta fizessek.
Annyim azért nincs. -
Marcsello31
őstag
Kár hogy a microszoftnál nincs olyan hogy kívánság lista, beküldenénk egy csomó játék nevet hátha valamelyiket bedobják ixboxra is.
Tudom lerágott csont a spiderman játék, mert nem mostani,
de megnéztem volna a grafikáját az xboxon. Pcém elhasalna a terheléstől.
De gondolom a psre szánt exkluzíve játékok nem igen jelennek meg ide.
Vagy lenne olyan felhő szolgáltatás ahol elérhető lenne.
-
Marcsello31
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Látom jót kérdeztem
. Köszöntem a válaszokat.
Nekem van konzolom és gamepassom is, játszok is vele, konzolon nincs gond,
nyílván mert a konzolon van a játék java része,
de fura, hogy tévén játszva a cloud akad míg kissebb monitornál vagy telefonnál meg nem.
Elnézést mindenkitől ha esetleg belelovagoltam valamibe
.
Én konzolon játszok de néha telón is szoktam. De köszi a választ (:
Értem én.
-
Marcsello31
őstag
Milyen szèp mesevilág lenne, ha rá eresztenèk a rendes Windowst, Xbox os nélkül. "A kezem a bilibe lóg"
Csak tudnám meg a secure boot kinyitását, addig.
Az edge böngésző viszonylag mindenre jó amúgy, főleg frissítés után. -
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
update: csak egy programon keresztül megy, elnézést
. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy érdekes oldalt, és kérdezném tőletek, hogy ez a cloud szolgáltatás menne a konzol edge böngészőjével is? Mert ha igen, akkor
.
[link] Csak a linket mutatom meg, nem rég frissültek. -
Marcsello31
őstag
Köszi a figyelmeztetést, én is meg vettem.
Éppen töltődik lefele,
ennyi pénzért meg főleg. Thanks! -
Marcsello31
őstag
A jelenleg is használt email címemet hozzáadhatom a battlenet regisztrációhoz a starcraft játék miatt?
Vagy csináljak egy másikat ahol nincs semmi fontos. Mármint a fiókon.
A pcm pont elbírná a játékot. Elnézést ha nem egészen ide tartozik. -
Marcsello31
őstag
válasz
Peat76
üzenetére
Hát erre a kábelbarát sem jár, így marad a mobilnet.
Vannak időszakok mikor tudja azt amit ígérnek a 4g+ról,
de van amikor bezuhan, ezért is oldom meg a letöltéseket úgy, hogy
két napra osztom esténként, így talán nem kapok "qost"
átlagban olyan 50/60mega körül van a sebesség napközben, de még így is egy kincsnek
tekinthető. De még így is jól használható játékokra
. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A battle.nethez szeretnék fiókot készíteni, kellene az email címem,
használhatom az eredeti email címet, vagy ha nem bízok benne egy másikat állítsak be?
Annak érdekében hogy esetlegesen más ne férjen a levelimhez, ilyet még nem csináltam ezért kérdezem, a választ előre is köszi! -
Marcsello31
őstag
válasz
sirkope
üzenetére
Hali! Ha találok valamit megosztom, youtubeon már nézelődtél ezzel kapcsolatban amúgy? Nem tudom hogy létezik e itthon olyan hogy xbox szervíz,
Egy ötlet bár szerintem nem ez lesz a megoldás:
esetleg az egész rendszert újra telepíteni míg amíg nincs gond, asszem annál nem nagyon kel a venti.
Talán usbére rá csatlakoztatni egy multimeter volt mérőt, hogy érzékel e változást mikor bekellene kapcsolni a ventinlátornak,
Nem lehet az, hogy kilazult a csatlakozó ott a dobozon belül?!
Csak egy ötlet volt, ha valaki okosabb erre jár, majd talán segít,
vagy xda fórumon külfödin megkérdezni. -
Marcsello31
őstag
válasz
sirkope
üzenetére
Csak egy ötlet:
Ha így van, akkor az a védelem miatt lehet "hő védelem a procinak"
Házilag szétszedni az xboxot speciális csavarhúzóval lehet, legalábbis a series s-t.
De csak az nyúljon hozzá aki érti, én le ellenőrizném a ventinlátort ha ki van szedve és ha közvetlen kap "12v"ot akkor elindul e, ha elindul akkor mástól nem kapcsol be a venti.
De csak egy ötlet volt. Nekem a series snél a ventinlátor csak akkor pörög fel ha fél óra után akciózok egy játékban. Üdv. -
Marcsello31
őstag
Szia! Az allegro.hun rendelt már itt valaki? Megbízható? Lehet én is vennék majd egy ilyet, elférne. Lassan kezdem belakni a konzolt.
.
Van egy 512nvme ssd meghajtóm üresjáratban, egy ilyen átalakítóval rá dughatnám "a konzolba" és használhatnám bővítőként. Köszi a válaszod! -
Marcsello31
őstag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Meg nyugtatlak, úgy használom.
Mèg csak gyakorló szintben vagyok. De alakul. -
Marcsello31
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rendben köszönöm!
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Bocsi a zavarásért csak érdeklődnék, melyik az a program android alatt, amivel cloud felhő alapú xbox játékokkal tudjak játszani android tableten?

Ha épp nem vagyok otthon de net van. A választ előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Vagy megvilágosodtak odaát.
, de akkor megvilágosodtak, Így még jó hogy nem fizettem elő egy alternatív megoldásra, ezek az árak már nekem is barátságosabbak.
.
.
.