Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #4750 üzenetére
XSX-re biztosan nem, mert arra nem jelenik meg lemezesen.
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz MasterMark #4750 üzenetére
Lemondod az előrendelèst ès ujra rendelsz.Mi ebben a bonyolútt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #4753 üzenetére
De nem lesz. XO verzió kap upgrade-et 2021-ben valamikor.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #4755 üzenetére
Valószínűleg úgy lesz, mint ahogy most is van, hogy a dobozon fel lesz tüntetve, hogy Xbox One/Series X (360-as BC címeknél, szép lesz a Xbox 360/One/SX felírat )
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz MasterMark #4759 üzenetére
"Ninja and other Mixer streamers will be free to return to Twitch."
-
Moby
addikt
Jaja, Nyilván a BLM-es balhé miatt zárják be, véletlenül sem azért, mert sosem volt több, mint egy újabb állomás a microsoft epik failjeinek végtelen sorában
[link]
Azthitték, hogyha temérdek pénzért összevásárolják a streamereket, az majd elég lesz. Hát...nem volt elég. Jó lenne, azt gondolni, hogy ebből majd tanul az ms, de ez még sosem történt meg. Pedig jót tenne az xbox diviziónak is...[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Honnan a toszból kéne tudnom hogy konkrétan miért csukjàk be a Mixert? Azt làttam hogy streamerek tiltakoznak Twitteren valami rasszista dolog miatt. Igazàból nekem tök8 mert ritkàn hasznàltam, de ez a Faxbúkos összeborulàs nagy pofon lesz megint.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
Azért zárták be, mert a kutya nem volt rá kíváncsi. A fortnite season finálét youtube-on 6 millióan nézték, twitchen 2,5 millióan, Ninja közben arra verte nagy büszkén a mellét, hogy nálunk volt, amikor ötvenezer néző is volt !!!4!!
Namost az a pár néző, aki eddig nézte, az nézte a többit is. Nincs itt semmilyen facebookos összeborulás, mert a semmit adják át a facebooknak. A facebook ettől több nézőt szerez magának egy unalmas kedd délután önerőből. Ha nagyon akar. Itt inkább arról van szó, hogy ki fogadja be azt a pár hajótöröttet, aki még pénzt is adott az ms-nek. -
Moby
addikt
válasz Beniii06 #4765 üzenetére
Felkészül: xcloud
/közben azért emlékezzünk meg a "majd a felhő fogja számolni a crackdown-ban a fizikát" már-már feledésbe merült agyrémet is. Azok a felhők is nagyon csendben tűntek el az égről Rettenetes ez a kínszarás, amit az ms leművel az amúgy nagyon sikeres üzleti felhőszolgáltatásainak gémingplatformra integrálásával. És nem megy. Persze lehet, hogy először a felhőmentes részét kéne rendesen átgondolni, és csinálni, és ha az már megy, akkor továbbgondolni felhőre. De ez csak egy ötlet, nemtudom...
-
Bluverkill
tag
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bluverkill #4772 üzenetére
hát azért azt is vegyük figyelembe hogy jelenleg úgy tud magának kb 500 ezres felhasználó bázist hogy
beta-baningyen van
egyébként én is várom, a stadia egy nagy nulla lett...a psnow meg inkább gamepass helyett/mellett jó nem streamelniLife, Uh, Finds A Way
-
soundsonic
aktív tag
Nem lehet, hogy a lockhart egy fhd-s nextgen gép lesz? Én látnék benne fantáziát és megmagyarázná az pletykált árát. Én szívesen beruháznék rá, 4k-ra nincs szükségem és sokaknak van még fhd tv-jük ami nem tudom kihasználná e a 4k tudását
-
Def26
félisten
válasz soundsonic #4775 üzenetére
Arra ott van az "S".
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hombre[EU]
veterán
valószínū az lesz, a AAA 1080p (ha nem is az elején akkor késōbb biztosan), a többi AA,indie autós stb mehet akár 1440p-n is...persze,csak ha igazak a pletykált specifikációk
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz Bluverkill #4772 üzenetére
A PSNow 19 országban érhető el az xcloud ha jól látom kb 15 országban, előbbiért $10 kell fizetni (korábban $20-at), utóbbi meg ingyen van, előbbi nem béta utóbbi az. Sajnos mint látszik, a Sony nagyon elhanyagolja a Now-t, azt hiszem talán már létezett a ps4 előtt, de picit olyan érzést hagy mintha csak a BC miatt csinálták volna, igaz nemrég elkezdett szépen a gamepass irányába menni (letölthető játékok) és nemrég lett pár új ország is, illetve az ár is mérséklődött, talán a ps5-ös érára már kiforrja magát (főleg az Ms cloud-ba költözés miatt, bár annak elvileg semmi köze a játékok futtatásához).
u.i. Remélem xCloud minél hamarabb kilép a bétából és ezen a frontos is kialakul köztük egy konkurencia harc, aminek az eredményeképpen mind a gamepass (ha jól tudom ennek a része lesz az xCloud), mind a PSNow egyéb részei is nagy fejlődésen mennek majd át.
Hogy egy picit letörjem a fanboy örömködésed (nem értem, hogy mire jó ez, de már többször észrevettem, hogy úgy teszed, hogy a kék oldalról fogalmad nincs), az a 2.2 millió előfizető több pénzt hoz a Sony-nak mint az MS-nek a 10 millió gamepass előfizető és a gamepass ~100-200 játékával szemben a now 600-800 játékot add
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
soundsonic
aktív tag
#hombre[EU] #Def26 Most olvastam utána és egész jól hangozna ez az xsx s ha létezne, köszi
-
Bluverkill
tag
válasz NyMRooD #4778 üzenetére
Igen ingyenes. Ez nyilván közre játszik a felhasználó bázisban. De azt se feledjük hogy ennél jóval nagyobb felhasználó bázis lenne ha Iphone-on nem csak 10 ezer felhasználó lehetne(ez már az első nap amikor megjelent a beta iphonera betelt). 10 dollárt kell fizetni egy nem kész termékért. Igen az, mert nagyon sok minden hiányzik belőle.Amúgy azt is észre kéne venni hogy a Sony mindenbe bele kezd hogy mondhasa hogy ez nekem van csak. De aztán mindent elhanyagol. Nem vagyok fanboy. Csak nem szeretem ha vakok az emberek.
-
NyMRooD
őstag
válasz Bluverkill #4780 üzenetére
Nem tudom miért tartod félkésznek én még nem próbáltam, de azok szerint akik próbálták remekül működik, bár az elérhetősége gyatra és elhanyagolja a Sony ez tény, ezért is tart ott ahol van, ugyanakkor nem csak azért van mert "a Sony mindenbe bele kezd hogy mondhasa hogy ez nekem van csak" a now-hoz a felvásárolta a játék streamelés két úttörőjét, pontosabban a gaikai-t felvásárolta, az onLive-nak meg a csőd után a maradékát, mindezt még akkor amikor az MS-Google-Amazon-nVidia kvartettnek még meg sem fordult a fejében.
Persze, hogy belekezd mindenbe, a nagy cégek mind ezt csinálják, lásd MS-nek is ott volt a mixer, meg anno a zenei szolgáltatása (ilyesmivel, hasonló sikereket elérve próbálkozott a Sony is), vagy a Google-nek a plus, az Apple-nek is volt egy sor ilyen és még sorolhatnám.
Mint Írtam igen elhanyagolja/elhanyagolta a Now-t a Sony, most látszik egy kis mozgolódás, lehet lesz valami (lehet nem), de a lényeg, hogy még nem egy leírt szolgáltatás.
Ha nem vagy fanboy akkor elnézést, de nekem úgy tűnt, hogy annak, hogy örülsz, hogy az MS-nek (lehet) nem lesz streaming-ben konkurenciája csak arra tudtam gondolni, hogy fanboy vagy vagy részvényes és utóbbit kizártam
u.i. más téma: én speciel a mixer halálát sajnálom, mert a fb videók úgy ahogy van egy kalap sz*rt sem érnek (ezerszer kezelhetőbb volt a mixer), a youtube meg nem a stream-re van kitalálva, szóval így szvsz a twitch-nek nem maradt ellenfele.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Pearce
aktív tag
válasz NyMRooD #4781 üzenetére
"más téma: én speciel a mixer halálát sajnálom, mert a fb videók úgy ahogy van egy kalap sz*rt sem érnek (ezerszer kezelhetőbb volt a mixer), a youtube meg nem a stream-re van kitalálva, szóval így szvsz a twitch-nek nem maradt ellenfele."
Hova tudott volna az MS menni? A Twitch az Amazoné, akiknek állítólag ugyanúgy lesz felhős gaming szolgáltatása, mint az xCloud, a youtube meg a Google-é, az meg Stadia. Így marad a Facebook Gaming.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Meg amúgy is miért kéne dedikált streaming platform? PS-en is van a Twitch és kész. Xbox-on is elférne egy direkt YT feltöltési lehetőség. Nekem legalábbis.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #4784 üzenetére
Ott van youtube-stream is elméletileg. Igaz soha nem sikerült még beállítani
Mármint a ps-en.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
Az mondjuk tetszene. Én csak azért kapcsoltam be néha-néha, hogy valamit valakinek real-time megmutassak. És mivel a "valakik" többségének a Mixer-re általában egy bárban dolgozó ember jutott eszébe, nem volt mindig egyszerű a dolog
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
Értő olvasás pls, a mixer haláláról meg a többi szolgáltatásról beszéltem, nem arról, hogy szövetségre lépet az Ms meg az Fb, abban tényleg nem volt választásuk, kizárásos alapon csak fb-hez mehettek (bár nem lepne meg ha fb tervei között is szerepelne majd egy streaming gaming platform).
(#4783) Madoc: az Ms távlati célja, hogy ha nézed, ahogy a kedvenc streamered játszik, akkor egy kattintással tud te is azt játszani xCloud-on keresztül (és ugyan ez célja a google-nek is és majd valószínűleg az amazonnak is), eddig úgy volt, hogy majd a kedvenc streamered mixeren nézed, most meg úgy vannak vele, hogy facebook gaming-en (vagy mi a neve).
-
gduck
addikt
Ne csak felbontásban gondolkozzál! Az csak az egyik összetevő ;)
-
42861
senior tag
válasz nagylaci6417 #4788 üzenetére
Nem idegen tőlük az ilyesmi..
-
válasz nagylaci6417 #4788 üzenetére
De miért? Akinek elég a full hd, de szeretne az új játékokkal játszani, annak elég.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz nagylaci6417 #4793 üzenetére
Max még 1-2 évig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz nagylaci6417 #4793 üzenetére
Elég szar üzleti húzás lenne. Kiadnak egy új generációs konzolt, de ki venné meg, ha minden fut x-en is? Szóval remélem, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
És azokat ki veszi meg, meg minek? Meg engem hol érdekel a VGA? Konzolos vagyok.
Az meg ne zavarjon, hogy a konzol generáció váltás, az váltást jelent. Variálhatsz akárhogy egy one x-t, nem fognak futni rajta az only xsx játékok sehogy. PC-n egy 10 éves vassal is tudsz játszani 320x240-ben. Csak ez nem pc szerencsére.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest