- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndomokos
tag
Ezt nem értem..... az imént emiatt próbából újra felvettem a kapcsolatot, jelen esetben változatosság kedvéért a német supporttal, eljutottunk ugyanúgy a rendelés megerősítésig, itt nyilván nem engedélyeztem a terhelést a kártyámon, fedezethiányra hivatkozva, megadta az esetszámot ami alapján bármikor tudnám folytatni a rendelést. Nem tudom nektek miért nem sikerült

(az enyémről most jött mail, hogy december 2-án várható a kiszállítás DPD által, a sok megrendelés miatt csúszik egy hetet.)
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
Nézd meg ezt, hogy ez alapján mi lehet a gond: Walkthrough - Assassin's Creed Valhalla Guide - IGN
Vagy esetleg a topikjában érdemes még informálódni:
Assassin's Creed: Valhalla - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
NB2
aktív tag
-
beyruth82
veterán
Nem tudom mi lehet az az egyetlen százalék. Elvileg minden küldetést megcsináltam. Sok óra avval ment el, hogy végigjártam minden területet és kerestem egy kihagyott küldetést de nincsen. Talán egy raideléses küldetes lehet vagy nem tudom. Angliában 16 régió van és van amelyiket csak akkor tudod a befolyásod alá vonni ha már elértél egy bizonyos szintet és a szomszéd régió megvolt. Kell lennie ott még régiónak amit nem csináltál meg. Vannak egészen kicsik is meg térkép szélén eldugottak:

-
Dinomano
őstag
-
Dinomano
őstag
-
törölt tag
-
bandi0000
nagyúr
Engem am jobban idegesít, hogy a H5 veri látványban, pedig az mégis csak egy open word és 1 évvel fiatalabb, verseny közben a messzebbi kocsik is recések, és mosott valamik
Amúgy most elkezdtem vele játszogatni, jobb mint a semmi alapon, de örülök, hogy nem kellett közvetlen fizetni érte
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Nem, de volt egy ilyen leak még nyáron, szóval akár lehet is majd a jövőben.
-
imre687
tag
-
vg
veterán
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
beyruth82
veterán
-
persil
nagyúr
-
Bird
addikt
-
Mephike
őstag
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
beyruth82
veterán
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
-
Steve1207
veterán
-
parandroid
félisten
-
modflow
veterán
"Ha a TV-re nyomod az X-et HDMI-n, onnan soha nem fog atmos kijönni"
Hogy ne jönne! eARC már van.
Most is jön, 60 Hz alatt jó is, de 120 Hz alatt rossz. Viszont az erősítőm 4K/ 120 Hz-et nem tud, ezért muszáj direktbe rákötni TV-re.
Ami nekem megoldásnak tűnik, az csak egy új, még nem is kapható erősítő, amiben jó is a HDMI 2.1, nem úgy, mint a tavalyi szériában....
Csak az meg elég nagy lóvé, gondolom egy Onkyo TX-NR7100 nem két forint lesz... -
NoOne1976
őstag
-
krx21
nagyúr
Ez így pont nem igaz. A rossz feketét nyomja el maximum, ami az oled esetében tökéletes, tehát sötétét kell, hogy legyen a maximum kontraszt hatás miatt...
Képzeld el egy sötét jelentben milyen hatása van annak, hogy a háttér olyan fekete, hogy nem látod a TV szélének határait...
A nagy dinamika a hangrendszereknél, szintén csak teljes csendben érvénysül...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ρσгτσ
addikt
Azért van még hova fejlődni, ha a játék felépítését nézzük. Diablo 4 -re nyílt világú és PVP rendszert is terveznek saját területekkel, várossal, ami pont hogy mindig hiányzott ebből a stílusból.
PoE nagyon jó játék...de a komplexitás nem mindig egyenlő a stílusban rejlő lehetőségek kihasználásával.
Majd meglátjuk. Elég nagy eséllyel jövőre.
-
Bird
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
titán
-
Tuomas
addikt
-
hyggelig
senior tag
Ismerős. Nagyon durva helyzetek is voltak. Pl én találtam ki, hogy nyomtassunk pénzügyi utalásokról igazolást, hogy szerkesszünk rendes word dokumentumot, hogy használjuk a nyomtatót, de a még magát kockának tartó kollégának is én magyaráztam el, hogy kell rest mode-ban játékot telepíteni a PS-re, pedig én aztán nagyon nem vagyok hardcore kocka.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
törölt tag
-
bulikavagyok
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég összetett lett a forge.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7