Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz FollowTheORI #734 üzenetére
Mondjuk egy Halo vagy Forza 8 bundlet el tudnék képzelni.
-
NoOne1976
őstag
válasz FollowTheORI #736 üzenetére
Tényleg, mennyi lehet a kezdeti prémium felár?
Valaki emlékszik arra, hogy mikor kijött az XO mennyibe került, majd rá egy évre hogyan változott az ár? -
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #744 üzenetére
299$ az nettó. Erre itthon ràjön a tréfa meg kereskedői haszon.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Van ez így a Ps4 esetében vannak ilyen apró spórolások, ott például az újabb szériák esetében a konzoloknál már csavarok nélküli összeillesztéseket is használnak.
Ez mondjuk az átlagfelhasználókat nem érinti, de aki pl pasztázni akarja a konzolt később már igen...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #744 üzenetére
Kereskedőkön nem múlik, mivel minden árat az MS és a SONY határoz meg. Amennyiben nem az ő általuk megadott áron értékesítesz az minden esetben szankciókat von maga után. Ajánlott fogy ártól azok tudnak csak eltérni akik szürke importos gépeket árulnak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
AMD Power
titán
Lehet. A One X az elso szerikbol csomo hangos es "zorgos" volt. Ez az ujabbknal pl nem jellemzo. De en bizok az MS-ben. :)
l.skywalker Ne is mond. Csak magamat alltatom.... rohadtul elso napon megveszem!
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #750 üzenetére
Jelenlegi generációs konzolok esetében 1x sem fordult elő amit felhoztál példának. Reméljük a következőnél sem lesz ilyen. Bár én inkább az miatt izgulnék, hogy WW megjelenés legyen mint az S és X esetében. A ONE-nál az is kellemetlen volt a 22-3 országos start.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #815 üzenetére
Sok jateknal nem "kell" a magyar nekem sem. De egy csomo olyan jatek van aminel meg sokkal konnyebb/elvezheto lesz tole a jatek. Pl egy Subnautica.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Én azt utálom ha épp a magyar nyelv van ránk erőltetve... lásd Forza Horizon 4 pl. "
Hogy érted, hogy ránk van erőltetve?
Live-Die-Respawn
-
Forza Horizon 4 ben választható a nyelv.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1036 üzenetére
Inkább az xCloud lesz olyan mint a Now, hiszen a GP-ből mindent le lehet tölteni a gépre, a másik két szolgáltatás pedig stream alapú. Az xCloud-nak is saját könyvtára van/lesz és azokkal a játékokkal amik benne vannak mindig lehet majd játszani.
Vagy rosszul tudom és a Now-ban is van letölthető tartalom?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1039 üzenetére
Akkor az olyan GP+Xcloud hibrid. Nem rossz.
Én PC-n kipróbáltam egyszer, direkt egy koszos ősöreg laptopon és teljesen jól futott.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz FollowTheORI #1063 üzenetére
Amugy szerintem mind1 mennyi lesz a nyito ara. 167e es 190e vinni fogjak mint a cukrot. En biztosan.
NoOne1976 Amugy nem lenne rossz!
-
hombre[EU]
veterán
Ha 500euróval számolsz akkor az inkább 210ezer. 330alá már nem igazán jár a forint mostanában
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
De az € ár már áfával terhelt ár, legalábbis az X-et bejelentéskor a német amazonon 499€-ért lehetett megvenni [link]
Tehát itt "csak" az ÁFA különbözetet kell számolni ami teszem azt német irányba +8%
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1346 üzenetére
Welcome. A Sony-nál is volt hasonló patent az 5 esetében, az a megoldás is tetszik
-
HunChris
senior tag
válasz FollowTheORI #1346 üzenetére
És plug and play?
Mert egyébként csak úgy hullani fog az eszköz/csatoló, nem?
Pl: Fordítva dugná bele a user...
Én is erre tippeltem elsőre, csak hát különböző hosszokban elérhető. (max kilóg jobban az egyik... meg a chipek vastagsága sem mindegy, a vastag hűtőbordás tuti nem megy bele, 2 oldalas chipes vastagsága sem mindegy, stb, stb.)[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1407 üzenetére
Szerintem akiknek a játék a fontos, azok mindkettőt megveszik - ha megtehetik.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1409 üzenetére
Ha valóban szerényebb paraméterekkel fog nyitni a PS, akkor várható egy Pro majd 1-1,5 év múlva. Én személy szerint magamról simán el tudom képzelni, hogy ha az elvárásaim megvalósulnak, ebben a ritmusban mindkettőt beszerzem.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #1414 üzenetére
Akkor lenne esetleg ha a Tesco-s zsömle mellé is berakhatod majd a 100k-s 8K TV-t. Bàr kérdés, hogy ha ez el is jön, az még ebben az új genben lesz e, vagy majd csak 2027 utàn?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz FollowTheORI #1407 üzenetére
Akinek imponáló a GP de mégis inkább pst venne annak ott a ps now.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1422 üzenetére
A Now-val az a bajom pont, hogy vannak benne exc. címek. Én sokszor kapom magam rajta, hogy hú ki kéne ezt vagy azt próbálni, de nem akarom PC-n kipróbálni. Majd PS-en
-
Madoc
veterán
válasz FollowTheORI #1420 üzenetére
Hidden agenda, frantics is tetszett, jó bulis játékok. Uncharted nekem lapos, utálom a lövöldözős részeket benne, szar, szokhatatlan nekem az irányítás. Amugy minden ex kivétel nélkül szép. Nem, nem szép gyönyörű a slimen is, fullhd tv-n is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #1414 üzenetére
2023-ra pletykáltak pedig PS5 Pro-t már. Sonynak is jó üzlet, mert viszi a nép. Addigra lesz új tech is, 8K jelentősen olcsóbb lesz.
MS-nél is lesz új szerintem. Van egy nagy réteg, aki megveszi.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #1481 üzenetére
Engem érdekel a BE. Nem biztos hogy olyan rossz lesz az. Ingyen egy próbàt tuti megér.
-
Carlos Padre
veterán
válasz FollowTheORI #1483 üzenetére
Mint alternatíva az elszállt PC árak mellett. Nem ok nélkül hozzák közel egymáshoz őket.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1515 üzenetére
És tényleg. Ha így értette Búti akkor savazni fogják
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1682 üzenetére
Nem, hanem a Sony ExcuseMe
-
félisten
válasz FollowTheORI #1822 üzenetére
Ex-nek? Hááát...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #1822 üzenetére
Én meg Project Gotham Racing szériát FEAR-t, Condemnedet BC-be
Next PC Upgrade: 2022
-
félisten
válasz FollowTheORI #1824 üzenetére
De hát akkor az egyben PS5 nyitócím is lenne!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz FollowTheORI #1837 üzenetére
Ezzel én is kiegyeznék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #1896 üzenetére
En meg mindig remennykedem h nem 600 dollar lesz majd a gep.
Live-Die-Respawn
-
NoOne1976
őstag
Én kizártnak tartom a két konzolt. Minek? Hova pozícionálnák a gyengébbet? X fölé, mert alá értelmetlen, hiszen itt az S. Így se lesz egyszerű játékot fejleszteni, hogy mindenki elégedett legyen.
Ha a sima obe-on vagy S-en akadni fog, ők sírnak. Ha úgy lövik be, higy azon fusson, minek a csúcs új konzol, hiszen mivel nyújt többet? (30 fps helyett 60 nem system seller) -
hombre[EU]
veterán
Nem lövi tökön magát,mert nekik most pontosan arra lenne szükségük,hogy terjesszék a dobozt és népszerūsítsék a brandet. A mobilos politikával (alsó,közép,felsō,flagship etc.) ezt könnyen elérhetnék. A játékfejlesztés szempontjából nem szerencsés,hogy "vga piacot" csinálnak a konzolokból, már most sem optimális a félgenerációs izékkel együtt. Minél több hardware annál több hiba lehetōség, ezzel nem lehet vitatkozni. Több podcastben is említették az utóbbi idōben,hogy nem igazán örülnének a stúdiók, ha még +1 géppel kellene foglalkozni
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #1904 üzenetére
Az MS amúgy is szereti tökönlőni magàt. A példàja meg màr azért is rossz, mert az àtlag vàsàrlót csak mégjobban összezavarnà, és zavarodotsàgàban inkàbb PS5-öt vesz, mert azt még megérti hogy az 5 több, mint a 4.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #1914 üzenetére
"Shut up and drive"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #2024 üzenetére
Igen én is úgy olvastam inkább...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #2131 üzenetére
Igen. És kérdés, hogy ez miben más, mint mondjuk az, hogy most az X Patch-et leszedi az X-en egyes játékokhoz.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2277 üzenetére
Elment 5milla PSVR. Ez elvileg elég ahoz, hogy mondjuk egy indie cég csak VR-ra fejlesztve fent tudja tartani magàt. Feltéve, ha az aktív jàtékosbàzis is annyi.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2319 üzenetére
Nekik az a lényeg hogy legyen hol eladni az XGS jàtékokat. Ha Steamen veszik, akkor $ ha WinStore-ban Gamepassoljàk szintén $, ha Xboxot veszel akkor is.
Sony most megint építheti fel a jàtékosbàzisàt, míg MS-nél ez a bàzis a PC bevonàsa miatt viszonylag àllandó. Vàlalati szempontból ez teljesen előnyös, az meg hogy tisztàn SX jàtékosbàzis a 9. gen közepén mekkora lesz, szerintem semennyire sem érdekli őket. Ez a jàtékosnak fontos ha BF, Cod, meg tàrsait akar jàtszani, bàr Crossplay ezen is segíthet.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2321 üzenetére
A mostani generàció végén is dollàrmilliàrdokat ölnek az SX-be, így valszeg a One generàció nem volt (annyira) veszteséges. Mondjuk MS szereti égetni a pénzt, úgyhogy fene tudja.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2323 üzenetére
A 21-155millàs Xbox/PS2 utàn is lelőhették volna, de szerencsére nem tették. Tisztàn làtszik hogy szoftver és szolgàltatàseladàs a fő szempont, és nem a hardver. Màskülönben nem lennének belengetve a userfriendly intézkedések.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2325 üzenetére
A hw bàzis làtod hogy megvan. PC/Box, és ha valami csoda folytàn jàtszható lesz az xCloud normàlisan, akkor meg majdnem az összes mobil.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #2327 üzenetére
Én csak sajàt jàtékokról beszéltem most. A Halo MCC-t is inkàbb megvették Steam-en, minthogy GamePass-szal meg WinStore-ral szórakozzanak. Topseller volt Steam-en, pedig csak a Reach volt kész.
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #2586 üzenetére
Meglátjuk a lényeg, hogy mi játékosok jól járjunk. Ha megnézed itt a szegmentálás nem érinti azt a 10GB-ot ami szándékosan a VRAM-nak van fentartva. Szerintem itt félreértés van és erre majd úgy is egy fejlesztő fog tudni csak mérvadó véleményt mondani, aki már használja, és fejlesztett is az eszközre.
10GB fixen VRAM, 2.5GB fixen a rendszernek ez eddig oké, 3.5GB pedig marad valamivel lassabb RAM-nak sima memóriának. Én kétlem, hogy ez hülye megoldás lenne. De persze én is csak fotelharcos vagyok!
One X-nél gyorsabb és több lett a RAM.
Plusz IO oldalról gyorsabb lett az egész, így valószínűleg nem is kell annyi mindent a RAM-ba tárolni mert gyorsabb az elérése a tárhelynek.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #2612 üzenetére
Sajnos szükség lesz megszórításokra. Félő, hogy hány ember lesz munkanélküli...
-
Carlos Padre
veterán
válasz FollowTheORI #2586 üzenetére
Azért nem biztos, hogy elhibázott konstrukció ám ez. A gyors ram a rendszermemória aminek muszáj gyorsnak lennie a teljesítmény miatt, a lassabb viszont cache-ként működik a fő memória és az ssd között például, így nagy ow játékok akkor sem akadnak ki ha például repül a játékos.
-
hombre[EU]
veterán
válasz FollowTheORI #2625 üzenetére
Jó, akkor a kis kártya arra van,értem akkor nincs gond
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest