Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #32449 üzenetére
30+ a játék, amire építették, persze hogy elavultnak érzed.
Amùgy viccet félre téve; én örültem volna ha még oldscoolabb játék mechanikak lettek volna, csak hát akkor még több az akinek ez még tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz Scarletiel #32428 üzenetére
Switchen vittem végig, ha lenne cross save, SX-en folytatnám az Ascension questeket. Szerintem is remek darab :).
-
Bad Pritt
félisten
válasz F_Peter #32452 üzenetére
Azért van különbség oldschool, meg oldschool között, ott a BG3, ami nem is tudom, melyik AD&D rendszert használja és a legjobb nyugati rpg jelenlwg a piacon, meg van a CP, ami szimplán rossz mechanikákat használ, pl. bulletsponge ellenségek, amiket már a Divisionben is utált mindenki évekkel ezelőtt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
F_Peter
őstag
-
hombre[EU]
veterán
válasz F_Peter #32452 üzenetére
és az milyen lett volna? mondjuk az AI el sem indul csak állna egy helyben? ja bocs ezt sikerült összehozni [link] akkor legyen 30+ az utóbbi évek egyik legrosszabb openworld játéka és soha nem tudjuk meg milyen lenne amit terveztek.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bad Pritt #32454 üzenetére
ennek jót tett volna egy oldschool mechanika,mint pl. a gta3 vagy a morrowind rendszerei közül bármi
beatumups-nak van egy hosszabb videója, pontosan kifejti mennyire gagyi játékot kaptunk ahhoz képest ami ígértek. konkrétan van egy skill/perk [link] aminek nincs értelme,mert kimaradt a játékból...nem tudsz lövöldözni emberrel a kezedben és csak stealthbōl lehet elkapni akció közben nem meg úgy kb minden kimaradt,amit ígértek/szerettem volnaLife, Uh, Finds A Way
-
szimszonos
őstag
válasz parandroid #32439 üzenetére
Egész pontosan 4 játékot kapsz havonta,5 soha nem volt még a gwg történetében.
-
negyven2
veterán
válasz szimszonos #32461 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz chipesz #32463 üzenetére
Én csak erre válaszoltam: "5 soha nem volt még a gwg történetében"
Illetve, bár nem egészen helytálló a megfogalmazás, de még ott van az is amikor másik régiókban (Japán, Korea, stb.) más a GwG, és lényegében pár kattintással azokat is meg lehet szerezni.
Amúgy GP/GPU mellett én se látom értelmét már (persze tudom, a még mindig csak X360-at használóknak jól jön az két játék).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
rokarudi
aktív tag
válasz Döglött Róka #32437 üzenetére
Köszi, és mivel tudok variálni, hogy az én valóságom nagyjából egybeessen a szerver és a másik játékos valóságával?
-
parandroid
félisten
válasz hombre[EU] #32459 üzenetére
Neked nem tetszik. Ok, értjük. Nekem az utóbbi 4-5 évben az első játék, ami a Forza mellett le tud kötni, és csak elfogadhatóan vagyok béna benne. Witcher3-mal is próbálkoztam, de pár óra után sem állt kézre az irányítás, így kihagytam. Ettől is féltem, mert autós játékon kívül tényleg szinte semmivel nem játszom, de meglepően jól megy - na jó, persze easy-n, de nekem még az is gondot okoz néha, hogy merre megyek, vagy merre nézek, vagy hogy becélozzam a tárgyat, amit fel akarok venni.
Egyetlen bajom van vele, hogy nem szép. A sztori, meg a játék ettől még tetszik. Nem sok időm van benne, eddig egyszer bugolt be, egy utolsó mentés visszatöltése oldott csak meg, ennyi eddig belefér. Lányom kb 2 hete napi több órát tolja, legutóbb, amikor néztem, kb 75%-on állt a sztorival, de most ráállt a mellékküldikre, mert meg akarja mindet csinálni. Imádja, ennyi időt talán a FC4-be tett utoljára, de azt többször is végigjátszotta.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Döglött Róka
veterán
válasz rokarudi #32466 üzenetére
Nagyjából semmivel (Gondolj csak bele mit jelent egy cca 40-50es ping mindkét oldralról a szerver felé). A killcam a világ legrosszabb megoldása, mert szép nagy ellentmondások jönnek ki belőle. Ki is ment a divatból.
Van még egy dolog, a bufferbloat. Ami router függő. Ez nagyjából arról szól, hogy a ha többen is használják a router-t, akkor a buffer jobban terhelt és ez extra ms-t adhat a pinghez.
Bővebben itt:
Tests for Bufferbloat - Bufferbloat.net
Nyomd el, és élvezd a játékot.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy néz ki, hogy a Quick Resume-hoz jönni fog az a funkció, hogy láthassuk, milyen játékok vannak épp benne:
Phil Spencer:
We're not at 100% yet. We know we still have work to go do there. But I think even more than just the individual load time, the ability for me to have multiple games in my carousel, so to speak, and I know we have some requests on, "I want to know what games are in my Quick Resume carousel and be able to boot-" [link] 23:51-től van PS-el az interjúNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #32467 üzenetére
nem az ízlésemrōl szól, ez objektíven rossz hisz van mihez hasonlítani minden téren...és egyébként arról volt szó,hogy mit ígértek és mit tartottak be.
Life, Uh, Finds A Way
-
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #32470 üzenetére
Az objektív véleményekhez sem árt jobban ismerni a dolgokat, mert hamis infók alapján ítélkezhersz.
Pl. A nem tudsz testet cipelve lőni, nem egyenlő hogy is lehet. -
l.skywalker
Topikgazda
Game Pass App-ban frissült az elhagyó a konzol (hamarosan kikerülő) játékok listája:
Január 15(?)
• My friend Pedro
• Sword Art Online: Fatal Bullet
• Tekken 7Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hyggelig
senior tag
válasz parandroid #32467 üzenetére
Engem is leköt. Igen, még mindig ezzel játszom. 90 órám van benne. Az utolsó főküldetés jön. Vannak zavaró dolgai, de egyik sem olyan, ami elvenné a kedvem. A kis mellékküldiket is mind elolvasom, bolyongok, híradót nézek
mellékküldetés szála jön most.Rogue
Dashre kidobás egyszer sem volt. Kb 10-szer töltöttem vissza mentést, mert a képen beragadt valami (fekete csík, felvett tárgy adata, ilyesmik), de fagyni egyszer sem fagyott (a Valhalla kétszer is).Tegnap este megálltam a városközpontban, körbenéztem és olyan szinten esett az fps, hogy még nekem is feltűnt. Pont arra gondoltam, hogy a fórumon ez mekkora problémát okozna egyeseknek, ha még én is észreveszem
Nekem megérte azt a 7 ezer forintot, amit fizettem érte.
#32470hombre[EU]
Én csak egy dolgot nem értek. Miért kell állandóan leírni ezt? Mostanában csak olvasom a fórumot, de szerintem nem telik el nap, hogy ne terjesztenéd, hogy mennyire szar. Igen, felfogtuk. Nem is kell, hogy tetszen, de ez az állandó negatívkodás mégis mire jó? Hazudtak? Igen. Nem az kaptuk, amit ígértek? Na, aki komolyan vette az ígéreteket, az magára vessen (itt most nem a játszhatóságra gondolok) Az évtized játéka? Nem.
Csak ne nézd hülyének azt, aki ezek ellenére élvezi. De látom, túl sokat kérek.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Jön egy új Slim konzol? Vagy ez a TV dongle lesz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
chipesz
őstag
válasz l.skywalker #32475 üzenetére
Azt mondják hogy ez csak a jelenleg is használt Xbox Series X|S jelölést takarja, ami logikus. Már így is határeset, de egy XS nevű konzol nem lenne túl vásárlóbarát megnevezés, szóval nem hiszem hogy ez egy konkrét termék lenne.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
rdt89
addikt
válasz hombre[EU] #32470 üzenetére
Saját véleményem szerint, meg az utóbbi idők legélvezetesebb, és leghangulatosabb játéka. Sok dolog ami nincs a játékban benne, azokat is érdekes fenntartásokkal kezelni, mivel sokat perk-ből lehet kioldani és utána már hopp a játék része. S ha folyamatosan fejlesztik biztos nagyon sok minden belekerül még. Mielőtt a GTA és egyéb Open World-el összehasonlítjuk adjunk 4-8 hónapot a fejlesztőknek, hogy teljesen gatyába rázza a produktumukat, mert a GTA V se egyből úgy jött ki mint amilyen most.
S peterkeT-re reagláva én is alig játszok mással a Forza mellett ,így számomra is üdítő ez az alkotás. -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
A napokban olvastam,hogy lehet lesz egy Xbox csoport a társaságnak.
Azt szeretném kérdezni,hogy lehet róla tudni már valamit,mert csatlakoznék én is szívesen. -
veterán
Engem bosszant, hogy a mostani állapotban lévő CP-ért ennyien adnak ki pénzt, mert simán felbátorodhat a többi kiadó is, hogy na akkor mi is ígérhetünk fűt-fát, és simán kiadhatunk (pre-)alpha állapotban játékokat. Nincs mit szépíteni, egy rohadt féreg a CDPR, totál valótlan dolgokkal promózták évekig a játékot, iszonyatos hype-ot csináltak a semmiért, kussoltak a konzolos verzióról és egy szót nem szóltak, hogy miért vágták ki az ígért ficsőrök ~75%-át.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
H1F0N1CS
tag
-
Gsx-rr
veterán
válasz l.skywalker #32481 üzenetére
Ez mi is pontosan?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gsx-rr #32485 üzenetére
Konzolon belül lehet klubbokat csinálni, ahova csatlakozhat bárki és akkor barát/nem barát státusztól függetlenül lehet együtt játszani ill. bővíteni a játékos kapcsolatokat. Sok hasznát én még nem láttam, de csinálok egyet mindjárt és akit érdekel csatlakozhat.
"A klubok az Xbox-közösség által a hasonló gondolkodású emberek számára létrehozott online találkozóhelyek, ahol többrésztvevős játékokat lehet játszani, és ismerkedni lehet. Hozzon létre saját klubot az érdeklődési köre alapján – az Ön háza, az Ön szabályai!"
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
N@idia
őstag
Kellene egy kis segitség! Hogyan tudom az accountot eltávolitani a konzolról?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
csabi0805
senior tag
válasz l.skywalker #32486 üzenetére
De most ott lehet látni egymás eredményeit mindent nem?
Vagy ez nem ilyen és keverem valamivel?
Olyanra gondolok mint a Forzasoknak is van Prohardveres azt hiszem,mert abba anno én is csatlakoztam. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz csabi0805 #32489 üzenetére
Olyan, mint az. Én soha nem használtam, így azt nem tudom erre jó-e, hogy kövessük egymás tartalmait, de ha te láttál ilyet, akkor valszeg ez is olyan lesz. Minnyá belépek és megcsinálom
-
Tuomas
addikt
válasz csabi0805 #32489 üzenetére
Nem úgy van, ha csatlakozol egy klubbhoz, akkor láthatod a klubban lévő emberek eredményét?
Ellenkező esetben csak az ismerőseidét látod. Én pl nem jelölgetek be senkit ismerősnek idegenül, de egy ilyen klubbot hasznosnak tartanék, látni az eredményeket pl.
Vagy én értek félre valamit.Ja, már látom, te másik klubbhoz hasonlítottad, nem ismerősökhöz, sorry.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
csabi0805
senior tag
válasz l.skywalker #32490 üzenetére
Jó okés kössz kössz.
-
crystalmeth
csendes tag
Üdv, először is mindenkinek buék. másodszor pedig tudom hogy van téma összefoglaló de az nálam nem segített, a bajom az hogy igen lassan tölti le a konzol a játékokat, holott minden gigabites, a router, a kábel, a konzol meg ugye alap. szóval néztem microsoftos fórumot, yt videókat, állítottam dns-t, próbáltam ügyfélszolgálatot az nem kapcsol senkit sajnos csak linkelget, szóval semmi, tehát nem az van mint a pc-n a böngészőbe hogy rákattint valamire az ember és tölti, hanem berakja letöltési listába és "elkezdi" tölteni értsd 10-15percig gondolkodik majd felmegy nyögve 65Mbps-ig ezt tartja másodpecekig utána lassul és újra gondolkodás hosszú percekig. Semmi baj nem is lenne ezzel hanem a 100gb-os játékok korát élnénk, plusz nem azért ad az ember közel 200k-t egy konzolért hogy 10órát várjon egy játékra szerintem. Szóval ötlet valaki? előre is köszönöm!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz crystalmeth #32493 üzenetére
Csak azt tudjuk, ami az összefoglalóban van.
-
balazs025
senior tag
Instant on-ban kikapcsolva próbáltad már (mint ahogy az összefoglalóban le van írva)?
-
ldave
félisten
Mindenkit, aki
két kézzelörömmel szórja a pénzt játékokra és talán még játszik is azokkal, szívesen látunk az idei New Game Blitz-ben.A Slime draws near! Command?
-
NoMagix
addikt
Üdv, buék!Pedig ott van fehéren -feketén az összefoglalóban, instant on-ba kell rakni a gépet és akkor "kikapcsolt" állapotban sokkal gyorsabban tölt lefelé!megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Instant on bekapcsolva, átlag 250-350mbit között töltök lefelé boxon. Ünnepek alatt lassult 100 körülire. Nagyban függ a letöltésed az ISP-től, otthoni hálózattól. Ha tudja a router-ed, adj fix ip-t a boxnak és rakd ki DMZ-be.
Nem a konzol a hibás, csak annyit akartam ezzel mondani (reflektálva a "nem ezért fizettem ennyit" felsírásra)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
addikt
válasz szabogabor10 #32483 üzenetére
Nem ez az első játék, ami megjelenésekor problémákkal küszködik...valószínű nem is az utolsó.
Én pont ezért nem szoktam előrendelni. Mindegy mit ígérnek a fejlesztők. Ráadásul sok esetben maga a játékmenet is nulla volt ahhoz képest, amire számítottam.
A CP -vel vannak gondok, ezt nem is lehetne tagadni...DE! én pont ezért vártam néhány napot megjelenés után. Olvastam a véleményeket, néztem videókat...stb. Aztán amikor a Microsoft bejelentette, hogy kiterjeszti a refundot, meg is vettem a játékot. Ráadásul egyáltalán nem bántam meg, mert a hibák ellenére élvezhető és jó játék. Ezzel elég sokan vannak így, mert szinte minden CP csoport és fórum baromi aktív.
Ráadásul a hiszti sokkal nagyobb, mint a problémák.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
prokxy
veterán
Ha olyan rossz lenne, akkor 98 órát és sem toltam volna bele megjelenés óta.
Vannak hibái, egy pár bosszantó is, főleg a vége akasztott ki:
SPOILERAmikor a végét letudod, akkor visszakerült a lifthez. Ez oké, de minden cucc, képesség, szint, amit megszereztél az kuka, az elég gáz.
A járművek viselkedései katasztrófa, NPC-k jobb lenne, ha nem is lennének, sorolhatnám a hülyeségeket benne, de a sztori nekem nagyon bejött. Meg lövölde, nálam fél siker. W3-at nem tudtam végigvinni, meguntam, itt nem. Sokféle fegyver, hack-elés, stb. Végén már kihívás nincs benne, de addig voltak izzasztó pillanatok párszor hard-on.szerk: a többi befejezést majd egy másik karakterrel oldom fel, ha kijött a nextgen patch. Most még pár dolgot lerendezek benne és kapja az uninstallt. Jöhet más kis felüdülésként.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Politika
- Stellar Blade
- Total Commander
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest