Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabriel26
tag
Sziasztok!
Feltennem itt is a kerdest hatha...
Van egy sony xh90 TV-m es az xbox azt irja hdr nem tamogatott....
Mar a TV-n meg boxon mindent elnyomkodtam de semmi.....
Valaki hasznal hasonlo TV-t esetleg? Mit rontok el vagy nem kapcsolok be? -
gabriel26
tag
Nyustolom az X-et par napja es eddig nagyon franko minden kiveve a jatekok letoltesi sebessege
Mar minden letezo tutorialt vegig nyomtam beallitas teren, wifirol kabelre valtottam, a routerem egy 100+ ezres asus, prioritast adtam az xboxnak megis 0 es 240mbit/s kozott ingadozik a letoltes. Van amikor percekig nem tolt semmit majd hirtelen elindul.
Remelem ezzel csinalnak valamit, mert nem szeretem a lemezes jatekokat, igy viszont sanszos, hogy azt fogok venni hatha kevesebb ugy a letoltenivalo (bar ketlem)
Ezen givul minden Gucci -
gabriel26
tag
Hat sracok ma mondom kijatszom a Cold War-t es tudtam rola, hogy szarakodhat, mondom csak nem veszes....
A gep ugy megdoglott, hogy total resetelni kellett es mindenem elszallt.
A jatek legalabb 90%-ig vegig ment
A veget majd meglesem youtube-on
Penzt ne nagyon adjatok erte -
gabriel26
tag
válasz Steve1207 #26127 üzenetére
Cd-sen vettem meg es a series verziot.
Feltelepitette, 4k-ban hdr es ray tracing be volt kapcsolva.
A gondok ott kezdodtek, hogy eros lovoldozesnel olyanokat szaggatott mint az allat....
Aztan tobb ora jatrk utan kifagyott a kep es leallt az xbox....
Na most kabel kihuzas es ujrainditas nem segitett, visszaallitas jatekok es appok megtartasaval nem segitett.
Teljes torles es visszaallitas sem.
Ekkor usb-rol ujra kellett raknom az egesz oprendszert es mindent telepithetek ujra.... -
gabriel26
tag
Engem csak az bosszant fel, hogy fizetem a leheto legdragabb es leggyorsabb netet, elkoltottem 80 ezret routerre, hogy 4k netflix, online jatek minden smooth legyen. Erre 2020-ban "a jovo csodas generiaciojaval megaldott konzollal" olyan sebesseggel kell letoltenem mint 20 eve. Vagy kapcsoljam ki es ugy toltson. Van gamepass-om, de ha delutan elkap valami es jatszani akarom, nem fel nap mulva akarom hasznalni es addig legyen kikapcsolva a gepem, hanem azonnal.
En meg ekkora ocska dologgal nem talalkoztam es szornyen idegesit.....
Playstation-on is egy rakas kula volt neha a letoltes de az is egy Rolls Royce ehhez kepest.
Botrany akarki akarmit mond... -
gabriel26
tag
Nehany hozzaszolassal elobb irtam a COD problemarol, felhivtam az egyik nagy Magyar konzol uzletet ahol vettem, hogy hasznalhatatlan a jatek es tegnap vettem szoval szeretnem kicserelni vagy vissza kerni az arat.
A valasz az volt, hogy szoftverrel nem tudnak mit kezdeni szoval igy jartam.
Mielott kidobtok 24k-t csak gondoltam szolok -
gabriel26
tag
Azert reddit-en elegge mergesek az emberek Cold War temaban
"Well i am very disappointed. Spent a money on the game, what i can play 10 minutes in single player. On the second map, when i have to look in to the binaculars, it crashes. After the 3rd crash destroyed my series x console and i had to do complete factory reset on it. I have the proper series X version. I am very pissed because the shop not refund me because its a software. Now i have a useless game and nobody want to buy it, because everyone knows its garbage and crashing. I will throw it in to toilet and make a crab on it, and upload it to youtube..." -
gabriel26
tag
válasz hombre[EU] #26784 üzenetére
Azok a hirek is igazak, hogy nem lesz series x patch jovo ev elejeig?
-
gabriel26
tag
CP2077 59 gigaja tegnap este 8 ota szedi es 69%-on vagyok. Fejbe lovom magam lassan
Ha megerkezik 10.-en a disc es lesz patch orulok ha 11.-en jqtszhatom szerintem -
gabriel26
tag
Probaljatok ki GPU-ban a Call of sea jatekot!
Reggel ota nem birok felkelni elole -
gabriel26
tag
válasz hombre[EU] #27484 üzenetére
Agytornasztatos puzzle
-
gabriel26
tag
Ha valaki jatszana BF5 vagy Warzone-t es lenne kezdve egy controller inkompetens tanuloval jatszani neha vegyen fel
Izsu1987 -
gabriel26
tag
30 perc es irany CP2077
-
gabriel26
tag
Hat sracok en kiprobaltam a CP-t.....
Grafika igy next gen patch nelkul elegge gyatra, pedig minoseg modba raktam. Ettol nagyon sok jatek is szebb, szoval ez a resze kicsit csalodaskent ert Annyi lehetoseg, meg beallitas van, hogy kb. Egy ora mig igazan elkezded. Rengeteg a parbeszed szoval a sztorira nagyon ramentek. A harcrendszer nekem tiszta Division-os. Neha rohadt nagyot akad de nem fagy ki. Hosszu hosszu orakat el lehet majd tolteni benne -
gabriel26
tag
En en nyomtam egy refund-ot a CP-re
Igy, hogy megneztem PC-n hogy fut es a grafika hogy nez ki, ez egy botrany igy next-gen patch nelkul
Majd ujra neki ulok ha normalisan fog kinezni de a texturak olyanok mint ha valami low-en gepen jatszanek.. -
gabriel26
tag
válasz Steve1207 #27872 üzenetére
Azert nem volt konzolom az utobbi 2-3 evben mert bantotta a szemem az otvar grafika meg a frame rate.
Eddig probaltam batmit az X-en meg voltam vele elegedve, vettem hozza oled TV-t es amulok-bamulok. Erre ma elinditom ezt a jatekot es barmennyire is vartam de az elejen nomad modban azok a pixel bozotok a sivatagban meg az otvar mosodott texturak emlekeztettek arra anno miert kukaztam a konzolt.
Nekem ez igy nem kell es nem tudom jol erezni magam legyen akarmi a sztori mert ez igy ocska ennyi penzert.
Majd meglesem ha megkapja az X badge-et addig meg jo jatekot mindenkinek. -
gabriel26
tag
Sracok en ma elkezdtem a mafia 1 def. Editiont
Gyerekkorom egyik olyan jateka volt amire a mai napig emlekszem es meg most is orom volt elo venni -
gabriel26
tag
válasz Zoleee83 #28548 üzenetére
De most komolyan te meg vagy elegedve vele XSX-en?
Tudom mondtak nem lesz next gen patch, de hogy nez mar ki ez a jatek?
Amikor elkezdtem fikazni mondom ranezek mar olyan game-ekre aminel nincs next gen patch (gta5, rdr2, mafia, igazabol barmi) merfoldekkel szebb ennel.
Attol, hogy van fps had ne pippantsam mar le oket, aztan kapok egy ps3/x360 texturat melle
DF tesztbol kiderult a PS4 pro! verzio meg a 1080p-t sem kepes tartani. Ahogy jatszottam vele tiszta olyan volt mint ha 720/900p-ben menne az egesz.
Egy videojatekot nem csak a story miatt vesz az ember hanem a vizualis elmenyert. Na most itt az utobbi annyira ocska, hogy nem tudok tullendulni rajta.
A mai naptol en befejeztem a preorder-t a jatekoknal. Megvarom mig jon valami teszt es majd akkor veszem meg. -
gabriel26
tag
válasz l.skywalker #29131 üzenetére
Aki dobozosan vette jobban jar ha megprobalja valakinek eladni, mert itthon a boltok szoftvert nem vesznek vissza....
Ha meg azt mondjak kuldd vissza a lemezt nekik szemelyesen, penzt ugy sem latsz belole max adnak valami letoltokodot cserebe szerintem... -
gabriel26
tag
2 hete irtam, hogy a COD Cold war olyat crashelt a series x-en, hogy usb-rol kellett ujra raknom. A mai nap ez megtortent rdr2-vel is.....
Szerintetek valam hardver hiba lesz? -
gabriel26
tag
Polus MM-ben akkora fight volt ma series X-ert meg az eladok is elmenekultek mert a 2 csoka majdnem egymasnak esett
-
gabriel26
tag
Akcios most storeban az immortals fenyx rising. Behuztam es nem bantam meg
Aki meg nem probalta es meger neki ennyit ajanlom... -
gabriel26
tag
válasz l.skywalker #30709 üzenetére
Nekem egy olyqn kerdesem lenne, hogy anno meg az x360-nal Franciaorszagban eltem es ha vettem jatekot nagyon soknal csak es kizarolag francia nyelv volt elerheto. One-nal mar meg sem probaltam ott vasarolni lemezes jatekot.
Amikor bevalt az ember egy hasonlo kulfoldi (brazil) jatekot fennallhat az eselye, hogy mondjuk csak portugal nyelv lesz benne? -
gabriel26
tag
válasz parandroid #30716 üzenetére
Hat nekem a gep magyarra volt, meg a regio is de a jatekot amit vettem ott kint (lemezesen) csak franciaul futott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest