Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
válasz -FLY-> #21870 üzenetére
Én magam sem gondoltam, hogy újra Xboxon játszok idén, megmondom őszintén, de abszolut nem bánom, sőt! Mikor megtudtam, hogy 4000 ember van még előttem akkor elkezdtem átgondolni átértékelni a dolgokat, konkrétan/kifejezetten szükségem van-e arra a gépre, várjak e hónapokat, van -e értelme. Nem lett a válasz, ez már 4 napja és csak megerősitett minden ebben. (Az előző generációt egyébként One-on kezdtem, de PS4-en fejeztem be, így azért tudtam mérlegelni )
Sokan leszünk még ezzel így, úgy gondolom.. bár még várom énis a gépem, pár napja rendeltem elő, addig legalább elpörög a PS4 a lakásból.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz l.skywalker #23727 üzenetére
-
tunkiih
őstag
Nyomjátok meég Oriic a Destiny 2-t amugy? Ha megkapja az upgradet, gondoltam hogy ujra neki esnék.. kimaradt pár év, azt sem tudom jelenleg mi van benne szerintem.. de a karakterem azért nem rossz... (flashpah a GT-m, addolva vagytok ugyebár )
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz Döglött Róka #26672 üzenetére
.. hát én már nem tudom, de jöjjön.. addig el sem inditom!
-
tunkiih
őstag
válasz l.skywalker #26708 üzenetére
Kedvet kaptam a jatekhoz ujra, de tenyleg! Lesz mit behozni Az 1 OP fegyverei ernek itt valamit meg?
-
tunkiih
őstag
válasz hombre[EU] #27259 üzenetére
[link] Erre gondolsz?
-
tunkiih
őstag
A mai Cold War Update orvosolja az RT es egyeb hibakat! [link] (mekkora veletlen hogy ma jott meg a jatek.. )
-
tunkiih
őstag
válasz Bismarck24 #28692 üzenetére
Nálam sem megy, "jó" olvasni, hogy nem egyéni a probléma, mert most vettem 1 komolyabb routert (Digi a net amugy). Furcsáltam is, mert a Nat Open stb. mit kínlódik..
Más: Cold War Updatet ótavatosan kell kezelni, Ray Tracing-el végigtoltam a sztorit, a vége fele már szinte, egy fix résznél először kifagyott,majd ugyanott mégegyszer lelőtte a gépet. Kikapcsoltam, azonnal megoldódott..
Multiban nem használom amugy sem, de a sztorira én bekapcsoltam azért.[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
-
tunkiih
őstag
Ez komoly, hogy az update óta még mindig 1 raklap sz.r a Forza Horizon 4 online része? (Szerver problémákra gondolok..)
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz szabogabor10 #29275 üzenetére
Ez kritikán aluli, nem írok inkább semmit, semmi szép nem jut eszembe..
-
tunkiih
őstag
válasz l.skywalker #29346 üzenetére
Király, a következőt akkor lehet megtudom venni Europán belül is..
-
tunkiih
őstag
Sziasztok! Járt már valaki úgy Forza Horizon 4-ben, hogy a játékindítás után csak forog a betöltés és semmi sem történik (Series X)? Offline mentés törlése -> Felhőből ujra letöltés, Újratelepítés nem oldotta meg a problémát. A legritkább autóktól kezdve minden megvan amit meg sem lehet venni kábé, kezdek pipa lenni... Egyébként egy liveryt nem akart rámenteni az autóra és mentés közben megakadt, onnantól kezdve csinálja mert bekellett zárnom...
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
-
tunkiih
őstag
válasz ggbuffon1897 #35156 üzenetére
Jobban jársz 2000-2700 mAh+ Ikea/Eneloop/Energizer (példa kedvéért) AA méretű tölthető "elemekkel", igazából akksival 4-8 darab + töltő attól függ 1 vagy 2 kontrollered van.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
A Division 2 + kiegeszítő akcioban van (kb. 6k a 2 együtt), ajánlom mindenki figyelmébe, pláne most hogy SX patchet kapott! Az első részt sokat toltuk, itt az ideje a második résznek is, hárman nekiestünk! Akik dilemmáznak, van 8 oras free trial is a játékból! + ehhez kapcsolódó pozitív hír: The Division 2 - sok új tartalomra számíthatunk még
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz ggbuffon1897 #38398 üzenetére
Nemsokára érkezik a "Way Out" készitőinek uj jateka, az "It Takes Two" Ajánlom, előrendeltem énis! Trailer
-
tunkiih
őstag
válasz hombre[EU] #38413 üzenetére
Igen-igen! Külön van.. a "Year1 Pass" amit így nem kapunk meg az 1 forintot nem ér, mert korai hozzáférést adott csak az epizódoknak 1-2 kozmetikai kütyü mellett kábé. Szóval ez igy jo deal
-
tunkiih
őstag
Ez sem lesz fent tovább.. ne legyen igazam Leginkább arra utaltunk szerintem hogy látványosabb, élvezhetőbb az ottani offroad ágazat, mint ez. Verseny közben ha odaültetnél, elhinném hogy ez a 4 az k.rvaélet.. eleinte azt hittem azért ilyen ronda mert 120 fps-be próbáltam meg elsőkörben, de nem segített rajta a jóisten sem.. Szépen összefoglalták felettem, nem csak a grafika a "probléma", persze ettől lehet valakinek tetszik és jól elszorakozik benne.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz hombre[EU] #40492 üzenetére
Ramesz valamelyik versenynél mondjuk a solora (ami nem évszakhoz kötött event), és utána egyedi esemenyt valasztasz, ott van bőven valasztek evszakok teren is.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Sziasztok! Nem fordult elő másnak is az utobbi honapokban, hogy a gold jatekokat nem engedi hozzaadni, csak megvenni? SX ,SS konzolon azt irja szukseges lenne a gold elofizu hozza (aktiv gamepass ultimate). Telefonon bongeszoben megvasarolni engedi szinten. GamePass, EA Play, meglevo gold jatekok mennek. Konzolon reset, profil torles nem segitett..
-
tunkiih
őstag
válasz csuvicsuva #113453 üzenetére
na bassz*s.. ugyesek akkor koszi, probalkozok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest