Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz parandroid #98399 üzenetére
miért változtatná át az áfát?az amazonról még ugyan nem, de pl angliából előszeretettel rendelek, egyszer sem módosítottak az áron...
XONE: LedyGyusziHU
-
djnice
veterán
válasz LedyGyuszi #98401 üzenetére
Valamiért átváltoztatja, gondolom az EU-n belüli értékesítés miatt, de érdekes mert nem minden terméknél csinálja ezt.
-
parandroid
félisten
válasz LedyGyuszi #98401 üzenetére
Tavaly óta működő EU-s előírás, hogy az áfát a célországban kell megfizetni. Pont az Amazon volt az egyik renitens, aki a nulláfás Luxemburgból árult mindent, amivel jelentős versenyelőnyre tett szert a Németországban (vagy bárhol máshol) bejegyzett kiskereskedelmi versenytársak kárára, illetve jelentős áfa-bevételtől ütötte el a többi tagország költségvetését. Úgyhogy azóta minden külföldi rendelésnél a magyar áfát fizeted te is, amikor megadod a magyar szállítási címet.
djnice: Ezt te látod, én nem, de el tudom képzelni, hogy a Mo-ra (illetve szlovákokhoz, lengyelekhez, meg még ki tudja, kik kerültek be ebbe a körbe) tavaly karácsonyi szezon óta érvényes akciós szállítás másképp működik, mint a hagyományos kiszállítási policy.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
LedyGyuszi
addikt
-
djnice
veterán
válasz parandroid #98403 üzenetére
Itt szépen látszik a rendelés összesítő. Érdekes az is hogy az egyik játéknál kicseréli az áfát, a másiknál pedig nem.
[ Szerkesztve ]
-
DeerDawe
tag
Sziasztok!
Napok óta keresgélek, de nem találok Mad Max-et US store-hoz hasonló áron (20$). Ahol olcsóbb van, ott mind amerikai régiós. Mindenképp digitális formában szeretném megvásárolni.
Tehát, nem tud esetleg valaki olcsó, global régiós, Mad Max-et?Az itthoni 21 ezres árat kicsit túlzásnak tartom.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
-
törölt tag
Game-ről most szereztem be egy ilyen packot, Fallout 4 játék, Steelbook + képeslapok. 6500-ért szállítással együtt ajándék. Mennyi idő szokott lenni a szállítás? 3-5 munkanapot írnak az International Delivery-re, ez reális?
-
gianni85
veterán
válasz DeerDawe #98406 üzenetére
saját tippem, és saját véleményem... hagyd a fenébe, és az Avalanche másik játékát, a Just Cause 3-at is. Olyan laggokat produkálnak, hogy nem lehet élvezetesen játszani. Mondjuk a Mad Max még so-so. De sajnálom, hogy én pénzt adtam ennek a béna fejlesztőcsapatnak.
Sorry a dupláért
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
durva ősznek nézünk elébe...
Red Dead Redemption 2 október 3, lengyel Media Markt szerint
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-Rolika-
senior tag
válasz hadogabi1 #98367 üzenetére
Jogos. Úgy gondoltam, hogy ha a kontrollerbe van dugva a füles, akkor ott csak stereot tud. Ha pedig a mikrofont is akarom használni, akkor pedig muszáj oda dugni. Amúgy CloudX-et rendeltem meg, mivel a SS Siberiaról nem tudott senki nyilatkozni.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Miért van az,hogyha berakok egy lemezt,azt egyből feltelepíti a gépre?
Nem lemezről megy a játék,hanem gépről?Koko
-
eL Geri
őstag
válasz gianni85 #98412 üzenetére
Én nem szeretem az open world játékokat, de a MadMax nagyon nagyon bevontott, és menyaszonnyomat is.
Lag-gal nagyon ritkán találkoztam. Kb. 60 órám van eddig benne, és csak most kezdett el lankadni a lelkesedésem.
Én black friday-en vettem lemezesen 6500-ért. Nekem megérte
[ Szerkesztve ]
-
yanesz
tag
válasz LedyGyuszi #98393 üzenetére
A rayman legends-ről.egy kis nosztalgiahoz kaptam kedvet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz IntelKiller7 #98423 üzenetére
Project Cars-ra is ezt mondják, mégis jó vagyok kontrollerrel.
De amúgy tervben van egy G920.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz MunezXBK #98424 üzenetére
Hát azért a Project CARS erősen elmarad az Assetto Corsatól. fél évvel a teljes kiadás előtt még a legjobb szim volt kb, aztán amikor kiadtál egy nagy 0 lett az egész. Most pedig, hogy kipróbáltam Xboxon, már értem miért lett olyan az irányítás amilyen. Nekem megvan az Assetto boxra, az élvezhetetlen kontrollerrel.
(6 évig szimulátoroztam PC-n, szóval tudom mi a stájsz az ilyen játékokkal )Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz IntelKiller7 #98426 üzenetére
Mindegy, mert nem 20€, hanem 50. Honlap megint meg van zavarodva.
Mikor az S-t vettem, honlapon 329-ért volt, helyszínen meg 279.
Mondjuk ez a jobbik eset.
StLui: linked van?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #98429 üzenetére
...20-ért is jól néz ki! Ne fontolgasd hosszan, csapj le rá!
-
EmThor
addikt
Mafia 3 demo ?!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Rage47
veterán
válasz parandroid #98429 üzenetére
Ismerősöm megvette PC-re a FH3-at, és erre a leárazásra vár egy ideje. De mivel nincs GOLDja, mert Xboxa sem, így erről lemarad a MS és ő is. Gondolom sok ilyen user van még. Minek kell GOLDhoz kötni ezt is? Nyilván azért, mert ebből van pénze a MS-nak...
-
aktív tag
válasz Rage47 #98437 üzenetére
14 napos Golddal is működik, én is úgy vettem meg. (így volt 4300ft)
Bár van Box-om, de én csak kb. ilyenkor veszek egy 14 napos Goldot, nem multizok.
Azt hittem többet kell várni, hogy kapjon 50%-ot, de szerencsére nem kellett.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
MrPeekaboo
senior tag
NHL 17 bekerült az EA Access Vault-ba. Titanfall 2 free trial weekend lesz 03.30. és 04.03. között. A multiplayer mellett a training és a Beacon single player pályák is játszhatóak lesznek. 03.30-án jelenik meg hozzá az ingyenes Colony Reborn DLC.
-
ronaldo
őstag
-
sugarforce
addikt
Az letezik, hogy ring4 insiderben 14393.2152 a legfrisebb build?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz #87082240 #98430 üzenetére
A DLC-k közül egyedül a Far Harbor ér valamit. Automaton, Nuka World még so-so, a többi ilyen építgetős bővítmény, az szerintem értékelhetetlen.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Laszi1983
csendes újonc
Sziasztok,. a következő a problémám, lassan már egy hete nem akar csatlakozni a wifihez a Box. Pontosabban csatlakozik de nagyon lassan jelentkezik be. A játékokról nem is beszélve The Division,Rainbow six betölt nagyon lassan aztán szét is kapcsol. Beállitásoknál néztem a Test network-Test multiplayer connection persze ott mindent rendben talált. Valaki esetleg tudna tanácsot adni ??? (routert ujrainditás és reset is volt, de semmi javulás )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest