Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Nálatok volt már olyan hogy egyik napról a másikra nem akar csatlakozni a Wifihez a One? (Can't connect to your wireless network)
Kábelen működik, reset megvolt, a wifi hálózatokat látja.
Más eszközökön minden O.K. a wifivel.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz Csabee. #98353 üzenetére
Ma reggel minden O.K. volt, elsőre csatlakozott.
Érdekes.
Azért kösz a segítséget.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Sicilian
addikt
A Rise of the Tomb Raiderrbe miért van az, hogy bizonyos pályákon nem adja be az összes coin caches és survival caches lelőhelyét ?
Minden más full-ra végigcsinálva és pár helyen nem adja be.
Hiába megyek oda mondjuk videó alapján, amíg fehéren nem jelöli, addig nem tudom ott felvenni.
Totál végigjátszottam mindent, nem értem a dolgot, valaki tud esetleg segíteni mitől lehet ?Köszi..
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Sok accountnál látom hogy valakinek a gamertagja mellett ott van a neve. Azt hova kell beírni hogy látszódjon? Ha valaki segíteni tudna megköszönném.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
kresz2
aktív tag
Ha esetleg valaki game.co-ról szeretne konzolt rendelni egy kis info:
Magyarországra nem küldik mert túl nehéz a csomag.
Tudom hogy sokan próbáltak rendelni,valakinek sikerült,valakinek nem.
Most ez a helyzet. -
Hunt3r22
őstag
Borderlands Handsome Jack collection, Borderlands 2 és a Pre Sequel összes dlc-jét tartalmazza?
Xr
-
hadogabi1
senior tag
válasz -Rolika- #98332 üzenetére
Ez azért nem pontosan igaz. Astro A50m van és támogatja a térhangzást. Steelseries nek is a támogatja a legjobb fülesénél a térhangzást. Igaz ezek mindegyik optikain csatlakoznak a füleshez nem joy-on.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
Urak.
Assetto Corsa-t nyomja valaki?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #98371 üzenetére
Le van árazva 20€-ra, gondolkozom rajta, hogy rárepülök.
-
interstate76
addikt
válasz MunezXBK #98372 üzenetére
Jó ár érte, de sajnos a Project Cars-szal is kevesebbet játszom, mint szeretnék, szóval ezt most kihagyom.
PC-ről jut eszembe: kegyetlen jók az idei GWG-cuccok! Nem gondoltam volna, hogy egyszer One-on Monkey Islandezek a gyerekkel, de tegnap délelőtt eljött ez a pillanat is.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Vadernagyúr
senior tag
Ez az új Mass Effect játék nagyon gyenge lett egyébként..
PSN: joskovagyok199
-
rdt89
addikt
Gwent Closed Beta:
QH9CX-CM32P-KX2CF-9R7VF-C2FMZ -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha tényleg 2. világháborús cucc lesz, akkor ez lesz az első COD, amit megveszek a megjelenés környékén. Remélem visszanyúlnak a gyökerekig, és akkora nosztalgiarush-t kapok, hogy alig fogok magamhoz térni a TV előtt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tag
válasz Vadernagyúr #98374 üzenetére
Csak hogy ne csak negatív vélemény legyen róla, én pedig megírom, hogy nekem tetszik a Mass Effect Andromeda.
-
hadogabi1
senior tag
válasz hackeeeee #98369 üzenetére
Igen én is így gondoltam. A fülesbe nem megy vezeték.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na befejeztem Mass Effect: Andromeda-t. Jó volt ez a hibák ellenére is.
Live-Die-Respawn
-
gabesz839
senior tag
válasz bulikavagyok #98368 üzenetére
Köszi, meglett.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség:
‘Mass Effect: Andromeda’ launches straight in at No.1
"EA unleash ‘Mass Effect: Andromeda’ for the first time on PS4 and Xbox One and the combined sales of console/pc versions give EA the No1, their first since week 48 last year (FIFA 17). "
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Home tarsamnak van egy ea játéka.van aktív elofizetesunk is ea és live is.
Én letöltöttem a játékot,de nem akar elindulni.Ezt a hibaüzenet kapom:
Make sure Your subscription is actice.
Looks like you need the renew a membership,such as ea access or Xbox live gold.if Everyone is current,try quitting and relaunching the game.
(0x803f800b)Mi lehet a probléma?
-
djnice
veterán
Dishonored 2 LE akció
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz djnice #98395 üzenetére
Arra figyelj, hogy ez még Németországon belül is 5 EUR postaköltséget akar felszámolni Amazon Prime előfizuval is, szóval Mo-ra ingyen szállítás ebből nem lesz...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
djnice
veterán
válasz parandroid #98396 üzenetére
Megnéztem, ha eléri a teljes összeg a 39 EUR-t, akkor máris ingyen küldik ahogy szinte mindent az amazon.de-ről. Amúgy 5 EUR-t számol fel Magyarországra ha csak ez az egy tétel van.
-
parandroid
félisten
válasz djnice #98397 üzenetére
A szinte minden azért messze nem minden. Jellemzően azokat a cuccokat küldi ingyen (39 EUR-s rendelési érték felett), ami az Amazon saját, német raktárából indul. Nagyon sok ugyanakkor a külsős kereskedő, és webáruház, aki az amazon.de felületét használva árusít, itt az amazon.de-vel kötött megegyezés, és a cég üzletpolitikája mondja meg, hogy belefér-e ebbe a körbe. Ezek a termékek általában Amazon Prime jelölést is kapnak, németeknél évi 49 EUR-ért elő tudsz rá fizetni, amibe a videókölcsönzőjük, és a steaming-szolgáltatásuk mellett szinte minden esetben ingyenes szállítást jelent akkor is, ha amúgy számítana fel kiszállítási költséget (ez a játék konkrétan még nekem is fizetős szállítást mutat, pedig Prime-előfizető vagyok). Meg egy csomó akció van még Prime-tagoknak, de ez már végképp nem ide tartozik.
Ha magyar címet adsz meg, akkor egyébként az ár is egy kicsit magasabb lesz, mert az alap, 19%-os német ÁFA helyett azonnal a magyar, 27%-os értékkel számolja át az EU-s adóügyi szabályozásnak megfelelően.
Ezzel együtt még így is megéri egy csomó mindent amazon.de-ról rendelni, de az az érzésem, hogy ez a konkrét cucc nem esik bele az ingyen küldős kategóriába. Persze én innét ezt nem tudom kipróbálni, akkor sem, ha kosárba teszem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
djnice
veterán
válasz parandroid #98399 üzenetére
Kipróbáltam, ingyen küldik ide ha veszek még mellé valamit hogy elérje az ár a 39 EUR-t. Amúgy meg 5 EUR, szóval az sem sok, főleg hogy itthon 20k a játék. Az ÁFA cserét is tudom, nagyon sokat vásárolok a német amazonról és még így is bőven megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest