Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz debcamp #97350 üzenetére
Kíváncsi leszek, mennyiért fognak az első szériás gépek menni, amikor kijön a skorpió. Tippem szerint a készleten ragadt fat gépeket valahol 150 Eur körül fogják az emberek után dobálni. Persze a másik lehetőség, hogy az új modell annyira drága lesz (500 Eur, vagy fölötte), hogy nem érinti a régebbi modellek árazását. Mindkét verzióra megvan az esély...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sch_a
addikt
válasz parandroid #97351 üzenetére
A végtelenségig azért nem fog esni az ára. Én 2008-ban vettem a tecsóban 360-at, 45ezer forintért, még most is annyiért adják őket. 4 évvel később adtam el, 40-ért, virágbolti játékokkal.
-
gianni85
veterán
én úgy emlékszem, hogy volt már 200ért is sima 500as S gép játék nélkül német amazonon. De PS4 slim biztos volt már annyiért. Itthon is ezt tartanám reálisnak, ~70 ezer mindkét gép játék nélküli alapváltozata
-
interstate76
addikt
válasz gianni85 #97353 üzenetére
Egyetértek. Én is csak akkor vettem meg a slim One-t, amikor találtam 1-2 hetes makulátlan állapotút a HA-n 70 ezer Ft-ért. Az amazonos rendelés lett volna a másik opció.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Gijon
senior tag
Aki esetleg 4k monitor vásárlásra adja a fejét, azoknak egy kis tapasztalat. LG 27UD58-B monitort vásároltam..,szépen-ügyesen összeboronáltam a pc-vel, és az xbox slimmel. Pc ok, box 1080p. Egyszerűen akármit állítottam sehogy nem akarta az igazságot a box. Majd szétvágott az ideg,.. kábelcsere, bemenetek, kimenetek ellenőrzése stb mind megvolt, de azok mind jók voltak pc-vel. Na nem ragozom, a monitoron be kell kapcsolni a deep color-t, a box-on meg Advanced video settings: Auto-detect . "A 4K nem érhető el, amikor manuálisan a HDMI vagy DVI beállítás van kiválasztva." Hát nálam a HDMI volt kiválasztva..., nem nagyon értem, hogy mi ebben a logika?, de csak automatikus keresésre talál, süllyed, azaz lesz jó. A monitorról csak annyit, hogy szépen teszi a dolgát, előre kalibrált, freesync (pc).
-
pzstm
titán
próféta szóljon belőled az 500 EUR-s árcédulával
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
MS azt mondta, hogy az új konzolt inkább a hardcore gamereknek gyártják, a casual playereknek ott lesz a One S. Szóval simán lehet magas az új konzol ára, mivel nem számítanak tömegeladásra.
-
interstate76
addikt
válasz Rage47 #97358 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem, hogy mitől/mikor/hogyan várják a VR játékok elterjedését. Vagy hogy várják-e egyáltalán. Csak mert 500 EUR felett ebből Amerikában is csak akkor lesz tömegtermék, ha nemcsak a One-hoz, hanem a PS4 Pro-hoz képest is minőségi ugrást képvisel. Vagy még akkor sem.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
pzstm
titán
válasz birorichard #97359 üzenetére
és?
Ő is ezt mondja? az több mint két Xbox One S ára sok országban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
válasz birorichard #97359 üzenetére
Senki nem beszélt árakról, max a média.
Amúgy szerintem ez egy bika PC-nek fog megfelelni, Windows 10-zel. Olyasmi, mint egy tabletre szánt Windows, csak itt gamingre és médiafogyasztásra lesz kihegyezve.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Nem igazán értelek, azon kívül hogy érezni az ellenségeskedést a stílusodból, komolyan nem tudom dekódolni. Hátha az enyém félrement, még egyszer:
Először prémium árról beszéltek, majd arról, hogy annyira nem lesz drága, nem lesz több mint a legdrágább konzol (ps3 599$), erre kérdezem, hogy akkor most megint prémium árazásról beszélnek?Egyébként szerintem fogalmuk sincs, mennyiért akarják adni a fejesek (mert még ők sem tudják, mennyit lehet ráakasztani, ki lesz a célközönség, semmit... csak lesz benne erősebb hardver, kb ennyi), ezért ez a bullshit duma, hogy először prémium ár a hardcore gamer-eknek, aztán nem olyan drága, fair árcédulája lesz, blabla..., most meg arról beszélnek hogy megint sokba fog kerülni? (ezt kérdeztem).
Nincs egységes kommunikációs irányvonal annál a cégnél, és bocs, de hiába véded, mert ott dolgozol, attól ez még igaz marad.
Meg persze egy xbox one meg 300 kg kenyér ára, stb., folytathatnánk... Az meg hogy egy low-end hardver olcsóbb mint egy upper-mid, én nem csodálkozok, de te tudod.
Azt írtad, hogy reméled 500$ környéke lesz, korábban azt nyilatkozta valaki, hogy 600-nál nem lesz drágább, szóval ~550$... Félre ne értsd, semmi közöm hozzá, de nyilvánvalóan nem a segélyből élsz, jól keresel és kiadnál 150 000 FT-ot a konzolért, de 180-at már nem? Gondolom az a max 30E FT különbség már nem lesz akadály.
Lehet, hogy én látom rosszul, de nem értem ezt a rugózást egy új konzol árával kapcsolatban 50-100$-on a zero day vétel tervezése mellett...
(#97364) Rage47: ő senki? én aztán tényleg nem bújom az xbox-os híreket, de azért ez még az én emlékezetemben is megmaradt...
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz birorichard #97365 üzenetére
Itt is csak találgat a cikkíró. De ne rugózzunk ezen, valszeg bejönnek az elemzők által tippelt 500-600 dolláros árakkal.
-
WhiteWalker
nagyúr
Srácok , ha használtan vennék gépet , és a gép reggelre van egy profilhoz , azt ha kitorlik onnan , újra lehet reggelni másik profilra? Mert lenne rá garancia még...
-
NyMRooD
őstag
Ha azt nézed, hogy az AMD jelenleg piacon lévő legjobb grafikus magja tud 5,5 TFLOPs-ot, akkor egyértelmű, hogy a scorpio grafikus magja a 6 TFLOPs-ot elérni csak egy jelenleg még be nem mutatott hardverrel tudja majd megtenni (ha nem kamuzott az ms), ami alapból magas árat sejtett, szóval szerintem a 600 dollár alatti ár 599-et jelent majd.
szerk: Ezért az árért szerintem ha csak a plusz teljesítmény lesz, szerintem nem fogja megérni.
Stauffenberg: Emlékeim szerint Phil Spencer twittelt olyat, vagy valahol nyilatkozta, hogy 600 dollár alatt lesz, de lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem akarok nagyon beleszólni, de még egyszer sem nyilatkozott a Microsoft a Scorpio áráról. Az újságok csak interjúkban meg Twitter bejegyzésekben elejtett félmondatokból vonnak le következtetéseket, de ez nem több bulvárnál. Néha az MS-ék fogalmaznak félreérthetően, máskor az újságíró nem érti jól a választ. Megesik.
Meg az is teljesen természetes, hogy a fejlesztés előrehaladtával külső és belső körülmények hatására változik az árpolitika is.
Külső hatás: A Sony bemutatta a PS4 Pro-t, ráadásul szemtelenül alacsony áron. Voltak itt már ezer dollár körüli fejtegetések is és ha lett is volna ilyen terv, az a PS4 Pro miatt mostanra már tarthatatlan.
Belső hatás: Ahogy halad a fejlesztés, találhatnak arra módot, hogy a Scorpio gyártása olcsóbb legyen, esetleg változhat az is, hogy a Microsoft akar-e keresni a gépen vagy inkább lemegy nullszaldóra (vagy még lejjebb) a felhasználói bázis bővítése reményében. A Sony is eljátszotta ezt a PS3-nál.
Szerintem teljesen meddő vita az egész. Hivatalosan bejelentett árcéduláig minden csak találgatás, de semmi esetre sem hivatalos kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
huuu valahogy nagyon félreértettél vagy én is félrefogalmaztam, sorry érte.
úgy értettem hogy 600EUR-ra gondoltam, és nyilván csak örülök, hogy ha 500 lesz. Kommunikáció tényleg hagy sok esetben kívánni valót maga után, dolgoznak rajta
A drága meg szerintem relatív, lehet erre gondolnak. De tényleg passz, várjuk E3-at szeretettel és figyeljük a híreket
-
zsocy
őstag
válasz WhiteWalker #97367 üzenetére
Igen, újra lehet regelni.
-
appleGjuice
tag
Én sokallanám a 600-at, szerintem a ps4pro 400-as árához képest nincs meg az a plusz kakaó, ami még 200 felárat megérne. Persze ezt teljesen laikusként mondom, meg amúgy is box párti vagyok, de 500€-t sokkal reálisabbnak tartanék, ha MS szeretne kicsit felzárkózni a sonyhoz.
-
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy Forza 6 kódot, ami elvileg tartalmazza az Anniversary packet.
Amikor a játékban rámegyek egy olyan autóra ami ebben a pack-ben van, "Marketplace error, you can't purchase this exclusive content" hibaüzenetet kapok. (a free résznél sem látom)
Nálatok volt ilyen?
Lehet hogy ez egy "normál" verzió nem pedig a 10 years car pack-es?
A többi DLC-t amit megvettem látja a játék, csak ezt nem.
Indításkor a játék "10 Years" logoval kezd.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
rdt89
addikt
Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat ezzel a kis szerkezettel.
Jogos lehet a kérdés, hogy mi a köze ennek az xbox fórumhoz?
Hát csak annyi, hogy a gép támogatja. Játékokon kívül a menüben, gépelésre, játék indításra, navigálásra, böngészésre hiba nélkül alkalmas. Nem is olyan drága. Mellékesen a micro usb átalakítással még a telefonom is támogatja még az egér funkcióját is.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írhatok bővebben róla.
Kivehető 1020mah-s Nokia akkumulátor van benne. -
Def26
félisten
válasz appleGjuice #97373 üzenetére
Anno 500 -ról indult a sima xbox one de ahhoz járt a kinect. skorpió meg csak egy sima konzol. Én olyan 400-450 -re tippelem, ha egyáltalán tényleg konzol lesz nem valami pc-konzol masina.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
frankdelgado
őstag
A filszpenszer azt mondta: "prémium gép lesz, premium àrral." Meg azt is mondta, h "Az Xbox Scorpio egy prémium konzol, és nem több annál, ennek megfelelően lesz árazva, de a címkén nem akkora összeg szerepel majd, amennyibe eddig konzol még sosem került.*
Szóval nézzük meg mennyibe került az eddigi legdrágább konzol és akkor megvan a plafon. Persze bizzunk abban, hogy nem akarnak se@@et csinálni a szájukból. Én úgy gondolom megalapozottan lehet kétszáz maki alatti árral számolni. A fő kérdés inkább, hogy mit tesznek mellé.... Óvatosnak kell lenni, mert a Sony csinál egy-két jó akciót a pro géppel és a kételkedők hanyatt homlok pártolnak majd át. Pedig ide a rozsdást, hogy készülnek ők is valamivel majd jövő karácsonykor....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz frankdelgado #97378 üzenetére
"de sokan mondják, hogy 24ben feleseleges a 4k"
Ez konkrétan hülyeség. Nézési távolság és a képernyőméret együtt adja meg, hogy van-e értelem a 4K-nak. Szerintem egy 24"-es monitor esetén, amelyet átlagos távolságról nézel igenis van értelme. Nézd meg, hogy most milyen távolságról tudsz szabad szemmel kiszúrni pixeleket mondjuk a televíziódon vagy monitorodon, ez innentől jól átváltható mindenféle távolságra és képméretre.
De ez a kérdés már inkább a monitoros, televíziós topikokra tartozik ha nincs kifejezetten konzolos vonatkozása.
(#97377) gianni85: Én a Sony és a Microsoft helyében is azt csinálnám, hogy az igényesebb, akár hardcore játékosokat céloznám meg. Ilyet a Microsoft csinált már Elite néven. Szerintem a PS4 Pro nem teljesíti ezt, a többlet teljesítményt leszámítva nem ad hozzá semmit az alap PS4-hez képest. Nincs hozzá profibb kontroller, nincs hozzá gyorsabb meghajtó és így tovább.
Én a Microsoft helyében ilyenekkel kontráznék rá a PS4 Pro-ra. Egyrészt tervezzék újra a kontrollert, hogy ne ropogjon és törjön el, átemelhetnének ezt-azt az Elite kontrollerből is (ha mást nem, legalább a stick-ek magassága legyen állítható), menjenek rá arra, hogy minél jobban leszorítsák az input lagot, tegyenek a gépbe SSHD-t vagy egyenesen SSD-t, támogathatná a többmonitoros megjelenítést (például szimulátorozáshoz).
Még egy-két tényleg érdekes új exkluzív címet (ami nem folytatás, hanem teljesen új) bejelentenek az E3-on és szerintem mindenki boldog lesz. A Sony nagyon megcsinálta magának a 2017-et a Horizon Zero Dawn-al és sajnos ez a fajta kreatív alkotói munka ami nagyon-nagyon hiányzik már az Xbox platformról. Szeretem a Forzákat, de megint egy ilyen folytatással nehezen győznek meg arról, hogy maradnom kéne. Bármelyik másik exkluzív cím folytatásáról nem is beszélve.
-
veterán
Csak nagyon halkan jegyezném meg, hogy azért 600 dollárral szerintem rohadtul fölé fognak lőni. A vásárlóközönség jelentős része nem csak azért vesz konzolt PC helyett, mert egyszerűbb vele az élet (már ha az), hanem mert olcsóbb is. Na, hát 2 kiló környékéből ésszel már elég jó konfigot lehet összerakni. Igaz, ahhoz nem lesz csilli-villi felület, meg félévente garanciában javítható / eldobható joy.
NO OFFENSE, de azért lássunk már tisztán.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz Rage47 #97366 üzenetére
Phil Spencer mondta, hogy "konzolára" lesz, nem high-end pc, én csak erre alapozok, de ja, igen, én is egy 500-600 körülire, meg ha fogadnom kéne lesz egy vr-ral megtámogatott drágább csomag is mint anno a kinect-tel (szerintem, bár ez teljesen csak az én spekulációm).
(#97368) NyMRooD: kb igen... inkább hatszáz felé fog közelíteni, mint 500, ezzel a hardverrel így várnám.
(#97369) Stauffenberg: amit Rage47-nek írtam, azt tudom neked is, hogy félszavakkal ugyan, de belőtték 500 és 600 dollár közöttire (kezdő árán inkább 600...). Nyilván nem mondták ki, de a többi árához hasonlították, abból pedig a legdrágább a ps3 599-es startja volt. Persze, egyértelmű, hogy majd a hivatalos bejelentés után lesz biztos.
(#97370) pzstm: bocs akkor, csak nekem olyan odamordulásnak jött ez az "és?" meg a többi, de akkor sry, félreértettem. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy szórakoztatóelektronikai újdonságok terén szerintem oly mindegy már az is, hogy 500 vagy 600 dollár... Aki akarja, az kis túlzással megvennék 700-ért is, akinek nem sürgős, az meg várna 450-nél is egy leárazásra. Ezek a 0day vásárlók nem egy árérzékeny közösség.
(#97373) blackraider: én még azon filozok, hogy talán vmilyen szoftveres támogatást vagy szolgáltatást akarnak köré építeni, nem tudom... abban azért nem rossz az ms. ha kihasználják, van esély hogy az erősebb hardver mellett már elég indok lehet.
(#97377) gianni85: natív és felskálázott közötti különbség nagyon látszik UHD-n (persze megfelelő mérettel és távolságból).
(#97379) frankdelgado: ÁFA-t ne felejtsd el Amúgy szerintem kezdőár vagy lélektani 199 000, vagy 210 körül lesz. Ez csak amolyan megérzés.
(#97382) Timer: kíváncsi vagyok rá. Van bennem is egy olyan, hogy 600 dollár környékén már egy olyan kategóriába/dimenzióba lépnek, ahol már nem igazán versenyképes egy konzol, de majd meglátjuk. Adtak már el ennyiért konzolt, uh. nem lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Én nem értem ezen a 600 dolláron rugózást, miközben ma már egy új AAA játék lazán kerül 100-130 dollárba. Eleve 60 dollár az alapjáték, ahhoz kell még egy 40-60 dolcsis season pass, meg gyakran még ezzel sem kapsz meg minden tartalmat, további 10-20 dollárokat is simán leakasztanak.
A mi kontinensünkön meg mindezt 1:1 arányban váltják euróra.
600 dollárért nem veszed meg, de egy játéknyival olcsóbban már igen? Vagy csak akkor ha két játéknyival olcsóbb?
Én továbbra is azt mondom, hogy a Microsoft nagyon el van tévedve, ha azt hiszi, hogy azért van több PS4 játékos, mert nem elég erős az Xbox One. Ha nem kezd bele sürgősen kreatív, ötletes, "hypeolható" és mindenekelőtt friss exkluzívok fejlesztésébe, akkor lehúzhatja magát.
Az emberek nem a TFLOPS teljesítmény miatt mennek PS4-re meg PS4 Pro-ra, hanem mert ott van Horizon Zero Dawn, Uncharted, God of War, Detroit Become Human és a többiek. Xboxon meg csak ismétlések, melyek még az Xbox Classic és Xbox 360 érából jönnek.
Ebből nem lehet huzamosabb ideig megélni. A Sony is felfogta, hogy az Uncharted sikeres, de jobb nyugdíjba küldeni és új sztárokat behozni, melyek megcsinálják a platform szerencséjét.
Szóval szerintem tök mindegy mennyiért fogják adni a Scorpio-t, nem az árazásán és nem a teljesítményén múlik majd a sikere.
-
veterán
válasz Stauffenberg #97385 üzenetére
Ha engem kérdezel, 300 dollárnál nem nagyon szabadna többe kerülnie egy konzolnak, de ez az én véleményem. Mire megextrázod ezt is (plusz egy joy, plusz akku és töltő, plusz Gold, plusz EA Access), a bekerülési érték már így is jócskán megugrik.Na ezek a kiegészítő árak azok, amiket nagyon sokan elfelejtenek, amikor a konzol mellett kardoskodnak. Márpedig, ha a következő generáció tényleg 600 dollárnál / eurónál kezd, és még hozzáveszed a fentebb részletezett apróságokat, 300 ezer környékén járunk már, ami azért minimum elgondolkodtató.
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Stauffenberg #97385 üzenetére
Az Xboxos közönség nem igényel friss exkluzívokat. Ott volt pl. a Sunset Overdrive, a konzol egyik legjobb játéka, akkorát hasalt mint az ólajtó.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eL Geri
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #97388 üzenetére
Háááát, részben igazad van. Részben nem.
Azért nagy bátorság összehasonlítani egy Sunset Overdrive-ot egy God of war-al, egy Last Of Us-al, vagy egy Uncharted 4-el...[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #97388 üzenetére
Megvettem múltkor a Sunset Overdrive-ot lemezen, próbáltam ráerőszakolni magam, hogy megkedveljem, de nem ment. Szerintem borzalmasan együgyü játék, pedig a humorát egyébként csípném.
Azt viszont marhaságnak tartom, hogy azért hasalt volna el, mert az Xboxosoknak nem kellenek az új exkluzívok. Ez így teljesen hülyeség. Ha rossz kajával kóstoltatnak és nem ízlik, az nem jelenti, hogy innentől soha többé nem is akarsz új ízeket felfedezni.
Pont attól fognak elpártolni a játékosok, ha az exkluzívosdi a jövőben is kimerül a Forza Motorsport 9-ben, Forza Horizon 5-ben, Gears of War 7-ben, Dead Rising 8-ban vagy a Halo 12-ben, meg az ezekhez gyártott DLC-kben.
Új cím kell és nem olyan bárgyú darabok, mint a Sunset Overdrive, amik csak egy szűk rétegnek szórakoztatók.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #97389 üzenetére
Esetleg olvasd el még egyszer, amit leírtam.
Hol hasonlítottam össze bármit bármivel? Miért kellene egyáltalán? Friss exkluzívról beszéltünk, beszéltem. Friss volt (azaz: új ötletre, IP-re épült, nem egy x-edik iterációja valaminek)? Igen. Exkluzív volt? Igen. Akkor?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eL Geri
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #97391 üzenetére
Úgy értettem a mondandómat, hogy ugyan exkluzív volt, új volt, de nem volt egy minőségi szinten az általam említett és sikeres PS címekkel. A maga nemében jó volt, de nagyon rétegjáték.
És mivel nem volt annyira kiemelkedő, mint az említett címek, így azért nem is tudta hozni azt a megelégedést, amikről itt szó volt az exkluzívok kapcsán.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz eL Geri #97392 üzenetére
számodra nem volt egy szinten.
Ryse son of rome is ott volt, mai napig leggyönyörűbb és egyik legnagyobb kedvencem, akárki akármit mond...ez van...mások vagyunk
-
gianni85
veterán
válasz birorichard #97383 üzenetére
mármint úgy értem, hogy a PS4 Pro által felkonvertált, és a natív 4K között. Állítólag a PS4-ben van némi hókuszpókusz, és össze sem hasonlítható egy szimpla tv általi felkonvertálással
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz frankdelgado #97380 üzenetére
Itt van a monitorról egy részletes (más monitorokkal is összehasonlító) teszt. Csak box-hoz venni szerintem felesleges, de ettől függetlenül megérte a pénzt. A képe szebb, mint amit eddig használtam. Nem vagyok Pixelvadász Sólyomszem, viszont az input lag jobb, mint amit vártam.
-
Sify
senior tag
Egy kis bulvár.
Azért még vannak akik játszanak vele. :-)[link]Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zsocy
őstag
Nem, hát ilyen nincs...
"A jó hangulatú alkalmon Ördög Endre igazgató-lelkész,Dávid Zoltán polgármester és Lázár Zsolt esperes is megjelent. Lázár Zsolt áhítatát követően Isten áldását kérte az egyesület munkájára és az új játékra.”
És Ördög Endre a lelkész. A mai nap ezzel kész, kapcsolják ki az internetet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest