Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz interstate76 #93046 üzenetére
Profilhoz rendeli a játékot nem pedig géphez. Ezért van, hogyha eladod a fat boxod és veszel egy Slimet, bejelentkezel a profiloddal akkor ott lesznek ugyanúgy a játékaid.
Account árusítása tilos. Ha megegyezel a vevőddel, hogy rajtahagyod a profilod(bár én nem hagynám rajta senkién), akkor ő tud játszani majd a játékkal továbbra is. De egyszerre nem lehettek bejelentkezve két gépem ugyanazzal a profillal.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Accounthoz tartozik a jatek, mas gepen ugyanugy tudsz vele jatszani.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Az accounthoz tartozik a játék. Pontosan úgy ahogy leírtad!Na majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Az accounthoz mindenképpen de tapasztalatom szerint valamilyen szinten van licensz a játékoknál arra a konzolra is amire letöltötted.
Szerk.: Jó kis csapat ez. Rendesen adtuk a segítséget. ;-)
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #93053 üzenetére
Újabb kérdésem támadt az accountokkal és a játékokkal kapcsolatban: ha használt gépet veszek, akkor mi a helyzet a gépen lévő, telepített játékokkal? Mi történik, ha lemezes a játék, a lemez az eladóknál marad és telepíti az új konzoljára? És mi történik akkor, ha letöltőkódos játék marad a gépen, de az account, amivel telepítették, törlésre kerül? Bocs, ha lámák a kérdések, de belefutottam pár hirdetésbe, ahol telepített játékkal, de lemez és account nélkül árulnak konzolt.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #93108 üzenetére
Az előzményben hülyeséget kérdeztem, vagy nehezet? Bármelyikről legyen is szó, nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana! Köszi előre is!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
okibots
aktív tag
válasz interstate76 #93171 üzenetére
"ha használt gépet veszek, akkor mi a helyzet a gépen lévő, telepített játékokkal?"
Ha nem törli ott marad, de játszani nem tudsz vele, csak abban az esetben ha le homeolod a profilt amivel vásárolva lettek. (csak digitális játékoknál működik a homeolás)
"Mi történik, ha lemezes a játék, a lemez az eladóknál marad és telepíti az új konzoljára?"
Ha lemezes kell hozzá a lemez, ha rajta van a gépen azt te nem tudod semmiylen formában működésre bírni a lemeze nélkül, ő a lemezt bármikor újra telepítheti oda ahova akarja és játszhat is vele amíg megvan a lemeze."És mi történik akkor, ha letöltőkódos játék marad a gépen, de az account, amivel telepítették, törlésre kerül? "
Ebben az estben elérhetetlenek lesznek a játékok, a home sem segít mert annak az a feltétele, hogy a profil a gépen legyen amivel meglettek vásárolva, de nem kell bejelentkezve lennie.A merevlemezen lévő játékok értéke 0 Ft a te szemszögedből, azért extra pénz ne adj ki érte!
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #97280 üzenetére
Nálam megy minden.
-
félisten
válasz interstate76 #97773 üzenetére
Értem, köszi!
Szerintem sem gond a több kontroller..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
L1MaT
tag
válasz interstate76 #97840 üzenetére
Ezt hol tudtad választani, hogy lemezes vagy digitális?
Én a Watchdogs 2 Gold Editiont néztem ki, arra lenne 58% kedvezményem 12.000 HUF körül fizetnék. Szerintem az korrekt a Gold Edition-ért, de lemezes verzió nekem nem gyere be ha csak úgy lehet -
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #97878 üzenetére
Eredetileg azért + GoW4-ért mentem, de lebeszéltek róla.
Holnap berántom.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #97884 üzenetére
Hasonló játékok tetszenek, kivéve a WD, az nem kötött le.
Köszi a tippet, mindenképp ráugrom a QB-re.
-
parandroid
félisten
válasz interstate76 #98036 üzenetére
A géphez nem férek hozzá, de mobilról az xbox.com nem tud beléptetni engem sem, szóval nem lokális, magyar probléma.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sicilian
addikt
válasz interstate76 #98310 üzenetére
"megbízhatónak tűnő eladó váltig állította, hogy a gépén hagyott játékokkal az accountja törlése után is tudott játszani egy újonnan, a régi törlése után regisztrált, teljesen új accounttal."
Ez X360-an esetén igaz is volt ! Lehet abból gondolta, hogy működni fog a One esetén is.
Gondolom a home rendszer miatt ugrott ez a dolog.[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #98371 üzenetére
Le van árazva 20€-ra, gondolkozom rajta, hogy rárepülök.
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #98471 üzenetére
Erre tud valaki valamilyen megoldást: "hogy tudom megcsinálni, hogy ha a lányom belép a saját accountjával, akkor ne lássa az összes telepített játékot? Nem azt szeretném, hogy ne tudja elindítani, hanem hogy pl. a RE2 borítóját se lássa. Bocs, ha láma a kérdés, de nem találtam ilyen opciót."
Köszi!
-
ferensz
senior tag
válasz interstate76 #98509 üzenetére
Nekem egy dolog jut eszembe, veszel egy külső merevlemezt, azokat a játékokat, amiket el akarsz rejteni átmozgatod rá és amikor a gyerkőc játszik lehúzod róla a HDD-t. Miután először lehúztad a Ready to install részen el kell hideolni az átmásolt játékokat, hogy ott se lássa.
Ezen kívül más lehetőségről nem tudok.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #98517 üzenetére
Sose használtam, de nincs valami gyerekfelügyelet opció?
Ha az azt jelentené, hogy a hivatalosan pl. a 18+ -os játékokat elrejti, akkor elég lenne, ha külön profilt használnátok, te lennél a HOME profil, de a kicsit belépve jeleznék, hogy ők még nincsenek 18-ak és így életbe lépne a gyerekzár / védelem.
De ezt csak most találtam ki, nem tudom mit takar XBOX-ona gyerek védelem, ha van egyáltalán ilyen rajta.
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98517 üzenetére
(#98520) interstate76
szerk: akkor úgy néz ki ezen már túljutottálDe engem kezdettől fogva zavar az is, amiről korábban írtam, hogy nem tudom úgy rendezni a játékaimat, ahogy szeretném. Tudom, háklis vagyok, de ez van.
pedig már a konkurencia is tudja, hogy almappákba lehet pakolni a játékokat. Onnan már csak egy apró lépés lenne egy felügyeleti védelmet rakni egy mappára. Hát igazad van, hogy nem elég rugalmasak a konzolok kezelőfelületei[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98522 üzenetére
almappa van, de hogy azokat lehet-e tiltani az már más kérdés.
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98648 üzenetére
anno nekem is volt gold újra előfizetésnél, hogy csak 1-2 nap után érzékelte a rendszer. Olyan szuper néha a live
-
DaveHutt
őstag
válasz interstate76 #98672 üzenetére
Megy itt a fingreszelés világba, úgy látom. Dobáljátok a magánvéleményt, ami a lényegen úgyse változtat. A felület ilyen, többségnek tetszik, innentől nincs miről beszélni.
-
NoMagix
addikt
válasz interstate76 #98672 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, semmivel sem lett jobb!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98718 üzenetére
Lényegében igen.
1 év gari van rá. Ha gond van vele, és regisztrált a gép, akkor úgy kell lejelenteni, hogy kiegészítővel van gond, és ennyi.
Hát, az jó kérdés. De őő.. XO volt a z is? Mert ott minden controller wireless, nincs csak vezetékes controller.
Hogy az menni fog-e, az jó kérdés, mert nem tudom, hogy az MS-nél az külön nyilván van-e tartva, hogy milyen géphez milyen SN-nel regelt controller-t pakoltak. De, szerintem nincs, bár ez csak tipp.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98726 üzenetére
Ha gyári volt, akkor az is wireless-es. Ha valami utángyártott, akkor mindegy.
Gyári XO kontrollerből nincs csak vezetékes. Mind wirelesses.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98733 üzenetére
Ha gyári MS kontroller, és külön vásárolt, van hozzá nyugta, akkor MS garanciális, vásárlástól számított 1 évig, ami MS ügyfélszolgálaton keresztül intézhető, ha nem gyári, vagy nincs hozzá nyugta, akkor nem az. A lényeg ennyi. A gyári amit a géphez adtak, az a gép vásárlásától számított 1 évig garanciális.
Mivel azt állítod, hogy vezetékes, onnantól Én azt feltételezem, hogy nem gyári, vagyis onnantól arra nincs semmiféle MS garancia.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98735 üzenetére
Már ezt is megválaszoltam, már rég..
De, igen, tényleg hagyjuk.
Ha gariztatni kell, majd kiderül, vagy elfogadják, vagy nem.. De valszeg nem fognak vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
s7evcsenko
addikt
válasz interstate76 #98735 üzenetére
Ha megtartottad a másik gép számlamásolatát, akkor szerintem simán garizzák azzal.
Ha nincs meg a számlamásolat, akkor nem biztos, de megpróbálhatod a mostani gép papírjával is, szerintem nem fognak rájönni, hogy nem ehhez volt eredetileg."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Vadernagyúr
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #98775 üzenetére
Első körben nem gondolkoztam használt vételen, de ha nem találok kielégítő bolti ajánlatot megnézem.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz interstate76 #98778 üzenetére
Én is pont ugyanigy voltam.. De aztán a PS-t vettem meg,nem mondom,hogy nagyon olcsók hozzá a játékok,de valamelyik sokkal jobb,mint a PC-s port.. Példa: PES2017
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
tunikriszta
csendes tag
válasz interstate76 #98754 üzenetére
Akkor megint nem értem.
Tehát újra: vettem egy xbox one s-t, amiről eltávolítottuk az előző tulaj accountját és reseteltük a gépet, majd online felületen is eltávolítottuk az előző tulajdonos eszközei közül.
Ezt követően - már otthon - egy teljesen új accounttal belépve azt láttam, hogy nem üres a ready to install rész, és telepíteni/használni is tudom az ott lévő játékokat.
Ha nem véletlen home-olásról van szó, akkor miről?
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #98864 üzenetére
Na ezt a 8-as szabályt nem ismertem.
De én is így vettem használt gépet a kollégámtól: nincs fent a profilja, de simán látom a HOME cuccait. -
Def26
félisten
válasz interstate76 #98927 üzenetére
Engem mindig is a grafika érdekelt jobban, ezért (meg a lassú szar dashboard) miatt mentem anno ps4 -re. Később már "ciki" volt xboxot venni, ezért nem is vettem.
Vadernagyúr: Bebaszna, ha ezekkel a hardverekkel egy szint lenne. Habár, ha belegondolok, hogy a sima ps4 és ps4 pro között sincs meg az a 2.5x nagyobb eltérés akkor lehet benne valami.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98927 üzenetére
3,5 éve "kapja az ívet" az xbox társadalom, nincs ebben semmi furcsa
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #99026 üzenetére
Nálam is többször fagyott csonttá a box játék közben. Viszont pozitívum, hogy magától újraindult...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99126 üzenetére
Én nem vagyok egy konzol geek, de a PS4 Pro durranása sem volt rossz, pedig idestova 5 hónap telt el azóta. 1 évvel azután kijönni egy jobbal szerintem nem rossz teljesítmény, mondom ezt annak tekintetében, hogy eddig még csak hardver specs...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99126 üzenetére
Ugyebár akkor ügyes egy szolgáltató / gyártó / ... ha csak éppen annyival ad többet, mint amennyivel muszáj!
Ezzel most többet adnak minden eddigi konzolnál... hogy mennyivel, az más kérdés.Szerintem ha tényleg csak kicsit / közepesen lesz drágább a PS Pro-nál, akkor jók lesznek Hisz az alap ONE-hoz képest, tényleg nagyobb ugrás lesz.
Jaj, mennyiért tudom vajon majd eladni az én kis FAT ONE-omat?! Gombokért
-
i@lex
őstag
válasz interstate76 #99227 üzenetére
Hogy mennyi ember fejéhez tart az MS pisztolyt, hogy vegye meg a termékeit... Döbbenet.
Fejezzétek már be ezt a sírást, komolyan mondom, mintha egy meteor tartana felénk basszus.Aki(k) meg egérért meg billentyűzetért rimánkodnak, azok egészen egyszerűen - már bocsánat - noobok.
Tanulj meg játszani. Ha a 8 éves unokahúgomnak nem okoz gondot, akkor ott bizony user error van, amit semmilyen patch/upgrade nem fog megoldani. Ez esetben tessék valami egyszerű kártyajáték vagy tetris felé venni az irányt.Moderátor urak! Ha nem nagy kérés, vezessük vissza a beszélgetést az elemzésekhez, infomorzsákhoz, tesztekhez stb stb.
K.rvára nem érdekel, hogy József, és Zsoltika miért tartja drágának, és miért elég neki a 720p is, ja meg, hogy exkluzív sincs... és ugye vélhetőleg már soha nem is lesz, sőt ez egy luxus porfogó csupán, ami megrohad a sarokba.... B.szott unalmasak egyesek.
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99231 üzenetére
Az exkluzív részével egyetértek, az az xo-nál nevetséges mi a helyzet, de miért kell konzolnak egér+bill támogatás? Arra ott a PC(mondjuk azt sem értem, hogy nem lehet megszokni a kontrollert, de ezzel természetesen nem fikázni akarok bárkit is )
-
l.skywalker
Topikgazda
Én hobbi felhasználó vagyok. Ergo anno volt 50k pénzem, bementem a boltba és megvettem ami ennyiből kijött. Ez egy X360 volt. Majd a Gold előfizetésekkel "magához láncolt" a Microsoft, mert már most van annyi játékom One-ra, mint 360-ra, pedig még csak 2 hét múlva jön meg a konzol.
Innentől kezdve pedig az én véleményem az (és ez az amit a vitában mindenkinek oda kéne írnia ), hogy lehet a PS4 jobb illetve lehet, hogy ebből a pénzből PC-t kéne összeraknom, de a tartalmak és a lehetőségeim miatt (időgép lenne ennyiért... ) ez a legkényelmesebb megoldás nekem. Mivel a One S még nincs 1 éves és még sok-sok játék jön ki rá, gyanítom, hogy egy jó darabig nem is fogok váltani. A 360 is csak megélt valahogy 10x évet.
válasz (#99232) norbi2010:
És jól mutatja a felhasználói ismeretemet, hogy fogalmam sincs pontosan a PS exkluzív tartalmairól. (talán a Horizon Zero Down-t hallottam mostanság)[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Engem egyetlen egy PS exkluzív sem mozgat, tehát tényről nem beszélhetünk.
Ha téged igen, vegyél PS-t. Ha csak egérrel vagy képes érvényesülni építs PC-t.Minek vettél meg egy terméket, ha az neked ennyi bosszúságot okoz...
Ha nekem egy 1%-nyi kis hiányérzetem is lenne bármilyen általam megvásárolt termékkel kapcsolatban, nem fórumokban sírnám tele a topicot, hanem keresném a megoldást, és ha úgy érzem váltanék.A lőtéri kutyát nem érdekli az itteni állandó hisztizés. VÁLTS, ha elégedetlen vagy. Édes Istenem...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99234 üzenetére
-
unrealnoise
senior tag
válasz interstate76 #99227 üzenetére
Nah jó. Szögezzük már le. Naná, hogy 1 évvel később, mivel nem teljesen saját fejlesztés, sőt abszolút nem az, max összerakás. És nem, nem kicsit erősebb.
Az egértámogatást én sem értem. Szerintem is jó dolog lenne, simán jöhetnének rá RTS-ek, meg mindenféle, jómagam úgy tuti lecsapnék rá, PC és konzol lenne egyben, egy árában. Ilyen pedig a PS4 biztos nem tudna kezdetben, szóval ez indok is lehetne a vásárlásra. (Mondom ezt most only PS4 tulajként.)
Az innovációt hiányolod az új gépből? Könyörgöm mit? mozgásérzékelős balf*szkodást? Mit? Mondjad csak? VR támogatása tuti lesz, és ahhoz elég jó is lehet ez a gép. Kedvencem, amikor elvárasaik vannak a játékosoknak, de meg sem tudják fogalmazni, hogy mit szeretnének látni, még minimális ötlet, irány szintjén sem...
Amúgy meg a többség, pont az Xbox One gyengeségén sírt, arra meg a választ most megkapták...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99234 üzenetére
Azt nem is vitatom, hogy neked hiányzik az egér, csak ezt a részt "megoldják végre az egér támogatását konzolra, amivel rengeteg pécést és PS-est át lehetett volna csábítani". Xbox Uservoice-on "Keyboard and mouse support for games" ötlet ~1200 szavazatot kapott három év alatt, csak hasonlítás képpen a Black Ops 2 BC-be való bekerülése meg 215 ezret, de még saját kategóriájában is olyan ötletek is megelőzik, mint pl. az egyedi értesítő hangok ami több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, szóval nem nagyon látom, hol van ez a rengeteg egér támogatásra éhes ember.
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99244 üzenetére
Szerintem reprezentatívabb, mint az, hogy szerinted rengetegen akarják ezt, emögött legalább vannak számok(mondjuk most úgy tűnik a fél topik felszólalt az egértámogatásért . De engem sem zavar, ha valaki nem ért velem egyet, csak ha tényként mond valamit az ember, amögött szeretek látni bizonyítékot.
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99254 üzenetére
Nem mintha a te indoklásodban bármi bizonyíték értékű lett volna. De kár is erről vitatkozni, úgysem lesz egértámogatás multi játékok miatt, ha meg egyszer a jövőben mégis lesz valami csoda folytán, akkor meg max nem volt igazam.
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #99276 üzenetére
Nem lenne sovány, ha minden játékhoz annyi lenne a kedvezmény. De nyilván nem így lesz.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a tavalyi black friday-es és karácsonyi sale-eket, azok nem voltak rosszak.
-
Medocsabi
addikt
válasz interstate76 #99276 üzenetére
Ingyensör??? HOL!!??
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #99373 üzenetére
Kipróbáltam hagyományos módon is és úgy sem ismerte fel egyik kontrollert sem. Kikapcsolás, áramtalanítás, visszakapcsolás után megint működik.
Sem a nálam járt 360-asokkal, sem a One-okkal nem jártam még így. Tapasztalt más is ilyesmit a legutóbbi dashboard-frissítés óta, vagy az enyém egy teljesen egyedi eset?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest