Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #90100 üzenetére
Jajaja, max annyi, hogy van-e BT jelölés a dobozon. Ha van, akkor nyert ügy, ha nincs, akkor az előző.
Szerintem az lesz, mármint az előző.
Véleményem szubjektív...
-
frenk1
aktív tag
ok
[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Elsőször vettem Goldot, tegnap előtt.
A burnout patadise-t miért nem tudom bedobni a redi tu installba?
A másik kettőt beraktam...Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
törölt tag
válasz zsolti72837 #90079 üzenetére
Közben kiderült, hogy nem S, egyrészt mert NG6-00003, másrészt meg nekem a dobozon nincs ott a Bluetooth jel, mint ebben a hozzászólásban amit berakott a fórumtárs képet.
Mondjuk engem nem zavar a dolog, géphez vettem nem mobilhoz Ha hazajövök majd átírom Youtube videókat, de legalább címkékhez bekerül ez: NG6-00003
Engem az vitt félre, hogy azt az információt kaptam korábban, hogy amelyiken van jack, az S amelyiken meg nincs az nem S.
The New Xbox One S Controller vs The Standard Xbox One Controller In-Depth Review
A fenti videóban S vs sima van.
Szerk: Akkor most az S-ből van kétféle verzió, egy jack+ BT-s és egy sima Jack-es BT nélküli, vagy pedig a sima One-ból, egy Jack nélküli és egy Jack-es?
Mert valamelyikből kétféle van.
[ Szerkesztve ]
-
Bishi
tag
válasz HagaNRG #90071 üzenetére
Én nem bántam meg, hogy a Titianfall 2-őt megvettem, de mivel nem olcsó játék nézz róla videót, stb. Nekem a grafikájával nem volt bajom, de nem is álltam meg ámuldozni Teljesen rendben van szerintem. A kampány pár óra alatt végigjátszható, de nagyon tetszett, a multi meg érdekes és élvezetes. Azért mások is erősítsék meg ez utóbbit, mivel a legutóbbi frissítés óta keveset játszottam vele, de tegnap is hiányzott már, hogy kicsit benézzek oda. De csak azért nem játszottam vele mostanság, mert túl sok a játék, és más játékban sztorit tolunk, és nem azért mert elegem lett belőle.)
-
Atomgeszi
veterán
IW multi után mentem TF2 multiba.. Felüdülés volt a nagy tér, a sok mozgás, a normális csúszás, még az sem zavart, hogy erősen középmezőnyben végeztem, a látvány ami lenyűgözött(crash site) és csak sodródtam. Király volt.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
lacy86
addikt
Jelenten COD:IW ujra kiprobalva
Kb 15 perc jatek utan delete
Meg jo hogy free volt most mert amugy megakartam venni 😜Lehet azert most sok volt a freenoob
De valahogy ez az iranyitas sem jott atMarad egyelore a Titanfall2 😊
[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, origin accountot hogy kell össze kapcsolni az xboxos ea accountommal?
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
sting2
addikt
Valaki nyomja esetleg az új. Destiny DLC-t?
Kis élménybeszámoló jöhet rólaSound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok valami rendőrös üldözős játékot mondani? Gyereknek kellene valami ilyesmi. 7éves lesz tehát ha lehet ne legyen brutális.
Előre is köszönöm az ajánlásokat
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
-
Atomgeszi
veterán
válasz lacy86 #90118 üzenetére
Én egyedül a Modern Warfare Remastert sajnálom.. Reménykedtem hátha BF-kor lesz külön és akciósan hozzám dobják, de nagyon hajthatatlan az Activision.. PC-n annyi szép emlékem van róla, itt meg semmi nem lesz, mire észbe kap az Acti, addigra már nem lesz játékos,hogy egy Winter Crasht vagy sima Crash SD-t letoljak.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
pixta78
senior tag
válasz IntelKiller7 #90111 üzenetére
Igen, a box felületen többinél download volt, ennél See the price.
Lehet, hogy a bankkártyám kell hozzá rendelnem és 0 Ft-ért megvehetem?
Apropó, csak dowload majd leállít kombóval lehet berakni a ready to installba, vagy van egyszerűbb módja is a GWG játékoknak?
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
modflow
veterán
Fifaban hogy tudom letiltani a kretének mikrofonját?
Rohadt idegesitő a zene meg egyéb baromságaik. -
nagyúr
-
pelenka35
őstag
Gépcsere megvolt ,14 napos gold+1 hónapos acces ,ajándék lesz majd valakinek itt a fórumon, karácsonykor.
Home partnerem keresem... nem rendelkezem sok játékkal szóval ne olyan keressen akinek már megvan minden...
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
Mankó
veterán
Vezeték nélküli bluetooth fejhallgatót lehet valahogy az xboxhoz csatlakoztatni bluetooth-on keresztül? Egy Skullcandy Hesh2 wireless fejesről van szó pontosan. Beépített mikrofonja van, de kábellel is csatlakoztatható telefonhoz, számítógéphez.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Kellemes (elő)Karácsonyi Ünnepeket!
Gears of War 2
VGJ3C-VQP3G-M4K43-J9CQ7-6CTTZGears of War 3
427FC-9CVWD-9HC62-4H3FC-PC2XZAnnyit kérek, hogy ha valaki aktiválta egy kódot, akkor szóljon, hogy a többiek ne próbálkozzanak már.
-
törölt tag
válasz hackeeeee #90117 üzenetére
8-10 év egy konzolgeneráció - legalábbis addig ez így volt, ameddig a legutóbbi konzoloknál az MS és a Sony is nem olyan gyenge hardvert adott ki, hogy közben ránc felvarrni kelljen. Na most egy Controller annyira nem bonyolult dolog. Előbb kiadják úgy, hogy nincs rajta jack. Ezt mondjuk nem hiányolom, mert nem használom, de vannak akik igen, és az enyémen van is. Aztán meg megvilágosodnak, és kicsit variálnak a homegombbal, és tesznek bele Bluetooth-t. Igazából ez sem érint, mert PC-re vettem, és max az androidos NFS Most Wanted lett volna az amit esetleg kitoltam volna vele...
Csak úgy nem értem, hogy ilyen bakik ilyen elnyúlt fejlesztési fázisnál hogy történhetnek meg?! Ráadásul úgy - ennek meg kifejezetten örülök, mert nem kellett újra megtanulnom kezelni -, hogy az előző generációs controllerhez képest minimális eltérések vannak csak. -
kresz2
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv. lenne kedve valakinek homeolni velem?
nem sok jatekom van.
(battlefield 1, forza 6, rainbow six seige, red dead redemption, meg még 1-2 kisebb cím)iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Bogyi007
veterán
Angol fontban ez 14 lenne mínusz az 5% kuponkedvezmény. Tudtok ennél jobb árat esetleg?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
CoD IW nel belenyúltak a mozgásba vagy ugyanolyan "nehézkes" gyors halál mint a béta ban volt ?
Illetve az új BT-s kontroller mar működik frankon PC vel (volt nemrég fw update) mert eddig voltak bajok vele BT-n keresztül pl forza 6 APEX ban ahogy hallottam.
Ideje lenne vennem egy BT -adaptert akkor -
kemcso
Ármester
Sziaszok,
előre bocsájtom, hogy még látni se láttam Xboxot, de a gyerekek azt kapnak karácsonyra, így lenne 1-2 technikai kérdésem:
- Adott két gyerek, hogy lehet megoldani, hogy minden játékkal játszhassanak de a mentések elkülönüljenek (Home-olás ahogy olvastam megoldás erre, ez az egyetlen)?
- Néztem a játékokat, sok esetben a Live-on lényegesen olcsóbban megvehető, mint a lemezes változat. Ugyanazt nyújtja (és ugyanúgy megosztható az esetleges felhasználók között?) ?
- Előzőhöz kapcsolódó, hogy lehet, hogy az én kártyámmal fizetek, de a gyerek ne férjen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest