Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
okibots
aktív tag
válasz kresz2 #85789 üzenetére
"Ezzel is tudok vásárolni a zavvi,ebay stb.. helyeken?"
Igen tudsz, a legtöbb helyen alapértelmezett fizetési lehetőség a paypal. Ellenben sem a PS sem az Xbox digitális áruházában nem lehet paypal-lal fizetni.
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
addikt
válasz kresz2 #86560 üzenetére
Game nel ne használj ékezetet (nem is tudsz de jobb mint a kérdőjel)
Zavi-nal lehet az felismeri őket.
Nyilván magyar postás tudni fogja ékezet nélkül is hogy hova kell vinni.
De egyébként lehet jó áron van néhány cucc de tudnak nagy trógerek lenni.
Pl angol dobozban nemet nyelvű lemez vagy kazetta és hasonlok.
Használt játékokról beszelek de akkor is. (de tényleg az itthoni ár töredékéért szóval nem problémáztam rajta) -
addikt
-
okibots
aktív tag
válasz kresz2 #88609 üzenetére
Én játszom vele, de még sehol nem vagyok a fő küldetésben (2 db-ot csináltam összesen), pedig már 25 órám van benne
A Driver SF küldetéseket csak akkor lehet csinálni ha nem vagy online, mármint a játékon belül. Ha ezt tudtad akkor nem szóltam, ha nem akkor hátha segít
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kresz2 #89641 üzenetére
Xbox One-on közvetlenül még az Xbox 360-as Gold játékok bezsebelése sem megy, csak weben a Marketplace-en.
Ez fontos, mert a Marketplace és a Store még mindig nincs teljesen összehangolva. Próbáld a Marketplace-en beváltani a kódot.
-
-
okibots
aktív tag
válasz kresz2 #89641 üzenetére
A GoW széria kódjait gond nélkül aktiválták többen is itt a topikban (köztük én is az első részt) , és azok is 360-as kódok. Nekem digitálisan van meg a Witcher 2, gond nélkül megy értelemszerűen lemez nélkül is, szóval azzal sem lehet baj.
Azt tudom elképzelni, hogy az eladó egy régiókorlátos kódot adott neked, és elfelejtette közölni, és/vagy a te profilod nem abban a régióban van amibe a kód szól. Próbáld meg böngészőben más régiók alatt is beváltani/felismertetni hátha úgy megy (de szerintem ezen már túl vagy).
Az szerintem nem releváns, hogy nem 360-as gépen kellene beváltani. Elég durva lenne ha minden BC játékot csak a régi gépen tudnák letölteni/megvenni/beaktiválni.
Stauffenberg Én nagyja részt One-on húzom be a 360-as címeket, eddig ment simán (persze nem a 14 napos, hanem a minimum havi GOLD-al).
eL Geri Bátyám profilja sem volt még sohasem 360-as gépen, de gond nélkül aktiváltam rá egy Fallout 3 letöltőkódot. Szóval az sem kéne, hogy probléma legyen.
De mint látjuk kis hijján minden nap, ahány profil annyi bug a rendszerben...
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
válasz kresz2 #89985 üzenetére
Mikor megjelent a COD ghost 10 percet bírtam vele játszani ,valahogy nem fogot meg..idétlen lett a játék.. black ops 3 -mal még próbálkoztam,de minek...nekem ennyi volt a cod sorozat.Bár ha vissza mennek az időben amire igen kicsi az esély. Főleg egy BF1 útán amit nehéz lesz überelni grafikát ne is említsük.
Gamertag:Rob3rt75
-
nagyúr
válasz kresz2 #89985 üzenetére
Szerintem ronda és lapos, nem akarok több időt pazarolni rá -és nekem elég volt 8 perc is arra, h ezt belássam. Teljesen BO3 utánérzésem volt (kampány). Egyébként még azt sem játszottam végig, pedig azért fizettem is.
pelenka35: Az AW még nagyon bejött anno. Rengeteget játszottam a multijával, és többször végigtoltam a kampányt is. A Ghosts kimaradt sajnos.
V.T. és sazo: Manuálisan kell telepíteni a DLC-t (nem csak az Expansion Pass-t!) : Manage game -> Ready to install
Szerk.: sazo: Telepítés után menj a repülőtérre, és ott keresd a BM ikont!
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz kresz2 #90307 üzenetére
Köszönöm Uraim, nagyon jól esik
Ettől függetlenül aláírom, hogy nagyon nehéz manapság egyensúlyozni azon a vékony vonalon, mikor még az ember aránylag okosan és értelesen "utánanéz" annak, amit venni akar.
Nyilván egyikünk sem vesz meg szívesen látatlanban -ahogy fent is írtam- még egy cipőt sem, nemhogy sok tízezres játékot, százezres telefont, még drágább TV-t, pláne autót, ilyesmit
De mikor csak egyszerű konzoljátékokról beszélünk, akkor tényleg lelövi az ember magának az első élményeket a stream-nézegetésekkel. (sokan már a moziba is úgy szeretnek beülni, hogy egy adott film összes review-ét megolvassák előtte. Minek?)
Régebben bezzeg mennyivel szebb volt az élet: PC-X magazin, 576Kbyte, PC-Guru, kész. (persze nem tellett mindegyikre, minden hónapban
Volt minden játékról pár kép, két oldal cikk, a végén meg egy százalékos értékelés és kész, mindenki eldöntötte, hogy kell-e neki a játék, vagy sem. (1-2 ilyen 95%-os csúcs gammában bezzeg csalódtam is akkorákat, hogy ihaj. De legalább megvolt az újdonság varázsa -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz kresz2 #94130 üzenetére
Változó.
Jellemzően simán vállalható példányok, de nálam már előfordult törött tok (ez persze postázás során is sérülhetett, de 8 év és számtalan rendelés alatt ez volt az egyetlen) meg hiányzó booklet is (még X360-as időkben, mert mostanában amúgy is leszoktak erről a kiadók)."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Atomgeszi
veterán
válasz kresz2 #94979 üzenetére
Hát, mivel egy lemezen van rajta az űrcowboyossal, nehezen férne el 1 BD lemezen ennyi adat.
Bár a MW minősége sem diktál ekkora méretet, de ez van..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz kresz2 #94983 üzenetére
Nem lehetne két lemezen, mivel akkor nem tudják eladni egybe játékként, különben mindenki csak külön lemezt keresne és ezáltal az Activision elbukna egy csomó pénztől, amit a hihetetlen nagy fejlesztéseire tud fordítani most és a jövőben is.
(#94984) sting2 Szerintem a Titanfall 2 a legjobb ilyen űrugrabugrás. Infinitebe kb csak videót nézel meg ledarálod a hihetetlen frappáns enemyt ott is. A Titanfall2 messze legjobb storyval rendelkezik szvsz. Főleg, mert semmit nem vártam tőle és annál nagyobbat ütött.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
-
interstate76
addikt
válasz kresz2 #99225 üzenetére
Nem nagyon van mit hasonlítgatni, mert a jelenlegi kínálatot sem tudja lesöpörni az asztalról a box (sőt!), 1 év múlva pedig már sehol nem lesz az aktuális csúcskonfighoz képest. Tudom, hogy célhardver, de mindent nem lehet áthidalni.
Mondom ezt úgy, hogy 6 éve raktam össze utoljára pécét, 3 vagy 4 éve adtam el és azóta konzolozok, továbbá úgy, hogy abszolút hidegen hagy, hogy egy játék 900 vagy 1080p mellett fut a monitoromon/tévémen, csak legyen meg a 30 fps (a 4K játék pedig - egyelőre legalábbis - szóba sem kerül nálam). Szóval egyáltalán nem vagyok egy csúcskonfig-mániákus és ha lenne a boxra egér, aminek a hiányát sosem fogom megszokni, akkor engem az sem tudna visszacsábítani pécés oldalra, ha 150 ezer Ft lenne egy GTX 1080-as kártyával szerelt vas. Szóval nagyon jól elvagyok a kis One S-emmel, de még csak most kezdtem el játszani a Tomb Raider kampányát, ahol ugye messze vagyunk attól, hogy állandóan lövöldözni kelljen, mégis egérért sírok fel álmomban. Az lett volna a nagy durranás, ha nem teraflopoznak, hanem megoldják végre az egér támogatását konzolra, amivel rengeteg pécést és PS-est át lehetett volna csábítani. Nem, ehelyett 1 évvel a PS4 Pro után csináltak egy kicsivel erősebb konzolt, a nyers erőt leszámítva minden egyéb hozzáadott érték nélkül. Fantázia?
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Czimby
addikt
válasz kresz2 #100011 üzenetére
Random idegenekkel ilyen sajnos a multi...
Szerezz ismerősöket pl innen és akkor normális emberekkel játszol.
Arra gondoltam, hogy jó lenne egy összefoglaló a topic lakóknak amiben mindenki megadná a gamertagjét és milyen stílusú játékokkal játszik, így normális emberekkel lehetne gamelni.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kresz2 #100400 üzenetére
Ha megnézed az elmúlt 3 nagy leárazást (Black Friday, Year End, Spring Sale), akkor láthatod, hogy a nagyobb címek közül jócskán kerültek bele, de a kedvezmény mértéke sok esetben elvárás és pénztárcafüggő, mert egy 19-20ezer forintos játék esetében a 30%-os kedvezmény is jelenthet 6ezer forint könnyedséget, de elképzelhető, hogy azok a címek amik éppen meg-megjelentek, csak 10-20%-ot kapnak. De azért figyelnek rá az MS-nél, hogy időnként legyen egy nagyobb leárazás, a következő ha jól emlékszem a nyári akció lesz várhatóan június 27-től vagy július 4-től. Oda érdemes lesz némi pénzt félretenni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Parfüm topik
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Robotporszívók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest