Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz redXIII #85696 üzenetére
Csak szólok, hogy rengeteg helyen (pl. Amazon) árusítanak letöltőkódokat - ezek valójában ugyan azok a kódlapok, amiket felmutathatsz a Kinectnek, gépcsomagok mellé adják bundle formában, stb. Tehát nem kőtáblák rovásírással, hanem létező dolgok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
frankdelgado
őstag
válasz Stauffenberg #85679 üzenetére
Nekem màr mentette meg az életemet a rezgés, egyszer piàsan leültem elite-zni, mondom egy fuvart gyors letolok. Teret ugottam azt közben elaludtam. Arra riadtam , hogy rezeg a kontroller és pont egy napba akartam becsapódi. 😀 Én monsom, nem baj az hogy van😀
-
DefJamHUN
aktív tag
Segitsegre lenne szuksegem! Van egy tp link wr841n wifim tanyasi' nettel, dmzben megadtam a boxnak a 192.168.0.5 os ipt a virtual serversnel pedig ket portot ( 88; 3074 ) aztan wifi restart majd a boxon manualisan beallitottam az ipt es azt is restartoltam, de a box ugyanugy strict. Mit csinaltam rosszul, vagy mit hagytam ki?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Bogyi007
veterán
válasz IntelKiller7 #85700 üzenetére
Facebookon a Cdkeys oldalán az 5% kupont ne feledd hozzá!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dreimus
senior tag
Nem tudom volt e már, de akinek régi gépe van vagy most váltana ps4-ről érdemes lenne megnézni az 576 csere akcióját, mert egész jó. Ha nincs csere akkor egy egész jó kis kezdőcsomagot is összeraktak.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Mister_X #85701 üzenetére
Ez most nagyon Captain Obvious-osra sikerült, ezek szerint nem ment át az irónia
(#85668) Csa_b: Ne vedd meg a Skyrimet, mert onnantól nem lesz életed! Viccet félretéve, ha szereted a szerepjátékokat, és még nem volt meg a Skyrim, akkor szerintem kötelező darab (persze én elfogult vagyok). Kicsit irigyellek is, hogy ezzel a felpimpelt változattal ismerheted meg. A Witcher 3 azért jóval szebb, de én tegnap órákon keresztül csak csámborogtam meg screenshotokat csinálgattam... tényleg mint valami rossz turista.
(#85669) gianni85: Oké, ez zseniális beszólás volt!
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
adalbert1
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #85706 üzenetére
Ezek szerint te már belekezdtél? Milyen lett a régi változathoz képest?
Én egyelőre még a Metal Gear Solid V-tel játszom, ez is elég hosszú és tartalmas játék lett (persze nem párszáz óraban mérhető, érzésre inkább olyan 40), következőleg szerintem a Far Cry Primal kerül sorra, a Skyrim-et pedig szerintem a karácsonyi időszakban kezdem majd el. -
modflow
veterán
Battlefield 1 miért nem indul el???
Csak connecting és nem lép tovább. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz frankdelgado #85702 üzenetére
Szerintem is jó ha van rezgés, csak az a bajom, hogy néhány fejlesztő túlzásokba esik. Ezért lenne jó, ha lenne lehetőség csillapítani.
-
okibots
aktív tag
válasz Stauffenberg #85710 üzenetére
Játékokon belül a beállításokban nincsen ilyen opció? Legutóbb a Gwent bétájában találkoztam vele...de igazából sosem kerestem semmilyen játékban, szóval ez csak egy lehetséges tipp!
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz adalbert1 #85708 üzenetére
Igen, bele.
Szebbek lettek a textúrák (de néhol még mindig elnagyoltak), több lett a növényzet, szebb a víz, SOKKAL szebbek a fények/árnyékok, van volumetric lighting, ami szintén sokat ad a hangulathoz, jobb lett az ég, sokkal gyorsabban tölt a játék, nagyjából ezek a változások.
Egyébként tökugyanaz, mint az X360-as verzió, mégis képes egy pillanat alatt újra rabul ejteni.
X360 után jelentősnek mondható a ráncfelvarrás."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hadogabi1
senior tag
Reggel nem indult el egyik lemezes játékom sem kiírta hogy rakjam be a lemezt.
Újraindítás után már nem volt semmivel gondja.
Valami bug lehet az új rendszerben?
Slim változat kb 1 hónapos.TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
GhettoChild
tag
válasz Dreimus #85705 üzenetére
Vajon ha én becserélném a Halo edition gépem ami ugye 1t, 1év garanciás, limitalt, ugyan úgy tudnám beváltani mint más az 500gb-os alap modelt ?
Mert mondjuk egy Bf1 1t-os gépre 30ezer különbséggel még lehet cserélném is.
Ez így esélytelen lenne ?
Vagy át tudják nekem rakni a vinyóm az új gépbe ?[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Dreimus #85705 üzenetére
Kicsit nehezen hihető hogy az én sima még garis lakkfekete 500 gigás One-om is 70000-et érne...
De igazából bármelyik régi gépet fura hogy beveszik ennyiért. Kizárt hogy utána el tudnák akár ennyiért adni őket...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dreimus
senior tag
#85715 és #85716: Szerintem érdemes ezt az 576-nál megkérdezni, az árkülönbséget meg szerintem az MS állhatja, mivel tény, hogy az 576 nem szokott ilyen jó akciókat ház alá hozni, vegyük pl a ps4pro csere akciójuk vicc ehhez képest.
-
hadogabi1
senior tag
Azt írják hogy akár 70 ezer is lehet. Mindenképp szerintem őket kellene megkérdezni. Az is lehet hogy ha beviszed az alapgépet tartozékokat alap joy-t akkor csak 50 ezer. Központi árlista dönti el amit nyilván nem hoztak napvilágra
Majd ha valaki beviszi kiderül gondolom felírja úgyis ide.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
sut3kh
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy ha én beregisztráltam a microsoft oldalán a garancia eszközökbe a Xbox one gépemet akkor így is el tudom adni? Mivel a fiókomat továbbra is szeretném használni de sajnos erre regisztráltam a gépemet akkor azt el tudom távolítani hogy a vevő regisztrált címére "továbbítsam"?
Illetve a kisker garancia lap ilyenkor nem jó gondolom ha már be lett regisztrálva oda a gép?[ Szerkesztve ]
-
Száguldo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Most léptem be a táborba egy ONE-al az lenne a kérdésem hogy van egy 360 is mellette
és tudom -e a fiókomat egyszerre mind a két gépen használni mert a ONE csak újat akar engedni regisztrálni. -
adalbert1
veterán
válasz Dreimus #85718 üzenetére
Most felhívtam az egyik üzletet, azt mondták, hogy az 1TB-os gépemet 55-ért számolnák be, és még adnának 15 ezer kedvezményt, tehát így összesen 70-ért. Így már eléggé elgondolkoztató a Battlefield 1-es ajánlat, ha úgy nézem 30k-t már megér az 500-as S és a BF1 (illetve az is csábító, hogy újraindul a 2 év garancia, illetve hogy új kontrollerem lesz) - egyedüli negatívum a kisebb tárhely, de igazából lassan úgyis kellene egy külső hdd-t vennem, mert 1TB-on sem férek el (vagy együtt élni azzal, hogy csak 6-7 játék van egyszerre a gépen).
Mivel már nincs készletük a BF1-es gépből, így pár napom van gondolkozni a témán -
frankdelgado
őstag
Majd a skorpion lehet azt is 😀
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én ezt egyszerűen megoldom, mindig kikapcsolom a rezgést. Csak zavar, meg gyorsabban is merül tőle a kontroller akksija.
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
válasz Száguldo #85722 üzenetére
Természetesen tudod. Én is (de szerintem itt szinte mindenki) 360-ról hoztam át a profilomat, pár hónapig párhuzamosan használtuk mindkét gépet (360-at nyilván exponenciálisan csökkenő gyakorisággal).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdt89
addikt
Milyen kedves ez a cdkey-s, a Witcher 3 XO-ra 45,49 dollár, még pc-re 15,59, a Mortal Kombat X Premium Edition PC-re 7,79, XO-hoz meg nem elérhető.
Nem tudjátok, hol a legolcsóbb digitálisba most a Witcher 3 GOTY?
[ Szerkesztve ]
-
Száguldo
aktív tag
válasz parandroid #85727 üzenetére
Köszönöm, közben sikerült megcsinálnom.
Még egy kérdés 360-ra van egy rakás játékom de csak egy párat enged a ONE-ra telepíteni gondolom ez a kompatibilitás miatt van, viszont ha veszek neten használt lemezes eredeti játékokat akkor azt ugyan úgy tudom használni mint a 360 esetében?
-
törölt tag
Sziasztok! Pár napja váltottam PS4ről Xbox One S-re. Készítettem accountot, regisztráltam a garanciát. Mi egyéb teendő lenne? Hasznos beállítások, egyéb tippek-trükkök kezdőknek? Köszi!
-
szabi0601
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van e itt a csoportban olyan ember akinek van "Xbox One S" konzolja és azzal játszik le UHD BD -et ?
Tapasztalatok érdekelnének, rendesen lejátssza e, nem szaggat ilyesmi. Tudom, hogy Magyarországon jelenleg kb. 4 film elérhető UHD BD -en de azért hátha...
UHD BD lejátszáshoz szeretném használni a konzolt elsősorban, de nem tudom megéri e, mert láttam videókat a Youtube-on, hogy nem minden UHD lemezt játszik le.Előre is köszönöm a segítséget.
-
KD6-3.7
őstag
Kiprobaltam a Steep beta-t.
360ra keszult eredetileg vagy miert ennyire gyenge a grafika? Fureszes elek, gyenge fa modellek meg hulla kihalt az egesz. A karakter sincs valami jol kidolgozva. A ho suppedes ami meg lett olda aztan ennyi. Gagyi messzi taj latkep stb.
Csalodott vagyok. -
MrPeekaboo
senior tag
Nem kelt el a 3 plusz kód a Steep open veta early access-hez, így közreadom. Ubisoft-on regisztrálni kell előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
-
istvankeresz
aktív tag
Steep beta:
7X397-G9K3M-3239K-QXJ9P-PVF2Z
Beregisztrálós:
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
lacy86
addikt
Lehet nem olvastam a heten :/
De milyen update jott most boxra?[ Szerkesztve ]
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Tudtok most valahol valami jó refurbished verziót xbox one-ból amihez talán még kinect is van?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Marseille001
újonc
Sziasztok!
Home társat keresek! A félreértések elkerülése végett pár pontban összefoglalnám az elvárásaimat. Ha vmelyik pont úgy érzed elfogadhatatlan kérlek ne is írj.
1. Azért keresek home társat mert szeretek digitálisan vásárolni. Te is így érezz!
2. Ne okozzon gondot legalább havi 1top játék vásárlása vagy 2-3 akciós cím beszerzése. (10000ft kb fejenként) Természetesen biztos lesz olyan hónap is amikor 1ft se lesz költve ez megjelenés függő.
3. Rpg-Akció-Fps címek legyenek a kedvenceid neked is.
4. Legyen pár címed digitálisan,de a gold játékok nem számítanak😈
5. Facebook/telefon elérhetőség.Kb ennyi lenne részletek priviben.
Nekem 1 év live és 1év EAaccess van.
Nagyobb címeim:
Gta 5,Forza Horizon 3, The Witcher, Rise of the Tomb Raider. Meg még kb 30 kissebb cím.
Korom 30+
Tervek a közeljövőben: Battlefield 1, Cod, Dark Souls 3.
Ha felkeltettem érdeklődésed írj bátran. Részletek priviben.
Minimum 1 évben gondolkodj!!!
További kellemes hétvégét mindenkinek! -
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek van értelme elit kontrollert venni úgy, hogy középszerű játékos vagyok?
BF 1-et nyomom, általában középen vagy a lista 3/4-én végzekA kanál a gyengék villája
-
sch_a
addikt
FM 6-hoz megér 4000-et a porsche expansion? Mennyit dob a karrieren? Önmagában csak az autókért nem venném meg.
A másik meg... Csak szerintem sikerült irreálisan nehézre pár showcase? Alapvetően Pro-n és Unbeatable-n vittem végig a karriert, de a showcase eventek közül jó párnál visszább kellett vennem a nehézséget. a McLaren P1-es passing challenge-et konkrétan Expertre visszavéve sem tudom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest