Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Elkezdtem az Inside-ot, hát, nagyon jó tényleg! Kicsit más, mint a Limbo, de hozza a szintet.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
North15
csendes tag
Üdv!
Belefutottam egy vásárlási problémába. Akció miatt megvenném az NBA 2K17-et. Azonban hiába kattintok weben a vásárlásra, amikor választanom kéne, hogy honnan fizetek, tölt egyet a kisablak, majd kiírja, hogy ezt már megvettem és egy fiókhoz csak egy példány vásárolható meg. De a valóságban nem vettem meg, ki se próbáltam. Az ingyenes prelude van letöltve, de az nagyon nem ugyanaz. Andoridos xbox appon néztem, a szerint 2013 májusban vettem meg a teljes játékot.... (ami dátum lehet, hogy a profilom születése, fene tudja)
Az ingyenes hosszú hétvége kavarhat be? Meg tudná valaki nézni, akinek szintén nincs meg, hogy ugyanez fogadja-e vásárláskor?
Ha az ingyenesség kavar be, akkor mégis hogyan lehet élni az akcióval, ha tudtommal mindkettő ugyanaddig tart? Ha egyéni a problémám, akkor meg mit lehet tenni? Sajnos nagyon nem vagyok konzol közelben, csak weben tudok bűvészkedni.Előre is köszi.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz North15 #86502 üzenetére
Rosszul csinálod.
Vásárlás előtt el kell égetned egy levelibéka hasnyálmirigyét, majd a hamvakat a hátad mögé dobva egy sámán dobon megfelelő ütemben le kell ütnöd morze kóddal a Hegyiboszorkány Illuminati titkos jelmondatát, azután meg kell hajolnod a felkelő nap irányába és helyben duplaszaltózva meg kell innod négy fecskefarok főzetet.
Amíg ezt nem csinálod meg, teljesen esélytelen a webes felületet használnod olyan úri huncutságokra, mint vásárlás.
Nálam sem igazán megy. Nem csak az 1 dolláros havi Gold-ot nem engedi megvásárolni, de semmilyen mást sem. Most már az akció tiszteletére teljesen letiltották a 14 napos Trial Gold előfizetéssel való vásárlást, a rendszer azt írja, hogy vásároljak Gold-ot, de azt nem tudok, mert nem enged.
Állítólag közvetlenül az Xbox-ról mennie kell, de vasárnapig nem jutok haza. Szóval tojok a Black Friday-re addig. Nem hinném, hogy az én vagy akár csak a dédunokáim életében a Microsoft össze fog tudni rakni egy működő weboldalt.
-
törölt tag
The Division megéri akciósan, vagy inkább használt lemezes? Egyedül van értelme?
-
Bazsi1987
őstag
Gears of war4 nagyon jó, így jó ahogy van nem kell ide újítás igazi nosztalgia bomba!!! Ajánlom mindenkinek!😊
-
pzstm
titán
ez a Mad Max nagyon állat volt eddig. Rengeteg tennivaló, rengeteg kis apróbb küldetés, jó hangulat, kellemes fizika a harcban. Nagyon durván megérte a jelenlegi pénzét az eddigiek alapján, sőt még akár többet is
Holnap Just Cause is lesz!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
okibots
aktív tag
válasz #87082240 #86505 üzenetére
Ha magyar storeban vennéd, akkor inkább ezt ajánlom, egy kicsivel olcsóbb: DivisionCdKeys
De használt lemezesek is jó áron mennek, szóval azt a 6-7000 Ft-ot megéri szerintem, még így látatlanban is mert nekem nincsen még meg, majd elvileg kedden lesz beszerezve egy digitális példány.
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
dog81
csendes újonc
Sziasztok, mindenképp szerezd be a Divisiont. Több mint 100 órám van benne, és még csak most indul be a játék. Legjobb 4-en együtt. És az első DLC el sincs kezdve. Meg érkezik még 2 DLC.
-
eeXaa
addikt
Gamertag csere után először próbálok belépni 360 as játékba, de még a régi gamertagos néven akar csatlakozni, ami diszkonektel... azt mondja töltsem le ujból az accot, de erre meg azt az üzenetet kapom hogy nincs 360 box csatlakoztatva, meg hogy legyen elég hely a letöltéshez... elég agyfasz... vki találkozott ezzel, ill. ötletek?
-
SVLaller
senior tag
-
lacy86
addikt
Atomgeszi!
Latom gyakorolsz a multira TF2-bol 😁😜
-
MODERÁTOR
válasz frankdelgado #86517 üzenetére
ha szaggat, ha nem, nekem ez a felugrok a tengerből és ejtőernyőzök téma nagyon nem adja
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #86517 üzenetére
minimális FPS drop esetleg lehetett, zavaró semmiképpen sem volt, fun annál inkább.
Persze ez az én véleményem. Nyilván ez legfrissebb, legpatcheltebb verzió. Youtube lehet régebbi még...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz frankdelgado #86521 üzenetére
DigitalFoundry tesztjéből látható, hogy a One S kb 5%-al erősebb, ami minimum fps esetén 1-2 fps előnyt jelent.
Ott jöhet jól, ahol a 30 fps target éppen csak nem tartható és kialakulna a screen tearing, ami One S-en ritkábban fordul elő.
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Csak 1 játékot akarok venni.
A farcry 4 végig játszottam de bele untam! Most COD BO3 játszok.
így mit válaszak?
Far car p.
JC 3
Mad maxköszi
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Czimby
addikt
válasz joocek #86523 üzenetére
Far cry uncsibb mint a 4.
Jc 3 sokak szerint szaggat, járj utána.
Madmax jó és hosszú. A fő story izgi is. De a mellék küldetések monotonok. 50 óra a játék ebből 10-15 az ami izgalmas. Ennyit igy is megér.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
gergobox
tag
Sziasztok!
Megéri a több mint 10ezer forintos felárat a Horizon 3 a 2-höz képest? Utoljára még az 1-gyel játszottam 360-on, az nagyon bejött. A map alapján a 2 jobban érdekelne, nem izgat túlságosan Ausztrália.. A grafika, fizika, játékmenet sokat fejlődött a 2-höz képest?
-
Csapoati
nagyúr
-
joocek
aktív tag
köszi!!!
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Vilagos
csendes tag
Sziasztok! Fifa 17-re mi most a legjobb deal?
-
Atomgeszi
veterán
Most ez komoly, hogy 9.99$ havonta a groove music app, hogy a saját zenéimet hallgassam pl. a Horizon 3 alatt?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz IntelKiller7 #86536 üzenetére
Az meg a másik. Egy videót sem tudsz nézni telefonról streamelve a boxra, hogy ha nem US van a régióra állítva.
-
Trenew
tag
Megszünt a paypal fizetés oroszban a gift cardra?
Tud erről valaki valamit?Gamertag: Trenew24HUN
-
BalassaHUN
csendes újonc
Sziasztok!
Azt írták, hogy ide tegyem fel a kérdésem, itt tudnak segíteni.
Korábban vásároltam egy XBOX 360 500 GB Slim gépet. Most rendeltem egy XBOX One S-et.
A régi Xboxon sok játék gyűlt össze, amelynek egy részét One konzolon is lehet futtatni. Ezeket a játékokat és a profilomat, amelyen még van aktív 10 hónap LIVE szeretném használni az új gépen. Viszont a régi gépet eladom és a régi 360-as letöltött (javarészt GOLDos) játékokat a vevőnek átadnám, ha ez lehetséges.
Nem tudom, hogy ez megoldható-e , és ha igen hogyan? Tud-e majd játszani egy másik profillal a régi én általam (egy másik profillal) letöltött játékokon? Licenc transzfer?
-
keIdor
titán
Itthon kapni valahol ilyet? [link]
Rohadt jól néz ki.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Medocsabi
addikt
válasz BalassaHUN #86539 üzenetére
Az sem kell(liszensz transzfer).csak a régi 360on a saját profilod mellett legyen másik.Így ha a tiedet úgy ahogy van törlöd is,akkor is lehet a hdd-n lévő játékokkal játszani a másik profil miatt!
Csak szólja a vevőnek,hogy az a profil mindenképp maradjon meg,mert ha letörli nuku játék.így neked is megmarad a saját profilod,hozzá a játékok és a gold,és a vevő is játszhat a hddn levő játékokkal!(ugyanígy adtam el én is annó)[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
a 1$-os Gold meddig lesz elérhető?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
EmThor
addikt
válasz parandroid #86542 üzenetére
Apropó most akkor lehet amazonrol gépet, fülhallgatót, kontrollert rendelni? Lehet jobban megéri mint itthonrol? Akar játék letöltő kodot?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Hol tudok venni 1 dolláért goldot???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mazda topik
- AliExpress tapasztalatok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest