Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
-
Spike60
csendes tag
Nah úgy látom érdemes X one S venni, mivel a Scorpio csak 4k TV-vel lesz érdemes használni...
Vajon a Ps4 neo is ugyan ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Spike60 #74902 üzenetére
Az "erdemes" eleg relativ, attol hogy 4K-t tudni fog a konzol meg a szebb textura, effekt etc ugyanigy ki fog tunni egy 1080p-s teven. Ugyanugy mint PC-n a supersampling (remelem jol mondom), amikor a nativ felbontas felett jatszanak... siman feler minimum elsimitasnak is az hogy 4K-ban fut a jatek, mikozben 1080p-s megjeleniton jatszol.
Meg ha mast nem, legalabb ott mindig meglesz a minimum 1080p felbontas...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Jovanny2
őstag
Természetesen él itthon is. Gari gond csak az USA gépekkel van. Rakott ki képet a regisztrációról is. Ha megveszed, kérdd mindenképp, hogy törölje a regisztrációt, hogy majd te be tudd regelni a saját neved alá.
Kontrollert te tudod, de a sima is teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
FOXhun
tag
válasz Jovanny2 #74904 üzenetére
Amúgy érdekes dolog ez a gép regisztráció. Konkrétan nem is kell az első tulajnak törölni, csak az új tulaj beregeli a profilja alatt és a régi tulajtól már el is tűnt. Az én esetemben legalábbis így ment, persze tudtam róla, így semmi para nem volt, sőt örültem, hogy semmi dolgom vele, de azt hittem, legalább valami jóváhagyásra szükség lesz, de semmi. Előtte megkérdeztem a supportot is, ö is azt mondta, hogy nem kell semmit csinálnom, automatikusan átmegy az új tulaj profiljára. Mondjuk nem tudom, mennyire lehet ezzel visszaélni, ha lehet egyáltalán, de sok hirdetésben látok képernyőmentést, amiben az egész serial látszik.
-
addikt
Vedd meg nyugodtan jobb mint a sima SSHD miatt.
Codban is mindig engem dob be elsőnek.
F3 ban sem voltak akkora droppok töltőzónák között.
Volt sima fehér konzolom külső usb 3 mas vinyoval de annál is erezhetően gyorsabb.
Es nem csak annál az alkalmazásnál/játéknál amit sokat használsz.Külsőre nem fogod látni, hogy elite vagy sima MS oldalon ha beregisztrálod sem fogja írni hogy elite.
A box alján se írja azt, hogy elite külön.
Azt tudod csinálni, hogy a dobozon (dobozon látni, hogy elite egyértelműen) és a gép alján levő szériaszámot hasonlítod össze (esetleg számlán garanciapapíron levőt), hogy egyezik e.
780.9 Gb ot lat nekem egyébként80.000- at mindenképpen megér.
De van egy fent 100.000 -ert is 2 játékkal meg karral ha igazi és nem átverés
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz ImpersonatoR #74908 üzenetére
Így van. Érezhetően gyorsabb az Elite.
GTA Onlineba is már rég bent vagyok a sessionban, míg a többiek csak a kukacot kergetik a fekete képernyőn.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
appleGjuice
tag
Egyébként az új hardverek érkezésével ez a topik az eredeti xbox one hardveréhez fog kötődni vagy a teljes xbox one termékcsaládhoz?
-
addikt
-
Bazsi1987
őstag
válasz appleGjuice #74910 üzenetére
Szerintem legyen közös ☺
-
i@lex
őstag
Arról volt bárhol is szó, hogy a majdani skoprpióhoz jók lesznek-e a ONE kontrollerjei?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #74911 üzenetére
Megjelenés: TBA 2016 Q3
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
tDr1v3r
veterán
válasz TTTotya #74906 üzenetére
Nekem a 4K TV-nel egyedul a HDR a vonzoero.
En tavaly black fridaykor vettem egy Full HD Sony tevet, az egyetlen bajom az vele hogy a nativ Netflix app lassabb es viccesen pufferel neha...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Lefty
addikt
Meg egyszer batorkodom megkerdezni, hogy a slim huteserol nincs info? Kisebb es a tap is benne van, felek, hogy hangos lenne picit, nagyon szeretem az alap verzioban, hogy nulla hangja van. Meg egy dolog, feketeben is lesz?
-
Spike60
csendes tag
-
s7evcsenko
addikt
Halo 5 felől érdeklődnék.
Nézegettem lemezeket, és mint ha valaki árult volna magyar feliratosat...
Most viszont sehol nem találok ilyet, még újat sem a neten.
Benéztem csak azt a hirdetést, vagy létezik magyar feliratos?orichalcos:
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #74921 üzenetére
Nincs magyar feliratos Halo. (Halo Wars 1 volt anno az csak és kizárólag)
Live-Die-Respawn
-
belan
addikt
válasz ImpersonatoR #74908 üzenetére
100 ezres el kelt már ,holnap eldől mert előttem be jelentkezett valaki hogy el e viszi ,lehet felszívom magam és meg veszem boltba 132 ezerért , sokáig neked nem ps4 ed volt ??
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
negyven2
veterán
Mától elérhetőek visszafelé kompatibilitásban:
Portal 2
Flashback
Left 4 Dead
Babel Rising (Lemezes kiadás csak)
Brain Challenge“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gulb
senior tag
válasz ImpersonatoR #74911 üzenetére
Introducing the new Xbox One S. Now £349.99
2TB version available August 2016. -
Bigiboy77
tag
Sziasztok!
Xbox One om van és szeretném letölteni az Xbox 360-as gol játékokat, de sajnos megkell adni egy bankkártyát.
De sajnos nekem Maestro kártyám van amit nem fogad el a rendszer
Mit lehet tenni, hogy letudjam tölteni? (nem akarok másik kártyát igényelni)
Segítségeteket előre is köszönöm. -
belan
addikt
erősebb lesz Xbox One S mint a sima xbox one ?nem olvastam róla semmi infót
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
tDr1v3r
veterán
válasz TTTotya #74924 üzenetére
Netflixeznék róla ha véletlenül szeretné is a routeremen használt smartdns-t. Mondjuk most amúgy se működik, de amikor jó volt akkor is folyamatosan kidobált proxy errorral...
-
pzstm
titán
A limitált kiadású 2TB-os Xbox One S konzol augusztustól vár benneteket a polcokon, a kisebb tárhellyel rendelkező gépek várhatóan ősszel kerülnek forgalomba. Hivatalos ár még jelenleg nincs!
(amint lesz, megosztom Veletek, fölösleges privát üzenetet írni emiatt )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
kicsit lehet off:
hétvégén fogok szerintem valami játékot streamelni ha minden jól megy, s lehet akár slim és Scorpio kérdéseket is feltenni, vitatkozni, érvelni, beszélgetni róla, ha van rá igény
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
plejik
addikt
Hát ennek a The Crew -nak elég gagyi a fizikája.. Én jobbra emlékeztem.. Pedig jó kis game lenne ha lehetne kezdeni valamit az irányítással..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #74940 üzenetére
Igen, a csomaggal együtt tuti, feltételezem külön is. (Design labon dolgoznak tán, legalábbis más ország is akarja )
-
BBS
tag
Nem tudom valaki innen letöltötte a the crew-t? mert én igen és the crew wild run menü virit.
akkor most mi lehet a helyzet? hogy derülhet ki hogy ez most melyik? -
fityere
senior tag
Amazon Xbox One S 2TB konzol 399 eur előrendelhető
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest