Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4251) Def26 válasza rocket (#4218) üzenetére


Def26
félisten

Baszki most nézem csak, jó nagy lesz az a doboz. :Y

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4252) zh1972


zh1972
tag

Viszont árérzékeny vásárlóknak most érdemes lesz 360-at venni! Pont azon gondolkodtam mennyit érhet a 360-am és úgy érzem minden másodpercben 1Ft-al kevesebbet! :) :) :) Szóval napi szinten sokat bukok, gyorsan el kellene adni! :) :) :)

[ Szerkesztve ]

(#4253) boost válasza Def26 (#4250) üzenetére


boost
addikt

ezek azok a Settings-ek, amik nekünk nem fognak működni? Mihez kezd Bivalybasznád posta-kódjával? Ha meg látja, hogy Hungary a region, akkor meg majd közli, hogy bocsi, de az elkövetkező 20 évben ez a feature nem supported. :D

(#4254) Def26 válasza boost (#4253) üzenetére


Def26
félisten

Nem, rosszul mondod. Ez az ami majd hivatalos megjelenéskor működni fog. És szerintem qrva jó dolog lesz. :)

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4255) Madwe válasza Def26 (#4254) üzenetére


Madwe
nagyúr

Biztos h működni fog megjelenéskor? mert eről eddig sehol semmi info szerintem...

Amúgy mi értelme van, miért várod? komolyan kérdem, mert nem értem... miért jó h ha tv-t nézel, megy mellé a boxod is? adnia kéne valami pluszt, de mi az? hangirányítás? nevetséges, hülyeség, én tvm is tudja de sose használom, gyorsabb a gombnyomkodás... Az h tudsz közben skypeozni? azt tudsz tableten, laptopon is... böngészni is... és azokon nagyobb élmény. Kapsz közben notit ha valaki játszani akar veled is? azt kapsz telefonra is, az meg amúgy is be van kapcsolva gondolom... Nézhetsz rajta netflixet stb? azt az okostévék is tudnak, valamint dlna-t is támogatnak... Ha nincs okostévéd, vehetsz egy 5-10 ezres android sticket wifistől mindenestől azt kész is... Komolyan nem tudom mi az amit nyújthatna, ezért kérdem teneked ez miben ad többet h úgy nézz tévét h közben menjen a batárboxod?

(#4256) Def26 válasza Madwe (#4255) üzenetére


Def26
félisten

Eleve negatív irányban teszed fel a kérdést. Nem hiszem, hogy tudnék érdemleges választ adni Neked.

Számomra sokkal inkább média termék. Az a tény, hogy pl. van egy hdmi bemenet a gépen később sok mindenre jó lehet. Elég sok dologra fel van készítve, tud hova fejlődni, ha grafikában nem is de szolgáltatásban mindenképp.

Amúgy xbox one -t nappaliba tervezem, oda illik. PS4 -et meg a monitor mellé egy külön szobába, az igazi játékgép.

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4257) boost válasza Def26 (#4256) üzenetére


boost
addikt

Nekem kapásból az jutott eszembe, hogy az a bemeneti HDMI csatlakozó arra lesz jó, hogy FullHD-ba lehessen tolni a CODGhost-ot, ha rácsatlakoztatunk egy PS4-et a One HDMI bemenetére. :D

De viccet félretéve ez szerintem pont olyan majomvakítás, mint, hogy a Samsung telefon figyeli a szemed/fejed videónézés közben, és ha elfordulsz, megállítja a videót. :D

A bemutatóvideókba is, amit már egyszer linkeltem, lehet látni, hogy a fickó, aki a TV funkciókat bemutatja is folyton elrontja a játékot (általában pont kanyarodik a Forzával), mert kizökken belőle. Eddig ezt az átváltás a TV távkapcsolójával tettem meg, akkor váltottam HDMI, AV bemenetet, amikor akartam. Ez a nagy újítás, hogy most ezt a box fogja tudni kezelni? Ráadásul ahhoz kellene mindenképp egy HDMI kimenetes settopbox, de pl az enyém csak SD.
Amit vakeráltak a műsorokkal, hogy megnézhetjük a leendő programfüzetet, meg kijelölhetjük őket felvételre, stb, ahhoz megint olyan settopbox kéne (mert kártyaadapter nincs a boxhoz), ami ennek a továbbítását biztosítja HDMI-n át úgy, hogy a TV (vagy jelen esetben a One) kezelje, és jelenítse meg, és ne a Settopbox rakja rá a tévésmüssorra a sajét interface-én, mint ahogy most működik.

Asszem lejött, hogy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, illetve kicsit mérges, hogy majomvakításokkal hülyítik a népet, ahelyett, hogy a játékos dolgokra figyeltek volna oda.

A cucc mint játékgép kinézetre tetszik, szeretem, hogy hasolít a régi JVC videómagnómra.
Simán elképzelhető, hogy ha rendeződnek ezek a felbontásos dolgok, és legalább olyan jó lesz live goldnak lenni, mint PS+-osnak, azaz nem a GoG listából választanak ingyenjátékot, ÉS fullhd 60 fps-ben tolják már a játékokat, akkor lecserélem a PS4-et. Mindez tényleg csak játékok, és a fentiek függvénye.

(#4258) Def26 válasza boost (#4257) üzenetére


Def26
félisten

Akkor tisztán látszik, hogy az xbox one nem Neked készült. :) (majd ha lesz normális beltérid és nem egy euroscart csatlakozón nézed a műsorokat, lehet téged is érdekelni fog ez a termék)

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4259) Madwe válasza Def26 (#4256) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nem akartam negatív irányba feltenni a kérdést, csupán leírtam, hogy azok a funkciók amikre én gondolni tudok h jó lehet, azokra szerintem van sokkal jobb alternatíva, amihez ráadásul nem kell bekapcsolni +1 készüléket, viszont tényleg érdekelt mi az amire nem gondoltam.. Az meg h van rajta hdmi, hát a tvmen is van 4, az erősítőmön is van 3 be 1 ki, így puszán az h ezen is van semmi pluszt nem jelent... Így ezt egyelőre én is csak parasztvakításnak tartom, de gondoltam hátha van olyan aminek van értelme is és nincs rá alternatíva... Így hirtelen azon kívül h arra h "xbox on" bekapcsol a tv, erősítő és konzol is, a helyett h bekapcsolnám a tvt (ami cec-el bekapcsolja az erősítőt) majd külön a konzolt... de ez nem nagy előny, ráadásul alapesetben vagy bekapcsolom a tvt, vagy a ps-t s a tvt, de ha játszani akarok, meg tudok nyomni egy ps gombot... Valamint az h pl játék közben besnappolok egy machinima appot, ami megmutatja h hogyan öljem meg az adott általam legyőzhetetlennek vélt bosst jut még eszembe, de egyrészt gyenge gémer aki ilyenre szorul :)) másrészt meg megnézem tabletemen, vagy két ps gomb megnyomásával a psen (valszeg tabletet választom mert ott gyorsabb a gépelés) nomeg ilyet kb soha nem csinálok...

Szóval értem én h miféle dolgokra való, de egy épkézláb hasznos dolgot nem találtam még benne amit eddig ne tudtam volna megcsinálni, s lehet mondani h de majd idővel fejlődik, lehet így lesz, de jelenleg ennek az égegyadta világon semmi értelmét nem látom... Mert az is micsoda előny h a tv műsor közé beteszi pl a netflixet is... hát ha egyszer én netflixelek akkor tudom h azt akarom s eleve ott keresem... + a settop uija meg a box uija is jelen lesz, csuhajja...

(#4260) Def26


Def26
félisten

Smartgalss app, xbox one [link]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4261) pzstm válasza Def26 (#4260) üzenetére


pzstm
titán

a tegnapi Office Remote után épp vártam már. Töltöm is lefele :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#4262) Def26


Def26
félisten

Ezt gamer365.hu -n olvastam az imént. Ezek szerint egy darabig nem kapnak a Magyar boltok xbox one -t.

"Konzolvilág:

Tisztelt Érdeklődő!

Előreláthatólag nem érkezik üzletünkbe novmber 22-re Xbox One, de hamarosan közzéteszünk egy összefoglalót a jelenlegi helyzetről és a várható megjelenésről. : )

Köszönjük az érdeklődést!"

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4263) jalicsbal válasza Def26 (#4262) üzenetére


jalicsbal
tag

LOL
Nem elég, hogy ilyenre sikerült, még arra se képesek, hogy hivatalosan kinyögjék hol, mikor lesz hivatalosan elérhető.

(#4264) Воланд válasza jalicsbal (#4263) üzenetére


Воланд
titán

:F

meg lett mondva, hogy nalunk csak jovore lesz kaphato hivatalosan.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#4265) Madwe válasza jalicsbal (#4263) üzenetére


Madwe
nagyúr

Hivatalosan itthon sokáig nem lesz, ez nem hivatalos magyar forgalmazásról szólt... Erről nem az ms tehet, hanem a konzolbolt... MS mondjuk attól még bejelnthetné h mikor lesz itthon hivatalos, és kicsit elöbb hozhatná mint a pletykált szeptember, de ezért már ne őket hibáztassuk már, h a szürkeimport kérdéses...

(#4266) jalicsbal válasza Madwe (#4265) üzenetére


jalicsbal
tag

tudom, hogy szürke import lett volna.
Nektek kielégítően pontos a hivatalos válasz, hogy Hja, valamikor jövőre. ?
Másik cég képes volt leírni előre a dátumokat? Ezeknek nem megy?

(#4267) Madwe válasza jalicsbal (#4266) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azért a másik cég is csak pár hónappal elötte tette meg, ha igaz h csak szeptemberben jön, akkor ráérnek még bejelenteni :)

(#4268) pzstm válasza Def26 (#4262) üzenetére


pzstm
titán

Konzolokszervize meg kap, folyamatos utánpótlással :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#4269) Konczi06


Konczi06
tag

Vagy lehet, hogy csak egy jó marketingfogás a konzolvilágtól, hogy egyenlőre nincs. Aztán hirtelen hopp még is lesz December elején és mindenki rá veti magát, nehogy elvigyék előle....

PSN: Konczi06 "Does not kills me, makes me stronger"

(#4270) Def26


Def26
félisten

Az azért érdekes, hogy a sokat gyalázott dead rising 3 szinte tök ugyanolyan értékeléseket kapott mint a killzone, ami ugye ps4 zászlóshajó. :U

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4271) gyuribácsi88 válasza jalicsbal (#4266) üzenetére

Fáradj át légyszíves a ps4 topicba, köszönjük szépen. :R

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#4272) Madwe válasza Def26 (#4270) üzenetére


Madwe
nagyúr

Már csak azért is mert ha megnézel független értékeléseket mind lehúzzák... És érdekes h azokon a helyeken ahol a kz 5 pontot kapott, a dr3 7-8 körülit így kijön a közel azonos átlag... Én csak gameplayekből meg reviewkból tudok kiindulni, de a kz egy jó játéknak tűnik ami érdekel, a dr3 közel sem, mondjuk ez szubjektív, de technikailag meg egy vicc... Meglátszik rajta h 360ra készült... ennél sokkal többet tudtak volna kihozni mint launch title is az x1ből szerintem... de ha kihúzzák így a capcomot a szarból hát legyen, bár értelmes játékot sztem már képtelenek összehozni...

[ Szerkesztve ]

(#4273) GazRic válasza jalicsbal (#4266) üzenetére


GazRic
senior tag

Keringenek hirek egy 14.szeptemberről ...

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#4274) jalicsbal válasza gyuribácsi88 (#4271) üzenetére


jalicsbal
tag

X1 megjelenésről volt véleményem, az ide tartozik.
Téged se küldött el senki a feketeretekbe, hogy ne X1 topicot spammeld szét az apróhírdetéseddel.

(#4275) pzstm


pzstm
titán

http://blogs.windows.com/ie/b/ie/archive/2013/11/15/ie-and-xbox-one-the-web-best-web-on-tv.aspx

http://news.xbox.com/2013/11/xbox-one-game-dvr-skydrive

oric szerkeszd be please

és elnézést, hogy ha megzavartam volna az offot ;] :P

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#4276) Def26 válasza Madwe (#4272) üzenetére


Def26
félisten

Szerintem ez nem így van.
Xbox one -on a dead rising 3 egy átlagos játék, nincs akkora hype körülötte mint egy forza vagy ryse játéknál. Ps4 en a killzone és a ŐŐŐ jah hogy más nincs... tehát a killzone az a cím amit nyitócímnek mondanak, minden róla szól blabla.
Killzone
Dead rising 3

Kigyűjtöttem pár értékelést, ezekről azt gondolom nem hajlanak sehova, mindkét gépet lehúzzák, ha kell.
Eurogamer:
Killzone: 70
Dead rising 3: 70

Gamesradar:
Killzone: 80
Dead rising 3: 70

IGN:
Killzone: 80
Dead rising 3: 83

Joysticq:
Killzone: 70
Dead rising 3: 70

Gamespot:
Killzone: 70
Dead rising 3: 70

Gametrailers:
Killzone: 88
Dead rising 3: 80

Na most ezek után tisztán látni, hogy a killzone -től mint ps4 -es 1080p -ben futó húzócímtől kicsit sem kaptak áll leejtő érzést a tesztelők. Hogy ez miért van, fene tudja, de én gyanítom, hogy ők is azt gondolják nem minden a felbontás. Lehet 1440p -ben is egy játék, ha az nem ragad magával.

Azt gondolom, ha egy agyon fikázott és kigúnyolt dead rising 3 720p@18-30 fps -el futó játék tudja hozni a killzone szintjét(értékelését), akkor nincs itt semmi ok a panaszra, mert az első tesztben jól vizsgázott a játék (nem a gép, a játék) Ugye mint tudjuk a játékért vesszük a gépet, nem pedig az 1080p -s fapp-fapp miatt. Persze marha jó lenne, ha tudná a box is az 1080p -t a legtöbb játékban, de ha én jól érzem magam (igen, mert biztos igénytelen vagyok a jó grafikára) ilyen garf mellet is akkor már nagy baj nem lehet. :)

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4277) zzola válasza Def26 (#4262) üzenetére


zzola
félisten

"Tisztelt Zoltán!

A 22-ei launchra nem lesz Xbox One még itthon, de rá ár napra majd fogjuk tudni adni már a gépet a játékokkal.

Emiatt még kis türelmét kérnénk.

Üdvözlettel.:

Konzolok Szervize"

Úgy látszik ezek a hírek most nem kacsa...

[ Szerkesztve ]

(#4278) Def26


Def26
félisten

Közben befutott az első hardver teszt. [link] :D

"Pros
- Much better streamlined dashboard/UI
- Great selection and variety of launch games
- The controller is a lot better (THANK THE GAMING GODS FOR THAT NEW D-PAD!)
- The Kinect 2.0's body capture technology comes vastly improved
- Multitasking is a breeze thanks to the Snap feature
- Online gaming is a much better experience with Smart Match
- The apps all perform well
- Watching TV on your Xbox One just feels right
- Following your friends feels a lot easier to navigate than before
- The addition of media achievements and challenges is awesome

Cons
- The Kinect 2.0 voice recognition technology works...most of the time
- The SmartGlass app doesn't have a lot of readily compatible games/movies...yet
- Crimson Dragon and LocoCycle are letdowns"

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4279) tDr1v3r válasza Def26 (#4278) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Úgy néz ki hogy túl hamar került ki, mert már le is vették a cikket...

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#4280) Algotis válasza tDr1v3r (#4279) üzenetére


Algotis
addikt

Ja, nézem én is hogy már le is vették :D

Androidos Outlookból küldve

(#4281) Def26 válasza tDr1v3r (#4279) üzenetére


Def26
félisten

Nem baj, 03:00 -kor fent lesz mindenhol. Nem tudom mennyire van box mellett az oldal, de egész jókat írtak róla. :K

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4282) krx21 válasza Def26 (#4276) üzenetére


krx21
nagyúr

Ettől függetlenül: Te magad is egy lapra tennéd a két játékot, a sok videó láttán???
Mert szerintem ezek az értékelések, mind a saját kategóriájukban érvényesek... A Killzone kritikájához eleve, úgy álltak hozzá, hogy az első AAA Sony cím... Persze a játékok megítélése szubjektív, de én azért véletlenül sem tenném egy kategóriába a kettőt... De még az új COD-ot sem tenném ide, ami szintén hasonló értékelést kapott, csak hogy az FPS műfajnál maradjunk...
Én megnéztem nagyon sok videót, natív tömörítetlen videót is és úgy gondolom alapvetően a Killzone hozza a kötelezőt, de nem lesz akkora áttörés, mint mikor megjelent az Uncharted...
Remélem nem csalódok ezek után, vagy ha igen akkor kellemesen...

(#4283) pzstm válasza tDr1v3r (#4279) üzenetére


pzstm
titán

Holnaptol lehetne kint. Amugy ez eleg jol hangzik;)

vagyis annyi a rossz, hogy nem 100%-os a hangvezerles, smartglass app meg keves jatek altal tamogatott MÉG

és van két gyenge játék...ez azért inkabb bőven jó mint rossz;)

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#4284) Def26 válasza krx21 (#4282) üzenetére


Def26
félisten

Én konkrétan magát a játék élményt néztem. 1300 óra Battlefield 3 -al a hátam mögött kimondhatom, hogy nagy rajongója vagyok az fps -műfajnak. Tehát alap esetben a killzone vitt volna nálam mindent.
Amúgy lehet ezt bármivel magyarázni, ha játék értékelésre vagy kíváncsi elolvasod és döntesz. :)

De még egyszer hangsúlyozom én minkét gépet beszerzem, tehát próbálom mindkét gépen a jót nézni.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4285) krx21 válasza Def26 (#4284) üzenetére


krx21
nagyúr

Amit remélek és elvileg ígérve lett, hogy a legtöbb játéknak lesz demó változata a hálón, mert annál jobb véleményalkotás nincs, mint ha kipróbálod... Egyébként én ezt alapnak tartom, hisz mi alapján döntsek? Más véleménye alapján?
Lehet tudni, mennyire lesz igaz a játék demók megléte?

(#4286) Def26 válasza krx21 (#4285) üzenetére


Def26
félisten

Konzolokon szokott lenni. De úgy van ahogy mondod próba cseresznye. :)

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#4287) ldave válasza Def26 (#4276) üzenetére


ldave
félisten

trollmode on:

:)

A Slime draws near! Command?

(#4288) gyuribácsi88 válasza jalicsbal (#4274) üzenetére

Ne haragudj, de ez nem vélemény, hanem kötekedés és hangulatkeltés, idézem; LOL
Nem elég, hogy ilyenre sikerült, még arra se képesek, hogy hivatalosan kinyögjék hol, mikor lesz hivatalosan elérhető.

Ráadásul még gyerekes, kekk, és demagóg is.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#4289) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ryse launch trailer

Live-Die-Respawn

(#4290) L_YKing válasza oriic (#4289) üzenetére


L_YKing
addikt

:C
De jó lenne 360-ra is. :))

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#4291) gyuribácsi88 válasza oriic (#4289) üzenetére

Nagyon várós, lesz multi része? Remélem :))

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#4292) oriic válasza gyuribácsi88 (#4291) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Igen multi is lesz.

Live-Die-Respawn

(#4293) Madwe válasza oriic (#4292) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ideidézlek h ne postduplázz de mégiscsak itt érdekesebb :D mondjuk ps4eseknek is info, az tuti... :))

""
Konzolokszervize
Sajnos a Microsoft az európai piac számára nem túl kedvező módon reagált a Sony PlayStation4-es, 1 millió darabos fogyására. Az Xbox One kiadója ugyanis úgy döntött, hogy az Európába szánt gépkészleteket a zökkenőmentes amerikai megjelenés érdekében beáldozzák, így Európai Unióba allokált első napos mennyiségeket jelentősen csökkentették.
A központi döntésnek hála számos európai videojátékbolt megjelenés első napjára ígért előrendeléseit törölték a beszállítók, köztük a miénket is.
A gyártó vélhetően alul mérte a várható előrendelési igényeket, így nem tudott elegendő géppel szolgálni a közelgő megjelenésre, és a megnövekedett érdeklődésre.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a törlés csak 22-ére, a megjelenés napjára értendő. Néhány napra rá biztosan megérkeznek hozzánk a készülékek. Egyelőre ezek pontos újra-leosztását még nem közölték, de az bizonyos, hogy folyamatos ellátás lesz a gépből 22-e után, egészen az év végig. A helyzet, reméljük Te is megérted, hogy mennyire kínos számunkra.
Az öröm az ürömben az, hogy lesz gép, az előrendeléseket teljesíteni fogjuk, csak néhány nappal a hivatalos megjelenési dátum után. Az előjegyzéseket azok beérkezési sorrendjében fogjuk feldolgozni 22-e után, amikor biztos és pontos információnk lesz a gépek érkezéséről. Minden előrendelőt- így természetesen Téged is- külön tájékoztatni fogunk arról, hogy melyik nap lehet a gépért jönni, illetve melyik napra várható a kiszállítása"."

Kíváncsi vagyok day1 usa x1 adatokra nagyon! :) nem worldwidera, mert az nem 1 kategória, hanem us onlyra! remélem az is 1 misi körül lesz, s akkor igencsak combos nextgen verseny indul itt be kérem szépen :D

(#4294) zh1972


zh1972
tag

a nagyobb baj, hogy minden 250.-ik hibás. aki otthon van a gyártásban az rögtön vágja, hogy ez 4000ppm az katasztrófális gyártási minőség!!!

(#4295) boost válasza zh1972 (#4294) üzenetére


boost
addikt

Ez benne van az első szériában. Az első szériás xboxoról az MS is bevallotta, hogy 30%uk tönkrement az első egy évben. Felmérések szerint ez sokkal több volt, mint 30%, legaláább 60%. Ezért kell garanciálisan megvenni a gépet.

(#4296) pzstm


pzstm
titán

Xbox One Smartglass app letöltve Surface2-re is :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#4297) oriic válasza pzstm (#4296) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Vasárnap azt is leteszteljük jó? :)

Live-Die-Respawn

(#4298) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Francis vs Major Nelson

Mekkora már. :DDD :C

Live-Die-Respawn

(#4299) sittes79 válasza oriic (#4298) üzenetére


sittes79
addikt

:C :C :Y

(#4300) pzstm válasza oriic (#4297) üzenetére


pzstm
titán

majd ha kezemben van azt mondom rá igen, jó ;)

neeee...Major Nelson tényleg elment a csávóhoz? :C

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.