Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz IntelKiller7 #169894 üzenetére
500 dollár = 550 EUR
így váltanám őket ismerve és már meg is vagyunk.
Egyedül SSD kérdéses, hogy bele tudják-e ebbe az árba zsúfolni...
A másik pedig az említett a linken a PS5 ára 100 dollárra olcsóbb és fél évvel hamarabb jönne ki, cserébe ~40%-al gyengébb lenne teraflopban...bár ott úgyis csak az exkluzív a lényeg....Illetve RAM-ban ugyanannyit tudna mint a streames Xbox...persze a PS4 Pro-hoz képest előrelépés lenne, abban csak 8GB van emlékeim szerint.
Izgalmas évnek nézünk elébe, és várom a pre-order gomb megnyomási lehetőségét 2020-ban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
F_Peter
őstag
A 200 Ft-os lejárt GP után kerestem a 300 Ft-ost, de az nem volt, viszont volt 2500Ft-ért 3 hónap.
-
veterán
-
pzstm
titán
válasz #22718208 #169905 üzenetére
jogos...emlékszem, a külföldről behozott Fat gépek mennyivel többször elromlottak mint az 1 évvel később kishazánkban forgalomba kerülők.....ohh waiit
Scorpion edition is más több mint egy éve tökéletesen teszi a dolgát
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
3L1T3
addikt
Soron következő valamelyik frissítésben már kisebb lesz a billentyűzet.
New Features:
Mini Keyboard
We are flighting a new Mini Keyboard and would love your feedback. If you prefer or require the bigger keyboard for accessibility, it is still available in Settings -> Ease of Access -> Magnifier -> Larger Keyboard. This mini keyboard floats over the UI, so will position itself smartly around textboxes. If you see any positioning or general issues, please file bugs with as much detail as possible (app you were using, screenshot etc.) as we deliberately have minimal logging around text entry for privacy reasons. Keep an eye out for a quest and survey![ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Baltazár123
senior tag
válasz pzstm #169902 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem jó ötlet most év végén XOX-t venni. No nem baj több pénzem marad sörre év végén és akkor van is rá szükség. Az üvegeket visszaváltom utána és majd abból veszek új konzolt.
Az a gond most, hogy annyi pletyka fog jönni innentől hetente, naponta, hogy csak a fejét fogja kapkodni egy átlagos felhasználó.
Annyit leszűrtem, hogy valószínűleg érdemes várni jövő évig a cserével. -
AMD Power
titán
Ahogy elnezem a JC3 nem lesz egy 8 oras jatek.... kezdek nagyon belejonni. Szerintem egy 30-40 ora minimum kell neki ahogy elnezem.
-
Wesder
félisten
válasz F_Peter #169920 üzenetére
Nem baj, egy hete vettem X-et.
Asszony megkapja az S-t.
Hozzà a Crash+Spyro Bundle neg WD Season1 meg Sims4. Örülni fog neki azt hiszem.21-22 lehetne nextgen de az a baj, hogy ha Sony 2020 akkor MS nem lehet 2021.
AMD Power
Na lassan kedvet kapok hozzà.
Holnap meglesem. Ha tényleg olyan fun, mint írtàtok akkor megérte azt a 3k huf-ot.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
Király, ahogy felreppen egy ilyen pletyka, és a userek fele vérmérséklettől függően pánikba esik / a gyönyörűségtől összecsinálja magát, hogy holnap már új gépet kell venni, a másik fele meg 50k-ért akar rögtön x-et.
Mindenki nyugodjon le a csudába, van még több, mint másfél évetek, hogy egyáltalán az előrendelést leadhassátok. A második kategória meg nyugodtan várhat a 2021-es black fridayig, S ára is csak akkor ment így le, amikor az x már vagy 2 éve piacon volt. És ez az optimista forgatókönyv.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
nagyúr
Szerintem az 1TB-ra kevés az esély... inkább egy 64 vagy max 128GB-os "cache"-re tippelnék, amibe beleférhet egy játék meg az OS majdnem kompletten és akkor a reload mehet majd gyorsan.
A proci meg a gpu eléggé reális lehet, a 8 mag/16 szál szerintem 99% hogy meglesz, bár hogy miből mennyi a gpu azt még nem tudni szerintem ennyire pontosan.
Az árát keveslem... szerintem egy +100 dollár rajta lesz... szóval inkább 599 lesz az nem 499.
De ne legyen igazam ezen a téren.Kb valószínűleg megint mind a két konzol hasonló sebességet fog tudni, és a hw lényege is ugyanaz lesz mindkét oldalon + nyilván a saját egyedi igényeik a visszafelé kompatibilitás és egyéb dolgok miatt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #169924 üzenetére
Arrol nem is beszelve,hogy a mostabi jatekok 80% meg a One X "erejet" sem tudja kihasznalni. Szoval aki most akar gepet venni , tegye meg nyugodtan.
-
pzstm
titán
válasz FollowTheORI #169927 üzenetére
“megint mind a két konzol hasonló sebességet fog tudni”
En is kb 30% pluszt erzek pletyka alapjan az uj Xbox-ban
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #169924 üzenetére
S ára is csak akkor ment így le, amikor az x már vagy 2 éve piacon volt.
Az X idén novemberben lesz 2 éves (2017 novemberében jelent meg), de S-t 2017-ben black fridaykor lehetett venni 55e körül...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
-
DaveHutt
őstag
válasz N.YCityBoy #169931 üzenetére
Pedig egyszerű a történet. A One X 1,5-szer erősebb a PS4 Pronál, ezért aki grafikabuzi, Xboxot vesz. Jönnek is a hírek, hogy a karácsonyi szezonban az Xbox jobban teljesített, mint a PS4. A Sony nem ülhet a babérjain, fejlesztik a PS5-öt. A Microsoft sem akar lemaradni, készül az új gen gőzerővel. Gyakorlatilag a PS4 Pro bejelentése indította az adok-kapokot, és kényszerpályára került a két cég.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz 3L1T3 #169895 üzenetére
Olvass utána, de az X esetében is ez volt a DevKit összeállítás.
Szóval ez az égvilágon semmit, de semmit se jelent. Közel se ilyen lesz.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nagyúr
Kevés a proci... én azt látom szeretnének komolyabb CPU igényesebb dolgokat a játékokba tenni, de a grafika elviszi a CPU kapacitást túlságosan.
A DigitalFoundry elemzéseken mindig látni, hogy bedadog a rendszer a komplexebb szitukbanm, és nagyon úgy tűnik a CPU fogy el, nem a GPU.Meg ügye 60 fps a cél mostmár és azt az X sem tudja mindig hozni már, főleg a proci miatt.
Meg persze a 4K/UHD annyira elterjedt már, hogy kell az új vas mindkét oldalon.Szerintem elsősorban ezért. No meg azért mert a Sony is készül és hozza a sajátját, nem engedhetik meg hogy előnyben legyenek.
Nagyon készülnek az látszik... a felvásárolt studiók mind a következő konzolra dolgoznak már most, ez tuti.
Gondolom a Sony is dolgozik a húzócímein a háttérben az új konzolra, már most.
Ha nem csúszik meg egyik oldal sem a hw terén, akkor nagy csata lesz szerintem a következő kör.Szerintem a One X mindigis olyasminek készült, mint a PS4 Pro, hogy a One generációs játékokat jobb minőségben tudják hozni, csak kicsit erősebb hw-ra gyúrtak, mint a Sony. Gondolom nem tudták mi jön pontosan, így biztosra mentek inkább, nehogy megint alul maradjanak, mint az első körben.
Az alap One ügye gyakran van már hogy 720-900p között fut, míg a PS4 meg 1080p, és a One ígyis néha még lassabb/dadogósabb is... és most a Pro-X esetén meg megfordult és az X hozza a 4K vagy közel 4K felbontást, a Pro meg mindig picit alatta van és picit lassabb.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
senior tag
Így van, én is ezt mondom! Meg több exkluzív játékot ami kihasználja a gép erejét!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz FollowTheORI #169934 üzenetére
Jók a meglátásaid , hasonlóképp gondolnám én is a kialakult és várható helyzetet konzol fronton...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
HKorn
veterán
Life is Strange 2 ep. 2-ről van valami hír? Elvileg ma jelenik meg, de nem látom még a store-ban.
Run&Ride
-
F_Peter
őstag
Ha van egy külső SSD a boxhoz és átdugom egy másik boxba, amin ugyanaz a játék fent van, akkor honnan fogja futtatni?
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #169934 üzenetére
Azért a One S de legfőképp a One X inkább az új irány bemutatására, és tesztelésének a célja volt mint sem az, hogy egy PS4 Pro 2.0 készüljön.
Mivel ezeken a gépeken már az új csapat dolgozott nem pedig az a dilettáns társaság akik az eredeti One-on.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Dark Wander
tag
Kéne 1 kis segítség. A sírrabló felemelkedésben, van olyan Achievementek amit nem add meg.
Dead Ringer, hiába lövök puskával fejbe embert/állatot nem is számolja. Nem tudom mi a baja neki, vagy mi hiányzik. Szerezzem meg a mosin puskát? Játék állás szerint Copper mill-be most megyek.
Laying Down the Law, itt sem számol semmit.
Már a One játékoknál be jött ez a "új dolog" számolja épp hol van Achievement állása , nem kell mint anno 360 esetén fejben tartani.Csak valamiért lakat van rátéve. -
pzstm
titán
válasz kakuk.tamas #169933 üzenetére
X devkit esetében csak RAM-ból is több volt benne, nevezetesen ami belekerült a véglegesbe annak kétszerese (24GB)
12GB-ról a felső kategória 16-ra nőjön teljesen valós, új AMD-s Navi-based custom APU meg kb. köztudott kategória
-
godzsy2
senior tag
Én az új konzolok esetében elvárnám, hogy bírja a 4K/60fps-t. De az még jobb lenne, ha támogatná az 1440p-t is még magasabb fps számmal, persze freesynces monitorokhoz, valamint akár 1080p mellett bírhatná a közel 144fps-t. Kompetitív multis játékoknál én még simán megmaradnék a FullHD-s felbontás mellett.
Az X-et már most is rá lehet dugni egy 1440p-s monitorra, bár sok értelmét nem látom, ha a játékok még mindig csak 30 fps körül mozognak.
Igen, tudom, akkor már mindegy ha számítógépet vennék, de nem akarok hackerek ellen játszani. Úgyis mindenki azt hajtogatja, hogy az xbox már lassan olyan, mint egy PC.
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Éves game pass hol a legolcsóbb?
-
Maxxy10
addikt
Vótmá' hír a következő havi gold játékokról?
-
-
Throme
veterán
Így van, optimalizációra kéne kicsit több figyelmet fordítani, de sajnos ez csak vágyálom. Felgyorsult minden. Hamar piacra kell dobni a portékát, minél kisebb költségek mellett.
A két gyártó párharca ha nagyon felgyorsul, akkor eljutunk a mobiltelo vagy pc problémájához, hogy évente lehet frissíteni... na ezt nem szeretném.
A jó játék alacsonyabb felbontáson is jó, a szar játék 16k-n is szar....
-
válasz Throme #169949 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy optimalizáció helyett megoldják erővel. Én nem is tudom, hogy tudnak cégek kiadni játékokat, amik még egy béta szintjét sem érik el... Ott van példának ez a szerencsétlen Fallout 76. Ha fél évvel később adják ki akkor egy csomó dolgot tudnak rajta javítani. Most meg úgy néz ki, hogy free to play lesz. 2 hónap alatt annyit esett az ára, mint egy normális játéknak 2 év alatt....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest