Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157131) Stauffenberg válasza S e t h (#157107) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én is úgy linkeltem két tegnapi random játékom eredményeit, hogy kontrollerrel tolom a Battlefield 1-et, nincs túl sok időm játszani vele és mégsem kiáltozok csalást az egerészőkre. Egyszerűen nem érdekelnek, én két éve tolom ezt a játékot és már egy ideje hasonló eredményekkel játszom, szóval nem érzem ellehetetlenítve magamat tőlük. Legalábbis ebben a játékban nem.

Ellenben PC-n, amikor valaki kiáll a tér közepére és 360°-ban pörögve osztja a fejeseket, meg átlát a falon az már sokkal inkább a játékélmény rovására megy. Az tényleg csalás.

Az csak a személyes tapasztalatom, hogy konzolon sokan azért nem érzik a sikerélményt, mert egyes szituációkat "izomból" akarnak megoldani, ami PC-n egy bizonyos fokig működik, ha jók a reflexeid és te lősz előbb. Én sok TheBrokenMachine videót néztem és ő például nem megy bele megoldhatatlan helyzetekbe, folyamatosan úgy mozog, hogy fedezék közelében legyen (map ismeret) és a mozgásának állandó, szüntelen eleme a vissza-vissza futkosás biztonságos helyre, hogy onnan támadjon újra vagy bevárja a forrófejű ellenséget. Többet is ér, mint izomból a ravaszt húzva elhalálozni. Sokszor úgy kaszálok le egy egész rám rontó squadot, hogy visszahúzódok olyan helyre, ahol nem kell körbe-körbe pörögni és ha kellően forrófejűek, akkor utánam jönnek.

Meg ez a Bf1-re alkalmazható tanács, de a jó squad aranyat ér! Általában tök idegenekkel játszom, ha hülyékből áll a squad kilépek és keresek mást. Ha nincs szabad hely, csinálok saját squadot, rádobom az XP boostot és jönnek mint molylepkék az éjjeli fényre. Aki ostobán* játszik kivágom.

*Ostoba alatt azt a hülyét értem, aki nem érti a squad rendszert, nem érti a parancsot, hanem a pálya másik felén szedi a virágokat. Aki csak simán kezdő, kevésbé ügyes még az is többet ér a csapatnak ha legalább próbálkozik, mint az, aki nem csinál semmit. Legyen ott a zászló foglalásnál, dobáljon lőszert, élessze újra az elesetteket vagy legalább gránátot spameljen az ellenség irányába.

Btw jó hosszúra nyúlt a szövegelésem, de anno kezdőként én is szívesen fogadtam pár jó tanácsot. És a legfontosabb tanács: Ne idegesítsen fel semmi! Ezt több konzolos és PC-s streamer is sokat hangoztatja és én pont azokat a csatornákat imádom, ahol a streamer mindig higgadt és ha csúnyán elpicsázza valaki, akkor csak annyit mond, hogy "na ez szép volt". :)

Most ezt nem feltétlenül neked címzem, csak úgy általánosságban írtam.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.