Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157101) #80123904 válasza Stauffenberg (#157100) üzenetére


#80123904
törölt tag

Mindenek előtt: aki xim-et és társait használja online, az szerintem is a csalók szintjén van

Másodszor:
Az írásodból az jön le, hogy téged részben az érdekel, hogy mekkora a K/D arányod és ha ez pozitív vagy 1-es, akkor már jó a dolog. (Persze a bf erről többről szól és nem csak a KD számít, de most itt a kontrolleres teljesítményről van szó.)

Titanfall-oztam kontrollerrel még pár éve (előtte 100 órát egérrel játszottam vele PC-n). Teljesen jól ment a dolog. Bőven pluszos KD arányom volt, de baromira irritált az egész. Nem tudtam úgy játszani, ahogy én szeretek fps játékkal.
Engem egy ilyen stílusú játékban egyáltalán nem az érdekel, hogy megölni az ellenfelet, mert ezek a fun-ról szólnak. CSGO-ban a kill volt a lényeg és a kör nyerés. Az egy kompetitív lövölde. (Bár ott is sokkal jobban szerettem fejelgetni az embereket, nem pedig túrni. 1000 óra és GE szint után hagytam ott.)

Számomra az ilyen fps lövöldékben (titanfall, bf, cod...) az a szórakoztató, ahogy például sniperrel rárántom a célkeresztet a futó ellenfélre, aki a képernyő másik oldalán van és bumm headshot (bf V pc béta legutóbb).
Vagy katapultálok a a titánból és amíg a levegőben vagyok, akkor már úgy tudom célozni az ellenfelet, hogy pár golyóval meghal.

Ez szórakoztat engem. Nem pedig az, hogy a testemmel mozogva odairányítom a célkeresztet a másikra és nyomom a gombot. Ezt pedig több ezer óra után se lehet megcsinálni kontrollerrel számomra. Aki szerint pedig igen, azt gondolom nem zavarja az egér, hisz egyenlő esélyekkel játszik.

Sajnos amíg nincs natív support konzolon az egérre, addig nem multizok. Marad a PC és a csalók.
Szóval egyetértek veled és hulljanak a xim-esek, de a sikerélmény mindenkinek más. Hiába van meg a +os KD controllerel, ha maga a játékélmény lófütty az egérhez képest. (Kanapéból és ágyból is simán lehet egerezni btw. Nem kell monitor előtt görbülni. Egy megfelelő kis ölbe vehető asztal kérdése, ami maximálisan kényelmes.)

Azzal sajnos pedig nem tudok egyet érteni, hogy aki egerezni akar (akarás szintjén és nem ximhez nyúlós szinten), az maradjon PC-n. Remek lenne a PC is (mert a multis fps játékokhoz nem kell erős PC sem), csak hát a csalók ellen nem sokat tesznek a kiadók. A konzol lehetne a megoldás, ha okosan implementálnák a fejlesztők a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#157102) joey04 válasza IntelKiller7 (#157093) üzenetére


joey04
titán

Régi motorosok? Változnak idők, a körülmények és a lehetőségek. Ha rendesen beindul az egér bill támogatás, akkor meg lesz oldva a szétválasztás multiban. A xim meg nem csalás, max nem korrekt. Bár sok olyat olvastam, hogy szar volt és inkább kontrollerrel játszottak tovább. Mellesleg az, hogy minden műfajt mással jó játszani, régen is igaz volt, csak nem volt ennyi lehetőség. Már alakul szerencsére. Plusz mindenki a multiról beszél. Én nem vagyok annyira jó semmiben, hogy multizzak, szóval nekem már az is elég lenne ha single playerben engedélyeznék. Egy játék érdekelne, az a wot. Pc-n sokat játszottam vele még úgy is, hogy béna voltam, de konzolon egy förtelem.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#157103) dussy válasza dussy (#157014) üzenetére


dussy
őstag

Körbenéztem kicsit külföldi honlapokon, 250€ az 1Tb-s gép 2db kontrollerel. Ez már jónak mondható?

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#157104) Xanax88


Xanax88
tag

Csatlakozom a cheates táborhoz...
Olyan értelemben, hogy aki egeret meg billt akar, menjen PC re...

Amíg nem natívan támogatja minden és nem adnak egeret meg billt IS a gép mellé és a játekosok 99,9%a gyári kontrollerrel tolja, addig a xim és társai igen is csalás kategóriába vagy legalábbis kiskapus köcsögösködésnek minősülnek...
Menjenek a rákba.
Személy szerint azért is vettem konzolt, mert itt mindenki egyenlő, ezt azért mert valaki 40k-t költ csalásra, ne b@sszuk már meg...

Pc-n lehet farkat méregetni, hogy kinek milyen jobb kiegre telik vagy kinek mit vesz részletre apu/anyu... esetleg milyen grafikai beállítást kopiz le a gyerek amivel visszaélhet, ezzel aztán úgy teszik tönkre egymás játékát ahogy akarják...
De ezt a retardált mentalitást ne hozzuk már át konzolra...

[ Szerkesztve ]

Krisz

(#157105) Stauffenberg válasza #80123904 (#157101) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Azt gondolom, hogy pontosan értem miről szól a a Battlefield, a screenshotom pont azt akarta megmutatni, hogy egy semmi extra K/D mellett is lehet valaki eredményes, szórakozhat jól, miközben sokat hozzátesz a csapatjátékhoz. Mindezt kontrollerrel.

De itt egy újabb pár perccel ezelőttről: [link]

Nem vagyok K/D fetisiszta, de ez is egy visszacsatolás a játékosnak, hogy fejlődik-e. Meg mint látszik, ez nem zárja ki, hogy valaki zászlót foglaljon, támogasson, bombát telepítsen, stb. Oké CQ módban a K/D valóban kevésbé mérvadó, de Operations/Rush módban a támadók annál hamarabb fogynak ki a ticketből, minél többen hullanak a soraikban.

Nekem is vannak szar napjaim és a Bf1-es statom a kezdeti hónapok bénázásaival végleg el vannak toszva, de igazából tökre nem izgat. Most megy úgy a játék, hogy tökéletesen elszórakoztat és nem frusztrál semmi. Még az egeresek sem, amíg önmagam teljesítményével ki vagyok békülve, ennél többre casualként nekem nincs igényem.

Engem például anno tökre inspirált az, hogy láttam azt más játékosoknál, hogy megy ez kontrollerrel is, néztem a gameplayeket, hogy mit csinálnak máshogyan, mint én, eltanultam egy-két technikát, meg ki is dobtam pár PC-s beidegződést.

Summa summarum: Aki beleteszi a kitartást, az megtanul kontrollerrel játszani. Én tényleg nem érzem, hogy emberfeletti energiát toltam volna ebbe, csak nem hagytam magam felidegesíteni az elején. A többi jött magától.

(#157106) Mister_X válasza Stauffenberg (#157105) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Most épp lusta vagyok újra belinkelni a saját (kontrolleres) BF1 end game statjaimat (aki akarja, kikeresi). A lényeg, hogy a konzolhoz kontrler való, meg kell vele tanulni játszani és akkor lesz sikerélmény is.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#157107) S e t h válasza Xanax88 (#157104) üzenetére


S e t h
nagyúr

Rosszul emlékszem hogy a Microsoft is dolgozik egér+bill.kombón? Akkor most ők is a csalást támogatják?
De nem is nagyon értem, most az a probléma, hogy vki megveszi plusz pénzért és aki meg nem az ezt igazságtalannak tartja?
Ez már szinte iPhone topik színvonal lenne, hogy aki megveszi az egy idióta, megvezethető sznob, a másik meg partvonalról ordibál, hogy lúzer.
Ja és nincs olyan, hogy mindenki egyenlő, sem itt, sem máshol az életben. Ha kicsengeted a zsét, mert neked így adja a játékélményt és a gyártók ehhez a feltételeket is megadják, nem beszélve arról, hogy semmi sem tiltja, akkor lehet csalást, tiltást,rákot,retardáltságot emlegetni, csak felesleges.
Nem, nincs ilyen kütyüm, nem is lesz.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#157108) NoOne1976


NoOne1976
őstag

Kormányt sem adnak minden box mellé. Akkor az is csalás? Vagy az nem jelent előnyt? Ha nem, akkor miért játszanak sokan azzal? Az élményért! Ez az, amit nem kellene elfelejteni. Ne arról szóljon már a konzol, hogy több tíz/száz óra játékkal valahogy belejön az ember. Mi van azzal, akinek csak heti egy óra jut?

(#157109) l.skywalker válasza S e t h (#157107) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Nem csalás - ha az lenne akkor tiltva lenne. Azonban morálisan vagy etikusan kifogásolható. Nem véletlen hogy a jelenségről beszélt már Ybarra is - mégpedig hogy ezen adapterekkel az a probléma, hogy egyszerű 3rd party kontrollernek ismeri fel a rendszer - így ők mint hardver oldal nem tudják szűrni, csak ha tiltanak minden 3rd party kiegészítőt. Az egér és billentyűzet mint támogatott és Xbox által kiadott (Razer-el) kiegészítő viszont nem lesz kompatibilis azonnal minden játékkal - csak ahol ezt a fejlesztő engedélyezi! Az már más kérdés hogy a béta tesztelés egy Warframe-el kezdődik, de az MS szerintem az rts bevezetése és a Minecraft (vagy akár Forza) kapcsán fogja engedélyezni.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#157110) kazuma921


kazuma921
aktív tag

Egyébként konzolon az egér nem az analóg mozgását emulálja? Mert ha igen, akkor szerintem egérrel rosszabb lehet célozni, mint analóggal. :D Ha így van, nem olyan pontos a konzolos egeres célzás mint PC-n. (hozzá teszem, én nem is multizok, csak néha olvasgatom munkahelyen ezt a fórumot. :DD )

[ Szerkesztve ]

We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

(#157111) zzola válasza kazuma921 (#157110) üzenetére


zzola
félisten

De azt csinálja...

(#157112) S e t h válasza l.skywalker (#157109) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem én kiáltottam csalást.
Másrészt én havonta pár alkalommal ülök a box elé, béna vagyok a kontrollerhez, és ha érdekelne akkor vennék hozzá adaptert, mert egy 2 éves is jobban tolja nálam.
Az élmény miatt venném, mert nélküle csak trauma lenne az egész.

Mert az morálisan rendben van, ha az én otthoni élményemért, amiért fizettem ám én is, és nem török, brazil, üzbegisztáni storeból, szopnom kéne, mert az fáj másnak.

Nem multizom, hidegen hagy és az is ha mások olyan eszközöket használnak amelyek nem tiltottak.

Majd felidegesítem magam azon, hogy vki 1 millióból vesz gamer gépet és 8k tévén tolja, vagy vki vesz egy adaptert.

Ebben a topikban ha nem olvastam 50x akkor egyszer sem, hogy mennyire jól megtanulható a kontrolleres irányítás, akkor viszont nem értem a csalásozást, moralizálást.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#157113) eeXaa válasza Xanax88 (#157104) üzenetére


eeXaa
addikt

"De ezt a retardált mentalitást ne hozzuk már át konzolra"
...tudom nehéz ezt most elhinned de ezt a fajta mentalitást én csak konzolosoknál látom ;)

(#157114) ferkoczy válasza Xanax88 (#157104) üzenetére


ferkoczy
tag

Azert itt is van, akinek nem telik X-re vagy Elite kontrollerre, amik szintén előnyhöz juttat(hat)ják a használóikat...
Követelem, hogy legyenek ők is különválasztva a többiektől!!!
Így ráadásul biztosan egyedül rohangálhatna mindenki a BF1-es pályákon :-D

(#157115) #20844032 válasza S e t h (#157107) üzenetére


#20844032
törölt tag

Itt nem a megveszi-nem veszi a probléma. Én nem akarok egérrel játszani konzolon. Ez nem ugyanaz a téma, mint a kormány. A kormányt támogatja a játék. Ha szarul van megcsinálava a kontrolleres rész, akkor egyértelmű a helyzet, eldönthetem, hogy veszek kormányt, vagy elkerülöm a játékot. De ez a kontrollert klónozó átalakítós sunyiskodás ez nem pálya. Most feltélezezzem, hogy sokan csinálják, akkor vegyek én is, és csesszek ki a tisztánjátszókkal, vagy...?
Erről nem születnek tesztek, nincs róla ismeret sem, mintha nem is létezne, az egész tényleg nem más, mint sunyiskodás. Pontosan ugyanolyan, mint a chetaerek pécén. Nem az a baj, hogy csal, hanem hogy nem tudod, hogy csal-e. És pontosan ez az állandó lebegtetést unták meg sokan pécén. Most itt ezzel ugyanez történik. Kell ez bárkinek? Mármint tényleg? Nem lett volna egyszerűbb elkerülni a multit azoknak, akik nem tudnak kontrollerrel játszani?

(#157116) XboxGamePass


XboxGamePass
senior tag

Kontrollert küldök majd javításra, most adtam le a kérelmet az xbox oldalán. Tényleg nekem kell kinyomtatni a címkét? Más futárcég szokta hozni magával, plusz dobozolni is nekem kéne? Köszi.

(#157117) Fernet válasza XboxGamePass (#157116) üzenetére


Fernet
senior tag

Igen, neked kell kinyomtatni és ráragasztani a dobozra amiért jön majd a futár.

Én telefonon hívtam a futárcéget, hogy hova jöjjenek, másnap már vitték is.

[ Szerkesztve ]

(#157118) XboxGamePass válasza Fernet (#157117) üzenetére


XboxGamePass
senior tag

Az eredeti dobozába teszem akkor, de azt is le kell még ragasztgatnom, hogy alkalmas legyen szállításra, vagy ők beleteszik valamibe? Köszi a nyomtatást akkor elintézem.

(#157119) ferkoczy válasza XboxGamePass (#157118) üzenetére


ferkoczy
tag

simán bezacskózva kapod majd vissza, úgyhogy ha kell az eredeti doboz, akkor valami másba csomagold...

(#157120) MrDrake válasza NoOne1976 (#157108) üzenetére


MrDrake
tag

Hát igen, a cheaterek vesszőparipája... A KORMÁNY. :C

[ Szerkesztve ]

(#157121) Czimby válasza NoOne1976 (#157108) üzenetére


Czimby
addikt

Kormánnyal nem csak élethűbb de nehezebb is a játék.

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#157122) Throme válasza Czimby (#157121) üzenetére


Throme
veterán

Nekem még régen volt kormányom pc-hez, így a konzolnál nem próbáltam, de miért nehezebb?
Kontroler "pöcke" kb 30°-40°-ot tér ki egyik irányba, így azért nehezebb a két végpont (egyenes haladás - teljes kormányzás) közt lavírozni, mint a kormány sokkal nagyobb elfordulás tartományával.

szvsz

(#157123) #80123904 válasza Czimby (#157121) üzenetére


#80123904
törölt tag

What? :Y

(#157124) IntelKiller7 válasza NoOne1976 (#157108) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Ez már csak a szőrszállhasogatás. FPS-t sem játszol így.. [link] Vagy igen? :F

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#157125) NoOne1976 válasza Czimby (#157121) üzenetére


NoOne1976
őstag

Ha nehezebb kormánnyal, akkor ha multiban a kormányosok ls a kontrolleresek nincsenek szétválasztva, akkor a kontisok csalnak?
Nem hinném. Ugyanígy ha hivatalosan támogatott lesz az egér, akkor mindenki dönthet.
Ilyen erővel az is lehet előny, hogy kinek mekkora tv-je van.

(#157126) bilon73 válasza Czimby (#157121) üzenetére


bilon73
aktív tag

míg meg nem szokod.

ez ugyanúgy igaz a kontrollerre is billentyű után.

(#157127) bulikavagyok


bulikavagyok
nagyúr

Hétvégén belement pár óra az új AC-be. Az első fél óra után hanyagoltam két napig mert akkora csalódás volt, de szerencsére adtam neki még egy esélyt. Tényleg kicsit olyan mintha egy Origins 2.0 lenne, szinte majdnem mindenben jobb attól. Az interaktív párbeszédektől például tartottam egy kicsit, de az újdonságok közül most talán ez jön be a legjobban. Csak azt nem értem, h miért kellett ennyire visszabutítani a grafikát?! Ettől sajnos nem tudok elvonatkoztatni és folyton eszembe jut, h az "előd" mennyivel szebb volt. Értem én, h a nagyobb terület miatt kompromisszumokra kényszerültek a fejlesztők, de mivel a két játék megjelenése közt eltelt egy év, így szerintem ez elfogathatatlan.

Throme: Azért mert konzolon vannak játékok amik kimondottan kontrollerre vannak írva (például Forza). Ezeknél jó eséllyel lassabb leszel kormánnyal. De nem csak emiatt, hanem például kontrollerrel sokkal könnyebben (és gyorsabban) lehet egy megcsúszást korrigálni (pont amiatt amit írtál). Plusz a kontrolleres irányításhoz jobban passzol a külső nézet ami szintén nagy előnyt jelent a versenyeknél.

[ Szerkesztve ]

(#157128) l.skywalker válasza bulikavagyok (#157127) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Én maximálisan elégedett vagyok vele :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#157129) AMD Power


AMD Power
titán

Biztos velem van a baj ,de ez a Starwars Battlefront elég gyenge lett.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#157130) Grawens válasza bulikavagyok (#157127) üzenetére


Grawens
senior tag

Állítólag azonos alapokon, de egymástól függetlenül folyt az Origins és az Odyssey fejlesztése, ami jelenthet némi különbséget a két játék grafikai megjelenítése között, plusz az Odyssey nagyobb mérete (világa) rá kellett, hogy férjen a lemezre. Bízom benne, hogy a fejlesztők a sok ilyen téren kapott negatív véleményekre hallgatva szép csendesen egy patch keretén belül meglepik a játékosokat egy grafikai pack-el. Az Origins-ből kiindulva elbírja a vas. :U Lenne min fejleszteni. Pl. A karakter olyan sután szalad, mintha be lenne szarva, elég viccesen hat. Utazósebességben a hajón remegnek a katonák. Elég gyakran a madarak darabosan repülnek. A disznók a kerítés felett járnak. A ló bugyután mozog. Stb. Ja, és van hogy hátrafelé gyorsabban szalad az ellenfél, mint én előrefelé.

AMD Power: Nem. Jól látod, az egy rakás kula. :D

[ Szerkesztve ]

(#157131) Stauffenberg válasza S e t h (#157107) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én is úgy linkeltem két tegnapi random játékom eredményeit, hogy kontrollerrel tolom a Battlefield 1-et, nincs túl sok időm játszani vele és mégsem kiáltozok csalást az egerészőkre. Egyszerűen nem érdekelnek, én két éve tolom ezt a játékot és már egy ideje hasonló eredményekkel játszom, szóval nem érzem ellehetetlenítve magamat tőlük. Legalábbis ebben a játékban nem.

Ellenben PC-n, amikor valaki kiáll a tér közepére és 360°-ban pörögve osztja a fejeseket, meg átlát a falon az már sokkal inkább a játékélmény rovására megy. Az tényleg csalás.

Az csak a személyes tapasztalatom, hogy konzolon sokan azért nem érzik a sikerélményt, mert egyes szituációkat "izomból" akarnak megoldani, ami PC-n egy bizonyos fokig működik, ha jók a reflexeid és te lősz előbb. Én sok TheBrokenMachine videót néztem és ő például nem megy bele megoldhatatlan helyzetekbe, folyamatosan úgy mozog, hogy fedezék közelében legyen (map ismeret) és a mozgásának állandó, szüntelen eleme a vissza-vissza futkosás biztonságos helyre, hogy onnan támadjon újra vagy bevárja a forrófejű ellenséget. Többet is ér, mint izomból a ravaszt húzva elhalálozni. Sokszor úgy kaszálok le egy egész rám rontó squadot, hogy visszahúzódok olyan helyre, ahol nem kell körbe-körbe pörögni és ha kellően forrófejűek, akkor utánam jönnek.

Meg ez a Bf1-re alkalmazható tanács, de a jó squad aranyat ér! Általában tök idegenekkel játszom, ha hülyékből áll a squad kilépek és keresek mást. Ha nincs szabad hely, csinálok saját squadot, rádobom az XP boostot és jönnek mint molylepkék az éjjeli fényre. Aki ostobán* játszik kivágom.

*Ostoba alatt azt a hülyét értem, aki nem érti a squad rendszert, nem érti a parancsot, hanem a pálya másik felén szedi a virágokat. Aki csak simán kezdő, kevésbé ügyes még az is többet ér a csapatnak ha legalább próbálkozik, mint az, aki nem csinál semmit. Legyen ott a zászló foglalásnál, dobáljon lőszert, élessze újra az elesetteket vagy legalább gránátot spameljen az ellenség irányába.

Btw jó hosszúra nyúlt a szövegelésem, de anno kezdőként én is szívesen fogadtam pár jó tanácsot. És a legfontosabb tanács: Ne idegesítsen fel semmi! Ezt több konzolos és PC-s streamer is sokat hangoztatja és én pont azokat a csatornákat imádom, ahol a streamer mindig higgadt és ha csúnyán elpicsázza valaki, akkor csak annyit mond, hogy "na ez szép volt". :)

Most ezt nem feltétlenül neked címzem, csak úgy általánosságban írtam.

(#157132) bulikavagyok válasza l.skywalker (#157128) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Mármint a grafikával vagy magával a játékkal? :B A játék ettől eltekintve egyébként nekem is nagyon tetszik, talán az eddigi legjobb AC! Egyébként Te játszottál az Originsszel? Mert azután szerintem nehéz ezzel a grafikával "megelégedni". Az a játék újra meg újra meg tud lepni a szépségével és a remekül eltalált egyiptomi hangulatával. Szinte minden a legapróbb részletekig kidolgozva, csodálatos HDR hatás (ami mintha itt kevésbé lenne csodálatos), stb. Ott órákat töltöttem el nézelődéssel (és még fogok is). :P
Ja, és közben végigtoltam az új TR main story-ját is, ami miatt még nehezebb ezen túltenni magamat.

Grawens: Igen, és is olvastam, h két különböző fejlesztő brigád volt. Ez sajnos meg is látszik a két játék grafikáján... És sajnos akkora a különbség, h ezt lehetetlen lenne egy-két patchel eltüntetni. Az általad említett bugok egyébként engem nem zavarnak annyira, ezekkel simán együtt tudok élni. :B

[ Szerkesztve ]

(#157133) AMD Power válasza Grawens (#157130) üzenetére


AMD Power
titán

A Titanfall 2 után nem az igazi! :) Sok élményt nem adott. Végig fogom tolni , de nem lesz a kedvenc játékom.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#157134) Grawens válasza bulikavagyok (#157132) üzenetére


Grawens
senior tag

Azért ez nagyon feltűnő különbség. :((( Link

(#157135) bulikavagyok válasza Grawens (#157134) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Az ilyen apró részletek nekem általában nem tűnnek fel, én leginkább az összhatást nézem. :B

[ Szerkesztve ]

(#157136) negyven2 válasza AMD Power (#157133) üzenetére


negyven2
veterán

Mármint a Battlefront 1-re gondolsz (csak mert a 2. rész nincs bent EA Access-ben)?

Mert abban nincs semmilyen sztori mód. Csak maximum egyjátékos gyakorló pályák vannak botok ellen.

Úgyhogy ne is várj tőle Titanfall 2 felé történet.

[ Szerkesztve ]

"Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

(#157137) l.skywalker válasza bulikavagyok (#157132) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Mindennel. Én úgy emlékszem, hogy az Origins is egy pár patch után lett olyan amilyen csak hajlamosak vagyunk elfelejteni :D

Ebben iszonyat tartalom van, az újítások amiket behoztak, nekem telitalálat. Alig bírom letenni :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#157138) Wesder válasza Wesder (#157096) üzenetére


Wesder
félisten

Megvoltak a DLC-k. A jàtékosok 1.13%-a jàtszotta végig a jàtékot.
Ez azért szomorú.:(

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#157139) bulikavagyok válasza l.skywalker (#157137) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Nekem az Origins kimaradt az első pár hétben, mert bár hiába volt meg day 1, vártam a starttal az X megjelenéséig. Szóval akár még jól is emlékezhetsz! :R
"Alig bírom letenni :)" - én is meglepően sokat játszottam vele hétvégén. Tényleg sokkal tartósabb szórakozásnak tűnik mint az elődje (azt egy év alatt sem sikerült végigjátszanom).

(#157140) eeXaa válasza Wesder (#157138) üzenetére


eeXaa
addikt

...annyira azért nem... elég átlagos játék.

(#157141) RudY válasza bulikavagyok (#157135) üzenetére


RudY
addikt

Több effektet visszavettek az optimalizálás miatt, de az állatokon is látszik, hogy kevésbé kidolgozottak. A durva tüzeskedést azért meghagyhatták volna, azt nagyon szerettem...de valahogy megoldom ebben is. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#157142) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Srácok ha veszek egy ilyen töltőszettet akkor szerintetek magát a második akkumulátort lehet tölteni külön vagy csak akkor ha a kontrollerben van?

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#157143) Maxxy10 válasza Bogyi007 (#157142) üzenetére


Maxxy10
addikt

Ha jol lattam ez 600mAh nekem 700as van de iszonyatosan gyorsan merul.. kb 1 nap
Szoval en nem ajanlom, hogy erre penzt adj

[ Szerkesztve ]

(#157144) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Újabb infók a készülő xCloud szolgáltatásról:

Project xCloud: Gaming with you at the center

"Currently, the test experience is running at 10 megabits per second."

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#157145) pzstm válasza l.skywalker (#157144) üzenetére


pzstm
titán

nah végre lehet róla beszélni :DD :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#157146) Wesder válasza l.skywalker (#157144) üzenetére


Wesder
félisten

Remélem olyan lesz, amilyenre szàmítok:C

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#157147) AMD Power válasza negyven2 (#157136) üzenetére


AMD Power
titán

Igen arra. Valoban nem a legjobb.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#157148) EmThor válasza l.skywalker (#157144) üzenetére


EmThor
addikt

És mi a helyzet azzal hogy ne csak helyi hálózaton, hanem interneten át is lehessen streamelni az otthoni saját konzolrol pc-re? Mert én fusiba megoldottam magamnak de én szeretném ezt a funkciót is látni rendesen beépítve , ps-en évek óta (!) adott...

[ Szerkesztve ]

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#157149) eeXaa


eeXaa
addikt

...most én nem találom, vagy nem létezik stat. arról, hogy mennyi időt raktam eddig egy játékba?

(#157150) l.skywalker válasza EmThor (#157148) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Írja is benne, hogy a 4G streaming benne lesz és amint elterjed, utána az 5G.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.