Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz n.gab #135249 üzenetére
How long to beat.
Én csak a Shadow of Mordorral játszottam/játszok...az kicsit monoton, de el lehet vele szórakozni...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
válasz n.gab #135249 üzenetére
Ubisoft klubtagok alapból jelentkezhetnek, de új regisztrációval még bőven befér más is:
Skull & Bones
Sign up for betan.gab
Nekem a Gold a dupláját is megérte, de hát kinek mi ugyebár. PC-n majdnem végigtoltam a "demo" változatot (szinte minimális felbontásban), X-re muszáj volt a fullos Egy idő után persze minden megunható, ahogy ez is.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit esetleg érdekel.
Kickstarterre megy március 13-án az Iron Harvest című dízelpunk RTS. [link]
Live-Die-Respawn
-
kakuk.tamas
addikt
válasz mike1334 #135247 üzenetére
Van EA tagságom. De aki csomagra vágyik, vagy 'special edition-ra' annak megéri szétnézni.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
fenergie84
addikt
Szasztok!
Új vagyok konzol vonalon. Azt szeretném kérdezni, h ha megveszem a Battlefrint 2t, akkor azzal tudok online játszani, vagy kell egyébb előfizu hozzá?
Üdv -
H4rt1g4n
tag
Sziasztok! Tegnap próbáltunk partyban BF1 Apocalypse mapokon játszani (több módban is), de a quick match egyáltalán nem talált szervert, mindig visszadobott a menübe. Nagyritkán berakott egy szerverre de csak mi 4-en voltunk rajta...
Jártatok már így?Anno a They shall not pass mapokon is csinálta ezt, a vanilla mapokon nincs probléma.
Ennyire kevés szerver futna?
A DLC-k mindenkinek telepítve vannak, ezt ellenőriztük.
XONE gamertag: TheZolee88
-
Gijon
senior tag
válasz fenergie84 #135262 üzenetére
Kell gold előfizetés az online mókához.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Megint lehet jatszani a Sea of Thievesel? Mire megjelenik, megunom.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Chumlee
senior tag
Resident evil 7 hol most a legolcsóbb? Illetve akcióban milyen árban szokott lenni?
-
axlfsi
veterán
válasz Madoc #134351 üzenetére
Ahol vettem, sajnos csak egy év garancia volt rá.
Azóta vettem egy DeLock márkájú átalakítót, de úgy kb az eredeti hangerő 20%-át hozza csak
Szerintetek lehet valahonnan ehhez megfelelőt venni, vagy a gyári némiképp speciális volt?[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
El Gringo
senior tag
válasz axlfsi #135271 üzenetére
ha megkérdezted volna, mondtam volna, hogy ilyet ne vegyél, mert szar. egy forintot nem ér ez a delock.
Kingston supportnál kell érdeklődni e-mailen, onnan küldenek másikat. Csak kérdezd meg, hogy hol tudsz venni gyári Y-kábelt, mert elromlott, és vettél egy másikat, de az szar.Talán valami márkással fog működni, ha nem akarnak küldeni.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #135268 üzenetére
Scale Test van megint. Sokkal több tartalom lesz benne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz turikoczka #135273 üzenetére
Nem sajnos. Mi csak álmodozunk.
-
Csapoati
nagyúr
-
johnny23
tag
Csak, nehogy gyorsan kivegyék a GamePass-ból, a komolyabb/újként bekerülő jàtékokat. Vagyis mi a biztosíték,hogy ezek pl.egész évben jàtszhatók lesznek?
-- new gamer --
-
vonSux
őstag
Végre tesztelhetem Annyira kicsi.... nagyon tetszik. a kialakítás továbbra is csillagos ötös. durván öt éve volt boxom, nagyon kíváncsi vagyok.
-
-
vonSux
őstag
válasz pzstm #135283 üzenetére
köszi, élek vele! bár igazából ezt a topikot is folyamatosan nyomon követtem. ha lementek az updatek, mindenhova bejelentkeztem ahova kell, és letöltöttem valamit végre jöhet az éles teszt. kb két hét múlva jön egy fanboymentes teszt video
(oké, azt már most kijelenthetem, hogy tök mindegy milyen konzol, imádok játszani ). -
MunezXBK
nagyúr
válasz IntelKiller7 #135268 üzenetére
Jah. Kipróbálhatnánk kollektíven.
-
3L1T3
addikt
válasz vonSux #135284 üzenetére
Helyes, bőven elfér egymás mellett a két konzol! A játékélmény a fontos, és persze az, hogy melyik konzolon döcögés mentesebb az adott játék!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
JamesHun
addikt
jól vetetm ki, hogy a Halo Wars 2 Season Pass nem tartalmazza az Awakening the Nightmare-t?
Potyára vettem meg akkor a SP-t?SeriesX: JamesSHun
-
feca33
kezdő
Sziasztok!
Vagy nem kaptam válszt vagy csak nem találom: XBox One, Forza Horizon 3: tudunk a fiammal osztott képernyőn játszanI? Van 2 játékos mód?
Köszi! -
aktív tag
válasz JamesHun #135289 üzenetére
Az Awakening the Nightmare kieget nem tartalmazza a Season Pass.
Anno mikor bejelentették ez a DLC-t, pár ember meg is kérdezte itt, hogy akkor minek a SP?
Nekem (Single Playerként) pl.: csak a A.t.N. kéne, de várok míg jobb akciót kap.
szerk.: csak most láttam hogy Luke már válaszolt.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Az EA sport játékokat a gyerek nem tud online játszani. Ellenfelet talál, de utána hibát jelez a meccsbe való csatlakozásra. Van ilyen ismert probléma? Mi lehet a megoldás? Más játékokkal megy az online játék, csak az EA-vel nem. Köszi. -
S e t h
nagyúr
Ultraszuper beginnerként kérdezem, a Star Wars Battlefront II tényleg akciós? Kell hozzá EA acces vagy mi? Párom nézte a Sim Cityt, ott még van 990 EA havi díj is( wtf).
Az Elite Trooper Delixe Edition is akciós még 3 napig, nem mondanám, hogy nem kísértett meg az erő sötét oldala.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Csapoati
nagyúr
válasz S e t h #135299 üzenetére
Tényleg akciós és nem kell hozzá EA Access. Utóbbival 10% kedvezményt kapsz az EA játékok megvásárlásakor, és a Vaultban szereplő (EA-s) játékokkal korlátlanul játszhatsz, amíg előfizetsz. Na ez a havi 990 Ft (évi 5900).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest