Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
köszi, csak mivel nem újonnan veszem nem akarok szívni a gariztatással, de akkor nme lesz gond
Xbox One: bandymnc
-
interstate76
addikt
válasz Janusz001 #135625 üzenetére
A régiek nekem is beváltak, évek óta használok párat, de pár napja vettem egy ilyen "Ready to Use" típusú szettet és a 4-ből 1-ben sem volt annyi kraft, hogy beindítson egy xbox360-as kontrollert. Fullra merítettem és töltöttem őket (LiitoKala Lii - 400, NOR Test funkció), ezt követően 3 használható volt, de az egyik még rögtön, töltés után sem, és a használhatókkal is csak 2-3 órát lehetett játszani. Ezt követően mind a 4-et feltöltöttem egy LIDL-ben vásárolt töltővel, az eredmény ugyanez lett.
Lehet, hogy csak kifogtam egy rossz szettet, nem tudom. Legkésőbb hétvégén csere, aztán majd beszámolok a tapasztalatokról.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #135959 üzenetére
Nekem az eneloop-ok nagyon bejöttek.. 10-15 óra játék simán belemegy, de lehet, hogy több. Attól függ mennyit rezeg.. TR-rel volt 10+ óra simán. Én tuti nem fogok mást venni ezek után.
A play and charge kit is jó volt, de bő 1-1,5 évet bírt.
Véleményem szubjektív...
-
szupermacs
veterán
GTAIV-ből csak egy DLC-t tudok letölteni. Létezik olyan, hogy nem mindegyik kompatibilis a One-nal?
-
mike1334
veterán
Tudom volt már kérdés, de mindig más válasz jön, hátha van valakinek friss élménye
14 napos trial Golddal tudok venni Xbox One-os deals with gold játékot kedvezményesen? Ez a Trial Fusion bejövős Van demója, kipróbálom és ha jó, akkor megveszem (Season Pass megéri? Az is olyan 1300ft körül van......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #135962 üzenetére
Nekem pl. annó a slim out of the box zörgött, másnap ment az MS-hez garira.
Arra akartam célozni, hogy kicsomagolva is lehet egy termék hibás. Persze itt ez nem volt jellemző, de volt rá példa.
És itt ugye, ha pl. ez a helyzet van fent, valszeg a T sem fogja a gépet cserélni, hanem ugyan úgy az MS-hez kell küldeni. Általában a boltok is így tesznek, persze van 1-2 eset, ahol nem, de pl. az enyémmel ezt tették volna.
Jó a gar, azzal szerencsére nincs gond, általában pörgetik, elég gyorsan.
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #135964 üzenetére
én a boxot használtan veszem, elvileg hibátlan
beregisztrálnám, és mindenképp az MS en keresztül intézném a garitértem mit mondasz, mindenesetre felhívom a supportot, de valszeg nem csere utalványt adnának se, meg sztem baja se lesz ennek
szal így elvileg nincs gond
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #135967 üzenetére
Felesleges felhívni.. De Te érzed. Ha egyszerűbb a probléma, akkor általában javítják a gépet, ha körülményesebb, akkor cserélik, új, vagy refurb. gépet küldenek helyette.
Ha használt a gép, akkor annyi kell, hogy az előző tulaj törölje, ha Ő regisztrálta, máskülönben nem fogod tudni regisztrálni.
Véleményem szubjektív...
-
interstate76
addikt
válasz hackeeeee #135960 üzenetére
Az Eneloop-okról és az IKEA-s LADDA akksikról még csak jókat hallottam. A Lidlben kaphatóakat sem írnám még le végleg, hétvégén rápróbálok egy másik 4-es csomagra (addig nem fogok odaérni a boltba).
Nem kis lemaradással most olvasom, hogy a RotTR holnaptól bekerül a Game Pass-ba - nem gyenge!!! Mi a tapasztalat, amikor új játékok kerülnek be, akkor ki is pottyan néhány, vagy maradni szokott minden?
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz ollie #135943 üzenetére
Ez mondjuk akár jó is lehet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #135970 üzenetére
Remélem holnaptól jön az 1 éves gamepass is.
Volt róla hír, hogy mik kerülnek ki, nagyjából elhanyagolható címek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Zjunior
veterán
Far cry 5 akcios cdkeysen nem tekertem vissza volt e mar
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
HKorn
veterán
válasz interstate76 #135970 üzenetére
Nekem 2.5 év alatt behalni látszik a gyári P&C kit akksi, néha hirtelen lemerül töltés után, valamikor elketyeg pár órát aztán dob le.
Ikeás akksikon gondolkodom, de milyen töltő kell hozzá, speckó? Vagy jó olcsóbb is, mert töltővel együtt azért már annyira nem lenne olcsó.
Run&Ride
-
interstate76
addikt
válasz HKorn #135978 üzenetére
Nekem egy jobb fajta kínai (Liitokala) és egy Lidl sajátmárkás (Tronic) töltőm van, mindkettő elég jó, de röhögni fogsz, mert az eddigi legjobb cuccom egy Hama-szett volt: egy 4 bölcsős töltő, 4 elemmel és egy autóstöltő-adapterrel együtt került kb. 3 ezer Ft-ba, és évekig ment vele egy Fuji S602Zoom fényképezőgép, amit nagyon-nagyon sokat használtam, és amikor ahhoz már kezdett vékony lenni, akkor elkezdtem távirányítókba használni az akksikat, és arra még mindig jók (kb. 10 évesek, 1 halt meg a 4-ből, a másik 3 kapacitása is esett, de távirányítókban még mindig hetekig használhatók - nem is értem, hogy bírják így).
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Hogy kell törölni egy regisztrált xboxot a fiókomból?
-
nagyúr
Márciusi GWG első kör:
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #135993 üzenetére
Seráfütty, inkább többször, mint egyszersem.
Véleményem szubjektív...
-
HKorn
veterán
válasz interstate76 #135985 üzenetére
akkor asszem ez jó is lesz 4db 2450-es LADDA akksihoz, 3K-ból megvan a szett.
Run&Ride
-
-
bandi0000
nagyúr
tényleg a hét kérdése, ha már aksi témánál vagyun
usb n keresztül bármilyen aksit tölteni fog a kontroller ? nekem speciel energizer és duracel aksijaim vannak
-
Keksz
senior tag
zsír, hétfőn küldtem be a törött bal karos kontrollert, most kaptam emailt hogy elküldtek vissza egy újat.
király supportmondjuk azt írja hogy akár 28 nap is lehet míg megjön, remélem nem így lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest