Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Egyből két kérdés.
A heirloomokat és a toyokat kidobhatom, ha már hozzáadtam őket a collectibleshez?
Illetve, a két heirloom egykezes mace (Venerable Mass Gowan) nem jelenik meg a listában.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
k.kristof
őstag
válasz Viktor77 #61101 üzenetére
Igen, amit már megtanultál, azt nyugodtan kidobhatod/eladhatod, a toyokat utána kihúzhatod action barra, a heirloomokból pedig bármikor gyárthatsz egy másolatot. A heirloomokat akkor adja hozzá a listához, ha belogolsz azzal a karakterrel, akinél van. Végiglogoltál mindegyikkel, hátha úgy megadja?
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy a szerverek közötti insta hogy megy? A barátlistán megjelennek a battletag alapján felvett ismerősök karakterei és invelni is lehet őket?
Francért ork, allis karaktert akartam felhúzni 90-re
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cathfaern #61112 üzenetére
Szerintem lehet inkább megveszem a CD Galaxisban, az itt van két percre tőlem, nem szarozok Utána meg SSD, RAM, pendrive és kap negyed órát a lapos, hogy felerőszakolja a Windowst magára. Csak jönne már meg a pénz, 11 és dél között lett elutalva...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #61113 üzenetére
Megvettem a Warlords of Draenort. Nagyon igényes papírdoboz, ingyen HearthStone pakli, Guest Pass (minek??), Quick Quide és négy számozott poháralátét a product key-n kívül.
Windows felrakva SSD-re, mindjárt töltöm is le (újra) a játékot.
Izgatott vagyok
-
Mister_X
nagyúr
válasz lakisoft #61115 üzenetére
Én még azon gondolkodom, hogy a poháralátéteket miként hasznosítsam. Gondolkodtam, hogy felfűzöm mindet egy damilra és kiakasztom a szobában, de az már túl geek.
-
Lokids
addikt
Úgy döntöttem kipróbálom a tankolást egy druidával. Ezt a Ragnán indítottam (ally).
Még rá kell jönnöm, hogy mivel lehet megjelölni célpontot a csapatnak.
Meg a kamera kezelés furcsaságai miatt, hogy fogom észrevenni, ha valakire elmászott egy mob...If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Arnold2 #61119 üzenetére
Szerintem a ma felnövő "pécés gémer táradalom krémje" azt se fogja tudni, hogy mi az a DVD Kinyita a dobozt és meglepődik, hogy mennyi extra doog van a product key mellé csomagolva
@Lokids: ki kell zoomolni a fenébe, profik is így csinálják.
Más: egy ufó pala kapta a boostot, menjünk instázni
[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
válasz Lokids #61118 üzenetére
Omen mellett érdemes lenne még rálesned TidyPlates-re. Én ezzel tankolok, változik a nameplate attól függően,hogy rajtad van-e a mob. Egyedül akkor tud zavaró lenni kicsit, ha nagyon sok mob van körülötted.
[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
TommyGun
őstag
Az egyik legjobb addon tankoknak, ha sok a mob akkor valóban sok a csík de az a poén benne hogy nem ugrál el a nameplate és bárkit ki tudsz targetolni, a gyári nameplate katasztrófa folyamatosan ide oda ugrál mind. Egy dolgotól félek hogy nem nagyon frissítik, 6.02-es állapotban van ha jól láttam és hát nem találok bétát belőle, mintha nem frissítené senki, remélem nem marad így, bár egyelőre működik probléma nélkül.
Ha tankos nameplatet használsz még treath kört is ki lehet rakatni vele minden mobra így mindig tudod melyik akar lemászni rólad, meg mutatja azt is hogy melyik mobok vannak másik tankon."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Burki
aktív tag
válasz TommyGun #61125 üzenetére
Én nem frissítettem még a legutolsó patch óta sem, de működik rendesen. Alap beállításokkal használom, nem nagyon turkáltam benne,nálam úgy működik,hogy ha nem rajtam van a mob, akkor ilyen piros tüskés keret jelenik meg körülötte, így tudom,hogy melyik mászik le rólam.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
TommyGun
őstag
Nekem spec csak megváltozik a healtbar színe ha rajtam van a mob. Na de jó kis addon elég sokmindent tud a drága.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Mister_X
nagyúr
Valakinek lesz kedve akár ma este BC + WotLK instákhoz?
-
kenwood
veterán
válasz Healbacsi #61130 üzenetére
Omen mar tok felesleges.
ugye ha rahuzod a kurzort a bossra,kiirja az agrodat az alap interface.
meg a tankok olyan agrot generalnak mar vagy 2-3 kieg ota,hogyha lehuzol barmit,akkor vagy tankot,vagy a rugo/hunter groupot kell helyrerakni,nem teged.
brfben meg a misdir/tricks is szuksegtelen.
legalabbis normal/hcban en nem voltam olyan bosson,ahol igeny mutatkozott volna ra.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TommyGun
őstag
Aggróra abszolút nem kell figyelni, ami jó mert így van időm időzíteni a mitigation spelljeimet, azért mostmár jóval sűrűbben kell CDzni és jobban oda kell figyelnem mikor üthetem el a DeathStrikeot mint az előző kiegekben, de ha a tank azonos ilvl-en van mint a dpsek sosem lehet gond az aggró.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Mister_X
nagyúr
Milyen add-ont érdemes raid alatt használni? (tank, healer) Valami szolid kellene.
-
kenwood
veterán
erdekes bejegyzest talaltam az mmo champen.
ami engem megdobbent,hogy a hozzaszolok kb. 80 szazaleka szerint ez belefer.trukkos,de nem exploit.
raadasul allitolag a dupla bloodlust exploitot is hasznaltak.
ti mit gondoltok ?佶天鸿 Guild (Style War) (in CN-Thousand Needles) used bug in the fighting to Mythic Blackhand, the final boss in Blackrock Foundry, and then killed him, which ranks 4th in the world.
They used an unregulatory approach to avoid the determinant skill of Mythic Blackhand in 3rd phase - Massive Shattering Smash (MSS). This approach and process can be briefly described as follow: when Blackhand get full energy and start to cast MSS, a monk, who is one of the tanks and the target of Blackhand at that time, jump off the Iron Crucible. Then Blackhand will be enforced to interrupt the casting and cannot cast it before he gets full energy again (the preceding energy has been released when Blackhand casts the first MSS). Concurrently, the monk can transfer back to the battlefield by monk’s skill: Transcendence to avoid dying.
This approach enables Style War to totally avoid the most crucial difficulty in 3rd phase. They do not only remove the determinant skill, but also eliminate another skill – Slag Crater. This saves too much room for them and allows them to attack Blackhand without any movement. In other words, this approach makes Blackhand to be stupid. Thus, we think this behavior has violated the intention of designers and made a serious invasion to other players.
With valid evidence, I believe that Style War guild got enormous and real benefits from this ignoble approach on the final killing battle. Therefore, I request the relative departments such as Blizzard can pay sufficient attention on this event and give other players a reasonable arbitration, giving each guild a fair competition environment in WOW killing progress.
Actually, I believed that many guilds had known this unconscionable approach when they tried to kill Blackhand. However, most of them basically thought that it was a bug. Also, they believe that Blizzard is capable for examining the truth in Style War killing battle and punish them. Otherwise, I think most players just could think this is a normal and reasonable approach. Consequently, I beg Blizzard could seriously deal with this problem and eliminate our confusion in similar situation.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
frostitualt
tag
válasz kenwood #61140 üzenetére
Szerintem pve-ben nem számít az ilyesmi. Pvp-ben viszont, amikor egy rbg olyasmin bukik el, hogy egy mage/huntard mozgás közben vagy egy priest stealth-be cap-elte be a bázisokat vagy rugó/drood összeszed minden speed-es gear-t és kb 80%-al gyorsabb lesz, mint te lovon, hamarabb ér a hozzád közeli bázishoz visszaveszi a pvp geart és nem enged keppelni, amig a társai oda nem érnek és ezzel a tisztességesen játszó csapat hátrányba kerül már igen. Ettől durvább dolgok is vannak, pl cheatengine-el hekkelt trashran-os itemek...
-
kenwood
veterán
eleg erosen.
konkretan a 3 fazisos harc 1.5 fazisosra rovidul.
ugye a p3 igy megszunik letezni,allsz egyhelyben, lovod,meghal.
a p1-p2 pedig joval konnyebb lesz,mivel a p3ban igy mar nem kell blezni,es kb. 1 healer kitartja az egesz raidet,szoval lehet fosni a healt p1/p2ben.
ha en egy konkurens guild lennek 500-1000 tryal a hatam mogott,es egy ilyen patkany csapat beeloz,tuti idegbajt kapok.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cathfaern
nagyúr
válasz kenwood #61140 üzenetére
"Actually, I believed that many guilds had known this unconscionable approach when they tried to kill Blackhand. However, most of them basically thought that it was a bug."
Lefordítom érthető nyelvre: "Nekünk nem jutott eszünkbe, szóval más se használja".Szerintem se exploit amúgy. Valaki LoS-on kívül kerül (leugrik), emiatt a boss castja megszakad. Majd ezt követően teljesen szabványos módon használja a saját kasztjának az egyik spelljét, és így nem hal meg. Semmi olyat nem csinál, ami nem normális játékmechanika. Hogy skippelni lehet vele a boss egyik legfontosabb képességét? Ez nem exploit, Blizz volt figyelmetlen. Akkor lehetne exploit, ha a boss castja egy nem várt dologtól szakadna meg. Pl. ha miközben a boss castol, és 3 priest egyszerre nyom fortitude-ot és ettől megszakad a boss castja, az egyértelműen exploit. De az, hogy ki lehet losolni a bosst... az nem az, sok helyen ez a szándékos taktika. Az, hogy speciális kaszttal könnyebbé tehető a fight már sejthető hogy nem szándékos taktika, viszont a "creative use of game mechanics"-ba bőven belefér, hisz az hogy leugrik valahonnan és a spellel el tudja kerülni mégis a halált, bárhol működik a játékban.
Dupla bloodlust exploitot nem tudom micsoda, szóval értelemszerűen a fentiek arra nem vonatkoznak.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
ldave
félisten
válasz Cathfaern #61149 üzenetére
Általános esetben a boss-ok képességeit kezelni kell megtanulni, nem pedig azokat elkerülni. Ez amit csináltak szerintem nem a LoS-ról szól, hanem inkább olyan, mint amikor olyan helyre mész, ahol nem ér el az ellenfél és olyankor szokott evade majd reset lenni.
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Háztartási gépek
- Android játékok topikja
- Microsoft Excel topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest