- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypass|HUN
aktív tag
Üdv. bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Köszönöm, mindkettőtöknek
Úgy néz ki, most már sínen vagyok, felhúztam a karit lvl62-re, innentől engedte a time walking-ot. 3 run, már 10K felett vagyok a repuval, és még a szint is jön. Szóval haladok, köszi.
Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Szia!
Nos, igen, igazad van, Blasted Lands, Loch Modan, Stonetalon Mountains, Tanaris, Thousand Needles összes questjét valóban nem teljesítettem még. Ugyan akkor viszont Dun Morogh teljes területén lévő questek mind készen vannak. Mivel a többi terület váltva, illetve Ironforge-nak is ad reput, nem tudok célirányosan haladni, én csak Gnomeregan-nak szeretném az exát összeszedni. (de lehet elnézek ezekre a területekre is)
"Illetve igen sok sok clothot le tudsz adni if-ben" erről mondanál valamit bővebben?
Plata: lvl60 a karakter, most mentem át Sárkányföldre vele, nincs rajata kb . lófasz gear se, illetve csak BFA-s dungeon-okba lehet jelentkeznem, oda meg a kutya se megy már... amúgy a tabard rajtam van.
-
bypass|HUN
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Gnomeregan repu 711/21000. Minden questet megcsináltam, bekapcsolva a "Trivial Quests", már semmit nem találok amivel haladhatnék, jelenleg egy működő dolog maradt, Gnomeregan dungeon farmolása, 1trash/3repu, 1boss/60repu. Neten olvastam egy Alterac Valley-ben leadható, ismételhető questről, runeclothot kell nagy mennyiségben leadni, de azt még nem próbáltam. Köszi.
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
a friendlist nem phase-elt
Üdv: bypass -
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Nem kekeckedésképpen, de amire te gondolsz az nem az Onyx jewellwer mount?
Lehet félreérthető voltam, de amit én keresek, ott te magad leszel a mount...
[fekete macsek mount, én ezt keresem]Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
köszi, akkor kimarad....
Ez mindenkitől kérdés, hátha tudja vki a választ.
A RAF régi rendszerében volt egy fekete tigris-oroszlán-szárnyas-macska mount amivé a játékos átalakult, és a hátára felvehetett egy másik játékost, akivel partiban van. Na az a fly mount megszerezhető valahogy, mert a mostani RAF-ban nem látom sehol....Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Ez a [csónak] vajon csak egy személyes, vagy tud pajtit is szállítmányozni?
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Nem tudjátok, a mostani patch már behozta a kontrolleres támogatottságot?
Addonok mind elavultak, és amúgy sem találtunk olyat ami üzemelt volna.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Igen, ez megvan, és a játékon belül is átbogarásztam a leírtakat, de érdemben nem jutottam előrébb. Rikki-t pl. aktiválni kellett, de a sub csak "kisárgult", de nem use-olható, és mivel állandó az előfizu (az le is vonódott) jóvá nem íródott, szóval gondolom valahol csak kell lennie akkor...

Lehet, hogy ha cancel-elném a sub-ot, akkor folytatólagosan azt aktiválná a rendszer...
Azért köszi

-
bypass|HUN
aktív tag
Üdv!
RAF-al kapcsolatban kérdeznék. A barátomtól "érkező" bónusz game time-ot hol lehet megtalálni, illetve hogyan számolódik el? Jelenleg (is) állandó sub-om van, minden hónapban leszippantja a zsozsót a blizz a számláról, és ez a múlt és ebben a hónapban is megtörtént, miközben egy egyhavi bónusz game time valahol lebeg....
Van erre vonatkozóan valahol valami részletesebb infó, vagy valakinek "használati" tapasztalata?Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Igen, elindul, de amikor a controller kiválasztást követően az első (bogyót kell körbe forgatni) konfigurálást kéne elvégezni, nem történik semmi...

Próbáltuk már 3 különböző irányítóval (logitech, ps4, xbox360), de minden alkalommal ott elhal a konfig, hogy a bogyót tekergetni kéne...mintha nem lenne csatlakoztatott eszköz...az addon aktív, a progi elindul, az egész menü megy (billentyűzetről tök jól látszik, hogy mikor milyen gombot kéne a controller-ről nyomni), de az irányítót az istennek se akarja érzékelni...a ps4 controller-t speciel hangeszköznek azonosítja a win10...?...
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy picit a szokványostól eltérő dologban szeretnék segítséget kérni. A sztori a következő.
Adott egy barátom, akinek a közelmúltban egy motoros balesete volt, és az esemény következtében megsérült a jobb keze. Maradandó ideg sérüléseket szerzett, emiatt most már a pc-n történő játék (egér+billentyű használata) nem, vagy csak nagyon nehézkesen kivitelezhető. Ugyan akkor viszont már igen régóta kacérkodott a wow-ba történő belépéssel. Most ideje mint a tenger, gondolta kipróbálná. A neten több olyan videót, posztot találtunk amik kontrollerrel történő használatot mutatnak be, viszont nekünk sehogy sem akar összejönni.
Ezzel próbálkoztunk: [wowmapper] de nem tudjuk konfigurálni a wow alatt a kontrollert, olyan mintha nem érzékelné a program. Viszont a gép látja, és illeszti is az eszközt. Próbáltuk ps4, xbox360 vezérlővel is, de sikertelenek voltunk.
Szóval ha van valaki, aki használ ilyet, és tudna segíteni, azt megköszönnénk.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Ezúton is nagy köszönet a gyors, korrekt ügyintézésért warcat kollégának, köszönöm.
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Sziasztok!
Régebbről emlékszem egy gomb kombóra amivel le lehetett venni a wow "ragyogását", fényerejét...de, hogy pontosan mi volt már nem tudom...ha tudja vki, írja már be legyen szíves.
KösziÜdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Hali, alchemy mellé mit érdemes második szakmának felvenni?
Nem ah-ban akarok kereskedni, csak szeretném gyorsan felhúzni az alchemy-t.
Kösz.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Hali, huntáktól kérdeznék.
[Animal Companion] talentnél eddig mindig 2 petem volt egyszerre, most kicseréltem a peteket más fajtákra, azóta csak egy petem van (mindig amit megidézek). Korábban két farkas volt az egyes és a kettes slotban, nem spirirt beast-ek. Most két spiritet tettem be a helyükre, de minden alkalommal csak egyet idéz meg, a másodikat nem hívja elő. Visszacseréltem, de most már a sima farkasokkal sem müxik...valami tipp?Illetve pvp-re milyen petet javasoltok?
-
bypass|HUN
aktív tag
Szerintem simán hozható. Én cirka egy hét alatt lökdöstem fel a druidomat 300 ilvl-ről 400+ ilvl-re, napi 1-1,5 óra casual (single) játékkal. Amit nem találtam az a weapon, mindenem 400+, a fegyó szégyenszemre 385....az nincs sehol... Ha átjutsz Nazjatarba ott pikk-pakk 385-ös cucokat kapsz, plusz azokat upgradelheted feljebb a revardként kapott gyöngyökből.
Jó játékot...

-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Nektek megy a blizz launcher?
It's a busy day for Blizzard Services!
Illetve, ha mégis elindul, akkor server is full...majd egy kis idő múlva disconnect...
Egész nap aktív voltam, de egy kis időre el kellett szaladnom, erre ez fogad...
-
bypass|HUN
aktív tag
Egy ilyen kaliberű "datamove"-ot nyilván nem egy stand-up-os alap support végez, ezt gondolom átlátod. Így az azon a szinten tevékenykedő embereket már valószínűleg, még ha csak részlegesen is, de érintik a többletfeladatok amik ilyenkor generálódnak.
Amúgy nem vitatéma képpen írtam, csak jellemezni szerettem volna, mind a probléma "grandiózusságát", mind a környezeti adottságokat, hogy nem egy karakter stuck a gond, és nem éppen uborkaszezon van... ennyi...
-
bypass|HUN
aktív tag
Szevasztok!
Nem éppen ingame téma, de wow is...saját tapasztalat hiányában, bízva a fórumokon olvasott pozitív tapasztalatokban, most először kértem segítséget a blizz support-tól. A probléma egy korábbi rossz döntés eredményeként regisztrált második account volt, amin egy mostanában újra elővett játék lakik (d3).
Kényelmetlen volt a ki és be loggolgatás, az add meg ezt, meg add meg azt...volt, hogy csak a metódus miatt nem is játszottam az éppen másik accounton lévő játékkal. Szóval vasárnap délelőtt megíródott a ticket, estére kaptam is választ, miszerint megoldható a két account egyesítése, csak pontosítsam, hogy melyik legyen az aktív, és melyiket zárolják. Illetve mellékeljek egy személyazonosító okmányt is, és már "mördzsölődik" is az acc.
Hétfőn, azaz tegnap este hazaérve, belőttem a masinát, és lám már csak egy élő accountom van, rajta a játékokkal (wow, d3, stb).
Az account egyesítést végző, koordináló game master supporter még egy jókívánságot is beleírt a záró ticket-be, ezen jót mosolyogtam.
"A játékba való visszatérés alkalmából kívánom, hogy az rng mielőbb megajándékozzon egy legendary lootal..:-) jó játékot, jó szórakozást. Üdv: Tuz"Szóval piszok jó érzés volt, maxi respect a blizz supportosainak (külön Tuz-nak)!!! Pláne, hogy most blizzcon van, és még így is tudtak időt szakítani egy player ilyen jellegű problémájának orvoslására. Ez szolgáltatás, ez az amikor "fontosnak" érzi magát egy ügyfél a szolgáltató számára.
Na ennyi, kábé...Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Nálam is volt némi fennakadás, mert a pólusban lévő üzletben azt mondták, hogy "elveszett" a rendszerben a megrendelésem. De ott helyben újra rendelték a srácok!!!
Most beszéltem velük telefonon, náluk van a termék. Nagyon normálisak, és segítőkészek, legalább is a pólusban lévő üzlettel nekem eddig semmi gondom nem volt. Bármikor hívtam, vagy ott voltam, messzemenőkig úgy intéztek mindent, ahogy az nekem a legjobb. Szóval nagy respect nekik. 
Csak halkan súgom meg, hogy azt mondták, náluk 4db ilyen előrendelt termék van, az egyik az enyém. Kérdezz rá náluk, hátha az egyik a tied....
-
bypass|HUN
aktív tag
Szia!
Én ezt kaptam ma 16.13-kor.
"Kedves vásárló!
Ezúton értesítjük hogy World of Warcraft Collector's Edition előrendelését a holnapi (10.08) naptól átveheti Hunyadi téri üzletünkben, rendelését a megjelenéstől számított 3 napig tudjuk tartani
Üdv: G2 shop (Konzolok Szervize/Videojátékbolt.hu)"Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Amúgy igazad lett, a draenoros boostolt tauren pala lett a befutó. Bár kellett vele melózni, de ez volt a legélhetőbb. Be kellett fejeznem vele a warcampaign-t, illetve nyomatni kellett Botanica-t, hogy meg legyen a TB repu, de siker lett a vége. Megvan a tauren heritage armor sett. (is)
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, a tauren heritage armor megszerzéséhez a dk jó? Mármint a karakter emelt szintje miatt kérdezem....mert ugye a boostolt kari nem oké.
-
bypass|HUN
aktív tag
Golemagg 2400/40min most...

-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, segítség kéne.
Fejlesztgetek egy "magtár" orc-ot (elem sámi), most lvl100. A kérdésem, hogy a heritage armort mikortól és hogyan lehet megszerezni? Van valami indító quest hozzá, vagy kell a lvl110? Jelenleg nem találtam róla érdemi infót, csak a boostolt karikra vonatkozó értekezéseket, de nálam nem az a helyzet van, én felszinteztem nulláról.
Köszönöm.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Most az lesz, hogy legyártom a "kicsi" sulfurast (a lilát) és azt átadom a palámnak. Majd a palával megyek eye of sulfurast farmolni, és ha kiesik, akkor majd equippelem, és lesz acsi is meg nagy sulfuras is..

-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, van itt olyan aki már készített Sulfuras, Hand of Ragnaros-t?
[Erre] gondolok.
A kérdésem az lenne, hogy amikor ez elkészül, akkor egyből soulbond lesz, vagy átadhatom másik karimnak?
Mert a bs-mining karim az egy shámi, a twohand mace nem éppen az ő műfaja...az összetevők többé-kevésbé meg is vannak, csak nem merem legyártani.
Kösz.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Nem tudom csinálja esetleg más is, de nekem tegnap este meg lett [Two Sides to Every Tale], hát kellet érte melózni rendesen.
A horda repuk exa, de az ali repui még csak félúton...kéne valami "gyorsító"..:-)Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Yodamest: igen, ez jó, csak ezzel pont az a gond amit Viktor77 kolléga is említ, nem látszik, hogy hol hordja a fegyót. Ettől függetlenül azért köszönöm.

fonok87: ez már legalább valami támpontot ad, köszönöm.

-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne megtudni, hogy melyik fegyvert milyen pozitúrában hord egy adott karakter? Szóval van például a heirloom egykezes kard (nemtom a nevét, kékes kristályos), na azt a karakter a hátán keresztben a shield mögé beszúrva hordja. Szeretnék egy ilyen viseleti formával rendelkező kardot, de nem az említett kinézetűt tmogolni, de minden kardot kipróbálni kicsit hosszadalmas és nem mellesleg költséges is lenne...

Üdv. bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Sziasztok!
Sayiid919 kollégával váltottunk pár mondatot privátilag, és az ott elhangzottakból (javaslatára) idebökök "pár" sort.

Szia!
Olvastam, olvasom a ph-n a wow topikot. Írtál egy problémáról, ami engem is érint, és elgondolkodtatott.
Meg is fogalmazódott bennem pár gondolat. Be akartam írni a topikba, de aztán meggondoltam magam.
Nem akarok a pro-kkal vívni. Minden esetre, csak hogy lásd nem vagy egyedül a helyzettel, ide bemásolom neked a véleményem erről a témáról. Remélem nem sértelek, illetve zavarlak vele. A tartalmi részével tégy belátásod szerint."Szevasztok!
A következő postom miatt, sejthetően az itt fórumozók egy része valószínűleg legszívesebben megkövezne. Nos, szerintem, (ez nagyon fontos, hogy csak magánvélemény) az irány jó ezekkel a csapatkereső rendszerekkel, de a megvalósítás picit elmászott a célzott iránytól. Én egy hangyányit "primitivizálnám" a findert. Nem kell ennyi opció, beállítási lehetősség, start group -> auto invite -> play the game...:-) / search group -> auto join -> play the game...:-)
Akik saját, testre szabott feltételek, vagy igények szerint szeretnének szelektálni a játékosok között, azoknak ott a guild / klán opció, ott akármi tetszés szerint előírható. Azok akik egyszerűen csak szeretik a wow-ot, és szeretnek "ott bent" időt tölteni, játszani, kikapcsolni, resetelni, azok az emberek többnyire nem rendelkeznek a játék magasabb (sokszor még az alapvető tartalomhoz sem) tartalmi részének fogyasztásához szükséges idővel. Ezek a casual-ok akik bár szívvel-lélekkel ott vannak, igen csak korlátozott keretek között "játszhatnak". Szándékosan raktam idézőjelbe a "játszhatnak"-ot, mert a sokszor (persze ez spec függő, és ilyenkor lehet azt mondani, hogy....., de és ha én mást szeretnék?) tizen, huszon, nem ritkán harminc perces várakozási idő az nem játékkal töltött kikapcsolódás. Nekem, akinek esténként 1,5-2 óra játékidőm van (és ez nem kevés ám, család mellett), a játékidőm nagy része a várakozással kell teljen? Miért? Én nem fizettem be ugyan azt a díjat a játékért mint akik most éppen 400+ ilvl- ben vannak? Nyilván nem azt szeretném firtatni, hogy nekik mennyi idejük, munkájuk van abban a teljesítményben, hanem azt, hogy ez a rendszer (a magas ilvl-ben lévő leaderek főként) kizárja az olyan játékot szerető, a loret többé kevésbé ismerő, a karakteréhez alapszinten értő playereket mint amilyen én is (és még nagyon sokan) vagyok. Igen jogos, ilyenkor azt mondani, hogy tessék kérem szépen csatlakozni xyz klánhoz, és már is problem solved...ahha, persze....ez nem egészen van ám így. Vannak sokan akik egyszerűen nem akarnak már kommunikálni (tudom-tudom, ők antiszociálisak, és nem a wow-al kéne játszaniuk, hanem inkább orvoshoz kéne fordulniuk, de ez sem így van ám..) mert egyszerűen fáradtak, tompák, vagy tényleg antiszoccok...na és, akkor mi van? Sok a "lone wolf", de ezek az emberkék is részét képezik a játékos társadalomnak. Sokszor csak "ezek" a játékosok barangolnak a világban olyan helyeken ahol a madár se jár...ezzel csak azt akarom mondani, hogy a lone wolf-ok ugyan úgy részei (bármilyen furán is hangzik) a játékos közösségnek.
Szóval szeretnék esténként, vagy éjjelenként, vagy hajnalonként (kinek mi tetszik) amolyan "instant buy" játékot, a játék azon részében ahol többen kell legyünk. Szeretném a játékidőm döntő többségét aktív tevékenységgel tölteni, és nem a behívóra várakozva, közben filmet/honlapot nézve várakozni. Szeretnék instant join-olni, nem pedig a "dikklájnokat" bambulni, mert a kicsi tankladinom csak 362ilvl-ben van, és a group-ot indító player szerint az kevés nazmir-ban egy miniboss tankolásához...na szerintem meg nem, és a harmadik csapattal (ilvl 340-385) simán letoltam, pedig még rendes healer sem volt, mert egy shpap volt a gyógyító...gondolom a 340ilvl miatt dps-nek mindenhol kiröhögték.
Random BG, tök állat jó....lenne, ha nem kéne cirka 18-22 percet várnom a lockommal, hogy aztán egy ru-premade team ellen "aktívan tölthessem a játékidőt"....na az is egy furmány, pl. ilyet sem tennék lehetővé...RANDOM...na a ru-premade az minden csak nem random, de ezt gondolom tudja mindenki. Szóval lehetne ezeken a rendszereken javítani, bár a jelenlegi esetben inkább a rontani lenne a helyes kifejezés. Rontani kellene a komfortizációján a csapat kereső rendszernek, automatizálni a casual / csapattalan játékosoknak, és egyfajta ilvl szintlimitet belőni erre a játékmódra (nekem személy szerint a cata casual része nagyon bejött). A progress meg ott a klánban kooperatívan, kommunikálva játszó "összeválogatott" játékosoknak, nyilván ennek is több árnyalata van, de az nem érinti az olyan fejlődni akaró lone-kat mint én. Gondoljatok csak bele, miért is lett a questeknél a multi loot? Képzeljétek el, egy world questnél sorba kellene állnod, és majd egyszer csak csinálhatod. Vagy ugyan ez, csak éppen feltétele lenne, teszem azt legyen meg az 1000 wq completed acsid, és csak akkor csinálhatsz wq-t...???na az milyen faja lenne igaz?
Nos, szeretnék arctalan, pártatlan maradni, nem kívánok senkivel sem vérre menő vitát folytatni, a hsz-t sem szánom vita indítónak, csak jól esett leírni. Peace and love...:-)"Üdv: bypass

-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha.
Az orgrimmaros tmog szettet szeretném megvásárolni:
[ez a cucc]
Viszont a megvételéhez (horda oldalon kell a war mill ahol van a vendor [Grun'lek]) kell [iron horde scraps], na erre van valami ötlet, hogy honnan és hogyan szerezhetnék be cirka 500db-ot...
A war mill megvan, de még csak lvl1, már fejlesztem, a recepteket megvettem csak nincs elég riszorsz
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Biztosan nem user error, csak sovány az item level (gondolom). A haverjaim végig hápogták a 119-120-at, hogy így meg úgy legyengültek, ha 2-nél több volt a trash már feküdtek (dk, bm hunta). Aztán ahogy átlendültek a 280-290 ilvl-en már semmi gondjuk nem volt. Én két lockot húztam fel, egy afflo egy destro, de nem igazán éreztem semmi grandiózus akadályt a 119-120-on, pedig aztán ezeken sincs armor (ilvl low). Talán lehet a lock ilyen...
Most egy boomkint tolok, eddig minden oké, 113-on vagyok, ha nem tolom túl (8-10trash fölött) akkor semmi gond, lehet szépen haladni. ...:-)Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Ahha, értem, hááát én baromira szeretnék egy ilyet [faceless], csak lövésem sincsen, hogyan lehet ezt berakni...de jópofa lett ez a batman fejecske is, gz.
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Hosszabb távon ez a változat szerintem mindenkinek jobb, sokkal "tapasztaltabb" a karakterüket ismerő játékosokat "nevel ki" ez, mint a korábbi rendszer. Ez jó a raidereknek és a casuáloknak is...egy általánosságban képzettebb játékosbázis szerintem mindenkinek emeli a színvonalat.

Whysperer: ahhoz képest, hogy egy karizol, cirka néggyel játszol...no offense

-
bypass|HUN
aktív tag
Legyen egy más vélemény is, nekem eddig nem volt gondom a "kiskarizással", sőt, inkább jobb lett szerintem.
Tegnap este 18.30-kor ültem le játszani, monk mist-el join, kb. 5 percen belül bent voltam. Level 24 közepe-háromnegyede felé jártam és aktív volt a rested is. Úgy 21.30-ig voltam online, ebbe benne volt a kiszaladok bagózni, gyors kaja, meg illemhely tárlatvezetés is, így belefért 6 dungeon. Level 31-es karival zártam a napot, a játékmenet pedig kifejezetten tetszett. A tank a státuszának megfelelően elöl (nem úgy mint korábban rush, és hol a tank, hátul), a dps-ek, még a (tisztelet a kivételnek) huntardok is szépen nyugodtan range távolságból a tank target-ét lőtték, igen fegyelmezett és átgondolt higgadt játéktempóban mentek le a fightok. Mivel csak 2 dungeont mentem ugyan azzal a team-el, a többi mind random volt, így nekem healer-ként, kifejezetten tetszett a játék. Nem mondom, hogy nem lett lassabb, de sokkal jobban szórakoztam mint a korábbi rush-rush-rush, és ha valaki valamit elbaxott akkor hülye low healer, azt jött a kick...:-) Mivel 110-es karim van alin és hordán is, így nekem teljesen belefér a kicsit lassabb, de minőségében jobb játékmenet a fejlődéshez.
Az fps-el nekem nem volt észrevehető gondom, és a válaszidővel sem küzdöttem tegnap, viszont a velem egy realm-en lévő guildtársaim panaszkodtak, hogy Antorus raid szinte játszhatatlan...

-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, van egy quest amiben 5 kristályt kell begyűjteni azsunában, ha meg van kapok egy mountot. A kérdés, hogy ha nincs meg mind az öt, csak mondjuk három, akkorr ki lehet loggolni, vagy egyben kell mind az ötöt megtalálni?
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Na ha nem is naponta, de az elmúlt 2-3 hónapban úgy mondanám, hogy rendszeresen csináltam. Amikor az Argus megjelent lett 110 a karim, realm-et váltottam és mivel az addigi mainem-et meguntam, így csináltam egy másik karit. Jött a ding, és egyből irány Argus, szóval az elejétől tolom, de az rng az ilyen...

-
bypass|HUN
aktív tag
De sajnállak titeket
, most komolyan....nekem eddig két tojgli esett, mert ugye az RNG
, és mind a kettőben a gyógyító kis tojgli volt...xarnak egy pofon a druidnál... 

Amúgy Suramarral egész megbékültem mióta tudok ott repkedni, így már egész elviselhető.
Ellenben Argus-t marha mód nem tudom tolerálni...frusztráló, demoralizáló, botrányosan kellemetlen hely, a kötelező miatt "játszok" / szenvedek csak ott.
A másik, hogy ott is igen csak humoros volt az rng, 3 "rift" + 1 greater "rift" és az egész összesen alig dobott 100 goldot
, nnna ezzel se szaladok messzire.... 
-
bypass|HUN
aktív tag
Mi az az OH?

-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, hol a bánatban lehet [Calydus]-t megtalálni vendorként? Nincs a wowhead szerinti egyik helyen sem. Nekem követőként megvan, és a hozzá tartozó quest line-t is teljesítettem, de azóta eltűnt a class hall-ból....szeretném a tüzes lovat megvenni tőle...
Kösz.
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Vásárolt már valamelyikőtök tokent a shop-ból? Mi a menete, pontosan hova kerül, hol kellene látnom, hogy meg van, illetve mennyi időn belül válik láthatóvá a token? Én ma vettem egyet (próbából, még sose vettem), de azon kívül, hogy levonta a 15 fontot, nem látom sehol a tokent...??? Kösz.
Revesz: köszönöm

kuLi_: pü ment

-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha!
Egy [ilyen] figurát szeretnék vásárolni, nincs lehetősségem külföldi vásárlásra, a holdfénynél nincs ilyen, segítsetek...
, Esetleg valakinek eladó warlock figura? 
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, be tudna bökni egy printscreent a token jelenlegi shoppos gbp áráról valaki? Sajna a melónet butított változatában nem férek hozzá (telefonom meg otthon maradt a töltőn). Köszi..:-)
-
bypass|HUN
aktív tag
Mistweaver monkkal tolja valaki? Tapasztalatok?
resto dród vs. mistyc monk?... 
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha, tudna valaki ajánlani (már amennyiben létezik egyáltalán) egy olyan addont amivel több "focus"-t tudok kirakni a képernyőre?
-
bypass|HUN
aktív tag
Na igen, ez jól pattogó szép kis labdacs...de valahogy a kézben fogható papír alapú olvasmányokat (bár a fene se tudja miért) valahogy jobban szeretem...szóval próbálom a tradicionális változatot beszerezni, forgatni. Azért kösz...

-
bypass|HUN
aktív tag
Köszönöm, hogy segítesz, igen sajna picit "későn ébredtem"...de ha egyszer most, akkor most szeretném elolvasni...találtam én is egyet [itten egyet], amit te linkeltél azt sajnos most nem tudom megnézni (munkahelyi proxy). Esetleg egy printscreent nem tudnál róla bedobni...

-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha, [ezt] honnan lehetne beszerezni?
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, egy pici segítséget szeretnék kérni. A bneten szerettem volna beállítani az sms protect-et, de a hívószámomat nem fogadta el. Az account régiója angol, lehet ez a gond a magyar számmal? Kösz.
Cathfaern: kba...tt gyors vagy...
Köszönöm, a supportot szerettem volna elkerülni, de fő a biztonság. 
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Öhm...[lék] van a hajón....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Köszönöm, ezt a chrome remote desktop-ot nem ismerem, de körbejárom a témát.

A névváltoztatással kapcsolatban pedig DE!, bezony hogy megváltoztatják. Én az accomat úgy kb 9éve reggeltem (vanilla végén) és akkor még nem volt divat a saját név használata. Szóval egy fantázia "ákombákom" névvel reggeltem, viszont ha gond van az accounttal akkor igen nehezen prezentálok egy jogsit és/vagy személyit egy vigyorgó arcú ákombákommal...írtam supportnak, mellékeltem cd és okmány fotókat ééés tádámm...account name change successfully.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha all!
Van valakinek [ezzel] kapcsolatosan használati tapasztalata?
Csak mert nem lenne rossz napközben egy-egy garzon "bulit" lecsavarni...
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Te Frost, szoktál pü-t olvasni? Egy böff vagy röff esetleg...

-
bypass|HUN
aktív tag
Nagyok vagytok, köszönöm.

-
bypass|HUN
aktív tag
Erről esetleg egy printscreen-t tudnál nyomni, mert meló proxy nem engedi megnézni a linket.
Egy kollégámnak szeretném megmutatni, hátha így be tudom csábítani..Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
A sok negatív hangvételű post mellett legyen egy pozitív is...

Blizz support = perfect, gyors-korrekt-segítőkész.
Az acc regisztrációnál (valamikor TBC idején) nem a saját nevemet adtam meg, hanem az akkoriban használatos nick nevemet. Persze ez jelenleg semmilyen problémát nem okoz, de ha esetleg igazolnom kell az acc tulajdonjogát akkor lehet gond. Picit nehezen szereznék fényképes igazolványt egy "bypass" nevű felhasználóhoz...
Szóval supp kontakt-live chat-problem solved kb.10perc alatt
Ha esetleg más is hasonló cipőben van, akkor jelzem, hogy indokolt esetben minden gond nélkül kicserélik/megváltoztatják a felhasználónevet.Üdv. bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Szevasztok!
Pici segítséget szeretnék kérni, a munkahelyi "butított" internet hozzáférés miatt nem tudom megnézni a battlenet-et. Valaki egy printscreen formájában be tudná lőni ide a wow havi tarifáját? (minden lehetősség kellene, 1hó,2hó, sokk hó
)
Köszönöm.Üdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, most komolyan....nekem eddig két tojgli esett, mert ugye az RNG 
Szóval supp kontakt-live chat-problem solved kb.10perc alatt