Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95038) ΞΔGLΞ válasza janeszgol (#95037) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Csak úgy megsúgom, hogy a DEX mögött, maga az MS áll :), nem pedig a Samsung, akinek (ehhez még) fingja nincs, hogy kell ilyet megcsinálni, de láthatóan az MS droid-ra ezt is frankón megcsinálta, mint ahogy minden mást, ami szuperül működik droid és ios alatt (is).
Nyilván a mostani bejelentés nem amiatt lett, mert ki jön új MS termék, amit lehetett esetleg várni, hanem amiatt, mert a fent említett két rendszerre való melózás, nevezzük így, rengeteg pénzt hoz nekik, ellenben a saját rendszerük, amit régóta más bevételekből tartottak fent, szinte röhögve, mert annyira tele van lóvéval ez a cég.
De hát előbb, vagy utóbb mindenki megunja, ha valami veszteséges...Az MS-nál is eddig tartott.
A 8.1-et kellett volna tovább fejleszteni, az mág most is stabil és gyors, mármint a w10-hez mérve, ami egy használhatatlan szarkupac, bughalmaz lett.
Pedig 2015 novemberében megjelent insider bulid-ok szanaszét gyalázzták az előbb említett 8.1-et. Villámgyorsak voltak és már akkor stabilak. EZ a 30 és 100 közötti build-okra értem. Utána, ahogy léptek feljebb úgy lett egyre rosszabb. Tehát, volt ez nagyon jó is valamikor...
Szerintem, a legstabilabb w10, ami még gyorsnak is mondható volt. AZ a 164-es volt. Ha lehetne, azt dobnám fel a 950 XL.re.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.