Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94791) this is life válasza karway (#94790) üzenetére


this is life
Ármester

Ms termeket lehet megelegedessel hasznalni , de a w10m rs2 telefokat inkabb csak telefonkent egy ket extra funkcioval lehet szemlelni , hasznalni . Mert ha tobb mindenre lenne szukseged ott mar szuk keresztmetszet az appok mennyisege ,minosege es hogy egyatalan van e a plattformra . Mert navi lenyegeben csak kulso fizetos app-al jo (sygic) a kamera is volt mar jobb sw-vel , bongeszo kozel se hiba mentes , hivasvarakoztatas jelzese minek , amazon ,ebay,icsekk es meg sokan masok a mult homalyaba vesznek , ugyfelkapu sose volt, ellenben egy jol mukodo wp8.x szet lett cseszve az azt koveto oprendszerrel , illetve az sdk hasznalataval (nehogy mar visszafele kompatibilis programok irodjanak).

A surface es a kimagaslo user experience egy mondatban kisse furan cseng , a hw-t barmikor , barki ossze tudja dobni de nincs mit feltenni ra , a w10 on arm meg kerdes hogy megvalosul e kereskedelmi formaban .
Wp8.0-al kezdtem , a rendszer fejlodott nagyjabol a w10m th2-ig , de aztan lehuztak a rolot es azota csak a csendes kihalas van , se a beigert ujdonsagok , a stabilitas , megbizhatosag ,alacsony hw igeny ..stb . Cserebe az app-ok szama egyre kevesebb lett , lomha tempo jott , stabil mukodes es alapfunkciok meglete , hibatlan mukodese is necces .
Persze ha valaki nem power user annak ennyi is eleg .
Az meg kulon hab a tortan , hogy az ms app-ok jobb minoseguek a piacvezeto oprendszereken mint a sajat dedelgetett rendszerukon .

De ha mar ennyire neki mentel Eagle-nek , akkor merre voltal amikor az elmult par evben a netet turta vagy turtuk egy egy problema megoldasara hogy a tarsainknak segitsunk ..
Van aki nem keves munkat aldozott a kozossegre ,olyat is ismerek aki a topic informacios rendszert szerkesztette ezzel tamogatva,segitve a windows mobilt hasznalok taborat .Vagy aki ha mar az ms nem tette meg , ossze szedte az informaciokat hogy mikent lehet wp8.1-rol bug mentesen w10m-re frissiteni.
Elobb utobb te is azt teszed mint Noeca (csendben valtani fogsz ).

Ne feledd itt azert sokan lattuk hogy honnet indult a rendszer es mi lett belole ,hallottuk az ms fanfarok hangjat is ami mara mar egy fuzfa sip hangjat se uti meg . S latni a sirato asszonykorust aki mar a temetesre keszul .

Évek óta létezik Surface Phone (minimum 3 féle verzió), folyamatosan emelve a specifikációkat, de addig amíg nem lesz "mindent felforgató", és közel tökéletes felhasználói élményt adó, addig nem fog megjelenni.
Ez az info honnet van , 3 eve csak beszelnek rola , sw teren mindig reload-ot nyomnak ,hw mar lenne ala, csak oprendszer nincs hozza ..

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.