Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68829) King Unique válasza peter889 (#68827) üzenetére


King Unique
titán

A rátelepítésnél ha Windows.old mappa jön létre, akkor a korábbi Windows bekerül a Windows.old mappába, a személyes fájlok, telepített programok stb. meg elvileg megmaradnak. Elvileg, de gyakorlatilag ajánlott a fontos adatokat biztos ami biztos alapon menteni előtte. Ha a már telepített Windows alól van futtatva az előzőleg linkelt leírás alapján, akkor szintén hasonló a helyzet. De előtte azért lehet nem ártana a BitGuard nevű szemetet, annak "maradékát" eltakarítani pl. a linkelt leírás alapján.

Legközelebb meg egyrészt célszerű lenne mentést készíteni a jól működő állapotról, mint már említve volt. Akkor a mostani problémánál a mentésből simán helyreállítható lenne a Windows. Másrészt egy 1 TB-os rendszermeghajtónál magának a Windowsnak és a telepített programoknak általában nyilván nem kell akkora lemezterület, vagyis célszerű létrehozni egy külön D partíciót a személyes, letöltött, egyéb fájloknak. Ami azért előnyös, mert ha esetleg újratelepítésre kerül a sor, akkor csak a C-t és a Windows által létrehozott kicsi partíció(ka)t kell törölni/formázni, nem a teljes lemezt és rajta minden fájlt. + Ha fontos adatokról van szó, akkor alap, hogy azokról legyenek biztonsági másolatok, akár pl. külső HDD-ken. Ha lennének másolatok, akkor most nyilván nem lenne gond ilyen szempontból az újratelepítés.

(#68828) Red_Bull:
Nyilván nem lehet. Az érvényes W7, 8.1 kulcsokkal W10-et lehet aktiválni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.