Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68318) #89309696 válasza Armagedown (#68317) üzenetére


#89309696
törölt tag

Csak a következő vírus mindig okosabb lesz, tanulnak a készítői az előzők hibájából. A következő Wannacry már nem vár klikkelésre, a következő Wannacry már nem a fájlokra mászik rá, mert látták nincs értékük. Ez a része már nem nehéz, már csak várni kell egy megfelelő résre ahol elbújva, a vírusirtókat, tűzfalakat, blokkolókat, böngészőket megkerülve be tud jutni.

Ettől függetlenül ha visszanézünk hányszor volt ekkora mértékű támadás, hogyan történtek azok, mi nem történt az XP-vel azóta sem, valószínű a következő 3 évben még használható a W7 komolyabb dolgokra is, de én valahogy úgy vagyok vele, mint Swifttel járni, nem akarok ütközni és nem is fogok, de ha mégis...

Szeretem ezt a rendszert, jó is, lusta is vagyok lecserélni, de muszáj lesz. Nem most azonnal, de a lejárati idő az egy olyan pont, hogy már illik összeszednie magát az embernek.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.