Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58028) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Sziasztok,

Win7 reinstall+ frissités a téma, letöltöttem a nem hivatalos SP2-t, beállítottam, hogy újrainduljon magától ha igényli illetve állítsa le magát ha végzett.

Aztán magára hagytam és megvártam amíg leáll, utána elindítottam, és beléptem az saját accountommal (ez csinált egy másikat) és még mindig megjelent a parancssor, benne a validálás hiányzó updatek keresése. Megvártam mig megint leáll magától a gép és újra elindítottam. Megint megjelent a parancssor, validálás hiányzó update-ek keresése.
És ezt a loopot eljátszottam még párszor, aztán már elég valószínűnek tűnt, hogy valami végtelen ciklusba keveredhetett a cucc, úgyhogy kivettem az auto induló programok közül, és megpróbálkoztam win update-en keresztül befejezni a frissítést. 77+40 frissítést talált, rányomtam hogy letöltés+telepítés, azóta semmi. Pörög vagy 5 órája, 0kB letöltött cucc még mindig.
Most már annyira se működik a WU hogy letölteni se lehet, ha talál valamit ? Mit lehetne vele még csinálni hogy befejezzem a frissítést?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.