Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52725) tixem


tixem
addikt

Sziasztok!

Akadt egy kis bajom az otthoni csoporttal... Nem is kicsi.

A napokban raktam újra a windowst (7 Ultimate) és most csatlakozni akartam a tabommal a csoportba de kéne hozzá a jelszó. Ezt viszont pc-n az istennek sem tudom megnézni, sem az otthoni csoport ablakában a jelszó megtekintése és nyomtatása alatt, sem az intézőben jobb klikkel az otthoni csoporton.

Gondoltam akkor fogom magam, kilépek az egészből és csinálok egy újat. Igen ám, de a drága azt írja, hogy a windows nem tudja eltávolítani az a gépet az otthoni csoportból. Szuper... Keresgélek a neten egy ideje már, szolgáltatásokban próbáltam elindítani a társhálózatok futtatása izét is, de az meg azt írja fut. Mindegy, átállítottam automatikusra, indítás erre kidobja, hogy 1068: a függő szolgáltatás, vagy csoport elindítása nem sikerült.

Meg vagyok lőve megint, tiszta 22-es csapdája. Jelszót nem tudom megnézni, ki kéne lépni, hogy csináljak újat, de nem tudok kilépni, így jelszó sincs. Ellenben van egy olyan otthoni csoportom, ami akkor jött létre amikor felraktam az ethernet drivert beállítotam, hogy otthoni hálózat lesz. Akkor csinált valamit és azóta az van, de nem lehet vele mit kezdeni?

Van valakinek valami tippje hogyan lehetne megnézni a jelszót a fentieken kívül más módszerrel, vagy kiléptetni a gépet a csoportból?

A tabon egyébként tudnék csinálni csoportot, egy routeren van minden (ASUS rt-n15u), de ahhoz meg az kéne, hogy a pc-t ki tudjam szedni amiben most van.

Végső esetben még valami totális hálózati nullázást is hajlandó vagyok megcsinálni csak működne végre. Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.