Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
válasz dragonfx #21797 üzenetére
Szia: http://www.askvg.com/solution-reg-registry-files-always-open-with-notepad-in-windows/
udv.A.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
brd
nagyúr
válasz rlazol #21800 üzenetére
Rejtett file-ok... De inkább használj egy normális filekezelőt, és ott nézd meg a méreteket, pl. Total Commander, space egy könyvtáron, vagy shift+alt+enter az összes könyvtárat leszámolja (állíthatóak a billkombók).
The only real valuable thing is intuition.
-
dragonfx
veterán
válasz Drag77 #21801 üzenetére
köszke, ezek szerint az normális akkor ha notepaddal nem küödött a hozzáadás még csekélyke angoltudásommal is kb értelmeztem ezt a cikket.
én a 4. modszert szeretném, és eddig is igy cisnáltam és utána beállitottma ezeket a file.okat mindig ezzel.
viszont a társitás és ott kijön ugye az ablak nincs ott a registry editor.
hol tudom én azt a windows mappába megtalálni a tallozásba?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz mynames #21799 üzenetére
A telepitovel torold a particiokat es azzal hozzal letre kettot magadnak. A partition magic-et pedig felejtsd el mert viccnek is rossz. Helyette Acronis Disk Director vagy linux lemezeken levo GPartition. Amugy tudtommal a 64 bites win7 ismeri a GPT particionalasi rendszert, de ahhoz kell segedparticio is, amit a PMagic nem csinalt meg gondolom. Majd ne lepodj megy, h jon letre a telepitovel kozben egy azt hiszem 100mb-os segedparticio a boot fajloknak. Teljesen normalis.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #21784 üzenetére
Szia!
Az első linkről mindig valami linux-os verzió jön le, a másodiknál pedig hova kell kattintani, hogy elinduljon a letöltés?
Mi a fenéért tűnik el másnapra az Adobe Flash Player?IE9-en van probléma, a Chrome jó! -
félisten
válasz GEPESZ66 #21807 üzenetére
Bocsi, nem ellenőriztem, hogy valóban le lehet-e tölteni, de most néztem és visszavonták őket az OldApps-ról...
Itt viszont fent vannak és most kipróbáltam, 4 különböző változatot töltöttem le, problémamentesen
Oldversion.comSajnos az "eltűnésről" nem tudok mit mondani...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Tommy7
tag
Üdv, egy olyan bajom van, h újraraktam a gépet, és csak 5 giga hely van a C:-n, (de előtte se volt több) és nem tudok kibontani nagyobb fájlt,hiába van a D:-n, mert, ugye a tempbe másolja először, és ott nincs elég hely. De előtte még ennyi hely se volt és simán tudtam csomagolni. Nem lehet, h ezt valahol be lehet állítani?
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
addikt
válasz dragonfx #21804 üzenetére
C:\Windows\regedit.exe?
Tommy7: mivel bontod ki? Van a rendszer temp mappája: Számítógép ikonra jobbgomb tulajdonságok/speciális rendszerbeállítások/speciális fülön alul környezeti változók. Itt a szerkesztéssel át tudod állítani a temp és a tmp útvonalát a D-re, amikből van egy a felső felhasználó változói részen és az alsó rendszerváltozók részen is.
A programok viszont használhatnak ettől eltérő temp mappákat amit a saját beállításaikban találsz meg, de általában azért a legtöbbnél a rendszer tempje az alapértelmezett.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz dragonfx #21812 üzenetére
Nem tudom, ahogy néztem másnál ez megoldotta. Esetleg van egy ilyen pl Windows 7 Manager, leírása [link] "Fix the problem that could not execute REG file - a REG fájl futtatási hiba javítása"
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Windows 7-ben van-e (ha igen hol érhető el) az a funkció, hogy egy bizonyos felhasználót automatikusan beléptett (mint az ubuntu-nál van ilyen lehetőség).
Amikor fel áll a windows akkor ne jelenjen meg a felhasználó választásának a lehetősége, hanem egész egyszerűen a kijelölt felhasználóba léptessen be a rendszer automatikusan.
-
AlyArkhon
őstag
Szerbusztok .
Vettem páromnak egy laptopot Asus X54H és amikor ujra akarom rakni a windowst akkor kiírja a telepítés elején hogy nincs telepitve a cd iro es be kellene tallozni a telepito programjat. Mivel a gyarto oldalarol nem tudtam drivert leszedni igy arra gondoltam hogy kulso vinyorol vagy kartya olvason keresztul telepitem fel a windowst. A kerdesem az lenne hogy mit kell tenni ahoz hogy feltudjam rakni a windowst az emlitett eszkozok valamelyikerol ?
Elore is koszonom !
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Lenry
félisten
válasz AlyArkhon #21817 üzenetére
én memóriakártyáról próbálnám, a metódus ugyanaz, mint pendriveról
ennek a programnak betallózod a CD képet, megadod a pendrive/mem.kártyát, aztán amikor végzett, akkor erről bootolsz.
(#21816) Lacces Windows gomb + R
ide beírod, hogy control userpasswords2 és kiveszed a pipát a "számítógép használatához felh.nevet és jelszót kell megadni" elől[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Tommy7
tag
válasz Visormail #21811 üzenetére
Total commanderrel bontom ki, winrarba találtam olyan beállítást, átírtam, de nem változott semmi. A sajátgép beállításanál meg ezeket írja ki és nemtudom, hogy mire írjam át, mert ha csak simán beírok egy D:\.... az nem jó
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Lacces
őstag
Sziasztok,
Másik kérdés:
Ha OEM-es windowsra XP-s gépre rakok fel OEM-es Win7-et az gondolom teljesen helyén van. Ilyenkor is fent kell lennie a Win7-es matricának? -
DS39
nagyúr
üdv!
van egy mappám ami mp3-akat tartalmaz, telefonomon volt (átmásoltam gépre) 20 másikkal együtt, amelyek szintén mp3-akat tartalmaznak, a 20 másikkal nincs gond csak ezzel, mégpedig hogy rejtett, és nem lehet feloldani a rejtettséget, mert inaktív a checkbox. látszólag semmi különbség nincs a többihez képest, és mégis. mit tudok tenni?
-
dragonfx
veterán
kinek sikerült már lefaygasztania ezta xart?
nekem szük egy hét alatt 3x...csak loadingol és nem cisnál semmit.hülye xar biztonsági figyelmeztetéseivel..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
brd
nagyúr
válasz Lacces #21827 üzenetére
Ja, igazából lehagyható, általában max. figyelmeztetnek miatta (én még nem hallottam olyanról, hogy a meglévő, de nem felragasztott Matr Ica miatt kapott volna valaki büntetést, ha egyébként a számla megvolt).
HDD-t szabadon cserélhetsz, ill. igazából mindent (legfeljebb újraaktiválni kell), kivéve alaplap.
-
DS39
nagyúr
annyival kiegészíteném hogy a Total Commanderrel feloldottam a rejtettséget, így a Windows Intézőben látszik, a TC-ben viszont, ha a rejtettek megjelenítését kikapcsolom akkor még mindig nem, a checkbox-hoz jobb klikk tulajdonságokkal még mindig nem férek hozzá. rejtélyes... néztem a jogosultságokat szintén azonos a többi mappával amit telóról másoltam. (lehet hogy az Android tett rá vmi jogosultságot? bár akkor a többire is tett volna)
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Most telepítettem fel a legújabb NVIDIA illesztőprogramot (310.70 WHQL), újraindítás után minden működik, egyedüli hiba, hogy eltűnt a fényerő állítására használatos csuszka, és a notebookon található FN+F8/F9 kombinációval sem történik semmi. Szóval nem tudok fényerőt állítani a laptopon (GT240M), megoldható valahogyan ez a probléma (régi driver feltelepítése nélkül)? Köszi
Így kellene kinéznie: KÉP
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Lacces
őstag
az zsír, mert pont az alaplap szállt el...
Felhasználós, most ide ültem win7 elé megnéztem, és csodálkoztam, mert a propertiesnél ott van, hogy HomeUser (other) és ott van a sima User is, e kettő között mi a különbség?
Mert én még Standard Usernek adtam meg a vezérlőpultban.[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #21832 üzenetére
Köszi, de nem találtam semmi használhatót. Volt egy fényerő állítás, de sz@rt sem ért, mert kifehérítette a képernyőt, használhatatlan volt. Úgy néz ki, marad az előző WHQL (306.97) illesztőprogram, azzal semmi gond nincs, támogatja rendesen a lapost és a benne található kártyát, működik vele a fényerő állítás (funkció gombokkal is természetesen). De mindenesetre érdekes, ezentúl nem frissítem (Diablo III nem is igényli).
306.97 WHQL - Részletes beállítások KÉP (minden működik)
310.70 WHQL - Részletes beállítások KÉP (kompletten hiányzik a beállítás)
-
gari24
tag
Játék közbe beadta a kék halált a gép és leállt.
Azóta bármilyen játékot próbálok indítani kék halál és újraindul.Ilyenkor mi a teendő ??
-
kiskornel
addikt
válasz gari24 #21835 üzenetére
Jegyezd fel, hogy a BSOD milyen kódot ad ki, és keress rá a neten (esetleg ide is beírhatod, hátha valaki...)
A másik, hogy nézd meg az eseménynaplót (Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök), mit ír. Hátha mielőtt elfagy még beleírja a hibát a naplójába.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
brd
nagyúr
válasz Lacces #21833 üzenetére
'hát az kellemetlen, de ha gariban cserélik, akkor használhatod tovább az eredeti alaplaphoz (géphez) vásárolt OEM cuccot'.
Erről a useres problémáról képet, vagy magyar fordítást kérek, mert nem világos.
dragonfx: Már magadat sem érted? Egyébként driver/HW-hiba miatt fagy szinte kizárólag a Windows már a 2000/XP óta, alig 1-2 BSOD hiba van, ami az OS-hez köthető, de ezeket egyébként is javítgatják szorgalmasan.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Szoftver hiba miatt is fagyhat ...pl az Aida64 régebbi verziói között volt pár, amitől csontra fagyott a rendszer (w7 64). Valami Inteles inkompatibilitás okozta, sok Intel cpu-s gépnél előjött. Küldtek egy beta verziót, amivel nem volt gond, aztán pár frissítés után ismét fagyást okozott egy-egy verzió. A v2.60-al ismét nincs gond, azóta inkább nem frissítem egy darabig...
-
Henker2
addikt
Üdv! Segítsetek! Mozgó háttérképet használok, és az a problémám, hogy az ikonok betűi szinte beleolvadnak a háttérbe. Hogy lehet betűszint módosítani az ikonoknak?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Werkly
őstag
A mappa testreszabása nem alkalmazható DVD meghajtóra? Úgyértem az mindig felejti, hogy másutt miniatűr mód van beállítva a mappák viselkedésére. Vagy ezt nem lehet fixálni?
-
Werkly
őstag
WMI hiba az eseménynaplóban mire utal? Kösz!
-
Cerdoblaise
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, felraktam az Everest Ultimate 5.50-t, de nem tudom mit kell tennem hogy játék közben is lássam az épp aktuális értékeket.
help plz!
-
xxSanchez
őstag
válasz Cerdoblaise #21848 üzenetére
MSI Afterburnerrel tudod a videókártya értékeket kiíratni, ha a CPU-t is szeretnéd akkor rakd fel mellé a HWINFO-t.
Heyho.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest