Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Sőt. Van már USB installere is.
Download - Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7)
Ez kiírja magát egy pendrive-ra, még DVD sem kell.
Amúgy én is ráeresztek most egyet, amíg elmegy ebédelni. Meg mást is, hogy legyen ideje tesztelni. -
pixelking
tag
válasz Fire/SOUL/CD #17636 üzenetére
Tegnap kitakarítottam amennyire tudtam, a drivert újra raktam, de gyakorlatilag csak rosszabb lett, mert most már az asztal is csíkos.
A GPU hőmérséklete 56°C.
A videókártyát az eszközkeleőben el is távolítottam, de a csíkok továbbra sem szűntek meg.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
KisBla
tag
válasz pixelking #17653 üzenetére
Anno nekem is volt ilyen jelenségem még a 6600gt-s időkből
Nekem akkor a videokarinak a memoriájával lett valami.Egyszer csak megadta magát.
Probálj meg egy másik videokarit kölszön kérni és probáld meg azzal ugy ahogy az előttem lévő kolega is irta.
Vagy ha gondolod tudok adni egy s3triot[ Szerkesztve ]
Üdv.: Tomi
-
Petyyyyy
addikt
A tálcán jobb sarokban figyelő hangszóró ikonját meg lehet változtatni valahogy?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
veterán
Sziasztok!
Le szeretném törölni a battlefield3-at a gépemről. A játék fent van de a win nem látja? Mit csináljak?
Illetve először látta a programok (in/uninstall-ban) aztán mikor rákattintottam eltűnt...
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Köszi srácok. Próbálkozom.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz adamssss #17667 üzenetére
Nem lehet, hogy olyan verziót tettél fel, ami csak kicsomagolja magát megadott mappába, de nem telepíti magát?
Egyébként a multija miatt érdemes megvenni és azt nem tudod kipróbálni törtben. Haverok nyomják próbáltam már én is, nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
bpx
őstag
válasz adamssss #17667 üzenetére
shift+del
nyugodj meg, még az eredetit sem képes letörölni az Origin
letöltöttem, játszottam, meguntam, mondom OK, Originből uninstall
később meggondoltam magam, újra elő akartam venni, gondoltam feltelepítem, Ready to download, OK, csináld
Origin gondolkozott 1-2 percig, aztán nem történt semmi, nem is változott semmi
a háttérben meg ott volt az egész játék a helyén letöltve, eleve nem is törölt semmit
addig nem csinált semmit, amíg a régi telepítést el nem tüntettem, na akkor gyorsan megcsinálta és már látta hogy telepítve van -
Sabber
aktív tag
sziasztok
valaki tud valamit a zynga nevű programról vagy mi is ez pontosan.
egyszerűen nem tudom eltakarítani a gépről, uninstaller nem látja msconfig nem látja
valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? -
Lenry
félisten
válasz jano_77 #17676 üzenetére
kiválasztod a Download - Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7) linket, letöltöd, futtatod, Agree, kiválasztod a pendrive betűjelét, Create, aztán ha kész, akkor újraindítasz és bootolsz a pendriveról.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Lenry
félisten
válasz jano_77 #17681 üzenetére
simán okozhat problémát, szóval érdemes lehet külön és együtt is tesztelni őket
a sebesség a géptől is függ, a negatív rekordomat egy Pentium III tartja, ami az 512 MB RAMját cca 4 óra alatt nézte át, ennyi idő alatt az i7-em mind a 16GB-t lepörgeti. egyébként olyan 15-20 perc / GB szokott lenni normális gépeknél.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jano_77
nagyúr
köszönöm szépen
akkor ha már bent van mind a 6GB, megnézem első neki futásra együtt a tesztet, majd csak a 2x2GB-val.
Még 1 utolsó kérdés, mielőtt kikapcsolom a gépet és elindítom a tesztet:
ez eredményből egyértelműen kiderül majd egy ilyen 'tudatlan' zöldfülü számára is, hogy akkor most jó vagy nem jó és ha nem jó, akkor mi a gond?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Lenry
félisten
válasz jano_77 #17683 üzenetére
egy DOS-os program fog futni, ha valami hibát talál, akkor az észre fogod venni, mert nagy pirosan kiemelt számokkal írni fogja. ha semmi ilyet nem látsz, akkor a RAMok valószínűleg rendben vannak, bár érdemes 2-3 kört futtatni (ha végez, automatikusan újrakezdi, amíg ki nem nyomod)
ha találkozol hibával, akkor pedig jön az, hogy egyesével teszteled a memóriamodulokat, hogy kiderüljön, hogy melyik a rossz.
amelyik rossz, azt visszaviszed gariba (ha garis még)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #17685 üzenetére
még is csak lenne még 1 kérdésem:
USB-FDD
USB-ZIP
USB-HDD
USB-CD
lehet, hogy volt még 1 verzió, de ennyi maradt meg hirtelen a fejemben
melyiket kell választani? mert én kipróbáltam a FDD és HDD-t, de simán a windows indult el.
Szal nem a meghajtó jelével jelöli, pl. F:"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
erre a win indult el nálam
az lényeges, hogy az előlapi USB vagy hátsóba van dugva a pendrive?
szerk:
most le akarom választani és azt mondja, hogy használatban van az eszköz és villog is, de se intéző, se semmi nincs megnyitva?![ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
passzolom a dolgot, mert se hátul, se elöl, bármelyik típust is választom ki, nem csinál semmit, csak folytatódik a windows betöltése/indulása.
kiválasztottam a USB-HDD-t és mintha lenne vmi, de aztán rögtön fut is tovább a win boot.
A Hard Diskek között pedig fel sincs tüntetve.
Valszeg kiírom majd DVD-re és megpróbálom arról."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Lehet ti tudjátok a választ. Kéne 4 asztali gépre Windows 7 licensz. Ilyen Home Premium elegendő, nem kell Ultimate. Mi lenne a legolcsóbb legális megoldás a használathoz? -
adnoctum18
senior tag
válasz adnoctum18 #17643 üzenetére
Nálam ez a frissítés nem települ:
Biztonsági frissítés Windows 7 for x64-based Systems rendszerhez (KB2712808)
Most, hogy erre rájöttem megpróbálom manuálisan.---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
jano_77
nagyúr
Ki írtam DVD-re és onnan tökéletesen elindult.
1x lefutott - lefekvésig ennyire volt idő - és nem talált hibát.
Ma este majd korábban elindítom és 2-3x lefuttatom.
Elvileg akkor már így is jóknak kell lenniük a RAM-oknak, nem!?
Vagy előfordulhat, hogy a 3x-i futás közben fog hibát találni?szerk.:
Azt nem nagyon értettem, hogy elvileg a ramok DDR2-800MHz-esek, de mikor futott a test, akkor csak DDR2-400MHz-et írt ki mind a 4 ram mögé!?!? Ez vajon mitől lehet? Normális ez?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sfdrakex
nagyúr
válasz jano_77 #17698 üzenetére
Jobb minél többször futtatni, de láttam már olyat hogy egész éjjel ment a teszt nem dobott ki hibát, de mégis hibás volt egy ram modul. Tudod tesztelni úgy is, ha több modul van a gépben egyiket vedd ki használd úgy a gépet, majd tedd vissza vegyél ki másikat.
A ddr2 800-as ramok 2*400on mennek, szóval a 400 amit kiírt rendben van.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest