Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
A kábeltévé beltérijének a csatlakozóját szétrágta a kutya. Ahogy a képen is látszik tőből, hogy a gazdinak minél több gondja legyen vele [kép] Mivel egy 12V 1Amperos trafóról van szó szétnéztem itthon és persze mindenfélét találtam, csak 12v-osat nem. Elmentem az Euronicsba vettem egy ilyen univerzális trafót sokfajta csatlakoztatható dugóval. Csakhogy itthon meg kiderült, hogy hasonló dugó ugyan van a vásárolt cuccban de pont ugyanilyen mint ami a képeken van, nincs [kép] [kép] Mit tanácsoltok? Vigyem vissza a boltba amit vettem (mivel pont ugyyanilyen dugó nincs hozzá), vagy esetleg van valakinek valahol ilyen csatlakozója? Esetleg az tápegység megfelelő véggel?
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest