Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34152) Rawulf válasza tixem (#34150) üzenetére


Rawulf
őstag

(Ukrajna) ;)

"Please state the nature of the medical emergency."

(#34153) bitpork válasza tixem (#34150) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Ez két kérdés volt...

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#34154) Syl válasza tixem (#34150) üzenetére


Syl
nagyúr

Inkább csak gázt kellett volna adni. Carmageddon rulez ;]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#34155) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

szerk.: áhh nincs értelme. Az öreg a hibás, egyértelmű, nektek van igazatok. :(

[ Szerkesztve ]

(#34156) HuMarc válasza tixem (#34150) üzenetére


HuMarc
addikt

Mint már írtam, nagy esélye van annak, hogy a bácsi kicsit zakkant. Ezért ment a síneken.

(#34157) Rawulf


Rawulf
őstag

(#34158) Rawulf válasza Rawulf (#34157) üzenetére


Rawulf
őstag

Lehetne szidni a magyar rendőröket, de akármelyik magyar rendőr megoldotta volna ezt a helyzetet fegyver nélkül.

"Please state the nature of the medical emergency."

(#34159) bitpork válasza Rawulf (#34157) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nem értelek. Én úgy gondolom hogy az embörnek nem kellett volna a kutyát nyitott kocsi ablakkal otthagyni. Vannak ilyen jaószágok akik ugranak ha a gazdit mószerolják. És elég szép roti volt, feltételezem h csak le tudta volna tépni a rendőr kezét ha éppen olyanja van.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#34160) FoxiestFox válasza Rawulf (#34158) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Szerintem egy izgatott, és ki tudja, mire idomított harci (vagy csak egyszerűen nagytestű) kutya bőven elég ok a fegyverhasználatra.

(#34161) tixem válasza Rawulf (#34157) üzenetére


tixem
addikt

jól tette. Mi a tökömért bámészkodik ott az a feka :U Nem lett volna belőle gond ha nem kíváncsiskodik

Azt a dögöt meg én is kinyírtam volna.

Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

(#34162) bitpork válasza tixem (#34161) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

A kutya nem dög, és nem tehet arról hogy nem volt jól nevelve! szvsz. A rendőr helyesen cselekedett, de a kutyát oktalanság le dögözni.
Nővéremék vettek egy pit bullnak csúfolt kutyát. Csomót lehet rá kötni annyira jámbor. Igaz múltkor amikor sógorom le akarta csukni az espace-nek a hátsó ajtaját de másodikra sem sikerült, vette észre hogy a kutya bedugta a fejét körülnézni, és iszonyatosan nem zavarta h 2x is rá lett baszarintva az ajtó :DDD

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#34163) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Látszik hogy a kutya ugrott a rendőrre, pillanatokkal azelőtt hogy lelőtték. Szerintem teljesen jogosan lőtte le, már abban a szituációban amikor a kutya megtámadta.

Egyet nem értek. A gazdáját miért kezdték el ...szogatni? Mintha fotózna a telefonjával vagy mi. Ezért mi a lópikuláért kellett megbilincselni? Ha így vesszük akkor meg az egészet ők indították el. Az amcsiknál ha lefényképezel a mobiloddal két rendőrt akkor megbilincselnek? Vagy nem jól láttam hogy fotózott a srác? Egyébként látszik a gazdáján hogy rutinos, mert mikor jöttek a rendőrök, akkor betette a kutyát a kocsiba és elébük ment, megfordult hogy megbilincseljék.

Talán hibát követett el amikor nem húzta fel az ablakot? Lehet, de az is lehet hogy ha behajol a kocsiba hogy felhúzza az ablakot akkor úgy értelmezik hogy szökni próbál. Vagy nem tudom. Vannak benne zavaros dolgok.

(#34164) bitpork válasza lugosi (#34163) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Mester! Mén a tódalék faszázmányosan! :R

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#34165) pmheros válasza lugosi (#34163) üzenetére


pmheros
senior tag

az megvan hogy az elkövetők szeretnek gyönyörködni a munkájukban ?

A rendőr joggal feltételezi, ha megindul valaki felé és az gyorsan elkezd pakolni, hogy van takargatni valója.

Vannak olyan szituációk amikor a rendőrnek kötelessége megakadályozni a felvételek készítését. Több túszdráma idején tájékozódottak a terroristák a tv -ből. A mai világba egy mobil ugyanolyan fegyver, mint a media.

[ Szerkesztve ]

nem vagyok tökéletes

(#34166) lugosi válasza bitpork (#34164) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Király!

pmheros: bocs nekem nem derült ki hogy ő elkövető vagy bármi lenne. Bár feltételezem hogy nem, mivel áll egy csomó rendőrautó valami előtt, ő meg mögöttük sétáltatja a kutyáját, ahol kocsival megállt. Gondolom ha ő az elkövető lenne akkor nem a kocsik mögött hanem előtt lenne valahol. Pláne nem valószínű hogy visszamegy kutyát sétáltatni. De persze attól lehet. Csak nem tartom valószínűnek.

Azzal egyetértek, hogy biztos fennálla veszélye annak ha valaki lefényképez két rendőrt, de szerintem max É-Korea az ahol ezért le is tartóztatnak. Nem kerek ez nekem továbbra se.

(#34167) Rick4 válasza lugosi (#34166) üzenetére


Rick4
félisten

Anyám fényképezett, let tis baj belőle, megállítottak a Kárász- Széchenyi sarkán egy behajtó autóst, majd ott ahogy volt elkezdték igazoltatni, ezzel jókora közlekedési akadályt képezve. Anyám csak erre a megoldásról akart egy képet, az egyik kiszúrta, és négyen körülvéve faggatták, de nem olyan klasszikus európai rendőr stílusban. Annyi lett belőle, hogy a rendőrkapitánynál is volt bent elmesélni a sztorit meg a szitut, de a rendőrökkel mi történt, arra már nem volt kíváncsi...

Hivatalos verzió szerint a probléma az volt, hogy ők fényképen szerepeltek arccal.... Holott fényképezni nem tilos, maszkban kell járni, ha nem akarunk képen szerepelni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#34168) finest válasza lugosi (#34163) üzenetére


finest
őstag

Utánaolvastam a neten a Huffingtonpost cikkében azt írják, h a rendőröket a kutyás faszi felesége hívta ki, mert veszekedtek és azt akarta, h a koma az éjszakára húzzon el. A koma el is indult, amikor a rendőrök 4 kocsival kiértek. A dologhoz hozzátartozik, h a komát a rendőrök egy ideje szívatóra tették, mert panaszt tett a helyi örs ellen, amiért nem alkalmaznak feketéket. Azóta rendszeresen megállították mondvacsinált ügyekkel.
Szóval a kutya gazdájáért voltak ott, ezt nyilván a gazdi is tudta, elpakolhatta volna a kutyát fényképezés helyett. Ami az ami rendőrök módszereit illeti, aszem örülhet a csávó, h nem őt lőtték le, olyan könnyen kipukkasztották a kutyit. Sokféle megoldása lehetett volna ennek a helyzetnek.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#34169) Rawulf


Rawulf
őstag

Klíma:

"Please state the nature of the medical emergency."

(#34170) sss


sss
senior tag

Nemtom vegyek-e ssd-t. Jó az valamire?

(#34171) FoxiestFox válasza sss (#34170) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Határozottan :K

(#34172) finest válasza sss (#34170) üzenetére


finest
őstag

Egyet vegyél, kettő drágább.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#34173) lugosi válasza Rick4 (#34167) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Érdekes, mondjuk az átlag magyar rendőrtől nem is vártam volna sokkal többet. Tisztelet a kivételnek, belőlük is ismerek normálisakat, de azért nem az a nagy tömeg.

Finest: érdekes a háttérinfó, így egészen más. Azt hittem hogy csak szimpla vegzálás hogy fényképezni mert, de akkor ez csak félig igaz (ahogy mondod, korábban is piszkálták), de az hogy pont őérte mentek ki, az már más irányba tereli a sztorit. Elég érdekes volt a hozzállása akkor a dolgokhoz, ha őmiatta mentek ki és még ott hülyéskedett.

(#34174) sss


sss
senior tag

Miért vennék kettőt? Kössem raidbe?

(#34175) finest válasza sss (#34174) üzenetére


finest
őstag

Egy SSD drága, kettő még drágább, vegyél egyet! :DDD

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#34176) lugosi válasza finest (#34168) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Update: bocs de azt a cikket nem jól olvastad. A kutya lelövése most volt, az az eset amikor a nő kihívta a rendőröket az pedig tavaly júliusban volt, ahol a rendőrök szükségtelenül keményen léptek fel, és ezért a kutya gazdája beperelte a rendőröket idén márciusban, és a jelen intézkedés nem is ezzel a mukival szemben volt, ő csak kreténkedett a rendőri akció helyszínén:

Rosby's lawyer, Michael Gulden, told HuffPost that police were retaliating against Rosby for a lawsuit he filed against the department in March. That lawsuit alleges that excessive force was used when Hawthorne officers responded to a domestic violence call at Rosby's home in July 2012.
És a többi is le van írva itt, a nő beszólt telefonon, hogy megbeszélték nem kell kijönniük, ennek ellenére nagy erőkkel kivonultak ami a nő szerint is felesleges volt.

A mostani konkrét eset, ami miatt a rendőrök pipák lettek, hogy a koma a rendőri intézkedés közben hangosan hallgatta a kocsijában a zenét és felszólítás ellenére se halkította le. De nem ellene intézkedtek, hanem valami rablás elkövetőit tartották sakkban egy házban.

Ez a cikk: [link] jobban leírja a háttéreseményeket, a rendőrök nem a muki házánál intézkedtek, és a kutya lelövése 2013. június 30-án volt. Egy rablás helyszínén intézkedtek, ahol zavarta őket (az elkövetőkkel való kommunikálásban, ami érthető is) hogy az illető nem hajlandó lehalkítani a kocsijából a zenét.
Szóval egyáltalán nem rá hívták ki a rendőröket.

[ Szerkesztve ]

(#34177) totya694 válasza sss (#34174) üzenetére


totya694
őstag

Ha nem válik be még mindig jó lehet billegős asztal lábát kihézagolni :P
Meg kell azt venni azért van...

Üdv:Attila

(#34178) finest válasza lugosi (#34176) üzenetére


finest
őstag

Aha, igazad van, csak átfutottam a cikket. Akkor tulajdonképpen ez is a bünti része volt a korábbi rendőri túlkapásért indított perben, hogy a kutyáját kinyírták, amiért nem működött együtt a rendőrökkel és hangosan zenélt a környéken. Igazi bajkeverő lehet ez a faszi.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#34179) sss válasza finest (#34175) üzenetére


sss
senior tag

Ezek a nagy igazságok. :))

(#34180) maláj válasza Rawulf (#34157) üzenetére


maláj
őstag

nos, hát ezért alaqlt ki a (nem túl pozitív) véleményem a kékvillámosokról is ...

(#34181) FoxiestFox válasza maláj (#34180) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Mert vegzik a dolgukat?

(#34182) maláj válasza FoxiestFox (#34181) üzenetére


maláj
őstag

úgy-ahogy ...

(#34183) pmheros válasza sss (#34170) üzenetére


pmheros
senior tag

Én az elsőnél az gondoltam nem nagy durranás ez az ssd dolog, gyorsabb, gyorsabb, de semmi különös. Aztán amikor kivettem a gépből, akkor jöttem csak rá , hogy mennyire hiányzik az a típusú sebesség . Hidd el jó az ha van.

nem vagyok tökéletes

(#34184) FoxiestFox válasza pmheros (#34183) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Szerintem evtizedek ota a legnagyobb lepes az informatikaban.. Megemeli egy szinttel a programok hasznalatanak sebesseget, kb mint mikor bejott a gui, vagy az eger.

(#34185) Rawulf válasza finest (#34178) üzenetére


Rawulf
őstag

Érdemes lenne utána olvasgatni a részleteknek és akkor talán te is másképp látnád:
http://intellihub.com/2013/07/02/dog-killer-cop-killed-man-with-down-syndrome-as-a-rookie/
http://www.prweb.com/releases/2009/02/prweb1946004.htm
Ha még több információnak nézel utána, akkor megtudhatod, hogy az egyik legkorruptabb banda odaát.

[ Szerkesztve ]

"Please state the nature of the medical emergency."

(#34186) azbest válasza Rawulf (#34185) üzenetére


azbest
félisten

Biztos nem angyalok a rendőrök, hiszen a munkájukból adódóan van amikor agresszívan kell fellépniük. Utólag könnyű okosnak lenni, hogy a csavarhúzós értelmi sérültet és a gazdáját védő harci kutyát máshogy is le lehetett volna szerelni a lelövés helyett. Persze, ha közben megsérül vagy meghal a rendőr, akkor így járt, mert ez a munkája. Ott talán nagyobb tekintélye van a rendőröknek, éppen azért, mert mindenki tudja, hogy rosszul járhat az aki ellenszegül az intézkedésnek. Sajnálatos esetek ezek, de ha valaki kifejezetten keresi a bajt, akkor nem meglepő, ha megtalálja.

Nálunk ha ötször ad utasítást egy rendőr, akkor is lesz olyan, aki csak azért sem fogad szót. Ismerőseim közt is van több olyan - egyébként értelmes - ember, aki direkt keresi a bajt ilyenkor. Csak azt vitték be rövid "elbeszélgetésre", amelyiknél vandalizmusba csapott át az értetlenkedés. Nem véletlen, hogy ilyen a közbiztonság. Itt nagyon puhák a rendőrök, meg van kötve a kezük. Ha valamelyik mégis túllő a célon és nem megfelelően intézkedik, akkor a sértett nagyjából semmilyen kárpótlást nem kap ezért. Az usaban sokkal veszélyesebb a rendőrrel kötözködni, viszont a túlkapást elszenvedőt is tisztességesebben kárpótolják. Aki belehal, akár civil akár rendőr, azt persze nem támasztja fel semmilyen kárpótlás. Ez persze csak egy vélemény, tévedhetek is.

(#34187) Rick4


Rick4
félisten

Nemzetünk büszkesége lehet: [link]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#34188) r0by


r0by
addikt

Másik topicban láttam: [link]

(#34189) maláj válasza azbest (#34186) üzenetére


maláj
őstag

a borzspray hatóideje ~ 3 mp. de majd kijavít 1 kékvillámos
amikor a qtya először odamegy a kocsiból onnantól van legalább ennyi de inkább több ideje, hogy lefújja vele
elvileg attól is meghátrált volna :U

(#34190) Rawulf


Rawulf
őstag

Miért van nyitva a doboz teteje??? :F

[ Szerkesztve ]

"Please state the nature of the medical emergency."

(#34191) maláj válasza Rawulf (#34190) üzenetére


maláj
őstag

:DDD

(#34192) totya694 válasza Rawulf (#34190) üzenetére


totya694
őstag

Azért,hogy ne vágja szét a kezét a doboz éle.Meg az lehet,hogy lapos akvárium van a TV dobozában vagy 100db kis csirke és azoknak kell a levegő ;]

Üdv:Attila

(#34193) finest válasza Rawulf (#34185) üzenetére


finest
őstag

Aszem már kiderült, h ilyen mélységeiben nem érdekel az ügy, piszok messze vannak, és hát, eléggé vihar a biliben kategória egy nyolcvanezres, kaliforniai kisváros rendőrségének a viselt dolgai Los Angeles vonzáskörzetében.
Inkább nézzétek meg ezt, Howthorne-tól északra a következő városka Inglewood, ott lőtték ezt a klipet: [link], aminek nevezetessége a Randy's Doughnuts . A tánc a lelket, a fánk a testet élteti.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#34194) Rawulf


Rawulf
őstag

"Please state the nature of the medical emergency."

(#34195) finest válasza Rawulf (#34194) üzenetére


finest
őstag

LOL, igazán figyelmes.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#34196) bitpork válasza r0by (#34188) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Ezen a hol a lavór? megtaláltam köszi-n besírtam :DDD

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#34197) martonx válasza pmheros (#34183) üzenetére


martonx
veterán

meg tegyük hozzá, hogy az ssd-kből is különböző sebesség kategóriák vannak. Aki megveszi a legolcsóbb 64 gigásat, az őrült nagy előrelépést nem fog tapasztalni, és még attól is rettegni fog, hogy a windows ráfér-e.
Szvsz 120 gigánál indul az SSD, és azokból is meg kell nézni, hogy milyet veszel.

Én kérek elnézést!

(#34198) pmheros


pmheros
senior tag

Eladóvá válhat:

AsRock 880GMH/U3S3
AM3+ , sata3, usb3, bla-bla
A lap még garis, hibátlan, minden tartozéka megvan. Számlával dobozában, szinte por mentes.

Irányár : 11eFt

[ Szerkesztve ]

nem vagyok tökéletes

(#34199) totya694 válasza martonx (#34197) üzenetére


totya694
őstag

Elég undorító a W7 HDD-n való terpeszkedése.Kicsit nehéz megérteni,hogy mit is csesztek el ennyire,hogy egy op rendszernek a működéséhez cirka 40-50Gb-ra van szüksége. :U

Üdv:Attila

(#34200) pmheros válasza martonx (#34197) üzenetére


pmheros
senior tag

Van Samsung 830 -asom és Kingston V100+ -om is. És bár nagyon nem egy kategória, mégsem érzem igazán a különbséget a kettő között. Tesztprogramban persze más.

64GB -ból nálam jelenleg 36GB van használatban. Szvsz van akinek nem kell a 120 -as.

[ Szerkesztve ]

nem vagyok tökéletes

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.