Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
maláj
addikt
fekete pufidzsekit merrefelé lelek kis városunkban ???
lehetőleg nem 15k körüli áron -
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #2789 üzenetére
filmmel hogy állsz?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #2795 üzenetére
Mondjuk ebben lehet valami, de ha nézed, újságot (nekik szerkesztve) kapnak. Ebben épp lehetett szó erről, bár kérdéses, hogy a csaj tud-e olvasni.
Nem nézem, (már ha ez degradálna) csak az Ircsi-Csoki páros közeli ismerőseim, ennek okán néztem bele bele..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #2788 üzenetére
Matolcsy nem 3 hete miniszter, ha bent is volt, nem lehet ennyi idő alatt így leépülni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macilaci78
nagyúr
Emberek!
3 lépcsőfokot szeretnék rámpával ellátni kerekes székkel közlekedőnek, mellé korlátot is tennénk. Betonozás és némi vas munka, meg festés.
Na, erre keresek árajánlatot, kivitelezési tervet a héten.
Kihez fordulhatok?Pályázatról van szó, amit most írok. Egyelőre 0Ft van, ha nyer, akkor lesz pénz is, és munka is.
Köszönöm!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
Melót keresnék, srácok.
Valamit, amit esti gimibe járás közben lehet végezni, bár ez igazából csak abból a szempontból lényeges, hogy ebben a tanévben fogok érettségizni. Bejárnom csak vizsgákra kötelező, ezért bármilyen munkarend érdekel, és bármilyen megoldás.
Privátban keressetek, ha tudtok valamit.
köszi -
LordVader80
őstag
itt nincsenek elzárva a külvilágtól? Már csak azért kérdem, mert ha tegnap esett ki, akkor éjszaka nyilván nem a belpolitikai helyzetről olvasott egész éjjel, de akkor meg honnan tudhat erről az egészről? Bár a válaszból az jön le, hogy nem volt képben
May The Force Be With You!
-
Rick4
félisten
Nézte valaki 10 perce a tv2-t? A tegnapi összesküvők kiesőjét kérdezték, hogy s mint, hogy folytatja, mivel műsorvezető szeretne lenni.
Tvrtko kérdezi: És mit kérdezne Matolcsy Györgytől az IMF hitellel kapcsolatban? Hát, hogy kíváncsi lennék, mit mondana nekem, mit vegyek fel. Demcsák visszakérdez: ezt most nem értem. Erre a válasz: Hogy milyen ruhát adna rám...
Na erre döbbent csend 3 másodpercig, aztán Tvrtko khm höhöhöhöhöhöhööhöhööhöhöhö..Szánalmas volt, szerintem valami stylist-tal keverte a pénzügyminisztert...
-
tisn
addikt
válasz Badman 4ever #2783 üzenetére
lattam tegnap a 3-as vonalan szaladgalni
-
Attix82
addikt
Valakit érdekel egy Zotax GTX460 768MB kivitel? Garis, minden tartozékkal. OC alapfeszen GPU 675 helyett 850 megy.
-
Badman 4ever
őstag
válasz macilaci78 #2778 üzenetére
Klikk!
Igaz, 10000 km-t kell futnia és a "napfényes" színkombinációt szavazták meg, a másik 3 változatot (köztük a zöld és a hagyományos sárga-piros-fehér színezést is) leszavazták.
További infó: Klikk![ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Beri
addikt
válasz macilaci78 #2778 üzenetére
Akkor én emlékeztem rosszul. Amúgy most volt szerencsém először ehhez a villamoshoz.
-
pschio
őstag
hol tudok xperia x8 fehér kártyafüggetlen mobilt venni újat legolcsóbban szegeden?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
maláj
addikt
ha senki nem megy pestre a jövő héten akkor szörnyen depressziós leszek
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
Kaptam egy 3D-s 24" monitort LG D2342P van hozzá 4 rendes szemcsi, és egy szemüvegre
passzív nem vibrál, tridef jár hozzá, HD3D nagyszerűen megy rajta
a 3d filmek is
ár fix 60kMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
sss
őstag
Epson Stylus CX3650 nyomtatóhoz Szegeden vajon hol kapok tintapatront? Megapiciék boltja megvan még?
-
Gergello
addikt
Tegnapi pick meccset le lehet tölteni valahonnan?
-
veterán
az olyan Tokai szőlőből készült aszu ami az alföldön készült?
tudok 1-2 borász céget aki vagy olasz bort ad el magyar borként vagy tokainak adja el az alföldi bort (sok cukor megédesít bármit).
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #2761 üzenetére
egyszer ittam valami tokaji aszút asszem 30 éveset - valami ünnepség volt amikor a házigazda felbontotta
az alja már fekete volt, olyan volt mint a méz - ízre is + állagra is
na arra azt mondom, hogy jöhet -
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #2761 üzenetére
A híg olvasztott cukort tom ajánlani ...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pmheros
őstag
és azok a Magyar emberek akik alkohol termékek előállításából élnek azok tőled éhen is halhatnak ? Hogy támogatod te a Magyar gazdaságot ? az alkohol értékesítés extra adójából az államkaszába befolyó költségvetési alapot teremtő összegekről nem is beszélve....
nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest