Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#60259) Moleman válasza slett27 (#60258) üzenetére


Moleman
addikt

A VAG nekem sose volt szimpatikus, japánbérenc vagyok, de eddig be is váltak, minimális szervizköltséggel a végletekig megbízhatók. A márkaszerviz nyilván felejtős, találni kell olyan szakit, aki szóba áll hozott anyaggal és nem húz le az alkatrészekkel is.

A legfőbb kérdés, hogy használati tárgy vagy hobbieszköz-e számodra az autó. Ha csak a funkcionalitás kell, akkor a Swift ideális, olcsón fenntartható, megbízható, keveset fogyaszt, elég kényelmes is, pont jó arra, amire egy közlekedőedény kell - persze ha nem kell sok embert és csomagot vinni.

Ha a vágyad tárgya az autó, akkor meg úgyis mindegy az ára. Biztos változik még a végdátum, de jelen állás szerint 2035-ig lehet venni belső égésű motoros járművet az EU-ban. Emelkedhetnek bármeddig az árak, a benzin is kerülhet 10 euróba, én valószínűleg akkor is fogok venni sokhengeres utazóautót, meg valami MX-5 jellegű játszós autót is, még ha évekig éheznem is kell miatta. Ezzel az álommal nőttem fel, ez az utolsó lehetőségem megvalósítani. :B

Ennek ellenére boltba járni magamnak se tudnék jobb autót választani, mint a Swift. A Mazda2 jobban tetszene, de jóval drágább volt, mikor legutóbb néztem, és nem hiszem, hogy kevesebbet fogyasztana.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.