Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71630) .LnB válasza negyven2 (#71628) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért láttam már pár sitcom-ot. És nem előfeltétel, hogy ilyen karakterek legyenek benne mint Tom Haverford.. Mert még Sheldon Cooper is egy hihetőbb figura. :D

Az, hogy a stáb szerepe más, az egy dolog. Attól ez még áldokumentarista stílus. És közvetlen a The Office leszármazottja. Sőt sokan először azt is hitték, hogy spinoff lesz.

Én nem mondom, hogy rossz. Csak nekem nem ér fel a The Office-hoz. Viszont vannak atom jelenetek ebben is. Swanson foghúzása (ez a top!), Swanson részeg tánca, Andy sok beszólása, például a Roxfort-os. Andy - April "kell a rágóm?" jelenete.. :D April színes személyisége. Sok-sok van. Eleinte rengeteget röhötem rajta.

Csak az összkép nekem gyengébb. Van jó pár szereplő, akik semmit nem zavarnak évadokig. Majd a utolsó évadokban elkezdik kibontani a karaktert, hogy az utolsó évadra ők is kapjanak valamiféle lezárást. Az első 4 évadban meg csak díszletek.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.