Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz volandy #72890 üzenetére
felét ledaráltam ma... tetszik kár, hogy nincs szinkronnal, mert asszony nem szeret szemüvegben feliratos filmet olvasni... (habár ha szinkronnal kijönne, simán újrázható)... ez eddig jobb anyag, mint a "you"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
ha már BoB, akkor:
Resistencia eterna
-
addikt
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
markknight
veterán
Ahsoka
Összecsapott, ahogy az lenni szokott. Már-már ez ilyen Disneys védjegy. Csalódott vagyok.. nem tudom mit vártam, de nem ezt, az biztos. Ami viszont tetszett, hogy a két új karaktert nem bántották, pedig azt gondoltam kinyírják őket. Ez bölcs volt. [ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz volandy #72890 üzenetére
én a végén a monológot úgy vettem ki, hogy
igazából keresi az igazi önmagát és ezt boncolgatja... annyi irányba meg kellett felelnie, hogy elnyomott magában mindent... most pedig felszabadult, megírta végre a könyvet, amit régóta tervezett és úgy érzi, hogy övé a világ...
kicsit kiszámítható volt azért nekem a sorozat: gondoltam, hogy a piros esőkabátnak még szerepe lesz és nem hagyja ott a ziccert, hogy a férj fejéhez vágja, hogy "igazából őt akarta lelökni a szikláról" egyedül a leszbi vonalat éreztem totál feleslegesnek meg az ilyen szintű "kicsinyes bosszút" ...az meg nem fért volna be, hogy a fickót is megöli: az már gyanús lett volna, hogy rövid időn belül 3 halott a nő körül..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
Ez az Ahsoka utolsó rész rendesen kiégetős volt.
Nem hittem volna, hogy csillagrombolón lovaglásnál nagyobb butaságot ki lehet találni ebben az univerzumban, de a csillagromboló alatt, lézerzáporban lovaglással sikerült. Sabine hirtelen Erőre találása is elég Rey Skywalkeresre sikeredett, de ami a leggagyibb és legérthetetlenebb az egészben az a vége: Ahsoka minden erejét bevetve kereste Thrawn-t, meg akarta állítani bármi áron, majd kiderült, hogy a csávó kvázi elpusztíthatatlan élőhalottakkal fogja meghódítani a galaxist és így még veszélyesebb, mint gondolták... de megállítani nem sikerült, szóval mosolyogva tudomásul veszi, hogy elbukott és letelepedik a cigányteknősnépekkel. De legalább Ezra hazaért, amit btw nem is tudnak biztosan, hisz egy gonoszokkal teli csillagrombolón kellett utaznia.
Voltak pillanatai amúgy ennek a sorozatnak, a fénykard párbajok kifejezetten tetszettek, de jó gagyi lett az egész, viszont így legalább beillik a Boba Fett, Mando S3 meg Obi-Wan mellé.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #72968 üzenetére
...a sorozat alcíme lehetne "f*ngreszelés 8 felvonásban" úgy látom nem csak nekem húzták fel a szemöldököm ezek a dolgok
...mondjuk a nagy összecsapás a zombimód előtti rohamosztagosokkal is elég vicc volt... kb olyan volt a koreográfia, mintha egy táncpárbajt nyomtak volna na meg az indián lesétál teljes rohamosztagos szerkóban, kb célkereszttel a homlokán... hátha a friendly népek agyonlövik, majd a sisak leszedése után néznek, hogy "ez a barom minek öltözött be ellenségnek?" ki írta ezt a trágya forgatókönyvet? [ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
stoon
addikt
válasz Bad Pritt #72968 üzenetére
akkor nem csak én
nem vagyok elájulva . ashoka fénykardozása kritikán aluli, Rexék amikor képezték ki sokkal pörgösebb volt , itt meg csak éphogy lóbálja a kardot, még a banya is kicsumázza az eggyik kardját.... és igen most hogy tudja veszélyben a galaxis sorsa ő békésen letelepszik beletörődve a kudarcba, sabine meg "erőre" kap és szinte (de tényleg csak szinte, mert rohadtúl nem) szárnyal
elmenős sorozat ,de a potenciált nem igazán akarják kihozni belőle , tényleg semmi váratlan nem történt talán azt leszámitva , hogy nem mindenki jutott haza! Baylan Skoll meg ezekszerint az Atya ,a Fiú és a Leány után "nyomoz", ha emlékeim nem csaknak az Atya halott, és a Leány is ,talán csak a Fiú "él" még , így hát a körforgás megszakadt , ezért már felesleges a nyomozosdi ....e célból.... kivéve talán ha a tudást akarja birtokolni.... erre azért szánhadtak volna egy kicsivel több időt mint a legagyizott küzdelmekre..... steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ahsoka: meeh
Ezért dolgoztam egész nap, hogy meeh..
⭐ Stella
-
grizlisandor
veterán
Ásóka S01
Csinálhattak volna valami csodálatosat, de
nem inkább, az túl nehéz lett volna, inkább kaptunk egy ilyen új trilógia szerű belekapkodást, a többit meg gondold hozzá. Évadzáró meg olyan, mintha a vágóasztalon maradtak volna a jó részek. Szabine jedivé válása valami vicc, ott tartunk, hogy nincsenek midikloriánok, hanem meg kell találni a kapcsolatot az erővel, ez alapján az ikvizítoroknak bolygókat kellett volna letarolniuk. Ezradin, fehérásóka Castlevania Nocturne S01
Fő sorozathoz képest labdába se rúg, de lesz pár évad kibontani a storyt.
Mi ez, hogy nem kell kovácsmester, hanem gép gyártja a éjkreatúrákat? Öntudatra ébredő éjkreatúra?
Mária idegen dimenzióból idéz állatokat, eddig ilyen nem volt.
Eltakarta az istennő a napot, miért változtak a vámpírok ilyen démon hibriddé?
Időrendben hol vagyunk? Drakulát emlegették, Alucard előkerült. Drakulának volt külön sorozata, de mi az, hogy a vámpírok kréme itt van és ő nincs meghívva a buliba? -
radi8tor
MODERÁTOR
Értem én hogy fanservice. Meg olyan jelenetek vannak benne, amik sokat mondanak azoknak akik látták az előzményt
De akkor is...(pl záró képsor). ⭐ Stella
-
k-adi
nagyúr
Ahsoka (2023)
season 1 finale"elmenős sorozat" -- na pont ezért ilyen alacsony a minőség... mert ez gagyi volt, de "meh, azért elmegy." Nem! Ez kevés.
Röhejes kardozások, inkább táncolások voltak azok, az animációs sorozatokból ismert Ashoka humora elveszett már epizód 1 elején, és az érdekes karakterek is kispadra kerültek a végére, pl. Baylan. Ugyan én láttam a CW-t, meg a Rebels-t is, de mezei nézőnek szerintem bőven kellett volna magyarázatot adni miért olyan veszélyes Thrawn és miért kéne félne tőle azon kívül, hogy "egy sima birodalmi tábornok".
Kár a sorozatért, vagy legalábbis az évadért, mert bőven lehetett volna ebből valami jó is, még alapanyag is rendelkezésre állt. Helyette kaptuk ezt. Mit is? 8 résznyi fingreszelés. Ez egy pilot évad volt, abból is a gyengébb féle. Amikor ráteszik az SW logót, alapból nagyobbak az elvárások, és ugyan a fénykard effektek jók voltak, de a cast gyér, a story lassú és sok sebből vérzik, arról nem is beszélve, hogy sok ismétlődő elem kerül elő megint.
De legalább tele van fan service-el így biztos fel lesz pontozva mindenhol. Ja és megint nem tudnak célozni a stormtrooper-ek, bár ezen már nem is csodálkozom, ez már örökös mém marad. -
paatrick
őstag
Én azon csodálkozok hogy ti bármi jót vártatok az Asókától. Az új Disney trilógia gagyi, a Mandalóri 1. évad még elment, a többi már önismétlő gagyi, a Boba Fettről mindenki azt írta hogy gagyi, az Obi-wan kellemetlenül gagyi volt.
Én az Obi-wan után dobtam ezt az egész Star Wars univerzum szenvedést.Egyébként imdb-n az Asóka 8,0 az Obi-wan 7,1. A nép igényli a gagyit.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
markknight
veterán
válasz paatrick #72979 üzenetére
Azért az Ahsoka sokkal kreatívabb meg jobb még így is mint ez az összetákolt és recsegve ropogva történetbe illesztet Obi-Wan vagy Mandalóri. Itt voltak akciók, új/visszatérő karakterek csak túlságosan korán alapoztak meg a Filoni filmnek és önmagában kevés az értelme... na jó, meg éppen ezért össze is lett bszva az utolsó rész. Teljesen valid az értékelés én a végére olyan 7.8-7.6-ra tippelem majd a sorozatot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
markknight
veterán
válasz radi8tor #72982 üzenetére
Köszi, ahogy olvastam eszembe is jutott egyik kedvenc számom: AhnaldT101 anakin - YouTube
-
WayneGace
őstag
Ashoka. Kihagyott ziccer, mint kb. az össszes SW tartalom.
Lézerkard lehetne kard nem pedig bot. Mi a fenéért esik össze az ST, ha megkarcolják vagy földre dobják, gáncsolják? Amúgy ezt a dobálást elfelejthetnék, nem csak itt máshol is. Annyiszor van ilyen, amikor az erős rossz megfogja és eldobja a másikat, majd odasétál hozzá. Ahelyett, hogy kitörtné a nyakát, eldobja.Nem feltétlenül jó ötlet nekromanta varázslást és élőhalottakat behozozni. De legyen, nem ezen fog múlni. BestSecret invitációt privátban adok.
-
Ryder62
őstag
Ahsoka
Az Ahsoka-ban sok potenciál és lehetőség lehetett volna amit sikerült a fan szerviz és az egyszerűség, kiszámíthatóság oltárán feláldozni. Szvsz pont az utolsó rész lett jó. Már annyira nem volt elvárásom, hogy meglepődtem azon ahogy végződött a sorozat. Nem gondoltam volna hogy ezt meglépik, komolyan.
WayneGace:
Ezen a dobáláson én sem tudok túl tenni. Oda vissza dobálják a rossz fiúk a jó fiúkat. De minden filmben ez van. Ez főleg a terminátorokban volt vicces. Szórakozik a gép, vagy mi?
-
nagyúr
válasz Ryder62 #72986 üzenetére
Szerintem ott van az egész jedi mítosz lerombolva, hogy ilyen mitugrász irodisták partiban vannak egy jedivel, mint ez a zöld kardos csaj. Ahsoka Anakintól tanulta a szakmát, kb. olyan erősnek is kellene lennie. Na most képzeld el, hogy Vader nagyúrhoz odamegy egy nemjedi nímand, és negyedórás kardozásba kezd vele. Kb. két tized másodperce lenne...
Egy jedinek csak egy másik jedi vagy sith lehet ellenfél, egy nem erőhasználó annyit ér, mint harckocsi ellen a gyerekbicikli...Aki él és nem boldog, az téved!
-
k-adi
nagyúr
válasz Ryder62 #72986 üzenetére
Azért dobálják a hősöket, hogy legyen esélye felkelni és ellentámadni. Csupán nézői izgalom fokozás miatt van, a "jujj most elkapta, szorult helyzetbe került a hős akinek drukkol a néző, de épphogy megússza!" érzés
...a valóságban már rég nyakát törte volna az első percben és vége lenne a sorozatnak / filmnek.
-
markknight
veterán
Valami azt mondatja velem, hogy oké Mandalóri meg Ahsoka össze lesz mosva a Filoni filmben, meg mostmár van Sabine és Ezre és Ahsoka is mint (jedi) viszont nagyobb összegben merek fogadni rá, hogy a központi szerepet Luke fogja majd kapni. A többiek meg alapító tagok lesznek Luke akadémiáján.. Aztán remélem a Disney bejelenti, hogy a folytatás trilógiát csak álmodta Luke
-
Ijk
nagyúr
Ahsoka
A Rebels-t szerettem, bár az is tele volt baromságokkal de mivel animáció valahogy jobban gyerekeknek készült tartalomként tudom kezelni. Az ott létrehozott karaktereket egyáltalán nem sikerült áthozni élőszereplősbe és itt elsősorban az írók hibásak, másodsorban hogy még külsőre sem igazán hasonlóak. Ahsoka egy sokkal finomabb arconású, feminimebb karakter volt, nekem nem jött be Dawson markáns arcvonása. De sokkal nagyobb gond hogy a személyiségét is teljesen elveszítette. Többieknek sem sok közük volt a maszkoláson kívül a Rebelsben lévőkhöz.
Azon túl hogy nem volt benne egy személyiséggel rendelkező karakter sem, még a történet is egy hulladék, az akciójelenetek gagyik, a döntéseknek, cselekménynek nincs semmiféle logikája aminek eredményeképp iszonyatos plot armor jellemző végig, kínos az egész.
Nem tudom mit kellene kezdeni ezzel a SW univerzummal, szerintem eleve nem sorozat alapanyag. Nálam a SW része hogy mozivászonra készült, egy jól megkomponált fimzene viszi a hangulatot, nincs felaprózva 30-40 perces epizódokra. Másik hogy végre épkézláb írók kezébe kellene adni, kihagyni a Disney-féle ideológiai leveskockát. Nem hiszem hogy a fanok telhetetlenek, egyszerűen minősíthetetlen az egész. Egyedül az Andor az amit még agyfasz nélkül nézhető volt az utóbbi időben, ill. Mandalorian 1. évad, de én inkább filmeket várnék./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Frod
addikt
válasz grizlisandor #72973 üzenetére
"Időrendben hol vagyunk?"
Szerintem ez elég konkrétan közli a sorozat,
~300 évvel az anyasorozat után.
De talán a pontos dátumot is kiírják az elején, .1792 "Öntudatra ébredő
?"éjkreatúra Igen, megmondom őszintén én ennél a húzásnál sóhajtottam egy nagyot, mert az előző szériában már ki lett monologizálva, több részben is ez az egész
, és halál unalmas, hogy megint ezt vették elő.night creature vonal (Isaac és a bogárfejű beszélgetése) Nekem még két rész hátravan, de kb ilyen 'majd valamikor' hozzáállással bírok.
Do you see the white shadow?
-
TomDeNemm
csendes tag
Ásókapa utolsó rész is tele volt oda nem illő dolgokkal, pl.
, nekem kicsit bénára sikerült, mintha a tolvajnak kéne bakot tartani, mikor megy rabolni, olyan low budget feeling Anakin meg Obi wan sztorija sokkal jobban volt megírva, nem bénáztak ennyit az első 3 részben."majd én felhúzlak az erővel a hiperhajóra, te meg eltolsz" meg a zombi trooperek kicsit Return to castle Wolfenstein-re hajaz [ Módosította: radi8tor ]
-
nagyúr
válasz TomDeNemm #72994 üzenetére
Hát igen, mert amelyiket
meglőtték, az még rendben van, hogy felkel és újra támad, de amelyiket hosszában kettéfénykardoztak, az ne ugráljon már utána. Ergo amikor látták, hogy felkelnek a lelövöttek, mindet hosszában ketté kellett volna fénykardozni, zombiprobléma letudva... [ Módosította: radi8tor ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Ijk
nagyúr
8. rész pont volt az i-re baromságok terén.
Eleve ez a boszorkányos-varázslós dolog nekem annyira nem passzol a SW világba, zombi hadsereg meg no comment. Thrawn-ból csináltak egy alkalmatlan hülyét, akinek minden kudarca az elmúlt 3 részben a terv része. Ahsoka párbajozik a nyanyával, egy erő-lökéssel lerepítette volna, dehát így volt megírva. Amikor egy jedi harcol egy nem erő-használóval akkor kizárólag marad a fénykardozás, mert amúgy 2 másodperc alatt legyőzné az ellenfelet. Az hogy Sabine erő képessé vált meg nyilvánvaló volt az elejétől fogva, hiába reménykedtem hogy nem lesz ilyen gagyi, de az lett. Aztán fél perc múlva már embereket repít 50m-re. Ezra a végén meg a színpadiasság kedvéért legyalogol a sisakban, holott minden épeszű érv amellett szól hogy ne legyen rajta, arról már nem is beszélve hogy tudott csak úgy szimplán elsurranni egy csapatszállítóval amin ha jól tudom még hiperhajtómű sincs. Katasztrófálisan gagyi szar az egész.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
mephi666
nagyúr
...nem csak az, hanem amikor az indián bunyózik az izmos legénnyel, az megfogja és 1500méter magasról nem kidobja, hanem bedobja középre, hogy esélyt adjon neki pedig ha kifelé dobta volna, erővel onnan már nem jön vissza... persze utána amikor felbohóckodták a birodalmi hajóra, neki első dolga volt onnan ledobni a troopert... na, mondom "veled is ezt kellett volna csinálni 2 perce, te gyík" "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ijk
nagyúr
válasz mephi666 #72997 üzenetére
Kifelejtettem mennyire gagyi volt Shin és Baylan "lezárása is", az egyik megjelenik a táborban mint valami mitikus vezér, felmutatva a fénykardját és persze emiatt ők majd vezérüknek is tekintik, Baylan meg áttévedt a Gyűrűk-Urába a Frodó köpenyével ahogy az Argonath-ról nézi a Végzet-hegye fölötti szemet. Hát milyen egy bóvli koppintás. /人◕ ‿‿ ◕人\
-
markknight
veterán
Nézd a jó oldalát, legalább nem nyírták ki őket. Jópofa karakterek voltak, kár hogy Shinről nem tudunk meg semmit csak azt, hogy folyamat Sabine-nal szemezget/tetszelegnek egymásnak. A nyakamat teszem rá, hogy a későbbiekben lesz valamilyen szerelmi szál kettejük között. [ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Rebelsből jött, hogy az egyik ugrik, a másik meg tol rajta kicsit az erő segítségével.
(#72998) Ijk:
Filoni velünk együtt nőtt fel Gyűrűk urán!! Shin vissza nem mehetett Thrawn admirálissal, hiába ez lett volna a logikus lépés tőle, de nem mert nem fér bele a loreba.
Baylan storyval a folytatásnak akartak megágyazni.Arra kíváncsi lettem volna, hogy Ezradin hogy tudott sértetlenül eljönni a csillagrombolóról éshonnan szerzett egy nem birodalmi hajót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest