Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64680) Bad Pritt válasza Rigormortiis (#64679) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

+1, meglepően jó volt, kész felüdülés a gagyi Witcher meg Wheel of Time után, én speciel nagyon örülök neki, hogy nem követik a GoT példáját és lassú, már-már unalmas építkezés helyett itt az első részben rendes eninfo dump van, csak úgy repkednek az utalások nevekre, helyszínekre és eseményekre, de ha az ember nézte az előző sorozatot vagy olvasta a könyvet, akkor mindent és mindenkit el tud helyezni a térképen.
Színészek mind telitalálat, jók a kosztümök, jó a látvány és a zene, egyértelműen látszik egyfajta reverz kontinuitás a GoT irányába. Az egyetlen probléma talán az lehet, hogy ugyan ez a történet nem egy túlontúl feltérképezett időszaka a GoT világának, de azt azért tudjuk, hogy ilyen gigászi kataklizma nem következett be, szóval kíváncsi leszek, mivel tartják életben a sztorit, mert az alapvetés jó, csak hosszútávon tuti kevés lesz (ahogy a GoT-ban is kellett egy zombi horda szál).

Az viszont elmebeteg, mekkora reklámkampányt kerítettek a sorozat mögé, a folyamatos plakátok és youtube videók hagyján, de még IMAX-ben is az Avatar 2, Black Panther 2 meg Black Adam mellett a negyedik trailer a HotD volt, Strand fesztiválra kitelepült az HBO egy óriás sárkányfejjel és a Sziget is tele volt spotokkal.
Én ennél durvább reklámkampányt max egyszer láttam sorozathoz és az pont a GoT utolsó évad volt, szóval ez tuti egy all-in az HBO MAX részéről, de ahogy olvasom a híreket, bejött. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.