Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz nismoka #9098 üzenetére
Nem kell, csak előnyös szerintem. Pl. mert a számlát cég lekönyveli és gariztatásnál (esetleges későbbi eladás után) nem kell a számláért rohangálni?
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
agabe
addikt
válasz nismoka #9098 üzenetére
Eddig én is úgy tudtam ahogy írod, viszont inkább hiszek Sony Europe Limited, Magyarországi Fióktelepe által írt hivatalos levélnek mint akár a Sony Centerben dolgozó eladó szavának akár bárki más eladónak...mint tudjuk sok esetben azt sem mind tudják ami pl. itt a fórumon már nyilvánvaló egy-egy készülék technikai paraméteréről.
-
Callisto
őstag
Nos február elején-közepén lesznek kaphatóak a Sony új TV-i, melyek már androidosak lesznek. Azt hiszem megvárom, mert ha más nem is, de a mostani TV-k ára igen csak le fog zuhanni. Valószínű ezért is van ez a sok Sony akció. Ki akarják szórni a raktárkészletet még jó áron.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
viharkabat
aktív tag
Nekem UPC-m van, abból gondoltam, hogy az aktuális szolgáltatót nevezi meg és nem az UPC van fixen beégetve, de ezek szerint igen. Furcsa. Egyébként emlékezetből írtam és nekem is valami hasonló gubanc volt, z egészet újra kellett hangolni+sorba rendezgetni amikor volt október végén valami átállsá az UPC-nél. Plusz nálam még az UPC meg is bolondította azzal, hogy a társasházi kapcsolószekrényben valami szűrő rosszul volt beállítva, úgyhogy pár csatorna egyáltalán nem jött be.
-
Callisto
őstag
Én is monitornak használom. Tévét nem néztem kb. 9 éve.
Azonban androidos játékokat tudja futtatni a TV és ez nem egy utolsó előny. Androidra rengeteg szoftver van, ami szintén nem hátrány ugye....
Továbbá ha kijönnek akkor sem biztos , hogy azt vennék, hanem ami ár/minőség arányában legjobb lenne számomra. Pl. ha marad még az 55W829B-ből. Csak akkor már jóval kevesebbért. Ez pedig megér 1,5-2 hónap csúszást."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
agabe
addikt
válasz Callisto #9106 üzenetére
Sajna sokkal lejjebb nem fognak menni ahogy a tavalyi széria sem ment tavasszal lejjebb mint a decemberi zuhanásnál.
A tavalyi árak (az akciósakról beszélek) magasabbak is voltak.. majdnem 42-est lehetett annyiért kapni mint most 50-est (kis túlzással). Jövőre nem valószínű, hogy ez megismétlődik (150-ért középkategóriás 50"-os LCD nem valószínű), de meglátjuk.(#9105) nismoka :
Attól még megtartom a számla mellett a garijegyet is, és kisajtolom az euronics-ból a másik fajtát amit a sony centerben mondtak érvényesnek, de kívnácsi leszek ha esetleg gariztatni kell mit is fognak kérni[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
-
Callisto
őstag
Mintha én nem azt mondtam volna, hogy nekem is PC-vel van használva... Ne hidd, hogy újat mondtál.
(Egyébként azért jó ha tudod, hogy az újabb android játékok egy része már támogat kontrollert stb.)
Másrészt a droid végtelen lehetőségeket kínál egyszerűen és gyorsan. És itt nem azokról van szó - az elenyésző kisebbségről - akik ekkora TV-t PC monitorként használnak. Hanem azokról, akik tévének, illetve konzolhoz stb.[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
Pár embert már lebombáztam az alábbival privátban, de itt is felteszem:
Egy napja van meg az 55W829B-m, lenne pár kérdésem:
1. a képernyő alján végig, 4-5 pixelnyi szélességben "sötétednek" a pixelek a képernyő széle felé (tehát ilyen egyre erősebb szürkés-feketés árnyalatuk van) A képernyő két oldalán szintén, de ott keskenyebb ez a sáv, fent is van, de ott a legkevésbé észrevehető. Ez normális? Ha nem, mitől lehet?
2. egyszínű háttér előtti gyors mozgásnál enyhe (de számomra észrevehető) foltosodás, vagy banding látható
3. van 2-3 halott subpixelem is (ez a zavar a legkevésbé, mert csak 20 centiről látni őket)
A feketéje hibátlan, jel nélkül én eléggé homogénnek látom a képet, nincs light bleeding.
Tapasztalt már más is a fenti hibák bármelyikét ennél a modellnél? (vagy csak én vizslatom fölöslegesen? )
Nem tudom mit csináljak, lehet ha cseréltetném, még rosszabbat kapnék :S
Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Megjött az első LCD TV-m, egy 50W829. Próbáltam beállítani a TV csatornákat, de kódot és frekvenciákat kér. A szolgáltatóm a kábeles UPC, a korábbi Pana plazmám nem volt ennyire kíváncsiskodó...
Az UPC oldalán persze nem találtam semmi ehhez kapcsolódót, van valakinek esetleg tippje?
Előre is köszi!
-
NGA
addikt
Mit ajánlanátok htpc-hez alkalmazásnak?
-
lexter00
őstag
válasz razzorr #9099 üzenetére
Menüje gyors nekem semmi bajom vele,talán az EPG lassú kicsit(kb 5mp mire betölt) de nem tudom hogy ez a tv hibája e
Én eleve Samsung-lg-panasonic trióból akartam venni valamit de megláttam a Sony-t(Igaz hogy pont akciós volt,102 eft) és megtetszett hogy szerintem szebb képe van a többinél,igaz Pana nem volt(nem is értem hogy miért ) a MM-ban.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ide is leírom tapasztalatom és kérdésem.
Ma voltam az euronicsban és szerencsére volt több engem érdeklő márka egy árkategóriában. Volt Samsung, Sony, panasonic (ez sajnos nem volt bekapcsolva), így tudtam hasonlítgatni. Az árkategória 110-130 ezer között volt, a Sony képe tetszett a legjobban, nála volt a legtermészeteseb a bőrszín és többi szín is, viszont nagyon hamar fakul oldalról, szerintem 20-30 fok és már elég zavaróan fakul. A Samsung ebben sokkal jobb, a Panasonicra nagyon kíváncsi lettem volna kár hogy ki volt kapcsolva. Viszont a sonyra visszatérve ezt a nagyon hamar fakulást oldalról pont egy drágább modellnél láttam 829b, az olcsóbb amik a polc tetején voltak nem láttam ezt, vagy sokkal kevésbé jelentkezett, de a képe ugyan olyan szép volt . Az olcsóbb Sony típusa kdl40r450bbaep, és egy kicsivel drágább ami mellette volt annak típusa Kdl40w605bbaep, ezek va panelesek ? Kösz előre is a választ! -
Janaboy
veterán
Amúgy agabe értelek, amit írsz, természetesen csak húzlak ezzel, de szinte tényleg csak tőled olvasom ezeket a banding, clouding stb témát..mellesleg én is látom a fekete jeleneteknél, hogy alul nagyjából a sony logo felett van egy szürkés folt (egy felvilágítás szerű) és engem is zavar, de mivel nem teljesen szemből nézem (hanem alulról), így lehet azért látom!
@Bönde: ez az 5v valami, mire jó?
Janaboy
-
törölt tag
Megoldódott, user error volt...
-
Callisto
őstag
Hogy milyen rendszer fut a Sony Smart tévéken? Nem nehéz kitalálni, mivel írják is: Sony Entertainment Network. Attól, hogy valami Linux még nem Android. Ég és föld.
Jövő évi modellekkel váltanak Androidra.[ Szerkesztve ]
-
kiskunmancsa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. KDL-42W705B készülékem van, amin Cl+ modullal használom a UPC tányéros TV-jét direct+ csomaggal. Anno, amikor behangoltam, néhány csatorna lemaradt és most szeretném azokat is felvenni a program listára. Mivel másik tv-n beltérit használok, aminek a csatorna kiosztása már fejből megy az egész családnak, a Cl+ modult is erre hangoltam be. Nem kis idő volt, amit most meg szeretnék spórolni. Kérem, ha valaki ilyen szolgáltatást használ és a beltérinek megfelelő csatornalistára van behangolva Cl+ modulja, mentse ki nekem a csatorna listát és küldje meg, hogy felmásolhassam a TV-re külső eszközről.
Előre is
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
Janaboy
veterán
válasz kiskunmancsa #9144 üzenetére
Bár én még nem próbáltam a sat részét, de miért nem adod hozzá kézzel az adott frekvenciát, amin a hiányzó csatornák vannak?
Janaboy
-
Balázzs
senior tag
válasz kiskunmancsa #9144 üzenetére
TV-n a listát lemented pendrive-ra, pc-n sony progival szerkeszted ahogy neked tetszik és vissza másolod, majd import.
Korábban már írták nekem is, működik jól, egy nehéz a sok feles és nem működő csatorna közül kiszűrni azt, ami neked kell. Erre marad a jó öreg papír és toll.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A Sony kdl40r450bbaep és a Sony Kdl40w605bbaep va panelesek? Vagy hol tudom én ezt megnézni pl 100-140 ezer árkategóriában melyik milyen panellal van szerelve?
[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz baphomet #9148 üzenetére
Jó magában a Bravia TV-ken Linuxon futó X-Media Bar van. De Ők egyszerűen úgy hívják az egész platformjukat. Egyszerűbb leírni, megjegyezni, azonosítani. Igaz félrevezető is egyben. Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest