- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Notepad++
- Mindent a StreamSharkról!
- Pörkölt, sós földimogyoró
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Sony 50w829B tv-m van, a nem androidos. Hiába lépek be az alkalmazások hozzáadásába, ott csak a 9 alap van. Pl nem tudom a youtube alkalmazást sem letölteni, hiába volt hálózat frissítés. Mi a baja lehet?
-
NGA
addikt
Feleségem szerint jött frissítés a 828-ra. Másnak is?
-
NGA
addikt
"szállításnál össze törik a készülék, kis gyerek v. házi állat leborítja a tévét, stb"
Ezek alapján ha a gyermek 4 év után összetöri, arra is érvényes a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Én beprogramozáskor töröltem az rtl és tv2 minden csatornáját. Így nincs gond, nem nézünk ilyeneket,
-
NGA
addikt
válasz Morris #13446 üzenetére
Én megkérdeztem az Euronics-et, mivel én ott kötöttem meg az 5 éves garanciát. Közölték, ha összetörik 4 év műlva, akkor is cserélik a tv-t. Csak náluk van egy 30%-os önrész.
(#13450) Callisto: 4 év műlva is a Sony 50w828-nak megfelelő minőségű készüléket kell, hogy adjanak, ha én azt vettem. Pénzt nem fizetnek vissza. Az Euronicsnál annyit mondtak, hogy a vételár számít, azaz ekkora értékben cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Morris #13444 üzenetére
"2. Amit nyújtunk 2.1 A Termék javításának költségét fedezzük, beleértve az alkatrészek költségét illetve munkadíjakat is, amely mechanikai vagy elektromos meghibásodásból vagy balesetből származik, a Jótállás megvásárlásának dátumától a Jótállás lejártáig (beleértve az utolsó napjot is), öt (5) esztendőn át.
2.2 A terméket mindig javítjuk a szervizfeltételek előírásainak megfelelően, ha: a) nem áll rendelkezésre pótalkatrész; vagy b) az alkatrészcsere kisebb költséget jelent, mint az alkatrész javítás.
2.3 Csak abban az esetben cserélünk terméket, ha a javítás megkezdése előtt azzal egyetértünk. A cseretermék a lecserélt termék szervizfeltételeit örökli és viszi tovább.
2.4 Amennyiben nem javítjuk a terméket, ugyanolyan vagy hasonló tulajdonságú termékkel helyettesítjük azt"[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz lexter00 #13001 üzenetére
Mivel lehet vezérelni az android alkalmazásokat? A távkapcsolóval? A jelentős részük érintőképernyőre van optimalizálva.
Látom lehet venni hozzá valamilyen vezérlőt 3rd gyártótól. Akkor nem egyszerűbb, ha veszek egy jobb tabletet, amin van hdmi, azt rákötöm a tv-re, és úgy android tv-zek? Mennyiben más ez a tv-s dolog?
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Morris #12660 üzenetére
Neklem van Samsung, és semmi különbséget nem látok, pont ugyanolyan a film velük. Ha vennék szemüveget, és választanom kellene 6e-ért két samsung vagy 8e-ért 1 sony között, akkor nem is gondolkodnék a sony-n. Nekem is csak pár ezer Ft-ot érne meg. De mivel van 4 szemüveg otthon, ez elég lesz egy ideig, mivel 3d filmet már nem is nézünk.
-
NGA
addikt
válasz B-L-A-C-K #12295 üzenetére
Nagyon jó! Esetleg érdemes lenne zöld design vázával (még virág sem kell bele) és zöld kiegészítővel feldobni az egészet, hogy ne legyen egyhangú a szín. Nagyon jó ez a földszín, csak kell valami, ami megtöri a feng sui szerint, Én pont azért választottam a zöldet, mert remek kiegészítő szín, mivel kevert szín. A kék ugye nem kevert, az hidegíti az egészet.
Bocs, hogy írtam, de baromi jó az egész, csak nekem hiányzik a kiegészítő szin belőle.
-
NGA
addikt
válasz B-L-A-C-K #12256 üzenetére
Igen, majd fél évig csak tervezgettem, mi hogy legyen. Ez egy 47nm-es panel, ahol a nappali háló is. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a méretre készíttetett sarokkanapé lounge része a franciaágy. Az asztal meg baloldalt eredeti 60-as évekbeli tulipánlábas, ami nagyot dob, a székek Jacobsen 3107 replikák. Van még 2 tulipán szék is, de azok nem fértek el a lakásba.
Ime:
képek
A tulipánlábas készlet egyben[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Itt még a régi TV-vel (32BX420)
A szekrény "lebeg" a falon, fel van fúrva :-) Egyébként Ikea Besta
-
NGA
addikt
válasz dualcore #12210 üzenetére
Nem a merevlemez volt ellátva másolásvédelemmel, hanem a film van ellátva időzárral, hogy 2016 szeptember 30 után ne tudd megnézni, meg ha jól emlékszem volt valami szám is, hogy mennyiszer nézheted meg.
Demo témához:
Idézek egy cikkből, mert pont itt is ez látszik: "a bemutatóanyag pedig csúcsminőségű lassított felvételekből áll, csupa trükkös beállítással azért, hogy meggyőzzék a nézelődőket"Mesélek egy történetet:
1984-ben vettem egy cd játszót. Akkor ez hatalmas dolog volt, az első hivatalosan forgalomba került példány volt itthon, a Philips CD-150-es 29e Ft-ba került. Én kerestem a főállásban 5e Ft-ot. Egyszerűen nem volt hozzá lemez, így csak ugyanazt a pár lemezt tudtam mindenkinek megmutatni: Benkő Dániel - gitárlemeze, Handel Vizizene meg 1 valami klasszikus válogatás. Mindenkinek baromira tetszett, leesett az álla, de mikor azt kérték, hogy akkor mutassak valami populárisabb zenét, esetleg DDD (ne AAD) lemezt, semmit nem tudtam mutatni. Ilyen a 4k is. Demo van rá baromi szép, de értékelhető film semmi, csak pár felskálázott 1080p.Szerintem hagyjuk már ezt a fingfűrészelést, jelenleg mindenhol azt írják, hogy míg a 4K BD meg nem jelenik, addig nem fogh elterjedni a 4K
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Callisto #12202 üzenetére
Én azt mondom, hogy addig nincs a 4k-nak igazi jogosultsága, míg ki nem jön a 4k bluray. Egy jó film bluray-en 50 giga. 200 giga körül van egy jó minőségű 4k. 100 megabiten ennek a letöltése 4-5 óra minimum. Azaz ha remux minőségű filmet akarsz nézni, azt elötte le kellene tölteni, mert online csak valami tömörített cuccot tudsz nézni.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Callisto #11774 üzenetére
A youtube letölthető app. Csak inkább arról van szó, hogy folyamatosan piszkálgatják, mert a külső programok blokkolják a reklámot, és ez nem tetszik nekik. Ezért ismét megváltoztatják, és a 3 éves tv-ken nem fog futni így.
"Továbbra is nagy súlyt fektetünk hivatalos YouTube tévére alkalmazásunk fejlesztésére" Azaz a Google készíti, nem a Sony.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Alvin_ti4200 #11541 üzenetére
Akkor közelebb kell menni hozzá. Nekem az 50W829B éppen necces 2,4 méteren.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Lacielvtárs #11386 üzenetére
Ha a magas hangja változik, akkor a hangja is változik.
(#11390) dualcore: Told rá a falra, esetleg rakd a sarokba, mindjárt megjön a mély. Esetleg rakj alá tüskét is, az is segít.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz dualcore #11383 üzenetére
" Én is mozgattam a hangfalaimat, beültem abba a bűvös háromszögbe, és a párommal mozgattam ide-oda, de ugató kutya legyek ha változott a hang. Nem mondom ha nem pont rám néz a hangfal akkor a magas hangja nem változik de a hangzás soha!"
Ugató kutya legyek, ha ezt értem.
-
NGA
addikt
Ha valakinek kell okos táv sony-hoz, akkor 7-ért tudok egyet.
-
NGA
addikt
válasz zsírsámán #11123 üzenetére
Jogos, és ami a lényeg, nem szabad elbizonytalanitani a vevőt, mert akkor nem vásárol. Neki meg ebből van jutaléka. Amikor a Sony-t vettem, nem akart rábeszélni semmi másra, mert eleve úgy mentem oda. Annyit mondott, hogy jó választás, amit kinéztem, és hogy csak ajánlani tudja. Az MM-ben mindenáron le akartak beszélni a Sony-ról, és rábeszélni a Samsungra. És mivel csak mondta a magáét a panelokról, meg hercekről, el is mentem egy idő után. A lényeges az, hogy ha a vevőnek már van egy elképzelése, és az megfelel annak, amit elmond, akkor ebben kell megerősíteni, mert akkor vásárolni fog. Nekem annyit tett az euronicses eladó, hogy bement a főnökhöz az ajánlatomat megbeszélni. Így végül 220-ba hoztam el az 50w829-et. Eredetileg akkor nem is akartam vásárolni, de annyira ügyes volt a srác, hogy rábeszélt, így kifizettem, és elmentem a fiam edzésére, majd vissza, hazavinni a tv-t. Nem bántam meg, és jól döntöttem.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz killertibi #11085 üzenetére
Erre mindig rákérdez. A bolti eladó meg szerintem nyomott egy igent gyorsan, mikor kiugrott az ablak. Én is hallottam euronicsben, mikor megkérdezte a vevő, hogy a sony tv jobb-e mint a samsung, erre közölte az eladó, hogy szarabb, mert a sony-ban is samsung panel van, és hogy a jobbakat a samsungnál a sajátjukba rakják.
-
NGA
addikt
Itt a videon látszik, hogy rákérdez a tv, amikor rádug valaki egy merevlemezt:
video -
NGA
addikt
válasz killertibi #11075 üzenetére
Nem formáz azonnal. Hanem ha rádugod a merevlemezt az első usb portra, akkor rákérdez, hogy formázza-e, mert felvételt csak így tud rá készíteni. Sajnos arra nincs orvosság, ha valaki nem olvassa el, mit ír ki a tv. Ha ekkor nem-et ad, akkor lejátszik erről a lemezről is mindent.
-
NGA
addikt
Nekem egy kijelző nélküli laptop van a tv mögött. Azon beállítottam az adatfolyamban a megfelelő könyvtárakat, azaz a laptop merevlemezén a filmek könyvtárat, és a 2 külső hdd-t. A tv-n rámegyek a médialejátszóra, és ott megjelenik a windows hálózat, és pár film, ami kifér a képernyőre. Ott rámegyek a több-re, és belépet a Video/Folders/Videos könyvtárba, és itt hozza az összes megosztott könyvtáramat, merevlemezemet. Amit a tv média lejátszója bír, azt viszi. A 20 giga fölötti 3D filmeknél néha megáll egy pillanatra, gondolom a wifi miatt.
A másik megoldás a Serviio. Feltelepítettem, ott megadtam a könyvtárakat, meghajtókat, és kész. Mindent lát a tv.
(#10436) Zaji: Serviio feltelepit, merevlemez kijelöl, hozzáad, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Én egy kijelző nélküli laptopot használok smart funkcióra az 50w829-al. Nagyon jól kezelhető a Logitech K400 BT-vel. Egészen addig, míg sötét nem lesz, mivel sötétben nincs a logitechnek bill világítása és teljesen használhatatlan. Így akkor és amikor már ágyban vagyok, csak a távkapcsolót használom, és a beépített yt appot. Jól kezelhető ágyból, általában a 3. karakter után tudja mit akarok. Vettem touchos távot is hozzá, jó az is.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz viharkabat #9655 üzenetére
Bevallom nem nézek kereskedelmi csatornát. Így nem tudom a többin mi van.
-
NGA
addikt
válasz viharkabat #9652 üzenetére
Pontositsunk. A reklámokat megszakítják filmekkel. Nézhetetlen így bármi. Inkább letöltöm, és végignézem nyugodtan, mint 20 percenként 10 perc reklámmal. Élvezeti értéke nulla. A sok gagyi műsorra meg nem vagyok vevő.
-
NGA
addikt
Szerintem nem a hiradóra értette, hanem a két szennycsatorna műsoraira, és filmjeire. Mi már 7-8 éve kitöröltük a tv programok közül. És nagyon nem is hiányzik. Híreket meg eleve nem nézek tv-n például (semelyiken), ott a net rá. Valahogy ez a fajta szórakoztatás nem jön be. Ettől még mást érdekelheti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 3
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG NanoCell 55NANO756QC 4k Smart Tv!55"/HDR10 pro/Game Optimizer/ALLM/Garancia!
- Beats Studio Buds+
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest