- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-15 12:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
-
adnoctum18
senior tag
-
Tegla80
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
n000rbi
senior tag
-
dh66e
veterán
-
Jim-X
őstag
-
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
Janaboy
veterán
-
blakey
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
-
Joshi
titán
-
krx21
nagyúr
Az kis méretű szennyeződés, por.... De a panelon belül! Nem tudsz vele mit kezdni. De szerintem ne törődj vele, mert ez semmilyen mértékben nem látszik normális használat mellett. Nagyon sok tv-n van ilyen, nekem is... A gyártás során elkerülhetetlen, hogy néha apró porszemek ne maradjanak ott...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Janaboy
veterán
-
cyanID
tag
-
nismoka
addikt
-
headhunter
addikt
-
dualcore
őstag
-
nismoka
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
nandow
aktív tag
-
nandow
aktív tag
-
nandow
aktív tag
-
stvnppp
senior tag
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
-
krx21
nagyúr
-
DriftD1GP
tag
Én ott próbáltam eltakarni hogy akkor csökkenti e a fényerőt de nem történt semmi.
A frissítés nekem 3-órára van állítva de ki van kapcsolva mert ne frissítgesse magát csak úgy
Ezeket a felpörgetéseket meg csinálja délelőtt, délután is. Volt olyan is hogy egy 3,5-ös HDD volt rákötve és az jóval hangosabb mint a 2.5-ös és reggel arra ébredtem hogy mintha valamit írna vagy veszettül olvasna róla. Tegnap este is jöttem haza és már világított a HDD ledje tehát akkor is szarakodott valamit.
Mit kéne kikapcsolni hogy ezeket abbahagyja? Én amit találtam (szoftverfrissítés, használati statisztika küldés) mindent kikapcsoltam. -
dualcore
őstag
-
Blaise
veterán
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
Igen, ahogy Janaboy is írta, elvileg a feszültség állandó (V) viszont az áramerősség ami kérdéses (A) Azt kellene mérni. Elvileg nem gond kisebb otthoni barkácsolással megmérhető, fel kell áldozni egy usb kábelt, a tápvezetéket elvágni, és a keletkezett két vég közé bekötni egy ampermérőt sorban. Így menet közben folyamatosan mérhető a leadott mA.
-
Janaboy
veterán
-
Sárpac
nagyúr
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
-
wattafaka
senior tag
-
dualcore
őstag
-
maross
nagyúr
-
nismoka
addikt
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
-
nightshadow
veterán
-
Morris
veterán
-
Malachi
veterán
-
Tegla80
addikt
-
dualcore
őstag
-
viharkabat
aktív tag
-
KicsiRossi
csendes tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
nightshadow
veterán
-
truefx
aktív tag
-
dh66e
veterán
-
Meghivott
addikt
Miután az mkvmerge programmal kiszedem a fölös dolgokat és csak a kép+1 hang (és 1 felirat) marad, gond nélkül megy le a film.
Kb minden 10. filmnél van gond.
Nem wireless megy, hanem utp-n keresztül.
+ a film mindig az adott ponton állt meg, muxolás után pedig gond nélkül ment.
Ezek alapján is router gond? -
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
-
Meghivott
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
Lackooo84
nagyúr
-
arn
félisten
-
arn
félisten
-
Meghivott
addikt
-
Meghivott
addikt
-
Meghivott
addikt
-
Zaji
őstag
-
krx21
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
Janaboy
veterán
-
ABee
tag
Jó ezt olvasni. Én is arra gyanakszom hogy a rossz adás és valamelyik képjavító együtt okozta. Meg lehet én is túlságosan ráparáztam.
Amúgy a 100Mhz-cel mik a tapasztalatok? Olvastam olyat hogy ha ki van kapcsolva a motion flow a natív 100Mhz-es panelek is visszaveszik magukat 50/60-ra. Ezt felül lehet valahogy bírálni mondjuk PC-röl küldött jelnél?
Van köztetek olyan aki diszkrét graf kártyárol hajtja a TV-t? Csak azért mert ez lenne az egyetlen nyomós érv a 829 mellett de ha ő és a 705 is csak 50 Mhz-n döcög Game módban akkor az olcsóbbat veszem. -
dh66e
veterán
-
dh66e
veterán
-
Nevil2
tag
Nos, PC részről a Serviio (1.4.1.2) folyamatosan fut és látja is tévét (csatlakozva van: Bravia 2013-as profillal) - a PC 0/24-ben megy (tűzfalat kikapcsolva is próbáltam). Mégis - ahogy írtam - Csatlakozás a kiszolgálóhoz ... betallóz, és ha kilépek akkor újra az egész :/
5let?
A netet a T-Home biztosítja optikán egy wifi-s modemmel...
-
Nevil2
tag
Igen, akkor is a Mintát tallózza be (10-20mp) és utána átlépek Serviio-ra => Csatlakozás a kiszolgálóhoz (1-2 perc!!!) ... És, ha kilépek, akkor újra.
Amikor megvettem (november), akkor annyival előrébb voltam, hogy ha egyszer betallózta a szervert, utána már nem szuttyogott vele. De az utóbbi frissítések óta mindig tallóz... Vezetékes nettel nincs módom kipróbálni, csak wifi-n.
-
agabe
addikt
hat..a legjobb ha megnezed nala mi a tenyleges jelenseg, mert lehet akar hibas is (pl. nem kapcsolodik ki a kontrasztkiemelo), az elek recessege meg fura, bar ha nagyon gagyi a digitalis adas (es valojaban nem HD), akkor lehet olyan, de azt semmi nem fogja jobban megjeleniteni. Ha a korabbi tv-je pl. crt volt akkor a meret es a felbontas miatt ezt nem lathatta. Jo HD adasnal nem is igazan lehet olyanra rontani a kepet, hogy eszreveheto legyen a recesseg normal tavolsagbol, es ez nem csak a sony-ra igaz.
-
amadeus11
senior tag
Valószínű valamelyik mozgásjavító van bekapcsolva, az csinálja. Led mozgás mód vagy Motionflow agresszív fokozat. Esetleg energiatakarékos mód. Próbálja meg kikapcsolni, ha így is rossz küldje vissza. Vagy állítsa vissza a gyári beállításokat a menüből és ne csak next-next-finisht nyomjon.
-
agabe
addikt
-
Dealer95
őstag
-
oszy
veterán
-
Clemi
veterán
-
oszy
veterán
-
Clemi
veterán
-
NGA
addikt
-
oszy
veterán
-
sfefe
addikt
-
sfefe
addikt
Felesleges ezt tovabb ragozni nektek bejon igy masnak nem....
Fekete haju csak tetszik vagy a szoke, ugyanaz.( pananal "tenylegesen 1 gombnyomas" es a lejatszonal van, nincs menuzes meg kis ablak meg akarmi. )
Mit nem lehet ezen erteni, hogy vmi lehetne egyszerubb meg a sokak altal vedett sony-nal is.....Ezt a temat itt lezartam mert ugy latom felesleges itt ezugyben az " egyszerubb megoldasok hivoinek " barmit is irni....
-
Joshi
titán
Tisztelem becsülöm nismoka-t mert segítőkész és tényleg segít, de néha flegmán válaszol olyan kérdésekre ami őt nem érdekli és feleslegesnek tart. De attól még sokaknak ez fontos lehet miért is ne?
Attól hogy valami "szabványos" még lehet sz@r és körülményes. Egyébként a Samu TV-ken biztos hogy működik a VG-KBD1500 bill.
ui.: még az is lehet hogy a Sony TV-ken is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FAQtyA
tag
-
Imi1981
veterán
Mikor én voltam Pécsen a média marktban ott is szaggatott a Sony w705 meg a 605 is! Persze az lg-is pali egyből mondta, hogy mert 50 Hz, pedig ha jól tudom a 705-ben is van valamilyen mozgásjavító csak gondolom ki volt kapcsolva. Én ezt havernál próbálgattam samsungon de nekem csak legkisebb fokozaton volt jó, magasabb fokozaton zavaró, kikapcsolva meg kicsit szaggatott. Munkatársam lg-jén ahogy ő beállította iszonyat zavaró volt, beállítottam neki legalacsonyab fokozatra de az lg-n úgy is sok volt nekem. lg-n kikapcsolva jó szerintem.
Amúgy miben különbözik ha magasabb hz-vel javítjuk a mozgást vagy a másik (képkocka interpolációval, bocs ha nem jól írom) mozgásjavitóval ? -
lexter00
őstag
-
Atesz 666
aktív tag
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
-
agabe
addikt
-
Janaboy
veterán
-
nismoka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)