Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz KalocsayMate #8959 üzenetére
Nem, ezek a dolgok rendben vannak, egyébként meg olvasd el pl. az első hozzászólást... nagyon jó teló, ár/teljesítményben a topon van...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Loretto
veterán
válasz KalocsayMate #8959 üzenetére
Nálam ilyen furcsaság jön elő, ha mondjuk egy napot Wi-fin van a telo, és utána mobilnetre kell váltanom, akkor csak hálózati mód változtatással lesz megint mobiladatforgalom. Érdekes.
Soirée...
-
Loretto
veterán
válasz KalocsayMate #8974 üzenetére
Abszolút nem. Ellenben - számomra - a legnagyobb pozitívum az akkuidő. Anno a Galaxy S4, Huawei P6 voltak még ringben, de ez lett. A Huawei nagyon szép cucc, de nekem "vágta" a kezem, mivel vékony és markán élei vannak, viszont fém, olcsóbb is, de emellett döntöttem. Nem bántam meg.
S3 miniről váltottam, talán annyi, hogy az ott jól ment RDP progiból kellett egy másik.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
ßrainiac
addikt
válasz KalocsayMate #8976 üzenetére
Nem veszes a hatso gomb, nem is nyomodik, mert sullyesztve van
Tok ajanlott hozza, ugy nem a dudoron fekszik, ha lerakod az asztalra.
-
ßrainiac
addikt
válasz KalocsayMate #8980 üzenetére
1080p 60fps - nem lenne kedvem ezekbol a tobb GB-os videokbol felhobe toltogetni
-
nagyúr
Azért azt ne feledjük, hogy 250 mb/file a korlát. Magyarul csinálsz egy kicsit hosszabb fullHD videót és azt már nem tudod oda feltolni...Mármint a Box-ba, úgyhogy az ember ilyenkor cs*szheti az 50 giga tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Apaxp
senior tag
Ott van még a mega ami szintén 50 gigát ad és nincs méret korlátozás. Hátrány hogy asztali gépre nincs sync progi egyelőre. Csak böngészőből működik. A telón automatikusan szinkronizál, a box pedig nem.
A desktop sync -re a mega azt írja hogy hamarosan lesz.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
DonMaster
addikt
válasz KalocsayMate #9019 üzenetére
menj el egy t-mbilba vagy média markba és probáldki , mindekinek más türöhatára lehet van akinek égeti a szemét van akinek halvány , probáld ki és ird le , hoyg melyik szirnted,
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
gabesz839
senior tag
A legszebb elhiheted. Nálam jelenleg csak ips jöhet szóba.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
DonMaster
addikt
válasz KalocsayMate #9021 üzenetére
orange
vegyes webshop mind országon belül, szerintem orange be bemész és megnézed az meg minden megyében van .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
szabyka95
őstag
válasz KalocsayMate #9021 üzenetére
http://www.notebookgsm.ro/hu/Uj-mobiltelefonok/LG/Mobiltelefon-LG-G2-D802-16-GB-Black.html
megbizhato, udvarhelyi bolt
-
mycso
veterán
Fakónak nem mondanám viszont nincs meg benne az amoledekre jellemző túlszaturáltság, ez amolyan aranyközépút. Bár inkább a fakó irányból az amoledek felé tolódik el.
Szerintem nagyon szépek a színei, jó képet ad.
Pl.: S4 oled kijelzőjéhez képest: gyengébb a fekete, nem annyira kontrasztos és kissé melegebb tónusú (pirosas)Fentiek az S4 az alsók pedig a G2:
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
coolrob
aktív tag
válasz KalocsayMate #10251 üzenetére
Hello!
Tessék egy jó leírás.A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest